Sherlock Holmes sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már megtörtént, és mindig ugyan az😞 indítsam újra az egész gépet!?
Kilépsz, újraindítod és kész.
Nekem a diliházban volt olyan, hogy nyitvafelejtettek egy olyan ajtót, amin alapesetben nem is lett volna szabad kimennem. Írta is hogy nem mehetek oda, de mivel nyitva volt, mégis át tudtam menni.
Nekem a diliházban volt olyan, hogy nyitvafelejtettek egy olyan ajtót, amin alapesetben nem is lett volna szabad kimennem. Írta is hogy nem mehetek oda, de mivel nyitva volt, mégis át tudtam menni.
s.o.s. help! nem fogjátok elhinni, mi történt, de már bent vagyok a raktárban, a kötél a helyén, de az a nagy kübli vagy mi, ami a plafonról lógott, KIKERÜLT KÍVÜLRE (!!!), ott lóg kint a levegõben a raktár elõtt, mintha vmi hiba lenne - ha közelítek, eltûnik. szóval tök egyértelmû, hogy annak bent kéne lógnia, és olyan, mintha ez vmi hiba lenne a programban... vki tud segíteni!??? sos.
én viszont tényleg kezdem azt hinni hogy meghalt a jéták akárhogy próbálkozom nem ad rá lehetõséget hogy bedobjam a kampót már megõrít!ha valakinek van ötlete írjon légyszi😊
<#worship>#worship>
ha lenne legalább magyarositás akkor biztos lehetsz benne hogy nem kérdeznék enyit!!!!!!!
Zavar ??
Köszi sikerült megoldani, bár kellett egy szótár, mert amosómedvét a játékban két c-vel írták viszont a kvízben csak egyel fogadta el...
Mindegy, a lényeg hogy megvan!
köszi még1x
Mindegy, a lényeg hogy megvan!
köszi még1x
bazeg ez így joo neked játszani ,h minden egyes lépést mások mondanak meg neked ? már legalább 40szer írtál ebbe a topicba kérdést...L
jóvan....... még kezdö vok 😛
Nyisd már ki a szemedet...írtam már neked egyszer, hogy a hozzászólás jobb alsó sarkában látszik, hogy kinek ment...
mért nem lehet a celába a zárnál az 5-st a 6-os hoz rakni ?? de viszont a 2-est lehet a 3-mas hoz !! meg tudnám csinálni csak az a k...u 5 nem mjó sehova csak ahol volt!
a könyvet nekem ajálod??
a könyvet nekem ajálod??
kösssssssszzzz
#199 Ott a válasz a kérdésedre!
keress!
keress!
amit az elöbb kérdeztem arra nem az a válasz hogy intézet/elmegyogyintézet ??
Egyébként én is az öreghez mentem oda elõször és akkor nem csinált semmit! Most megint odamentem és csodák csodájára most elkezdtek beszélgetni! Köszi
A következõ feladványra tudod a választ?
Who has Arneson signet ring?
A következõ feladványra tudod a választ?
Who has Arneson signet ring?
nahy megtaláltam akulcsot lementem találtam egy papirt(gondolom azon ál hogy honnan származik a virág)visszamentem holms házába és megint egy kérdés amiben ez ál Where should you go to continue your investigations??!! Sanjos nem vok valami jó angolos és még a kérdést sem tudom hogy mit jelet nemhogy a választ!!aki tugya kérem írja meg!!köszönöm és az edigi segicséget is!!
piásat ?? azt is kell keresni ??
És az én problémámra nem tudod véletlenül a megoldást? (#327)
Úgy emlékszem hogy lenni kell az itemek között egy kulcsnak vagy vminek ami nyitja az ajtót, mármint a lenti ajtót!
Lehet hogy a 16-os raktár elõtt nem vettél észre vmit!nézz szét, ott kell lennie a megoldásnak
Lehet hogy a 16-os raktár elõtt nem vettél észre vmit!nézz szét, ott kell lennie a megoldásnak
nem tugyátok megmondani hogy a 16-os raktárnál mit kell csinálni ?? követem a lábnyomokat de a végén nem lehet semmit kezdeni!! Aki tugya hogy mi a tehendö kérem irja meg!!kössz !!üdv
Amikor sikerül bedobni a kampót akkor Watson megy oda az ablakhoz és vele tudod letöröltetni!
az ablak letörléshez nemkell semmi rongy vagy ilyenek?
mi lehet az oka?menni kéne még valahova?
mi lehet az oka?menni kéne még valahova?
HY nézem a lábnyomokat levezetnek de oda se tok bemeni!!
Viki01: Meny a 12raktárhoz ved elö a kötelet és a kapot(összekombinálva)dobd fel utána megy oldalra az ablakhoz töröld le a port és utána márcsak horgászni kell és bentvagy!!
Viki01: Meny a 12raktárhoz ved elö a kötelet és a kapot(összekombinálva)dobd fel utána megy oldalra az ablakhoz töröld le a port és utána márcsak horgászni kell és bentvagy!!
