Invasion - Rejtélyek városa (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Spoiler

Ez igaz, a búvárt el is felejtettem. Mondjuk arról nem kaptunk infót, hogy a búvárból jelent-e meg másolat.
Überképességei remélem nem lesznek, viszont ha megjelenne a másolata is az elég érdekes lenne 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

heló!

úgy tudom, hogy lement

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

SPOILER

a katonai búvár is kikecmergett valahogyan a lény fogságából, õrajta is ott voltak a csápok nyomati, véres volt, aztán a kórházban meg is halt.
Bár gondolom Kirára nem ilyen sors vár, sz.tem túléli és valamiféle überképességekre tesz szert úgy, mint Miles a Surface-ben.

Sziasztok!

E heten lement a 16-os?

mrzed001
Spoiler

jaja, az eredeti Kira volt, csak az a kérdés, hogy hogy került oda (akit elkapnak behúzzák és elsüllyesztik)? Szóval valamiért nem kellett a "halacskának", vagy miért vitte vissza?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Serpa
spoiler
én úgy láttam, hogy vér volt rajta, amikor az apja megtalálta (na már most a "másolatokon" semmilyen külsérelmi nyom nem volt) tehát az "eredeti" feküdt a homokban

sziasztok. kiírnám dvdre az elsõ 12 részt. a 10. rész elég xar. tudtok egy jól mûködõnek linkjét adni, amihez van magyar felirat. köszi

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Hello... a sorozat zenéjérõl nem tud vki vmilyen infot esetleg? 😊
mrzed001
Spoiler:

Elég uncsi rész volt egyrészt, egyrészt végre elkezdték vizsgálni, hogy miben is különböznek az emberektõl.
Kira meghal-e jó kérdés, hiszen leszívta (egyrészt/teljesen?) a lény, másrészt miért ne szívta volna le teljesen?
Szóval meg kellene, hogy haljon, és egy másolat feltünjön. Aztán lehet, hogy nem hal meg, és egy másolat feltünik 😄D

Ami a magyart illeti, Mariel-en kívül SENKINEK nem volt nyerõ a magyar hangja.
Tényleg, a fõtûzzótó mesternek ugyan minek kellett új hangot adni, miért nem volt jó neki a 3.mûszakos?

icewolf
Bizony... nagyon durva.

Spoiler!
Szerintetek Kira meghal? ki húzta ki a vízbõl, vagy magától jött volna ki?

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

15. resz rulz 😊

thx a forditoknak 😊
Geeryy
Hát ez egyre jobb lesz.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Geeryy
áá kintvan a felirat, es elfelejtettem letolteni a reszt.nemtudom miert nem szedtem akkor rogton. ilyenkor megtudnek orulni.meg kb~28perc es nezhetem.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

mukika
<#worship><#hawaii>

ugye ezután a kisebb szünet után is vállalod/vállaljátok a fordítást? <#vigyor5>

15. rész felirata 2 helyrõl is szedhetõ!
Serpa
a 14. rész elég lagymatag volt.

egyedül azon lepõdtem meg kicsit, hogy Underlay ismeri Surát

Fene ezekbe a szunetekbe...

DEXTER92
Egy kicsit mintha a Világok Harcából koppintották volna ezt a "vihar, hurrikán, villámlás, közbe ufó importálás" dolgot, nem?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

mukika
nem. 3/8/2006... ekkor jön majd csak.

Szisztok... volt ezen a heten 16. epizod?

Rafaelo
uii uiii uiiiiii

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

szacsi
a kis csajnak a leggagyibb a hangja :| vinnyog :||w

:-O http://www.ashes.hu O-:

Rafaelo
rohatt baloldaliak azé

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

azta <#wilting> Jó kis sorozat!

REAL MADRID

icewolf
az a szinész aki Dave-t játsza az nagyon jól csinálja... de a szinkron az szörnyû, fõleg azután hogy 14 részen át az eredetit halgattam.

EmThor
dave + larkin-ig még csak csak, de mikor meghallottam: hol a sör...

a srác, nem jut eszembe neve, az borzalmasan játszik, nagyon utálom

icewolf
Az egész szinkron egy LOL. Russel hangja olyan mint amilyen Bruce willis-nek szokott lenni... LOL

Dave-nek meg Larkinnak milyen hangja van, megalol

Mert véletlenül sincsen kb. azonos orgánumú szinkronhang....

Köszi szépen, király vagy! 😊

icewolf
az jó lessz.

a 14.rész feliratát feltöltöttem, hétvégén megcsinálom a 15.részt is.
icewolf
egyetértek... én inkább azt kérdezném: Mi a F*szt képzelnek magukról.

