Invasion - Rejtélyek városa (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
amint van hozzá angol, onnantól számítva 1-1,5 hét kb.

LiPTON
megnéztem a 15 részt, és.. kezd beindulni már itt is a történet. nem hittem volna az 1. 5 rész után
valszeg mikorra várható 16. részhez felirat?

jövõ heti lottószámok?

REAL MADRID

nyilván majd az invasion hozni fog egy 1,6-1,7M szintû kezdést, ami szerintem 2-3 rész alatt visszamegy 1,1-1,2M-ós szintre, ami nem lenne jó, de ez várható a sorozat dinamizmusa okán, mert nem nézõmegtartó sajnos az eleje.

elmegyek prófétának😊

Invasion - 1x01 - 1,694 millió nézõ (18-49: 847ezer)
Invasion - 1x02 - 1,661 millió nézõ (18-49: 907ezer)
Invasion - 1x03 - 1,579 millió nézõ (18-49: 787ezer)
Invasion - 1x04 - 1,246 millió nézõ (18-49: 664ezer)
Serpa
ez sem teljesen igaz ^^

mi lenne ha a fõszereplõnek (Russel) lenne ilyen a hangja?, és ezt kéne hallgatni a sorozat ~80%a alatt.

egy hang az nem sok😊

én amikor megnéztem magyarul, akkor dave hangja fura volt (rajkai zoltán), én tuti mást választottam volna, ellenben a seriff merész és jó választás volt kálid arturnak. ez a két véglet, sztem, a többi a nagy átlag.
Serpa
ez nem teljesen igaz.

én nézzem angolul is, de Derek szinkronja elfogultság nélkül állítom, borzalmas.

Mért van az, hogy egyes sorozatok szinkronját nagyon eltalálják, másokét meg nem???

hidd el, ennek az az oka, hogy láttad angolul. aki nem látta, az tud elfogulatlanul ítélni. aki látta, az nem.
icewolf
nem azzal van a baj hogy véleményt mondasz... hanem ahogy azt teszed.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Gorvik
😄DD

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
Sry, legközelebb majd a macskámnak mondom el a véleményem...

Serpa
én komolyam mondom, röhögtem amikor meghallottam Derek szinkronját.
ki ez a kis koravén p*cs?

lobig
komolyan? lost-nál gyorsabban megvan az angol sub.
nem vágtam, hogy itt máshogy mûködik, mert csak akkor kezdtem nézni mikor már megvolt a 15 rész meg a sub is hozzá...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

icewolf
Miután tegnap került fel minden bizonnyal még egy jó ideig nem lesz. Maffee-ék sem gépek (bár tény hogy néha lehetnének gyorsabbak is), nem rajtuk múlik, hanem hogy mikor készül el az angol felirat, amibõl tudnak fordítani. szerintem még ne várd, talán még a következõ héten se...

lobig
feliratot tud valaki?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

icewolf
lehet kúltúráltan is kifejezni a kritikát... nekem se tetszik a szinkron... de mégsem az itteniekre zúdítottam a sok szitkot...

Jellemzõ, spoiler nélkül nem is tudnak kritkát írni. Azt hiszem ugyanez a manusz írt a Lost-ról is. 😞

Gorvik
Na most nézem elõször a szinkronos részt.
Mért van az, hogy egyes sorozatok szinkronját nagyon eltalálják, másokét meg nem???
Szóval hogy a rohadt életbe lehet ennyire elb*szni valamit, rohadtul nem ad vissza semmit ez a szar szinkron. Komolyan, mi értelme volt a kislánynak picsa hangot adni, esküszöm most mikor meghallottam, olyan érzésem támadt, hogy jól meg kéne agyalni. A "fõ"szereplõkrõl már nem is beszélek (bár a meglepõbb Derek hangja volt).
Egyszerûen vicc az egész... <#mf3><#ejnye1><#levele><#szomoru1><#schmoll2><#szomoru2><#mf3>

icewolf
Anyám piszkosul jó lett a 16. rész... végre egy kicsit pörögtek az események...

