Mk Shaolin Monks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na már az elején elakadtunk 😞 Haverral jatszunk co-opba es rogton az elejen legyoztunk mindenkit kinyilott egy ajto ott bementunk es vagy 100 ellenfelet megoltunk megsem enged tovabb 😞 pls help!!!A foldrol lehet felvenni csontokat es koponyakat azokkal kell valamit csinalni ?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
ja most nézem hogy nem is rég 😄 nem baj azé segítsetek lécci
http://www.myspace.com/icemanmckillah
csá
látom már rég jártak erre ha valaki mégis benéz az lécci segítsen, mért van az hogy megcsináltam az 5 smoke mission-t és nincs bent a Kontent-be az MK2
???????
látom már rég jártak erre ha valaki mégis benéz az lécci segítsen, mért van az hogy megcsináltam az 5 smoke mission-t és nincs bent a Kontent-be az MK2
???????
http://www.myspace.com/icemanmckillah
de
a baltát kell fel venni és a körrel töröd szét
legyél távol tõle és lõdd
átt kell vinned az egészet mind a kettõvel
a kört kell meg nyomni ahol a kitanával verekedtél
nem baj..majd csak megtalálom valahogy😞...a first ruin pedig akkor kapod meg amikor kitana után mentél és meg kellett verekedni jade-el és milénával..
A kört nyomd hosszan.Ha megszerezted már ezt a képességet akkor ezzel tudod szétütni a nagy szobrokat amik a továbbhaladásban gátolnak.
.:SOLIDUS:.
hali!
valaki mondja már meg,mi az a fist of ruin
valami szobortörõs de hogy kell használni?
valaki mondja már meg,mi az a fist of ruin
valami szobortörõs de hogy kell használni?
VÉGRE sikerült kiakasztani...😊köszi a help-et..csak azt nem tudom hogyan lehetne megszerezni azokat az embereket akik rejtve vannak versus modban.tudom hogy kis cointokba vannak bezárva de nem emlékszel pl:ki hol található naggyából??
Maradj mindig a legtávolabb tõle,és lõdd.De valahol már leírtam,olvass vissza a részletesebb segítségért.
hy..megint én vok😊 nem tudna valaki egy nagyobn jó taktikát shaokahn legyõzéséhez???azután mikor a bazi nagy kalapácsát elõveszi..elkezd pörögni és annyi..koop-ba tolom a haverral...PLZ!!
hali...olyan végigjátszásról én se hallottam ami magyar😞😞..nekem csak egy angol van...de magyar sehol sincs tudtottaml😞
Üdv mindenkinek. Én csak annyit szeretnék kérdezni hogy a Deception és a Shaolin Monks-hoz nincs valahol egy rendes normális magyar végigjátszás? mert gondolom nem én vagyok az egyetlen aki mind a Deception Konquest módját, mind a Shaolin Monks egyjátékos módját nem tudja 100%-ra kivesézni.
Az a gond hogy a Kamidogu.com oldal megszünt pedig ott meglehetett nézni egy térképet amin minden titkos meg rejtett láda fel volt tüntetve a Deceptionhoz, illetve a Shaolin Monks-hoz is voltak térképek ahol be voltak jelölve a kis piros fénylõ gömbök vagy mik amik különbözõ extra cuccokat nyitnak ki.
Az a gond hogy a Kamidogu.com oldal megszünt pedig ott meglehetett nézni egy térképet amin minden titkos meg rejtett láda fel volt tüntetve a Deceptionhoz, illetve a Shaolin Monks-hoz is voltak térképek ahol be voltak jelölve a kis piros fénylõ gömbök vagy mik amik különbözõ extra cuccokat nyitnak ki.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
úgy tolom😊😊...a haverral megyek koo-op módban😄😄 és nagyon jó..most ott járok amikor a nagy kapun mentem be scorpion legyõzése után...csak van valami 2 óriás kristály egy kapu elõtt azokkal nem tudom mi a fenét lehetne kezdeni..elmentem egy másik útvolnara ezen a kapun belül és ott vok ahol van az a nagy darab örödg vagy mi 1x már legyûrtük a suol tomb-ban..itt kell felütni a 2 akasztóra a kardos alatvalóit és ott mentünk fel...erre kell menni ahhoz hogy a kristályt szét tudjam törni..ott valami nagy fegyver kéne neki ....
Igen a levegõben is lehet mégegyszer felütni.A cointok ablakok,falak,rácsok kitörhetõ dolgok mögött jól el vannak dugva.Jól át kell nézni a pályák minden részét.Sub-zero és Scorpion megszerzéséhez végig kell vinni a játékot Kung Laoval és Liu Kangel is.Egyébként érdemes ketten vállvetve a haverral végig játszani.Vannak olyan extrák amiket csak így lehet megszerezni.
köszi majd megpróbálom....de olyat lehet csinálni hogy amikor a levegõben van akkor is fel leeht ütni???azt még sose próbáltam....azt szeretném még megkérdezni hogy reptile,sub,zero,scorpio-t csak cointokkal tudom megszeretzni??más mód nincs??ha cointokkal akkor hol vannak azok pontosan???..
