Invasion - Rejtélyek városa (TV)

Oldal 1 / 22Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyik kedvenc könyvem
http://konyv-konyvek.hu/buvos_varos
Totti5
sajnos kasználták, és abban a tudatban lett vége hogy lesz következõ évad, de nem lett, így maradt minden nyitott😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

de elvileg lett is volna 2.évad... csak hát nézettsége szinte alig volt, ezért nem rendelték meg a 2.évadot és így függõben hagyták. Egy pár részes minisorozatot csinálhattak volna neki mint anno a jerichonak.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Klemice
nem

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

srácok ebbõl a remek sorozatból nem készült újabb évad? nem úgy fejezték be, hogy ne lenne folytatás, hisz Szura eltûnt és a csaj, aki terhes volt megsebesült súlyosan...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nemértem miért vesz elõ az rtl egy olyan sorozatot amit leállítottak. Most éljük át újra, hogy nincs folytatás?

Istencsászár
Az elsõ ( egyetlen ) évad, 22 rész.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Hány rész volt leadva a TV-be??

A DVD-n ami kijött azon mennyi van?

Next PC upgrade: 2022

nem mindegyik. a warner, vagyis most már fórum-sorozatok szoktak lemenni 4990 forintra két év múlva 5-6 hétig. de általában a több évadosok, így a harmadik mûszak sem ment le.,
Atisz
Jaja én is láttam. Minden sorozat ami megjelenik DVD-n 7990...majd lemegy <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

doncarlos
Hali! Na.. minden rajongónak!!! Megjelent DVD-n, a corába láttam. "csak" 7990.-

Ok, köszi, akkor átnézek abba a topicba. 😊

Istencsászár
Igen... sláger szám, sokszor hallja az ember a rádióban, de sajnos az elõadót nem ismerem ( vagyis biztos ismerem, de nem tudom most beazonosítani ). De tudok segíteni, itt kérdezed meg, biztos sikerrel fogsz járni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hello!

Tessék: részlet

Passz. Vagy valami Indexes-Blogos oldalon, vagy egy ilyen Sorozatjunkie blogg oldalon láttam hírként. Meg is lepõdtem ... de nem olvastam el részletesen.

olyan pedig 1000 esetbõl egyszer fordul elõ.
Istencsászár
Max ha egy másik csatorna átvezi, átvette volna...

" Sajna vége és nem lesz folytatása (ha igen, akkor az a csodával határos lesz)."
Nem az volt az utolsó infó december második felében, hogy még is folytatják?

Istencsászár
vegyél ki belõle részletet, vagyis annyit amibõl meg lehet állapítani

Hali!

Egy kis segítséget kérnék. 😊 Az ep04-ben megy egy szám ~21:00-tól, a tábortûznél, elég ismert szám, csak nem tudom a címét. Valaki meg tudná mondani mi ez a szám? Elõre is köszi!

Atisz
Nem mindenki veszekszik, elõfordulnak értelmes emberek is. Sajna vége és nem lesz folytatása (ha igen, akkor az a csodával határos lesz). Már leírtam korábban hogy ez (szerintem) miért következett be, úgyhogy ettõl most eltekintek. Röviden szólva nem volt divatsorozat és ez lett a veszte. Ennyi.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

rágógumi
hát nekem teccet, és kár hogy vége lett.. :C

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Hunnenkoenig
Nem lesz folytatasa, megis elkezdtek vagy 2 nemet adon is jatszani most a hülyek...

nem ertem, minek... igy most majd a nemet nezöket is csak frusztraljak majd...

Col Andrew
nem lesz folytatás sajnos. Nézd meg a lost-ot! Érdemes!

