Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
inkább te,ahova mégy csak a feszültséget tudod kelteni??:S
augy eddig nekem se adta be,csak most😊 de nem lett rossz..😊

24 - Exile -Nov.23

Ez szar, modemesek biztos nagyon örülnek neki! <#levele>

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Bulykin
most már nekem se, de amikor betettem a képet, akkor egy kicsit lassú volt😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

AntiHero
Sztem eggyátalán nem szaggat.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bulykin
csak kicsit szaggat, de jó lenne xD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin

H: - I shot the sheriff!
D: - But you didn't shoot the deputy. (es kajan vigyor)

Itt kifekudtem, mint regen a Ghostbusters-es utalasnal :-)))

Bulykin
2 hónap múlva adnak le még 4 részt és azzal fog befejezõdni a 3.évad és én úgy hallottam, hogy lesz 4.évad is....

painkiller25
Hy all!
Nekem lenne egy olyan kérdésem h most a sorozattal mi a helyzet mert a 12 rész után lesz még vagy már csak a köv évadban? mert az imdb n 13 részesnek írják az évadot.most nem tom mi van.MEgõrülök! Plíz valaki válaszoljon

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

PrasCo
Habár abból az irányból nézve, amerre szép lassan kezd elkanyarodni a sorozat; elõször is csapdába csalják, majd megd*gják, aztán semmissé teszik Dean alkuját vele, végül fejbelövik.
Hál'sten, a sorrenden még nem kell variálni. 😄
De jól van ez így. ^^ A leg"mélyebb" részek talán eddig ebben az éveadban voltak.
Fabio Capello
na ezaz errõl van szó 😄

Szerintem Lilit-et valahogy csapdába csalják majd, és cserébe, hogy elengedik (vagy nem ölik meg) meg kell törnie Dean átkát. Neki biztos van rá hatalma. Nem véletlen lett behozva egy hatalmas démon! Vagyis, valami ilyesmi. Szerintem.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Fabio Capello
Fel kéne éleszteni kicsit a topikot... Senkinek semmi teóriája mint a LOST-ban? 😄 És sztem lassan egy HG se ártana 😊

Fabio Capello
Jól pofán durrantani sárgaszemû barátunkat, illetve találkozni kedvenc feketeszemû démonunkkal 😄 Csak a szokásos 😛

II Rocky II
szoval,nem akarok visszaolvasni,mert még a második évadnál járok,szinkronosan ameddig megvan😊így az a kérdésem hogy hol is tartunk most?mi a tervek a jövõt illetõen😊

24 - Exile -Nov.23

Bulykin
küldök mailt

macgyver8
NEM FELTÉTLRNÜL KELL AZ EREDETI...NEKEM JÓ TORRENTES ÉS AMI NEKED IS VAN😊
BESZÉLJÜNK PRIVIBEN😊
EMAIL ÉS MSN: [email protected]

ÜDV!
😊

ÜDV!

Bulykin
De te gondolom eredeti DVD-re gondolsz... nekem csak simán entrõl szedve vannak meg a részek...

macgyver8
ÜDV!
Nagyon szeretem a sorozatot. Szeretném megszerezni, ha valakinek megvan feliratosan vagy szinkronosan. Bármilyen megoldás érdekel, csere is (Lost 1-2 évad Stargate) Írjatok.
Amenyi évad megvan, jöhet.
ÜDV!
😊

ÜDV!

otrosinka
eddig is voltak utalások más filmekre..........................ez jót tesz szerintem<#eljen>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

MerlinW
Ez jóvót😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nancy:
- Szóval, a varázslat... mi a dolgom?
Ruby:
- Maradj nyugton... míg kivágom a szívedet.

