723
(Ezüst fülbevaló, Awakened, Arséne Lupin, Jack the Ripper stb.)
-
#281 Hát próbáld már használni a saját fejedet is! :)
(olvasd el a feljegyzéseidet, a dokumentumokat, hallgasd meg, hogy mit mondanak azok, akikkel beszélsz...ha végképp nem megy majd megmondom, de próbáld használni az agyadat!) -
jambi69 #280 mit kell tenem a kampo mega kötél kombinácioval (gondolom valahova bekell akasztani ) ?? -
jambi69 #279 vagy hova mennyek ??
-
jambi69 #278 és akkor most mit tegyek ?? -
#277 Az említett tárgyakkal egyelőre nem kell semmit kezdened, ha jól emlékszem - kivéve a kampó+kötél kombót... azasztalon lévő jeleket sem kell megfejtened, csak emlékezned kell majd rájuk, de azt is csak egy kicsit később... -
#276 Az említett tárgyakkal egyelőre nem kell semmit kezdened, ha jól emlékszem - kivéve a kampó+kötél kombót... azasztalon lévő jeleket sem kell megfejtened, csak emlékezned kell majd rájuk, de azt is csak egy kicsit később... -
jambi69 #275 kérlek segiccs!!
-
jambi69 #274 na hy na addig meg vok hogy a a kampokéz meg a kötél össze van rakva de még van egy üvegem egy medálom meg egy késem 4! ezekell mi a tehendö ?? már szinte mindent ki probáltam ja meg a kocsmába az asztalt is megnéztem (de nem tom hogy mit ábrázol :P)!!Üdv -
#273 Virágos nénit??? Miva'? :OOO -
jambi69 #272 Hy akkor most mit tegyek a kézel.üvegel,késel,kötélel, vagya medállal ?? Keresek valami virágos nénit ?? -
#271 Kicsit próbáld már figyelni a történéseket. Így nem lehet túl élvezetes a dolog, ha csak jössz-mész, és azt sem tudod, hogyan alakul a cselekmény, ki-kicsoda stb... -
#270 Bazz legyen már széf az a safe! :)
(egyébként elméletileg már van egy képed Anerson kedveséről ugye, akit már korábban láthattál a kikötőben is...na most a kezében van egy szép csokor, amiről a képre írt szövegben is említést tesznek...szedjél szépen a néninek egy csokorra valót a kertből, és a virágok környékén találni fogsz valamit, ami a segítségedre lesz a nagy faliképnél...) -
jambi69 #269 bocs a kérdezgetésért de a kikőtöbe mit kell csinálni már van egy kötelem medálom,üveg,meg egy hapektol kaptam a sikátorba egy becsomagolt kezet!! A postásal is találkoztam a kocsmába az asztálnál is voltam (de nem tom hogy mit ábrázol)!!aki tugya hoghy mi a megoldás kérem ossza meg velem !!üdv -
boti1020 #268 elakadtam !!!segítsetek -
Kapó #267 Miután kinyitottam a safe-et bementem a szobába, felvettem mindent amit lehetett, rátettem a másik szobában talált csövet az asztalra, a citromfát a padlóra, de vmi hiányzik amivel a falon lévő freskóval csinálhatok vmit! Tudja vki, hogy mi lehet az, h mit kell csinálni?
Köszi -
ricky #266 hmmm, ez már megjelent! el is felejtettem... :( -
jambi69 #265 köszi szépen!! esetleg ha van vagy csinálsz tejes végigjáccást akkor elküldhetnéd a [email protected] email címemre!! De ezt is nagyon köszönöm!!Üdv -
#264 Magyarul tudod, hogy mit kérdez? Tehát érted a kérdést?
SPOILER!
(Az a kérdés, hogy London mely részén tartózkodhat a fiatal maorit elrablók egyike. Amire a választ a Stenwick háza környékén talált bizonyítékok alapján kell tudnod... Hová érkezik a viktóriánus Britannia Londonjába mindenki aki külföldi? Ahol halpikkely ragadhat az ember cipője talpára? stb... KIKÖTŐ!!!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehetséges válaszok: DOCKS, PORT, THAMES stb... -
jambi69 #263 külömben ez a kérdés : From what part of London does one of the two kidnappers of the young Maori come?! Mit kell válaszolni a felét értem de nem tom hogy mit kell írni !! kösszi a segicséget ha segitetek :PPP -
jambi69 #262 hello a leges legelsö kérdés ami a játékban van !! (már rosszul is hangzik ha több is lesz :P) -
#261 de abból derül ki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1223
2424
3426
-
Kapó #260 Sziasztok!
