1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is

• The FlashBack
    Sziasztok!
    A tegnapi részről véletlenül lemaradtam, de még sehol nem találom...
    Az eddigi részek megvannak, bár nem egy nap után szedtem le őket.

Eddig a HDTV-TvTime Relaseket gyűjtögettem magyarul, ezt is szeretném folytatni....

Vagy mindig ilyen sokat késik?
  • winnie
    4/1-es
  • Gerygrey
    Jujj... Megnéztem a 10. részt, na ez a kemény... A 11-et meg nem tudom megszerezni, van itt valaki aki fent van bithun és tudná seedelni?
  • Gerygrey
    Most jutottam el arra a pontra, hogy nem érdekel ha feliratos de látnom kell a folytatást. Irány az isohunt :)
  • Vinsanity15
    JAJA nekem is !A kedvencc sorozatommá nőtte ki magát
  • God of War
    a mostani részt látátok nagyon tetszet
  • Gerygrey
    Ok köszi :)

Csak már egyre több a kérdőjel, és féltem hogy végig ez lesz ez a sorozat, bár az angol címe sejtet valamit :) Kíváncsian várom a folytatást (annyit még plíííz, hogy lesznek-e földönkívüliek? :)))
  • qper
    Sok rejtélyre fény derül, de a legtöbbjéről nem lebben még fel a fátyol (és sokáig nem is fog). Azt már kapisgáljuk hogy Underlay kicsoda, de hogy konkrétan mi a szerepe arról még mi sem tudunk sokat.

Mondtam is valamit és nem is :)

Most viszont kapaszkodj, mert most kezd felpörögni a sorozat :)
  • Monoton
    :DDDDDDD kiskiváncsi :D
  • Gerygrey
    Ja, csak egy kérdés azokhoz akik már a tizen-nemtudomhanyadik résznél tartanak: lesznek ebben a sorozatban földönkívüliek? Megtudjuk végre hogy ez az Underlay sheriff valójában kicsoda? Mert már a 8. résznél tartok, de még mindig nem derült ki semmi. Mikorra várhatok valamit? Nem kell előre lelőni minden poént, de azért kiváncsi vagyok hogy nagyjából mi várható az elkövetkezőkben...
  • Gerygrey
    Énse szeretem. Mivel a kedvenc torrent trackeremre minden héten felkerül a szinkronos, HDTV minőségű rip, akkor sem nézem ha lenne rá lehetőségem (eleinte azért folyamodtam a torrenthez mert sokszor munka miatt nem tudtam nézni az Invasiont, aztán rájöttem mennyivel jobb minőségű - és persze reklámmentes - a netről levadászott változat)
  • The FlashBack
    ... kellemest a hasznossal...:D
  • sadvagabond
    mindzektöl függetlenül,akár az ő hibájuk,akár nem,nem szeretem a tv-t.
    de köszi az infókat,tanultam megint valami érdekeset-tényleg :)
  • Aramir
    Plusz a gyorsulás is abból adódik, hogy nálunk 25 képkocka/mp a filmek "sebessége", amiket meg a netről lehúzol, azoknál meg 23,976.
    Szóval másodpercenkén közel egy képkockával kevesebb, percenként összejön kb 61 képkocka, ami majd 2-2,5 mp csúszást jelent.
    Szóval lehet fikázni az RTL-t, de ez nem az ő hibájuk, hanem a PAL-NTSC konverziónál vesznek el a mp-ek, és nem azért, hogy több reklám beférjen :D
  • Gerygrey
    "1:ami biztos az én tv-m hibája hogy a kép két szélén sokkal kevesebbet mutat mint a monitorom.szóval a monitoromon még látszik mondjuk plusz 10-10cm a két szélen."

Akkor gondolom azt is észrevetted, hogy a monitoron meg alul és felül fekete csík van, mivel szélesvásznú a videó (legalábbis amit én gyűjtök, az szélesvásznú). Az RTL levágja a két szélét hogy magasságban kitöltse a TV képernyőjét (ez az ún. pan&scan, például a BSPlayerben van ilyen opció, én is szeretem használni ha "túl széles vásznú" filmet nézek)
  • Kicsi007
    nagyon jó ez a fotó
  • meowth
    abban a részben (1x17) sokkal több hiba is akad...

