Továbbra is Bill Gates a leggazdagabb amerikai
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, lehet! 😊
Bár fogalmam sincs, hogy mennyije lehet a leggazdagabb etiópnak! 😄
Bár fogalmam sincs, hogy mennyije lehet a leggazdagabb etiópnak! 😄
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
Miért lennék irigy? Leszarom, hogy mennyi pénze van. Viszont van, akinek 51 milliárdnál is több pénze van, és az nem virtuális pénz.
Egy amerikai listán teljesen egyértelmû, hogy csak amerikai lehet az elsõ. Nincs ebben semmi meglepõ.
Egy amerikai listán teljesen egyértelmû, hogy csak amerikai lehet az elsõ. Nincs ebben semmi meglepõ.
"BG vagyona eltörpül egy-két nem amerikai valóban gazdag emberé mögött..." eltörpül, na ez lol volt, hogy te egy milyen egy irigy kutya vagy, hihetetlen. Itt már csak az a baj, hogy BG a világ leggazdagabb embere is.
hopp most nézem, legutóbb 45milliárdja volt BGnek. minden egyes élõ embernek adhatna 8 dollárt és még maradna is neki 8)
komoly egyébként, h 25-25milliárdal 4en úgy szepelnek a listán, h örökölték a pénzt 1 embertõl 😛
komoly egyébként, h 25-25milliárdal 4en úgy szepelnek a listán, h örökölték a pénzt 1 embertõl 😛
A pénz nem boldogít, de egy Rolls Royce-ban mégis kényelmesebben sír az ember. 😊
Sztem az, h BG a leggazdagabb amerikai, az eléggé degradáló, mivel õ a világ leggazdagabb embere is 😊
(habár, mintha tavaly egy negyed évre az IKEÁs fószer megelõzte volna, az olaj mágnás meg a harmadik helyre esett - az is Forbes lista volt, csak 400 fõ helyett, a min 1m$-os vagyon volt a határ)
kuglis fiúk nagyon jönnek felfele, õk is megerõsítik, h amerika a lehetõségek hazája 😉
Sztem az, h BG a leggazdagabb amerikai, az eléggé degradáló, mivel õ a világ leggazdagabb embere is 😊
(habár, mintha tavaly egy negyed évre az IKEÁs fószer megelõzte volna, az olaj mágnás meg a harmadik helyre esett - az is Forbes lista volt, csak 400 fõ helyett, a min 1m$-os vagyon volt a határ)
kuglis fiúk nagyon jönnek felfele, õk is megerõsítik, h amerika a lehetõségek hazája 😉
Dracad gyerek, megbuktál. Én nem beszéltem olajsejkekrõl. Egyébként pedig nekem tökmindegy, hogy kit hiszel leggazdagabbnak.
lol. 1-es fiam, ulj a helyedre. Bill az elso a vilag ranglistan is. Senkinek nincs tobb penze 51 milliardnal. Az olaj sejkek kozul a leggazdagabbak olyan 20-30 milliardos osszvagyon korul tanyaznak.
ennyi pénz má fölösleges, most elkezdesz méregdrága kocsikat, mûalkotásokat meg mit tom én miket gyûjteni de ezeknek nincs túl osk értelme
A túlnyomó része ezeknek virtuális pénz. Magyarul: részvényekben van, nem kp. Ha a részvények értéke esik, akkor apad a "gazdagság" is.
Én a kézzel fogható pénznek jobban örülök, és jobban is értékelek, mint az ilyen virtuális pénzeket.
A lista egyébként csak az amerikai gazdagokat tartalmazza, BG vagyona eltörpül egy-két nem amerikai valóban gazdag emberé mögött...
Én a kézzel fogható pénznek jobban örülök, és jobban is értékelek, mint az ilyen virtuális pénzeket.
A lista egyébként csak az amerikai gazdagokat tartalmazza, BG vagyona eltörpül egy-két nem amerikai valóban gazdag emberé mögött...
A pénz nem boldogít😊 De jó ha van. Bár nekem ennyi sosem kéne, teljesen felesleges vagyonok ezek. Mennyi mindent jobbá lehetne vele tenni ha nem egy embernél összpontosulja, akinek valljuk be õszintén nincs szüksége rá. Ennyi pénzt egy ember tehetsége sem érdemel. " Egy ember sem emelkedik ki sem teljesítményével, sem tehetségével a többi közül annyira, hogy ilyen vagyona legyen.."
Én beérném azzal is, ha a leggazdagabb magyar lehetnék!
Szerény vagyok, na! 😄
Szerény vagyok, na! 😄
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
én még egy középosztály beli amerikai szintjével is megelégednék, itt magyarországon
← ElőzőOldal 2 / 2