1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is
-
#480 lemaradtam.lehet hogy befejezik a sorozatot?illetve abbahagyják? -
#479 birom,hogy a retekklub úgy harangozta be a sorozatot, hogy "új amerikai sikersorozat",sztem ha ez igaz lenne ,akkor nem lenne kérdés, hogy folytassák-e a sorit. Nem? -
winnie #478 majd májusban -
winnie #477 egyszer minden sorozatnak vége szakad, egyelőre a szána nem áll jól, de semmi hivatalos nincs sem a végéről, sem a folytatásról. -
#476 Jól sejtem, hogy ez a sorozat is arra a sorsra jut mint anno a Carnivale?
Ha igen lőjjetek főbe. -
#475 illetve már a BitGaten is. -
#474 majmon fent van már az 1x5 ha mégis az kell. :) -
#473 xor-os verziót töltsd le. az jobb mint a lol-os és felirat is van hozzá... lol-osban benne maradtak a reklámok, meg minden össze-vissza van. -
#472 hello tud valaki a 10es részhez feliratot? HDTV-LOL?? előre is köszi
-
LoLiNa #471 köszi azért! ha tud vki vmi infót szóljon:) -
#470 oks
htx -
#469 én nem találkoztam még olyannal.... max. egy-két warezon lehet fent van, de nem tudok róla. -
LoLiNa #468 dc se megy nekem.. :( hadititok hogy miért) szóval vmi link kéne.. csak úgy tudok letölteni..:/ -
#467 így van DC-n is fent van. de a legjobb, és leggyorsabb a torrent. -
#466 ne szinkronosan nézd. -
#465 Nem lett valami jó a magyar szinkron("enyhén" szólva..) úgyhogy sztem inkább az angolt töltsd... Megéri. -
#464 Hát én mást nem nagyon tudok. Talán Dc, de azt meg nem nagyon szereti a nép(én se). -
LoLiNa #463 Torrentet nem tudok leszedni semmiképp, nem beállításprobléma..... stb.. más lehetőség? -
#462 mininova. Aztán teszel hozzá feliratot. -
#461 sehol nem találom az 1x05 öt (hdtv-hunagrian)
majomparádé, és bitgate kilőve...
5let?
-
#460 torrenteken fennt van, utánna meg teszel hozzá feliratot. -
LoLiNa #459 sziasztok! írna nekem vki egy linket, ahonnan le lehet tölteni a film részeit? feliratosan is jó)) -
winnie #458 miért nem olvasol vissza? -
#457 vagy
ez -
#456 Jött egy hurrikán ... és jött vele más is. Röviden és tömören ennyi.
ha ennyi nem elég akkor itt egy rtl klubbos leírás: link :) -
#455 Valaki elmondaná nagy vonalakban, miről szól ez a sorozat? egyik részét láttam, amikor a csaj meg a tesója elmentek buliba, és ott a tábortűznél játszatta agyát a hülyegyerek :) de nem állt össze a kép -
#454 télleg.. ezt én is most vetem észre hogy említetted. -
#453 szerintem az lehet a dologban h két "hibrid" közös "gyermeke" az mi ki fog esni a csajsziból és ugye azért lehet hogy neki gyorsabban halad a dolog mert ez két fiatal és dolgoznak mint a nyulak,hamarabb megcsinálták mint az elfoglalt felnőttek,tom meg mariel.
szerintem.persze ez csak egy ölet majd 1-2 rész mulva kiderül van-e közöm az igazsághoz.de lehet h ez amúgy lényegtelen,az a fontos hogy mi az? -
#452 ^^
"... miért fejlődik ilyen gyorsan benne az a valami, míg a többi nőben pl. Marielben nem ..."
erre is rá akartam kérdezni, de te megtetted. -
#451 mire nem jó a szerk. gomb. :P hirtelen megkavarodtam a szerplőkkel.
szerintem meg fog szülni a köv. részben. talán valami földönjáró változata a vízbeli lényeknek. csak azt nem tudom, hogy nála miért jelentkeznek ilyen gyorsan a tünetek, miért fejlődik ilyen gyorsan benne az a valami, míg a többi nőben pl. Marielben nem... -
#450 Tom beszél vele, Derek társáságában.
Christina hasában mi lehet?
remélem a következő részben megelik :) -
#449 jajaja. a végén amikor Tom beszél vele, lehet látni, hogy begyüjtötte az embereket a partról. oda ül be a csavó is melléjük a kocsi hátuljába... -
#448 az aki a szociális szolgálattól jött? -
#447 jó de már régóta ismeri...a szigetet is együtt hozták létre, stb,stb,stb...
szerk.: ja Serpa Russelra gondolt elnéztem... :C -
#446 zura jött oda a partra mint bevándorlási vagy mi...akkor találkoztak. -
#445 Russel honnan ismerheti Szurát?
amikor kijöttek a vízből a bevándorlók, nekem egyből a Predator II ugrott be. -
#444 Ezek az adatok hol lelhetők fel? :o -
#443 Ebben is van valami, de hidd el, tudok elfogulatlanul ítélni. -
#442 Van benne valami -
#441 megnéztem, és kifejezetten tetszett ez a rész! :)
és ma, azaz holnap jön az új... aztán egy nagyobb szünet.