viszont egyre több rajongói oldal készült, viszont nagyon kevés az, ami jó.
  • sadvagabond
    zene?mire gondolsz?arra a 3 másodpercre mikor kiírják hogy invasion?nem értem.majd más biztos fogja...
  • NeoMaN
    Minden mozifilmből kivágnak TV-ben (hacsak másodperceket is). SW, Indy Jones-nál észrevettem egyből (igaz, hogy több tucatszor láttam ezeket). Monnyuk az furcsa, hogy ha a tv sorozatokat is nyiszálják...
  • Grievous
    Hello,nem tudnátok segíteni a sorozat zenéjével kapcsolatban ?
    Lehet hogy már írták,de visszaolvastam és nem naon láttam és már a szemem is kiesik.
  • sadvagabond
    jaja.annak idején még a mad max-nál vettem észre hogy egy-két pluszvágás van banne,azt hittem cenzúra,de aztán leesett hogy mással is megcsinálják.hát elég szomorú.már ott tartok hogy nem nézek sem szinkronos sem magyar tv-ben leadott filmeket,ill ha mégis van vmi jó akkor inkább leszedem,az a biztos,meg talán a dvd...
  • REALista
    Ja egy kicsit gyorsítva adják le amit a nézők nem vesznek ugyan észre de így nyernek egy-két perc plussz reklámidőt!De ami még ennél is idegesítőbb hogy gyakran kivágnak jeleneteket is!!!!
  • mukika

Moment of Zen

írta: Human Insect

mikor: 2006. március 28. 21:49
    Sasszemű olvasónk szúrta ki (és fotózta nekünk) a jobb alsó sarokban az egyik alient (operatőrt) az Invasionban (Rejtélyek városa), aki nem illik a képbe. Emeltem a fényerőn "kicsit", hogy jobban látszódjon.

• ac3
    4.19-en lesz a kov resz:)
  • mukika
    1x17 jó lett.

remélem a köv. részben elkezdődik a háború! :)
  • vivex
    köszi
  • maffe
    reteken már van egy "nem hivatalos", nem "feliratok.hu-s", nem "állandó fordítos" felirat.

amúgy meg kb hétfőn már kint lesz a megszokott gárdától.
  • sadvagabond
    érdekes?:
    ma csináltam egy olyan "nézzük együtt az rtl-lel a számítógépen az invasiont" estét.mi az eredmény?nem szeretem a tv-t.
    1:ami biztos az én tv-m hibája hogy a kép két szélén sokkal kevesebbet mutat mint a monitorom.szóval a monitoromon még látszik mondjuk plusz 10-10cm a két szélen.
    2:de ami sokkal rosszabb,hogy a tv-ben leadott rész gyorsabban forog mint amit a gépen látok.szóval nagy nehezen beállítom hogy tök teljesen 1szerre menjen a két film és kb 1perc után már észlelhető nem kicsit hogy az rtl-es sokkal gyorsabban forog...minden reklámblokk után újraigazítottam,szóval több igazítás is volt de mindig bejött a csúszás egy perc után nagyon látványosan.ki lehet próbálni.na ezért nem szeretem a zertéelt.
  • vivex
    Nem tudjátok hogy kb mikor lesz felirat a 17. részhez?
  • Istencsászár
    Ma sem lettünk "sokkal" okosabbak, ahogy láttam jövőhéten végre kiderül mi is az az izé... egyre érdekesebb a történet
  • winnie
    félreértetted, amiről szó van.

a 22 rész természetesen le fog menni az invasion-ből - a kérdéses, hogy ősztől lesz-e második évad.
  • icewolf
    úgy tudtam most is csak két hét szünet lesz... de mind1.. az biztos hogy nem hagyják abba
  • Serpa
    mármint 1 hónap múlva.
  • icewolf
    nincs vége... csak valamelyik barom felvette hogy szerinte lelövik a sorozatot... de eddig megy... jövő héten jön az újjab rész.
  • vivex
    Sziasztok!
    Nem akarom hogy vége legyen az invasionak nekem tetszik
    A dc-n már van a 17-es, csak felirat nincs még.
  • Panther
    De azt honnan tudod, hogy milyenek az eredményei? Van egy ilyen oldal, ahol nézed az amerikai nézettségi adatokat?

Volt már egyébként olyan sorozat is, amelyiknek nagy visszhangja volt, jó volt a nézettsége is, nézők százezrei írtak petíciókat, hogy folytassák, mégsem lett belőle semmi, egyszerűen befejezték, ilyen volt a Föld2 például.
  • winnie
    az imdb inkább az utolsó, ahol megjelenik. (az csak követő adatbázis, és nem feltétlenül hírforrás)

senki nem veszi sehonnan, hogy befejezik, csak gyengék az eredményei és a számok alapján az lenne a racionális, ha nem folytatódna.

de májusig semmit sem lehet tudni.
  • Panther
    De honnan vettétek azt, hogy befejezik? Az IMDB-n semmi sincs erről, pedig általában ott jelenik meg először, ha cancelled lesz egy sorozat.
  • winnie
    így kell reklámozni, azt csak nem mondhatkák, hogy egy közepes sikerű. a lényeg, hogy nekünk tetszik:)
  • Sadun Tryst
    hi
    s01x17-es részhez (the key), van valakinek nomrális angol felirata?
    jómagam csak nyoromult román feliratot sikerült találnom...