Megmondaná vki, hogy New Orleansban mi a házban lévő safe kódja, mert próbáltan megfejteni az újságcikkben lévő feladványt, de nem sikerült!
(Vagy nem is abból derül ki?)Egyébként sztem már mindent összeszedtem! Köszi -
#259 Mi a kérdés? Mert, hogy van egy pár ilyen a játékban... -
jambi69 #258 Hy kösz már tovább tuttam lépni !!Már csak arra kéne rájönöm hogy mit kell a Holms-nak írni??? -
jambi69 #257 HY ott mit kell csinálni amikor a Watson-nal vok és Holms meg az íroasztalnál ál csak ?? Már össze jártam mindent de nem találok semmit voltam minden hol!! Kérlek segicsetek kössz !!ÜDv -
#256 Na végeztem a játékkal... :) Nem volt rossz, bár szerintem kissé rövidre sikeredett - legalábbis az "Ezüst fülbevaló"-hoz képest mindenképpen -, illetve ez a misztikus szál nekem annyira nem jött be, az "Ezüst fülbevaló" sztorija jobban tetszett, szvsz sokkal "Sherlockosabb" volt...
Egyébként egy csomó magyar is részt vett a fejlesztésben a stáblista tanúsága szerint (MOtion CAPture...) -
#255 Nos valamelyik korábbi hozzászólásban részletesen ecseteltem a történéseket. (a kikötői nyilvántartás egyelőre nem lesz segítségedre...)
Próbálj gondolkodni egy kicsit, de annyit segítek, hogy nem mindegy mi van a kezedben, amikor bekopogsz a csempészhez... -
brillo #254 A kötél nálam, és mondom, a taccsos postás is megvolt már. Sőt, a 'smuggler'-nél is jártam, kinyitotta az ajtót, aztán semmi, mert aszondja, valami hiányzik. Csak az a böszme könyv lehet a megoldás... (Vagy nem? de akkor merre tovább? A medál és az üveg is megvan.) -
#253 Ácsi! Neked a másik üzenet ment! Kukk a hozzászólás jobb alsó sarka! :) -
jambi69 #252 Hello!Köszi a segicséget !! A kötél meg a postás még nincs meg !! Eddig csak a háznál voltam háttul az udvaron meg a könyvesboltba!!Hol van a postás meg a kötél!! Köszi a segicséget üdv!4 -
#251 Szintúgy! Nehéz így segíteni, hogy nem tudni, pontosan miket csináltál eddig... (ahol a lábnyomot leméred, ott észre kell venni nagyítóval, hogy az egyik szeg hiányzik a cipő talpából...) -
#250 Ott még nem is kell belenézni a könyvbe, ha jól emlékszem...(mármint ha a kikötőmester nyilvántartására gondolsz...)
SPOILER!
Kötél megvan? Részeg postással találkoztál már?
Nehéz így segíteni, hogy az ember nem tudja miket csináltál eddig pontosan... -
jambi69 #249 Hy nem tugya valaki hogy mit kell csinálni az első pályán !! Valami lábnyomot kéne lemérnem de lemére més ez írja :The size is undoubtedly seven.The shoes are also hard-soled!! Van egy késem,gyúfa,rongyom,szalmám,bogyom,meg egy hal pikkej!!Írjátok meg lécci hogy mit kell csinálni !! Üdv Kössz!! -
brillo #248 sziasztok,
a kikötőben vagyok, és vmiért nem tudok belenézni a könyvbe ("customs"-nál)... azt észrevettem, hogy a 12-es raktár 'más', de amúgy semmi sem utal arra, hogy nekem oda be kéne mennem... beszéltem már a nepálival, a kocsmárossal (ahol pl. megint csak nem tudtam a jelekkel mit kezdeni!?) meg a részeggel... de itt elakadtam. merre induljak? miért nem tudok belekukkantani a könyvbe?? köszi -
Madgamer88 #247 csak egy "a" betűt kell kihagyni LoL
kössz -
#246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LIGHT OF ABYSS -
Madgamer88 #245 Ígyse tudom mit kell neki mondani. -
Madgamer88 #244 Pap akart lenni de akár papa is lehetne:D -
#243 Papa? :))) A "Light of the Abyss"-ra gondolsz??? (...már meg is kaptad a választ...bár egy kis szopatás van benne...) -
#242 Az jó!
Látni még nem láttam sehol hogy előrendelhető lenne