Hamarosan beindul a Google TV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!
Meghívással 😊

h4x0r
Hmmm. Akkor itt az SG-n is biztos irogat egy GoogleBot 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Megüzened egy már létezö e-mail címedet nekem.

az a HWSW-s google cikk, egész elgondolkodtató <#circling>

az összeesküvés elméletek kedvelõinek:
HWSW - Google: sötét erõ születhet

web fejlesztõknek:
SEO - Do What I Tell You Or...
azé ez elég durva, a google már télleg mindenhol megveti a lábát... és mivel szinte mindenki rajtuk keres, ettõl nagyon nagy hatalmuk van, akárhogy befolyásolhatják a dolgokat pl háborúban stb...
azt mutat az embereknek, amit a google akar...
és a news.com-ot törölte a vezetés a google adatbázisából, mert ugyanezt leírták mint most én, csak kicsit bõvebben...

Gmail-hez hogy lehet csatlakozni???
janyikzs
Valahogy nem csípem guglit, de csak jó dolgokat csinálnak!

Jah a g-mail kapcsán olvastam errõl egy érdekes cikket, azóta más is leköt a gmailben, mint a 2,5giga tárhely... Szal érdekes h mivel beajánlós módszer van a kugli így képes feltérképezni a teljes kapcsolatrendszerünket, ismerõsöket, mindenkit akivel tartjuk a kapcsolatot, sõtt még a szokásainkat is tudja a kereséseink alapján, amit persze iphez azt meg névhez köt(het). Szal elég csunyán vissza lehetne ezzekkel élni késõbb ha már teljesen az emberheznõtt!

smv
Google Helyesírási gyûjtemény? 😄😄😄

Starcraft + Diablo III - esemve

- --------- -------- ------- ----- --------------- -------- é- ----- ------...<#hawaii>

a kollektiv agymosás ezközei egyre kifinomultabbak lesznek, es egyre többen...<#wilting>

MrPrise
A végén majd minden elhangzott mondatot is digitalizálnak amit bárki bárhol mondott.
Annyi elõnye volna hogy nem lehet letagadni ha vki mondott vmit ;-) Na, persze ezt is kilehetne játszani :-D Azon kívül hogy hülyeség :-D

mrzed001
Ez sztem nagyon pozitív.
Képzeld el, hogy a parlamenti adásokat is így digitalizálnák, és text alapúvá is tennék 😊)
Rákereshetnénk, hogy ki hányszor anyázott, mit is mondott 4 évvel ez elõtt bizonyos témákra "szó szerint" az akkori ellenzék 😛P

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

takysoft
nézhetünk --| Google Gazdaságos |-- Televíziót

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Mennyire paraszt vagyok<#idiota>....most látom, hogy ly-nal írtam az ijesztõ-t...lehet, hogy már le kellene feküdnöm aludni...<#fogmosas>

Már már ilyesztõ, ahogy a Google az utóbbi idõkben elkezdett mozgolódni! Aztán meg az lesz a vége, hogy mindenfelé Google tejet és kenyeret lehet venni. <#help>