1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is
-
#563 és most ott van a pali, tök boldogan, mint aki észre se vette, hogy levágta a saját karját, nem igaz... -
stefan #561 Mit lehet tenni akkor ha csúszik a hang a felirattal?? -
#560 na ez nem volt olyan rosz rész.... viszont a tengerparti jelenetek milyen igénytelenül voltak megcsinálva! hát majdnem elsírtam magam.
most legszívesebben megnézném, a 19es részt, de angol felirat hiányában nem teszem. remélem 1 héten belül kint lesz valamelyik felirat hozzá! :)
-
#557 joaz:D
-
Pintyőke #556 Van mar felirat, de csak sved. :) -
maffe #555 angol sincs még, és amíg az nem lesz, nem kezdünk hozzá a fordításhoz... (rá max egy hét) -
#554 nincs meg -
#553 hello
nincs még magyar felirat a 18ashoz?? -
#552 PM ment -
winnie #551 ne dc-z, használj torrentkeresőt. mininova, mondjuk. -
Joker Hun #550 Hahó!!!!!!!http://www.xtvi.com/ -
vivex #549 Hahó!
Hol találom a 18. részt????
a dc-én még nincs -
#548 ja a seriff nekem is az agyamra megy:D
-
#547 Én a helyében felkaptam volna azt a láncfűrészt és lenyestem volna a köcsög fejét a seriffnek. Úgyis csak klón (pontosabban hibrid) ő is, és egyre jobban idegesit :) -
#546 Nemhát... csak bekattant a serif dumája miatt és azé, leglábbis én igy gondolom -
#545 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,nagyon kiráj volt a mai rész ez a sorozat nagyon kiráj.
Csak most mutata ahogy elnevezték "ebe-t". -
#544 Jo, de nem azert vagta le. Arrol o nem tudott, hogy o egy "klon". -
#543 Ez már nem ő volt hanem csak 1 klónja.. a csákó halott. -
#542 kiakaszt ez a csóri sorozat
szegény csávó most kapott balkezet, azt csak ugy le is vágta magának, egy napig nem volt fent neki :| -
#541 igen hetente lesz. érdekes az elmúlt 3 héten lost volt, és invasion nem, viszont most invasion van, de nincs lost 3 hétig.
ja én magyarnak olvastam. az angol 1 héten belül jönni szokott. mindig más időpont... -
#540 Akkor most hetente lesz? Már megijedtem hogy 2 hetente lesznek a részek (viccesek ezek az amerikai TV-adók hogy egyszer kéthetente másszor hetente megy...)
-Angol felirat általában mennyi idővel a release után szokott jönni?
-angol felirattól függ, de ált. 1 hét sajnos. :(
Azt hiszem félreolvastál, én épp az angol feliratot kérdeztem, az már elég hogy megértsem a szövegeket. -
#539 angol felirattól függ, de ált. 1 hét sajnos. :(
nem kell két hetet várnod, így lesznek a részek:
18 Re-Evolution 4/19/2006
19 The Son Also Rises 4/26/2006
20 Run and Gun 5/3/2006
21 Riders On The Storm 5/10/2006
22 Homesteaders 5/17/2006 -
#538 Már meg is van :) Angol felirat általában mennyi idővel a release után szokott jönni?
Basszus pénteken néztem a 9. részt a reteken, addig hetente adagoltam az Invasiont, mostanra meg kivégeztem a sorozatot napi 1-2 résszel. Most meg ha megnézem a 18-at várhatok két hetet a 19-re :( -
#537 persze angol szinkronnal:DDDD -
#536 ehh...
te egy mazohista vagy, már ne is haragudj. :D -
#535 dehogy, bár jómagam szinkronosan szeretem a filmeket:D) -
#534 senki nem felejtse el, hogy szedhető már a 18-as rész! :) -
#533 most volt a 9edik az RTL-en asszem
-
#532 Hát... én nem nézek TV-t... -
#531 pls vki mondja meg h az rtl-en hányadik résznél tartanak, mert kiváncsi vok és nincs kedvem a pénteket kivárni:D -
#530 Igen, asszem 19-en, tehat holnap. -
#529 A héten jön az új rész, igaz? -
#528 Nem, mindig hétfő-szerda környékén szokott kikerülni a release, inkább az e-n csodálkozom hogy ilyen gyorsak. Mondjuk nekem mindegy, nem bírtam ki és megnéztem a 14. részig feliratosan :) -
#527 késik
::)
-
#526 Ez érdekes, mert a B betűs oldalon még nincs... -
#525 igen szedem is:)
köszi
-
#524 Az E betüs oldalon már kint is van. -
Bandy #523 huh ez a 17. rész eléggé meredek :) vagyis a vége, nem gondoltam volna... Nah kiváncsi leszek a folytatásra :) -
#522 Rendben, köszönöm
-
#521 Szerintem hétfőn keresd majd a magyar torrentetoldalakon.