723
(Ezüst fülbevaló, Awakened, Arséne Lupin, Jack the Ripper stb.)
-
Madgamer88 #241 diliházban mit kell válaszolni papanak vagy minek. -
GodGamer #240 Valaki esetleg tud hozzá végigjátszást ???? -
#239 Hát szó, mi szó az Anerson házban el lehet szöszmötölni jódarabig, míg az ember kibogózza a szálakat...de legalább a ködös London és a borús Svájc után N'awlins jórészt verőfényes... :) -
Flora2 #238 Lőttem - bár olyan sötét volt, hogy nem láttam az alligátorokat. Viszont a sötéthez képest szép lövés volt! Végül kikötöttem ott, ahol ki kellett kötnöm, köszi, már kijutottam New Orleansból, nem volt könnyű helyszín. -
#237 Ejj-ejj ki van írva a helyiségekhez, hogy mi micsoda, és ráadásul NÉMETÜL!!! :)
SPOILER
Az őrült - bár nem teljesen illogikus gondolkodású - Maurizio (vagy kicsoda) szökési terve ecsetelésekor útmutatót is ad a karbantartó helyiség kulcsának fellelhetőségéhez...(az ajtó környékén kutakodj...) -
#236 SPOILER!
Ahol három krokodil (bár A Mississippi deltájának vidékét tudomásom szerint inkább alligátorok lakják - de ha már egyszer Sherlockék krokodilokról beszélnek akkor maradjunk ennél...) akadályoz minket a továbbhaladásban ott "lőjj nekik falatozni valót arról a szép májusfáról" - és eltakarodnak... :))) -
Flora2 #235 Zárnyitás a kanállal: a középső sorban 1-től 10-ig kell sorba rakni a számokat. Hasonlóan kell dolgozni, mint ahogy a számítógépes passziánszot kirakod: egymást követő számok tűrik meg egymást. Azt vettem észre, hogy a legfelső és a legalsó sorba egyszerre csak 1-1 számot tudsz rakni, a középső sorokba viszont többet is egymás mellé. Rakosgatás az egész, csak idő (és próbálkozás) kérdése.
-
pries #234 Az elmegyógyintézetben vagy miben, hogy lehet kinyitni,a cellaajtót? Mert arra már rájöttem, hogya számozott cuccokat le és fel lehet pakolgatni, de mi alaapján kel...mert eddig csak kettőt, a 7-es és 6-os cuccot tudtam egymás mellé rakni... -
Flora2 #233 A "karbantartó szobát" onnan ismered fel, hogy cetli van tűzve az ajtó mellé felirattal, amin kb. az van, hogy ide nem szabad bemenni, mert veszélyes vízcső-csere van folyamatban, vagy valami ilyesmi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kulcsa, ha jól emlékszem, ott volt valahol a közelben, a földön talán...? -
#232 Hol van itt karbantartó szoba?
Én csak a laborba tudok bemenni, a többi zárva van. -
Linne #231 Köszi -
Flora2 #230 Bocsánatot kérek, ezt a spoilerezést el...tam. -
Flora2 #229 pries, én úgy emlékszem, akkor tudtam továbblépni arról a helyszínről, [/spoiler] miután a földön felfedeztem egy porba rajzolt ábrát... a hulla levetett ruhái közelében [/spoiler]. Ha jól emlékszem.
Azt tudná jelezni valaki, hogy a new orlaeans-i mocsárban pontosan milyen partraszállási pontot kell keresni? Egyáltalán, azt kell keresni? Én csak csónakázok, csónakázok, láttam pár borzasztó látványt, lőttem is már a puskával, láttam a kék-fehér jelzésű halászhálót, de partraszállási lehetőséget nem találok. -
Flora2 #228 Linne, akkor nem jók a méretek, amiket használsz, fecskendőből 3 méreted van, csőből 4 méretből lehet választani, van mit párosítgatni... nekem találomra sikerült összerakni, lehet, hogy arra kell figyelni, hogy a fecskendő átmérőjénél 1 mm-rel szélesebb legyen a cső átmérője...? -
Linne #227 Én is erre tippeltem, de egyszerűen nem tudom a kombinálni a kettőt. -
#226 Hát ha tényleg mindennel végeztél, akkor vissza kell térni a Baker Streetre...de szerintem még nem végeztél mindennel ott... -
#225 SPOILER
köpőcsövezéssel... :) (fecskendőt találsz a laborban -> felszívsz vele egy kis nyugtatót -> majd a karbantartó szobában talált csőbe "betöltöd" -> óvatosan az ápoló mögé settenkedsz -> és "köpsz") -
pries #224 PLZ!
Lementem a pinyóba, a hullátátnéztem, elvettem mindent megnéztem mindent lemásoltam a cuccokat,de ezután nem tudom mit kell csinálni...
Plz help -
Linne #223 Sziasztok
Tudna segíteni valaki, hogy hogy alszik el a laborban lévő ápoló?