Törölt felhasználó
...csak nem
jaja! az ideiek közül sz.tem a Surface klaszisokkal jobbá nõtte ki magát a végére. de hát annak meg valszeg annyi...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

mukika
pedig ennél vannak ezerszer jobb sorozatok is... mégis nagy izgalommal nézek meg, egy-egy új részt én is. 😛

grebber
Ehe frankó sorozat és hálistennek fel is töltik mindig a részeket!

Next PC upgrade: 2022

többen kérték már a sori zenéjét, de én még nem is hallottam az eddigi 16 epizód alatt hogy lenne benne zene 😊

Sil3nt
thx...bár nemvagyok nagy sorozat fan, sõt ezt az egy sorozatot nézem <8.dik résznél tartok>, de eddig nagyon jonak tûnik...16. rész a héten adják le..addigra megnézem 15-ig...mondom magamnak, hogy napi egyet nézek meg..erre ma is 3-mat néztem meg 😄 ..nemlehet bírni 😄

mukika
igen heti vetítés, de most kisebb szünet volt, de a héten jön az új rész...

link

Sil3nt
amerikaban heti vetítés van, vagy hogy adják a sorozatot?

The FlashBack
internet
egyébként privát ment

Grievous
Hello,a sorozat zenéjével kapcsolatban nem tud valaki vmilyen infót szolgáltatni?
A másik pedig h honnan lehet leszedni (akár angolul is) a sorozatot?<#help><#worship>

mrzed001
Jó a banner, teccik 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

sadvagabond
mármint a tv-ben...

sadvagabond
ma 2 filmben is feltûnt a sheriff.

The FlashBack
köszönöm

Aramir
Miután kitömörítetted a filmet a rar-ból (darabolt rarnál .rar, .r00, .r01 stb), akkor már nincs rájuk szükség.

The FlashBack
help!
az invasion részek nél vannak "r" fileok (r01 stb)
az lenne a kérdésem, hogy ezekre sztükség van e, mert a film egy külön .avi-ban van....
htx

Geeryy
ez gyors volt 😄

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Geeryy
nice banner.
ja a magyar es angol nevet a topic cimbe meg lehetne forditani, javitana a helyzeten

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Hunnenkoenig
Ha mar nagyon fontos, akkor inkabbInvasion - Rejtélyek városa (TV) legyen

Hunnenkoenig
Ja, en is kerestem vagy 5 percig, mire ratalaltam...

Serpa
banner faxa, a cím bõvítés egy rossz ötlet volt.

mukika
lost topicba még most is jönnek ezek a kérdések... <#szomoru1>

elég lett volna a hosszú címbe is a rejtélyek városa. a keresõ úgy is kidobta volna. nem tetszik nekem ez a cím. <#szomoru1>

mukika
<#eljen><#eljen><#eljen>

Hunnenkoenig

Geeryy
ami ugye negativ "rank" nezve.jon majd a honnan lehet leszedni?mivan a vizbe ?szinkrosan van vhol? es egyeb ilyen tipusu kerdesek tomkelege mint annak idejen a lost topicba .elõre felek 😄

hogy az is megtalálja a fórumot aki az RTL-en nézi a sorozatot.

Geeryy
Miért kellett atnevezni?

valaki nem csinálna a sorozatnak egy bannert?
Serpa
asszem rákos.

mukika
még nem volt...

16: The Fittest 3/8/2006

Hunnenkoenig
A neger ficko, aki elmondta a del amerikai eseteket (azzal a csajjal együtt) az is azt mondta, hogy ö sem kellett nekik, de mar nem emlekszem, hogy miert. Asszem valami betegsegben szenved. Mutatta is a sebeket.

Szerintem ugyanez van a kiscsajjal is.

Emlekszik meg ra valaki mi volt a baja a negernek?