Nem.Akkor üsd fel õket a levegõbe,aztán ugorj utánnuk és ott megint csak pofozd feljebb õket.Így már mûködnie kell.
nem-nem.az a negyedik küldetés.a 3.az amikor vissza mész a soul tombs-ba és ott megnyílik egy új kapu.a mentés pontnál.oda bemegyek és a csuklyás pasi idézi a kis barakákat.de nem tudom felütni õket a tüskés helyiségnél.nem lehet hogy valami kart emg kell húzni hogy lejjebb jöjjenek a tüskék??
hali..én abban szeretnék segítséget kérni hogy smoke 3.köldetésénél hogy a fenébe lehet a kis barakákat felütni???mert akárhogy csinálom nem sikerülll...pedig látom hogy hova kell de egyzserûen enm ragadnak fennt...
Sokat kell visszafutkosni a régi pályákra az új képességekkel,de megéri.Kitana asszem a forest pályán van az elején,de kell hozzá a swing ability.Mert fákra kell felkapaszkodni.Sub-zero és scorpion MK coinba van rejtve,csak meg kell találni õket.
a swing a dead pool után lesz
IGEN!!! sikerult legyozni. de hol lehet megtalálni a kitanát a foundryban és hogy lehet a sub zerot és a skorpiot megszerezni singlebe?
Valaki írja le hogy hol lehet megszerezni a swing ability-t!!!Köszi!
Nem... 😄
De könnyû legyõzni.Futkoss a tûze elöl,és amikor dobja a csákányt ugorj el,aztán aprítsd!Ha közelharc van ne engedd támadni.Üsd-vágd!
De könnyû legyõzni.Futkoss a tûze elöl,és amikor dobja a csákányt ugorj el,aztán aprítsd!Ha közelharc van ne engedd támadni.Üsd-vágd!
Sikerült megtalálnom a gorot és legyoztem
de most meg a scorpionnal van bajom
nem lehetne valahogy megakadályozni hogy másodszorra is kidugja a fejét a lávábol??
de most meg a scorpionnal van bajom
nem lehetne valahogy megakadályozni hogy másodszorra is kidugja a fejét a lávábol??
Szerintem végig kell hozzá vinni.Hát így nem elég konkrét amit leírtál hogy merre járhatsz de keress új portálokat,nézd meg a térképet merre nem jártál még.
az 5 kuldetest egyébként végigcsináltam de a kontentbe nincs
az EGÉSZ mortal kombat shaolin monks-ot végig kell vinni?
egyébként merre kell továbmenni?ezt még mindig nem tudom
egyébként merre kell továbmenni?ezt még mindig nem tudom
Kösz! ez segitett. de most meg nem adja ki nekem a mortal kombat 2-t a fomenube... nem tudod hogy mit kell még csinálni?
haho! van itt valaki??
emelett pedig smoke 3. küldetését sem értem
hello tudna valaki segiteni? elakadtam, legyoztem a három csajt aztán reptilét majd barakát is. nyilt egy portál a wu shi-be átmentem megszerztem a falfutás abilityt sot megláttam a portálban mileenát és kitanát is aztán mindketten elillantak és sehol sem találom õket
Nem.Arra amivel a rudakon lehet ugrálni.De azis jó ha megmondod merre mennyek most!😊Milena,Reptile-t kinyírtam.Most vagyok Barakkánál,elintéztem,Nyílt egy portál a WuShi-ra,elmentem,megszereztem a Falon futás ability-t és most megállt a tudományom.
Arra gondolsz mikor a falra tudsz felmaszni?
Mert azt reptileal valo harc utan kapod meg.
Mert azt reptileal valo harc utan kapod meg.
Egyszeru Dal
Sziasztok!Valaki nem tudná megmondani, hogy a swing ability-t hol tudom megszerezni?
na ja😄
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
ok de én nem azt mondtam hanem azt amit a mentés után kiír nah megvagyok ezzel a szemét scorpionnal is a frászt hozta rám mikor kijött még a lávából de amúgy kis türelemmel meg néhány jólirányzott kombóval nem nehéz a lávábaküldeni a csontikhoz hehe<#eplus2>#eplus2>
dea ikivégzésnél egy másik ott megadott kombinációval kellett kinyírni amúgyharájövök h. kit hogyan kell ütlegelni akkor már marhaélvezetes és elég könnyû játék most épp Goro után vok pontosan 45%-nál asszem ahogyx a töltõképekbõl ítélem most jöhet valamikor Scorpion.