31
-
#31 Lehet, hogy én tévedek, de az iTunes csak ahhoz kell, hogy a rárakott zenéket le is játssza az iPod. (Ezt természetesen már sikeresen megkerülték.) iTunes nélkül sima hordozható meghajtóként funkcionál. -
aki kérdez #30 Csak fanatikusoknak:
http://www.2cpu.com/images/raffle/usbkey/usbkey_bottom.jpg
http://www.2cpu.com/images/raffle/usbkey/usbkey_bottom2.jpg -
#29 "Az Egyesült Államok hadseregében mindjárt egy tipikusan katonai megoldást választottak: ragasztóval töltötték fel az USB-portokat."
Pontosan illik az ilyenekre a mondás: no brain, no pain. -
#28 2050. szeptember 28. - Kényelmes, de veszélyes az 5.25" Floppy Drive (100 TB-os) :) -
bundee #27 1985. szeptember 28. - Kényelmes, de veszélyes az 5.25" Floppy Drive
1995. szeptember 28. - Kényelmes, de veszélyes a CD-R
2005. szeptember 28. - Kényelmes, de veszélyes az USB-csatlakozó
-
#26 na szééép. de a pendrive legalább nem fekszik meg a metrótól. -
peca #25 u.i.: mire asszocialtok egy ilyen alaku pendrive es egy ilyen formas segg lattan?? hehehe -
peca #24 "hordozható, forgó alkatrész nélküli "
hahahaaha.... akarja mondani MOZGO....
...de a pica tenyleg 1. osztalyu -
Atyus #23 A francba !
Ezek szerint más is rájött, hogy milyen könnyű pen drive-al adatot lopni, csak egy önindító bejegyzés kell hozzá.. -
kukac78 #22 Ha sokáig nézegetjük a linkelt képet, észre lehet venni egy Kingston pendrájvot... -
bakterrier #21 szerintem az adatlopáshoz nem köll usb, sőt be se köll menni...
nem mintha tudnám mi az az usb, de akkor is :D -
Razgon #20 Ez egy közgazdasági iskolapélda. Ha valamire nincsen igény, akkor csinálunk.. Aztán piacra dobjuk a szoftvereket...
Szerintem az eszköz letiltása is járható út, nem olyan "durva" beavatkozás az.
És persze ügyelni a biztonságra. Ne léphessen be a cég fele a titkárnő gépére, stb.
-
bakterrier #19 mekkora jó segge van, egyébként mi az az usb? :D -
#18 Az egész hírben a kép a legjobb :). -
Mice #17 az van... (RIAA) -
ddfg #16 Hat ismet megcsodalhatunk egy bulvarhirt... Es hogy miert is az? 1, minden oprendszer-felesegen a rendszergazda allithat jogokat usb-s ezkozokre. 2, mennyi idobe is telne nem 20G, csak mondjuk 1-2 attoltese usb-s eszkozre? Ha ezt vki eszrevetlenul megteheti ott, ahol nem lenne szabad, ott nem az usb-vel van a baj... Kulonben is, a szamitogep nem ved meg a betoroktol. Ahol tolvajok "dolgoznak" ot lesz lopas is. Ezt kene belatni sokszor. Nem mindenert a gep a felelos. (azert sokmindenert igen :) -
k0zi #15 BIOS-ban is le lehet tiltani usb-t :) -
pepe003 #14 Ennyi erővel a floppy meghajtóba meg a CD olvasóba is belenyomhatnának egy tubus technokolt.
Habár akkor sincs semmi biztonságban, mert ha valakinek van laptopja akkor az beviszi, aztán összeköti a cég gépét meg a laptopját egy UTP kábellel, oszt csá
-
#13 ezaz! tiltsák be... mostanában úgyis ez a megoldás mindenre, gondolkodni meg tenni valamit az luxus. középkor rúlz! mikor rendezünk lovagi tornákat megint? várom már a boszorkányégetéseket is -
#12 Lehet, hogy tévedek, de mintha olyasmit hallottam volna, hog iPodon nem lehet ezt megcsinálni, csak az iTunes-al lehet rá felpakolni zenéket...pontosan az ilyen dolgok miatt...de lehet hogy tévedek :P -
#11 Nem csak Windowsban, de mindenhol. Csak az admin bena, es megint jon a ticcsukbeee' effekt. -
#10 Az eszközkezelőben simán le lehet tiltani, és csak rendszergazdaként lehet visszaállítani.
Nálunk is le vannak tiltva.
Mondjuk nálunk pont az ellenkező eset miatt: ne hozzanak be cuccokat. :)
(a cd olvasó is le van ám tiltva) -
Scae #9 Több ilyen kép kéne :D
Egyébként tekintve hogy minden szoftveres védelem feltörhető, szvsz nem is akkora hülyeség a ragasztó. -
Norbyte #8 Sőt csak egy registry kulcsot kell módosítani, így az USB-s adathordozók meg sem jelennek. Az egér, billentyűzet, scanner, nyomtató vígan működhet tovább. -
Caro #7 Ez már megint hülye pánikkeltés.
Ahol fontos a biztonság, ott minden alkalmazott nem férhet hozzá a cég minden adatához. Aztán ahogy mennek fel a ranglétrán, úgy kapnak majd jogosultságokat, ahogy egyre megbízhatóbbá is válnak. -
#6 Jaja, rendkívül intellekt megoldás :D. -
DWz #5 Windowsban alapbol le lehet tiltani minden removabe device-t, azaz usb-t is. Mit kell itt panikoltatni? -
worldwideweb #4 Szerintem nem csak pendrive-al lehet adatot lopni vagy tévedek? -
Mice #3 ragasztóval vazze :D -
Georgie5638 #2 Nem tudom magának a képnek mennyi köze van a cikkhez, de jó feneket találtak hozzá. -
#1 ehh, mi direkt kaptunk usb kulcsot amikor bankban dolgoztam, hogy konnyen at tudjuk vinni az adatokat a biztonsagi szempontbol izolalt halozatok kozt :)