Sherlock Holmes sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem miért nincs mûkezem?? a csempésztõl egy csomagot kaptam csak, de azt hiába viszem oda a kocsmában tespedõ nyomorultnak, mert elhajt... velem miért nem jön szembe egy krapek, aki a kezembe nyom egy mûkezet!?😊

Sziasztok.
Kellene némi segitség. A bolondokházában a laborban nem tudok mit kezdeni jópár dologgal,se felvenni, se használni nem tudom õket. Az õrt elkábitottam már,van nállam egy paróka,vödör, hegyes fémpálca,kanál, valamilyengyógyszeres kupa.
Amikkel nem tudok mit kezdeni: egy vudubaba szerû az asztal sarkán,a szekrény tetelyén lévõ cuccok,pl: állatfigura, mérõeszköz és üvegcse az asztalon . A kábult õr helyén a polcon valami lila kristály, mellette a kloridos kupa. Ja és a raktárban az üllö, és a kedves álomszuszék cellatársam.Hát úgy ennyi. szinte minden :-) . Sajnos egyáltalán nem tudok angolul, úgyhogy megköszönném ha valaki el tudna inditani a helyes irányba.
ki akarok menni és mindig azt írja hogy avizsgálat még nem fejezödött be vagy valami ijesmi de odaülök az asztalhoz ott meg semit nem lehet csinálni csak nég üveget felvenni!!!Mit kell csinálni ??
a kikötö ütán a szobába mit kell csinálni ??
és a kikötöbe mit kell csinálni a végén ?? IGAZÁN ELÁRULHANÁ MÁR VALAKI!!!
Sziasztok,

azt mondja már meg valaki lécci, hogy honnan kell felszívni nyugtatót az injekcióstûbe, bejárklátam már az egész folyosót meg a labort, de nincs sehol😞 Ja meg azt is, hogy hogy kell kinyitni a karbantartószobát vagymit😊(folyosó végén jobbra, amirõl az a beteg faszi regélt)
kirol
Na, meghülyült a játék. Abba a szobába, amit írtam elvileg nem is lehet bemenni, de én mégis betudtam. 😊
Meg a szekrény se a kulcsal nyílt ki, hanem a kanállal. 😊

A kulcs + val az amúgy kulcsal?

de mégsem enged vissza holms házához!
és a kikötöbe mit kell csinálni ??
minden kész van !!
örök hálám😊
kirol
Na feljutottam a szekrényhez, de a másik szobába nem hagy bemenni, mert azt mondja öltözzek át. A szekrény zárva van, a földön lévõ kulcs se nyitja.
A másik szobában (ahová Whatson is megérkezett) meg csak bámul a nõ, de semmi.

bocs a hejesírási hibákért 😛PP
a mükezet a kocsmába a részegel elkel cserélni a kapora!!és a kampot kell a kötélel kombinálni!!
jó de azt a mûkezet nemtom összekombimálni a kötéllel akkor mitkell csinálni?
A sikátorba be kell meni és kopogni az ajtón ugy hogy a kezedbe legyen az üveg ugy kapod a kezet!!
kirol
Viszont ami ott van kanna, ahhoz kell egy üveg. Ott van a labor asztalán egy csomó, de a köcsög program nem engedi felvenni.
Akkor mégis honnan szerezzek?
Valamelyik szobában üveggyár van?

Cserekéz???azt honnan kell megszerezni segíts légyszi mert már 8x végigjártam mindent
NEm az már rég megvolt már mindenhol voltam mindent meg csináltam(satirozás,megfigyelés...stb)De nem tom hogy kihez kéne menni ,de szerintem a medálal kéne valamit csinálni!!
kirol
Na már megvan!

kirol
Tudom, csak poénkodtam. 😊
Amúgy én is azt írtam, hogy 3 méretû fecskendõ van.
De nekem akkor se veszi fel a maradék 3 csövet:
These pipes are too large to carry more than one at a time!

Lerakni meg hogyan kell?

hykao
Te most a mûkezet próbálod kombinálni a kötéllel vagy már megvan a cserekéz? 😊))
hykao
Méretût akartam írni, csak elírtam bazz... 😊 Amúgy meg mind a négy csövet fel lehet venni...(és háromféle méretû fecskendõ van)
valaki sugja meg hogy a kikötöbe mit kel csinálni ?? voltam a pincénél minden hol ,megvizsgáltam mindent!! Van egy medálom,kése,szobrom,gombotü(véres)üveg,egydoboz aminek a teteje megvan égve,bot,lámpa gondolmo valamivel még kell valamit csinálni mert vissza olvastam éns azt írák hogy ha mindenel meg vok akkor vissza kell meni holms házához,de nem enged!!segicsen aki tugya !!üdv
de a kampókéznél nincs ilyen para akkor ezt mértnem engedi?
kirol
Én nem is a mérõvel ("méretõ") próbáltam kombinálni, hanem a csõvel.

