Az Intel és a Microsoft a HD DVD mellett áll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ma már nem is csak ár/teljesítmény
Az Intel-t és MS-ot meg nem értem... mellesleg ha jól tudom az X-Box360-ban Blu-ray meghajtó lesz...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
mellesleg mint alulírott:
hddvd 15gb
hddvd dl 30gb
bluray 25gb
bluray dl 50gb
így korrekt
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Mert egyrészt nem kisebb, másrészt sokkal olcsóbb lesz, 3adrészt mer nem szeretem a sonyt, viszont az AMD-t eddig is jobban kedveltem annak ehhez semmi köze nincs 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
>> ergó a Blu-ray lesz a befutó ^.^
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pedig eleinte télleg még magánál a toshibánál sem voltak biztosak abban h elterjed, szal ha már õk sem bizakodtak az adhatott volna némi okot taqlélgatásokra, de örülök h nem a csicska sony fejleszétsei után kell menni😊 sajnos még nagyonsokárra lesz ez ki tudja addig még mi változik de a VHSnél is eldõlt és onnantól egyeduralkodó lett... szal csak alapozás kérdése... Jah és AMD rulz<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Kb eddig teljesen hasonlóan viselkedett az MS és a sony az "elnyomás" témában, bár az új vezetés a japánoknál, mintha már más szeleket fújna....
"Az INTEL sosem arról volt híres hogy innovatívan néz a jövõ elé, hanem azon töpreng hogy az ellenséget hogyan lehet a sárba taposni, mi a jelenlegi ellenségek technológiájának ellenkezõje, mit lehet lopni tõlük, és mindezt úgy beállítani, mint ha õk lennének a csodálatos újítók, technológiai úttörök."
"A SONY sosem arról volt híres hogy innovatívan néz a jövõ elé, hanem azon töpreng hogy az ellenséget hogyan lehet a sárba taposni, mi a jelenlegi ellenségek technológiájának ellenkezõje, mit lehet lopni tõlük, és mindezt úgy beállítani, mint ha õk lennének a csodálatos újítók, technológiai úttörök."
Folytassam?
Utálom.
Fákjúal!
A cikk meg marketing bullsit. Tudod Peti az újságirás nem csak idézgetésbõl áll... 😊 Hajrá.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
xbox360+komputer
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
csak a blu-ray-ék elõrukkoltak egy jobb névvel.
a hddvd is jó név(viccesen a hdd és a dvd keresztezése), csak tévesen nagyon utal a dvd-re.. ez nem dvd, csak elõállítási és adatfilerendszeri szempontból nagyon hasonlít.
gyártósor kérdésben az a helyzet, hogy a hddvd-t ugyanúgy állítjuk elõ, mint a dvd-t(ilyen rétek+olyanréteg+adatr+teg+mittudomén)
blu-ray-ék lemezén viszont van egy külön réteg. ilyan nagyító biztonsági réteg, vagy mi, az a lányeg hogy máshol helyezkedik el.
szerintem nem kell az egész gyártósórt lecserélni, csak mert van egy plusz réteg. nem tudom.
a cd-nél a dvd pontosan 7-szer nagyobb(650-es cd-nél)
a dvd-nél a hddvd alig több, mint 3-szor nagyobb.
a blu-ray pedig újra a 7-es arány. csak értelmesebb.
nekem mondjuk az a véleményem, hogy felhagynatnának már ezzel a "cd forma" dologgal.
én benne lennék, ha mondjuk a cd forma helyett ilyen félcenti vastag izét tennék a meghajtóba, amin van mondjuk 20 réteg, és mondjuk 1 terabyte-os.<#wink>#wink>
Ja, igazad van, de sajnos sosem a technológia nyer, hanem a piaci ígény.
Így sokszor nagyon ígéretes cuccok tünnek el a silányabb megoldások ellenében...
(tán a windows elterjedését is itt lehetne megemlíteni, bár lehet ezzel felesleges vihart kavarok itt)
Az pedig gondolom a HDDVD lesz, mert nem kell nagyon átépíteni a gyártósorokat hozzá.
De ha belegondolunk a 4 gigás dvd után nem mondanám valami nagy ugrásnak a 15 gigájukat.
Aztán ahogy valaki lejjebb írta, az egyik szépen meghal..., legalábbis reméljük.
Én speciel a sony-t jobban utálom mint az MS-t...
(fõleg a korábbi mp3 tagadó magatartásuk miatt..)
De hogy melyik nyer teljesen mindegy, úgyis verbatimot vesz majd mindenki, kérdés "kék" lesz vagy nem 😊