Mk Shaolin Monks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvan mind a 8 ember.😊
de ha ráveszem magam h leüljek a ps elé akkor majd vissza meek és megkeresem.
de nem találom sub zero koinját...
hol van??
részletesen létszi
majd megpróbálom ütve is akkor valaamikor..
de mos kung laoval nagyon megy😄
megcsináltam mind az 5 smoke küldetést, de nincs mk2 sehol.
végig is kell vinni hozzá a játékot??
ja és elakadtam a barakás résznél.
merre kell menni?? egyik irányba menve megcsináltam a 3. smoke küldetést, másik oldalról pedig zárva van egy ajtó(valami tüzes szoba, lángok jönnek a padlóból..)
Én liu kanggal csináltam meg a gyors ütéseivel (kocka).
Az öcsémmel is nyomtuk, ketten sokkal könyebb volt.
én általába az R1+o kombinációval rugdostam a szobrokat...
de nem liu kang-gel, hanem kung laoval is elkezdtem, elég gyorsan eljutottam odáig, és könnyedén megcsináltam 😄
kinyírtam Reptile-t is...
egyébként liu kang-gel melyik rúgással, ütéssel a legegyszerûbb megcsinálni azt a részt???
inkább kezdek egyet kung laoval is, aztán játszok, gyakorlok, csak sikerül...😊
amikor 4en vannak azt egyszer sikerült megcsinálnom, de utána öten jöttek... azt már nem sikerült, így mivel nem lehet menteni, újra a 4est kell megcsinálnom...
(csalással valahogy lehetne???)
egyébként még új vagyok a ps-ben, ez a második játékom(a gyûrûk ura - harmadkor nem éppen gyorsaságot igényel), úgyhogy ezért lehetek még lassú
de ez nagyon nem megy😞
ezzel a kóddal lehet kiváltani az MK2-õt???
elakadtam a játékba😞
amikor reptile-hoz kéne mennem, bemegyek a barlangba, és jön egy olyan rész, ahol szét kell rugdosni a szobrokat..
elég gyorsan kell csinálni, de én lassú vagyok, és így nem tudok továbbmenni..😞
van valami trükk amivel könnyebb lenne megcsinálni???
egyébként Liu Kang-gel vagyok, 32%-nál, tudok falon futni, nagyot ugrani, meg fist of ruin is megvan. és unlockoltam a Cage, Kitana, Reptile triót.
<#vigyor2>#vigyor2><#bee1>#bee1><#ravasz1>#ravasz1><#vigyor4>#vigyor4><#kacsint>#kacsint><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
tartsd nyomva az L2-t és úgy írdbe: le,négyszög,fel,le,jobbra,ballra,R2,négyszög majd egy hangot fogsz hallani
ja és amúgy a fõmenüben kelllbeírni tudod:single,cooop,vs.mode,kontent...,szívesen
Co-Op-be is
VS. Mode:8:Baraka,Kitana,Sub-Zero,Liu Kang,Kung Lao,Scorpion,Johnny Cage és REPTILE mind meg van nekem csak nem tom hogy kell megszerezni REPTILE-T
létszi ha tudjátok mondjátok má meg,kösz
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
a haverral elakadtunk a shaolin monks ban shao kan kalapácsot pörget nem tudjuk legyõzni elkezd pörögni és vége nincs valamilyen módszer hogy gyorsan meglegyen és elfelejtsük