18
-
FecaA #18 Köszi! -
Hegyikecske #17 Meghívással :) -
#16 Hmmm. Akkor itt az SG-n is biztos irogat egy GoogleBot :) -
matrac #15 Megüzened egy már létezö e-mail címedet nekem. -
moha #14 az a HWSW-s google cikk, egész elgondolkodtató -
FTeR #13 az összeesküvés elméletek kedvelőinek:
HWSW - Google: sötét erő születhet
web fejlesztőknek:
SEO - Do What I Tell You Or... -
lyzu #12 azé ez elég durva, a google már télleg mindenhol megveti a lábát... és mivel szinte mindenki rajtuk keres, ettől nagyon nagy hatalmuk van, akárhogy befolyásolhatják a dolgokat pl háborúban stb...
azt mutat az embereknek, amit a google akar...
és a news.com-ot törölte a vezetés a google adatbázisából, mert ugyanezt leírták mint most én, csak kicsit bővebben... -
FecaA #11 Gmail-hez hogy lehet csatlakozni???
-
#10 Valahogy nem csípem guglit, de csak jó dolgokat csinálnak! -
Hegyikecske #9 Jah a g-mail kapcsán olvastam erről egy érdekes cikket, azóta más is leköt a gmailben, mint a 2,5giga tárhely... Szal érdekes h mivel beajánlós módszer van a kugli így képes feltérképezni a teljes kapcsolatrendszerünket, ismerősöket, mindenkit akivel tartjuk a kapcsolatot, sőtt még a szokásainkat is tudja a kereséseink alapján, amit persze iphez azt meg névhez köt(het). Szal elég csunyán vissza lehetne ezzekkel élni később ha már teljesen az emberheznőtt! -
#8 Google Helyesírási gyűjtemény? :D:D:D -
abelr #7 - --------- -------- ------- ----- --------------- -------- é- ----- ------... -
abelr #6 a kollektiv agymosás ezközei egyre kifinomultabbak lesznek, es egyre többen... -
#5 A végén majd minden elhangzott mondatot is digitalizálnak amit bárki bárhol mondott.
Annyi előnye volna hogy nem lehet letagadni ha vki mondott vmit ;-) Na, persze ezt is kilehetne játszani :-D Azon kívül hogy hülyeség :-D -
#4 Ez sztem nagyon pozitív.
Képzeld el, hogy a parlamenti adásokat is így digitalizálnák, és text alapúvá is tennék :))
Rákereshetnénk, hogy ki hányszor anyázott, mit is mondott 4 évvel ez előtt bizonyos témákra "szó szerint" az akkori ellenzék :PP -
#3 nézhetünk --| Google Gazdaságos |-- Televíziót -
AlexX #2 Mennyire paraszt vagyok....most látom, hogy ly-nal írtam az ijesztő-t...lehet, hogy már le kellene feküdnöm aludni... -
AlexX #1 Már már ilyesztő, ahogy a Google az utóbbi időkben elkezdett mozgolódni! Aztán meg az lesz a vége, hogy mindenfelé Google tejet és kenyeret lehet venni.