Köszi -
#222 A lépcső tetején van... -
#221 A lépcsőnél nincs is ápoló, csak a laborban. -
Jinx4169 #220 télleg:D a kocsma asztalon ugye?:D thx -
#219 Nos próbáld használni egy kicsit a fejedet. Hol láttál hasonló jeleket? (ahol majdnem csókot is kaptál...:DDD) -
Jinx4169 #218 kösz:D és mien sorrendben vagy mi alapján...? -
#217 megnyomogatni...(feltéve, hogy be akarsz menni...:D) -
Jinx4169 #216 hy!a 12es raktárban a pincében mit kell csinálni a lápával meg a falon a jelekkel...esetleg az ajtó melletti gombokkal? -
#215 Ha lesz szerkesztőprogi, és nem magyarul jön ki, akkor megcsinálom. -
#214 ott van lámpa a 12-es raktárépületben... -
#213 előbb még el kell onnan távolítani az ápolót trükkel... -
#212 Sajnos szerintem is biztos angol.
kalandjáték 1-2 kivétellel nemigen jelent meg magyarul!
Bízom Benned... -
pries #211 THX de hogy lehet megvilágítani a pinyót? Mert találtam egy lámpát a kocsmában, de nem lehet elvenni? -
Vik01 #210 köszi szépen a segítseget:) -
#209 "A cellától ahova be voltál zárva nem egyenesen hanem jobra mész fel a lépcsőn ott találsz szekrényt"
Hát nekem azt mondja, jobb ha nem megyek arra, és így nem is hagy felmenni. Miért? -
#208 Köszi szépen! -
#207 Természetesen Sherlockot irányítod, aki álruhában érkezett Watsontól függetlenül (amit már egy párszor eljátszott a Sir Artur Conan Doyle művekben...)...ha benézel a cuccaid közé, láthatod a vörös parókát...
A történetmesélést nem kerültem ki. Írtam, hogy én sem értek mindent tökéletesen és részletesen, hisz az angol nem az anyanyelvem...ezen kívül egyelőre nem a legideálisabb körülmények közt nyomom a játékot (talán majd második végigjátszásra), mert közben a barátnőmmel filmeket nézünk meg ilyenek (fél szemmel filmet nézek, fél szemmel játszok...), valamint írtam, hogy a történet helyszínről-helyszínre bonyolódik, bontakozik ki, és még én sem játszottam végig...jelenleg New Orleans-ban vagyok...
A kikötő még csak az eleje, és odáig nem sok minden derül ki...én elmesélhetem az alap kiinduló témát, de ne várd tőlem, hogy minden egyes ponton elmeséljem mi történik, ahogy alakul majd a történet...
Szóval nagy vonalakban: Londonban Watson doktor Stenwick nevű egyik páciense - akinek szívpanaszai vannak - arról panaszkodik, hogy a maori kisinasa szőrén-szálán eltűnt. A bizonyítékok alapján Sherlock megállapítja, hogy a fiatal maorit valószínűleg elrabolták, és a nyomok a kikötőbe vezetnek...ahol további bizonyítékok és a titkos kamra arra utal, hogy valami szörnyű szekta keze van a dologban, és, hogy más embereket is elraboltak (és valószínűleg meg is öltek...)...valamint a nyomok a svájci "Black Edelweiss" Elmegyógyintézethez vezetnek...
Amúgy a történetről, a szereplőkről, és még sokminden másról bőséges információt ad a hivatalos oldal, ami elérhető német nyelven is. -
#206 Hát nem tudom. Én azt érzem, hogy kezdem egyre jobban nem érteni, hogy mi a helyzet, így meg nem sok értelme van. Viszont másrészről meg olyan jó lett ez a játék, hogy még így is nagyon érdekes és élvezetes.
Pl azt se értem, hogy kit irányítok a cellában? Amikor csak Whatson utazott és őt is elküldték.
Hát én kizártnak tartom, hogy magyarul jelenne meg, meg pöcsölnek ezek annyit, hogy magyar legyen. Feltéve ha egyátalán megjelenik nálunk.
Tényleg megköszönném, ha csak pár mondatban leírnád, a gyogyóig mi az alapszitu. Mert a múltkor ezt kikerülted.
-
#205 Mire kötötted rá a kötelet?
SPOILER
Lendítsd a csap alá a kondért, majd engedj bele vizet, aztán lendíts a fal felé, ameddig lehet, kösd össze a kötéllel, majd a kötél másik végét kösd össze a csapóajtó kilincsével, aztán vágd el a kondért tartó eredeti kötelet... -
#204 Egy elmegyógyintézet.
Nem találtam. Igaz nem is kerestem. (lehet meg kéne várni, hogy itthon milyen lokalizáltsággal jelenik meg, mert nem szeretnék fölöslegesen dolgozni...) -
pries #203 A 12-es raktárban hogy jutok le azon az ajtón? a köteleet már rákötöttem, de semmi ne mtörtént. -
#202 A Black Edelweiss az most mi is pontosan? Egy építmény, vagy mi?
Amúgy te találtál már editort?