ááá nekem vcalami para van a játékkal mert azon a résen nemdubja be a kampót...nemmutat semmit😞
A csap a ráktárban van!
Elõbb juss be a ráktárba!
Elõbb juss be a ráktárba!
Tudsz vmennyire angolul?
Mert ha nem akkor nem sokértelme van szenvedned a játékkal, mert a késõbbiekben még többször el fogsz akadni!
Egyébként N'Awlinsig minden fontos dolgot leírtak már korábban!
Ha elolvasgatod a régebbi hozzászólásokat,minden fontos dolgot megtalálsz!
Egyébként a 16-osnál nézz le földre és kövesd amit látsz!!!!!
Mert ha nem akkor nem sokértelme van szenvedned a játékkal, mert a késõbbiekben még többször el fogsz akadni!
Egyébként N'Awlinsig minden fontos dolgot leírtak már korábban!
Ha elolvasgatod a régebbi hozzászólásokat,minden fontos dolgot megtalálsz!
Egyébként a 16-osnál nézz le földre és kövesd amit látsz!!!!!
de merre van az a csap a raktárhoz képest mert én nemtalálom!bocs hogy ennyit értetlenkedek de komolyan nemvágom holvan😞
Elõször is juss be a raktárba!
kampókéz+kötél utána az ajtó fölötti nyíláson keresztül kell jó horgászt játszani!
Ha bejutottál további segítség a #205-ös hozzászólásban!
kampókéz+kötél utána az ajtó fölötti nyíláson keresztül kell jó horgászt játszani!
Ha bejutottál további segítség a #205-ös hozzászólásban!
Hy elolvatam a könyvet meg felvettem a levelet vissza mentem a 16-os raktárhoz de utána nemcsinál semmit csak dumál utána meg egy szem van az ajton!!mit kel csinálni ??
Vik01: eltolod a vödröt vagy mit a csap alá és az ajto mögött megereszted telemegy vizel eltolod amedig lehet rákötöd a kötelet a pincénélis rákötöd és elvágod a vödörnél !!
Vik01: eltolod a vödröt vagy mit a csap alá és az ajto mögött megereszted telemegy vizel eltolod amedig lehet rákötöd a kötelet a pincénélis rákötöd és elvágod a vödörnél !!
és hol van az a csapóajtó amin bekell jutni?
Sziasztok énmeg most ott akadtam el hogy hogykell bejutni a 12esbe!tudom már levírtátok hogy valéami csap alá kell húzni valami edényt de pontosabban légyszi hol van az a csap?
Most kell visszamenni a kikötõbe és belenézni a hajónaplóba!
Ezután menj vissza a 16-oshoz!
Ezután menj vissza a 16-oshoz!
igen rájöttem én hülye!! de megint elakadtam a kikötöbe nem tok bemenni a 16 raktárba(ha oda kell bemenni)mit kell ott csinálni ??
© jambi69
Váltogasd a kezedben lévõ tárgyakat és hidd el, hogy meg fogod tudni vizsgálni õket!!!!
Váltogasd a kezedben lévõ tárgyakat és hidd el, hogy meg fogod tudni vizsgálni õket!!!!
Háááát ez nem semmi! Ez a virágszedés soha nem jutott volna eszembe, fõleg hogy a kéz is alig látszott amikor odaálltam eléjük! Jó ez a játék, ugyanis 5 percenként el lehet gondolkozni, hogy vajon mit is kellene csinálni... Most éppen a halászt nem találom a városban, senkivel nem tudok beszélni (hiába mutogatom nekik az itemeket), még az öreget sem tudom lefizetni! Biztos nem vettem észre az újabb "virágoskertet" 😊
hy a kikötö után a szobába mit kell csinálni ?? kiakarok menni és azt írja hogy a vizsgálat még nem ért véget de nem tok az asztalnál semmit megvizsgálni csak 4 üveget felvenni!!!
megvagyok már... mindegy😊
próbáltam, de nem tudom, hogyan kell egyszerre 2 dolgot a kezemben tartani!? vagy a kés, vagy a csomag...
Emberek, most a történetet nem figyelitek vagy lusták vagytok végigolvasni-végighallgatni, hogy ki, mit mond vagy egyáltalán nem tudtok angolul vagy mi van??? Hihetetlen ez a bazi sok kérdés, nem gyõzöm olvasni már...
@Kirol: "A kulcs + val az amúgy kulcsal?" -> Ezt komolyan kérdezed? Kb. általános iskola 1-2-3. osztályában tanítják meg, hogy "kulcs + val = kulccsal" ...
@Kirol: "A kulcs + val az amúgy kulcsal?" -> Ezt komolyan kérdezed? Kb. általános iskola 1-2-3. osztályában tanítják meg, hogy "kulcs + val = kulccsal" ...
mert amit kaptál csomagot az késel kikel bontani!!!!!