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Látom itt mindenki veszekszik, én azért szeretnék kérdezni egy dolgot, most fejeztem be a relytéjek városát asszem 22 rész, namásrmost nekem nagyon tetszett, azt hozzátenném hogy a lost-nak csak az elsõ részét láttam, de azóta többet nem néztem, inkább a relytéjek városát fejeztem be, de majd azért a lostot is szeretném megnézni, annyit hozzátennék, hogy azért mielõtt valaki a relytéjek városát szidja, elõbb nézze meg mind a 22 részt, a lostot is majd ha megnézem mondok véleményt, az viszont igaz, hogy a relytéjek városa úgy a közepénél eldurvul nagyon, nekem is egy picit sok volt, de a végkifejlet kárpótolt, szóval a kérdésem az lenne, hogy lesz e folytatás mert nem találtam erre infot, esetleg második évad

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Qwerty4
bocsánat, rossz napom volt éppen biztos amikor azt írtam...<#wow3>

Qwerty4

MerlinW
volt...😊

[merlinw.org]

jól tudod

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

ez egy sorozat ha jol tudom ugye

50 Cent 50 Cent 50 Cent G-Unit G-Unit G-Unit Olivia Olivia Olivia

Mayday
<#wilting>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

köszi

Vani

REALista
Ez meg mán milyen duma!!!Egyébként torrentrõl le lehet szedni!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

néztem csak ujra akarom nézni !!!

Vani

Qwerty4
Az RTL Klubon meg lehetett nézni annak idején!!!Miért nem nézted?Az még legális is lett volna.<#shakehead>

Qwerty4

SZiasztok!! Vki tudna mondani egy oldalt ahonnan lehet letölteni Rejtélyek városa részeket ??!

Vani

mrzed001
Pedig a vége a Tresholnak (alapból le se adott 3-4 rész) az még elég komoly lett ....
Sõt, szarul kezdett a Surface, a végére viszont az is nagyon bedurvított
Invasion ... erõsen kezdett, de aztán nagyon gyengusz nyál lett belõle.

Eureka most elég kellemes kis (fogjukrá) scifi

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

MerlinW
Az azért gáz, hogy a tavalyi 3 UFO-s sorozatból egy sem maradt meg... (Threshold, Invasion, Surface) Pedig, mikor elindultak hogy örültünk, háárom scifiii😄

De ez van, bevallom a 3bõl csak a threshold fogott meg, annak is csak az elsõ pár része. De most még van nekünk Eureka!-nk ami inkább Man in Black hangvételü, meg vannak "még" Csillagkapuink, meg Csillagközi Rombolónk (LOL). Oszt Sci-Fi ugyis kitalál valamit nekünk, hamár ez a neve😊

[merlinw.org]

Sziasztok segitsetek a 22-dik rész szinkronja kellene valahogy

wesker24
<#confused><#confused>
Istencsászár
<#szomoru1><#szomoru1>

REALista
Ma megnéztem az utolsó két részt és egyszerûen nem tudom elhinni hogy így fejezték be!!!Tudom hogy nem lesz második évad ezért gyorsan kellett befejezni de ez akkor is durva!Már csak egy dolgot tudok hozzá fûzni:Tom mi történt???????

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Köszi!
21:bekeritve
22:A búcsú
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül az utolsó 2 rész magyar címét?
Sehol se találom...<#help>
így van. olyan a bfejezése, így szokták lezárni az évadokat - csak annyi a difi, hogy errõl már tudjuk, hogy nem folytatják.
Istencsászár
Nincs befejezve 😊))) ez egy sima season 1 záró/uccsó rész volt, ami után következett volna a 2. ha.....

Szerintem a befejezése olyan mint a többi sorozatnak. Nyitva hagyják az egészet, mindenki azt gondol amit akar és ha folytatni akarják bármikor akkor tudják folytatni...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Qwerty4
szerintem is lehet folytatása, bár kevés az esély rá, majd meglátjuk, de az biztos hogy a következõ 3 évbe semmi esély

Qwerty4

ROKICA
"talán van egy milliomos rajongója a sorozatnak aki nézettség híján is finanszírozza a folytatást"
nem érdekel ha rajtam kívül senki se hisz ilyesmiben..😊

Oldal 1 / 22Következő →