Kivetelesen a sawrol akkor jol irtak. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

sadvagabond
ja,és ha kitömörítem nevezzem átt mindet?mert azt mondja hogy ilyen nevü file már létezik.írjam utánna hogy 01-02-03?(na most biztos jó sokan röhögnek rajtam)

sadvagabond
tehát:lejön egy rakás rar-ba tömörített film.pl ha letöltöm az invasion 1-11-et,akkor az lejön tényleg 24 darab rar formátumban,de mind ugyanaz.egyik sem különbözik a másiktól kitömörítés után.akkor miért van rájuk szükségem?egyetz kitömörítek és kész,tudom nézni,megvan a film,a többi meg csókolom.vagy nem?eddig lehet hibát követtem el,de kicsomagoltam kettõt,összenéztem,ugyanaz,akkor a többit töröltem.mit hibáztam?

BADE
az elsõ két részt láttam angolul,most pénteken megnézem még1* magyarul,a bemutatóból nem tünt olyan összecsapottnak a szinkron,mint a Lostban volt.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Dynamic
Az indexesek különcködõ "megmondomafrankót" vadbarmok, ezt már egy ideje lehet tudni.Én már nem is olvasok tõlük filmkritikát, fõleg mióta a már-már kultfilm-szerû SAW1-rõl ezt írták:"kerüljék messzire ezt a lapos, mesterkélt, kiszámítható, jellegtelen, néhány használható ötletet a semmibe eldurrogtató förtelmet."
az index egy faszkalapokból álló csõcselék.

Nem értem kik vagy mik dolgoznak a szerkesztõségben, de valami nem stimmel a proceszorukkal az tuti. Múlt héten a Kútfejeket istenítették (az utóbbi évtizedek egyik leggyengébb legszínvonaltalanabb magyar filmjét), ezen a héten pedig a Fehér tenyér c. alkotást pocskondiázták ott ahol érték (annak ellenére hogy mindneki más az egekbe dícséri).

Hülyék ezek.

Gorvik
Index kritika
<#banplz>

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

mrzed001
És semmiképpen ne próbáld Total Commanderrel kitömöríteni, használj winrar/winace-t 😄

Aramir
Hogyhogy sok példányban lejön??? Ugye nem arra gondolsz, hogy a 360 megás film pl 15 megás szeletekre van tömörítve a rarral (általában 22-24 darabra)? Ha igen, akkor lene törölj egy darabot sem, amíg kinem tömöríted.

sadvagabond
igen,a 14-en már túl vagyok,a 15-ös epizódhoz várom már elég régen a feliratot.ez most elég lassan akar elkészülni(nem sürgetés)

icewolf
A 14.hez már napok óta van magyar felirat a hosszúpuskán: http://hosszupuska.fw.hu
Kint volt korábban csak törölték a kedves moderátorok... csak azt nem tudom miért?

sadvagabond
lassan nem készül a 15-höz felirat?<#guluszem1>

sadvagabond
BSG-t nem ismerem szinkronnal,lehet igazad van,a lost viszont tényleg szörnyû szinkronnal.de mondjuk én mindent felirattal nézek ha lehetõségem van rá,habár állítólag a magarok szinkronban magasan jók(nem a legjobbak)

OFF:ha torrentrõl töltök,a film sok-sok példánya lejön,mind rar-ban.egyet kicsomagolok,simán nézhetem,a többit meg törölhetem,akkor miért van rájuk szükségem?miért nem csak egyszer szerepel?ez biztos amatör kérdés de én magam is amatör vagyok torrentezésben-meg egyáltalán...ha valaki elmagyarázná ezt nekem,akár priviben...megköszönném.bocs az off-ért <#confused>

mukika
3/8/2006 :|

Tom (Underlay) hangja is egy rakás fos lett az elõzetes alapján, meg Rose-zal sem vagyok megelégedve...

Hiba, a BSG nagyon jo, foleg Lost viszonylatban :-)

Invasion 16. resz mikor lesz, e het kimarad?

Geeryy
Dave hangja tenyleg sz*r! visszont szerintem a tobbi elmegy.bar ez meg nem azt jelenti h, neznem majd az Rtl klubon.De szerintem sokkal jobb lett mint a lost-é(bár meg ez se éri el a szintet)de a javulas az csak pozitiv

sadvagabond
ez mondjuk várható volt,nem nagyon láttam még jó szinkront...azt mondjuk már az elsõ résznél tudtam h a kislány szinkronja olyan szinten idegesítõ lesz hogy még...annyira rossz h nem tudnak igazi gyerekszinkront alkalmazni,csak felnõttek gügyögnek,amitõl az ember a falra mászik...remélem most legalább valami korban hozzáillõ lesz a hang...

mukika
uhhh hát most este láttam az RTL-es elõzetest, Dave szinkronhangja rohadt gyengére sikerült... de a többieké sem kutya. élményromboló esküszöm... meg maga az elõzetes is nem kicsit SPOILER gyanús.