65
-
Venom1986 #25 A pénz nem boldogít,de amit azon veszünk az igen. -
moha #24 A Forbes szerint az IKEA-s a 6., de egyébként én is találtam olyan 2004-es cikket ahol azt írták hogy megelőzte BG-t.
De egyébként tényleg lényegtelen, szerintem már mindegy hogy 23 vagy 46,5 millárd $ -
Dracad #23 Te mar vagy nagyon tul vagy azon a bizonyos eletkoron vagy nagyon alatta vagy. Akarhogy is, most beegtel kispajtas, menj es regelj egy uj nevet -
FTeR #22 írtam is, de újra: az ikeás fószer egy negyed évig előzte meg félmilliárdal, köv negyed évben billi rávert vagy kettővel. -
#21 Most már unalmas vagy az okoskodásoddal.
The Richest People in the World -
Vucli #20 Én úgy tudom nem ő a leggazdagabb, mintha vhol azt olvastam volna hgy pl: az IKEA tulajdonosa gazdagabb -
IoIa #19 Te csak tudod, biztos tegnap számoltad meg a pénzét, igaz? LOL! -
IoIa #18 Onnan, hogy nem csak amerikai marketingekből tájékozódom. Egyébként pedig teljesen lényegtelen ez a dolog, csak egy bizonyos életkorig él az ember a "LEG"-ek bűvöletében. -
nbj #17 ő a leggazdagabb......... -
moha #16 Azt honnan tudod hogy van akinek BG-nél is több pénze van? Eddig én is úgy tudtam hogy ő a leggazdagabb. -
PityBull #15 Hát, lehet! :)
Bár fogalmam sincs, hogy mennyije lehet a leggazdagabb etiópnak! :D -
IoIa #14 Miért lennék irigy? Leszarom, hogy mennyi pénze van. Viszont van, akinek 51 milliárdnál is több pénze van, és az nem virtuális pénz.
Egy amerikai listán teljesen egyértelmű, hogy csak amerikai lehet az első. Nincs ebben semmi meglepő. -
kbupdate #13 "BG vagyona eltörpül egy-két nem amerikai valóban gazdag emberé mögött..." eltörpül, na ez lol volt, hogy te egy milyen egy irigy kutya vagy, hihetetlen. Itt már csak az a baj, hogy BG a világ leggazdagabb embere is. -
FTeR #12 hopp most nézem, legutóbb 45milliárdja volt BGnek. minden egyes élő embernek adhatna 8 dollárt és még maradna is neki 8)
komoly egyébként, h 25-25milliárdal 4en úgy szepelnek a listán, h örökölték a pénzt 1 embertől :P -
FTeR #11 A pénz nem boldogít, de egy Rolls Royce-ban mégis kényelmesebben sír az ember. :)
Sztem az, h BG a leggazdagabb amerikai, az eléggé degradáló, mivel ő a világ leggazdagabb embere is :)
(habár, mintha tavaly egy negyed évre az IKEÁs fószer megelőzte volna, az olaj mágnás meg a harmadik helyre esett - az is Forbes lista volt, csak 400 fő helyett, a min 1m$-os vagyon volt a határ)
kuglis fiúk nagyon jönnek felfele, ők is megerősítik, h amerika a lehetőségek hazája ;) -
IoIa #10 Dracad gyerek, megbuktál. Én nem beszéltem olajsejkekről. Egyébként pedig nekem tökmindegy, hogy kit hiszel leggazdagabbnak. -
Dracad #9 lol. 1-es fiam, ulj a helyedre. Bill az elso a vilag ranglistan is. Senkinek nincs tobb penze 51 milliardnal. Az olaj sejkek kozul a leggazdagabbak olyan 20-30 milliardos osszvagyon korul tanyaznak. -
nbj #8 ennyi pénz má fölösleges, most elkezdesz méregdrága kocsikat, műalkotásokat meg mit tom én miket gyűjteni de ezeknek nincs túl osk értelme -
IoIa #7 A túlnyomó része ezeknek virtuális pénz. Magyarul: részvényekben van, nem kp. Ha a részvények értéke esik, akkor apad a "gazdagság" is.
Én a kézzel fogható pénznek jobban örülök, és jobban is értékelek, mint az ilyen virtuális pénzeket.
A lista egyébként csak az amerikai gazdagokat tartalmazza, BG vagyona eltörpül egy-két nem amerikai valóban gazdag emberé mögött... -
#6 még annak is örülnél, ha a leggazdagabb etióp lehetnél... -
bandia #5 A pénz nem boldogít:) De jó ha van. Bár nekem ennyi sosem kéne, teljesen felesleges vagyonok ezek. Mennyi mindent jobbá lehetne vele tenni ha nem egy embernél összpontosulja, akinek valljuk be őszintén nincs szüksége rá. Ennyi pénzt egy ember tehetsége sem érdemel. " Egy ember sem emelkedik ki sem teljesítményével, sem tehetségével a többi közül annyira, hogy ilyen vagyona legyen.." -
PityBull #4 Én beérném azzal is, ha a leggazdagabb magyar lehetnék!
Szerény vagyok, na! :D -
#3 Nekem elég lenne az "egy gazdag magyar" cím is. :) -
moha #2 én még egy középosztály beli amerikai szintjével is megelégednék, itt magyarországon -
#1 én is leggazdagabb amerikai akarok lenni!!!!!!!