Csak a 18mm -es csövet hagyta felvenni, ebbe belepróbáltam mindhárom feltöltött fecskendõt, de egy se volt jó.

hykao
Mert nem a megfelelõ méretõvel próválod kombinálni...
kirol
Én ez mind csinálnám, de a feltöltött fecskendõt nem hagyja kombinálni a megfelelõ méretû csõvel. Csak nem tudom miért nem.

Hy ott a pincébe kell még valamit csinálni a satirozáson kivül ?? megvizsgáltam mindent találtam egy szobrot egy dobozt az aszalaon lemásoltam a felíratot!! Ott kell még valamit csinálni ??
Melesleg szerintem elég brutál és horrorisztikusra sikerült a játék 😛😛P!!
Megvan a 12es raktár!a kötél és a kampókéz is de nem engedi összekombinálni õket ez mért lehet?
hykao
A kocsma asztalába vésett ábrákkal vésett gombokat kell benyomogatni...(tehát a 2x3 gombból 4-et...)
mit kell a 12raktár pincéjébe az ajtonál benyomogatni ?? már probáltam a falon lévö ket meg a kocsmába lévö formákat is de nem jó!! 😞( Mit kell csinálni ?? vagy kell még valamit keresnem ??
már rá jöttem tegnap este is csak nem írtam vissza!!
már tovább vok
hykao
olvass vissza, már többször is részletesen leírtam...(de próbáld használni a fejedet - a csapóajtó kinyitásához nem kell angoltudás...😄)
mivel nyitom ki a pince ajtot ??
vagyis hogy mit kell csinálni!
kösszi de nem vok jó angolos megtaláltam a kisablakot oldalt de mit kell csinálni mindent probáltam de csa mindig Yes there is somtheng is here vagy hogyan kell írni!! aki tugya sugja meg 😊))))
ott a térdelös nönél ahol a medál volt ott van egy csomo szönyeg csak azért írtam 😛
hykao
szõnyegesek??? 😮OO miket tudsz írni! 😊))
(12.sz. raktárépület...de mostmár figyelj oda, mi történik körülötted...)
akkor csak azt áruld el hogy hova menyek !! serintem valamit a szönyegeseknél kell csinálni ott a házukal szemben !!? vagy pedig ott hátrébb anál a nagy zöld kapunál valamit!! lécci mond meg legalább hogy hova menyek vagy hogy hol keresem a megoldást!!
ez eszembe se jutott, hogy az is számít, mi van a kezemben😊 kösziii😊 (a fél kézzel még nem is találkoztam... hm...😊)

hykao
Hát próbáld már használni a saját fejedet is! 😊
(olvasd el a feljegyzéseidet, a dokumentumokat, hallgasd meg, hogy mit mondanak azok, akikkel beszélsz...ha végképp nem megy majd megmondom, de próbáld használni az agyadat!)
mit kell tenem a kampo mega kötél kombinácioval (gondolom valahova bekell akasztani ) ??
vagy hova mennyek ??
és akkor most mit tegyek ??
hykao
Az említett tárgyakkal egyelõre nem kell semmit kezdened, ha jól emlékszem - kivéve a kampó+kötél kombót... azasztalon lévõ jeleket sem kell megfejtened, csak emlékezned kell majd rájuk, de azt is csak egy kicsit késõbb...
hykao
Az említett tárgyakkal egyelõre nem kell semmit kezdened, ha jól emlékszem - kivéve a kampó+kötél kombót... azasztalon lévõ jeleket sem kell megfejtened, csak emlékezned kell majd rájuk, de azt is csak egy kicsit késõbb...
kérlek segiccs!!
na hy na addig meg vok hogy a a kampokéz meg a kötél össze van rakva de még van egy üvegem egy medálom meg egy késem 4! ezekell mi a tehendö ?? már szinte mindent ki probáltam ja meg a kocsmába az asztalt is megnéztem (de nem tom hogy mit ábrázol 😛)!!Üdv
hykao
Virágos nénit??? Miva'? 😮OO
Hy akkor most mit tegyek a kézel.üvegel,késel,kötélel, vagya medállal ?? Keresek valami virágos nénit ??