[merlinw.org]

Shep
Hát ez a rész úgy ált össze, hogy vegyük a 13-as rendõrörs ostromát, adjunk hozzá egy kis resident evil-t, vagy akármelyik másik zombis filmet, cseréljük ki a zombikat démonokra és kész is vagyunk. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szimida
Az elõzõ 3-4 rész elképesztõen jó volt! Tetszik, hogy az évadban mindig elõjön ez a bro's közötti érzelmi szál, nagyon jó a sztori meg a színészi alakítás is(de ezt már megszokhattuk). A második évad talán egy kicsit túl ráment az 'evil bitches'-re-ahogy Dean mondaná-próbáltak a sorozat készítõi megijeszteni a démonokkal meg szörnyekkel(😄), de ez nem nagyon sikerült, örülünk nagyon, hogy ezt félretették a készítõk. Remélem nem rövidítik le a sztrájk miatt a szezont, mert akkor morcos leszek😊.
Ja, és már elegem van abból is, hogy másfél hónap szünet után lenyomnak 4 epizódot aztán megint 2 hónap szünet): Mindjárt megrágom a bakancsomat:s
Lilith meg nagyon kemény, bár egy kicsit uncsi ez a kislány rémisztget felállás, már elég sok helyen láttuk, bár szó se róla, hatásos volt azokkal a fehér szemmekkel😊
Az elõzõ rész eléggé hasonlított vlami zombis filmre, csak itt démonok voltak ugye a gonoszok. Hendrikson várható volt, hogy velük lesz, mindigis szimpatikus zsernyák volt.
És Ruby a legjobb akkoris!😊

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

Bulykin
látta már valaki az OZ-t? most akarom elkezdeni..igaz nem olyan stílusú mint a Supernatural, de legalább a szünet alatt is nézek valami pótlékotXD

BiG G
baromi hosszú lesz a 2 hónap supnat nélkül 😞 a franc essen beléjük

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Shep
Jó volt ez a rész, egyik legjobb ebben az évadban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bulykin
okés, thx

Malakai
Visszatérés április 24, vagyis majd kerek 2 hónap múlva adják újra, és még (már csak) 4 rész lesz az évadban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bulykin
és akkor a 3.évad ilyen csonkaévad lesz? vagy még forgatnak pár részt?

Kandurex
ez rész <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

5w0rdf15h
egyenlõre igen

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Bulykin
ez volt az utolsõ rész?

PrasCo
Mert nem éppen egy közönséges démon, hanem kicsit komolyabb játékos. =)
Megint egy jó rész volt! Miért volt fehér a kislány szeme?

Basszus, amikor meghallottam az Asia zenejet, na mondom, tuti Groundhog Day feeling (nem tudom miert, de az egesz szituacio rogvest erre utalt). Az lett. Es egesz jo lett a resz :-)

stargatelost
omg ez akkora 10/10-es rész volt
minden tekintetben állat volt, évad legjobbja eddig
a 3x03-as (Bad Day at Black Rock) is azért szorosan mögötte van

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

AntiHero
Uhh mien zsír rész volt.

Kedvenc részem eddig ebbe az évadba.
Mondjuka s2-be is ez a rész volt a kedvencem.
A jines vagy mie ez

AntiHero
3/11 nem?

Jó rész volt ez a 3/12, amikor egyszerre beszéltek jót röhögtem! 😊

Victor1103
Most nézem hogy lesz 12. rész is.Jeee!!!Nagyon király lesz az is😊Úgy tudtam ,hogy csak 3 rész forgattak le.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Nagyon-nagyon komoly volt a mostani rész😊Kár hogy most megint kényszerpihenõ lesz😞 Remélem 4-5 rész még elkészül erre az évadra mert ez így fura lenne ha finálénak számítana.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Bulykin
nah már vége a sztrájknak, kíváncsi vagyok így hány részes lesz az évad, mert eddig 11 rész van kész asszem, de még nem láttam semmi infót a továbbiakról....

Sziasztok!Nagyon komoly a harmadik évad!Már a 10. részét néztük meg😊!
Victor1103
Következõ rész nagyon komoly lesz már alig várom!Totál a Csillagkapu SG-1-bõl jutott eszembe az a rész mikor mindig újraélte O'Neill és Teal'c ugyan azt a napot😊

Fabio Capello
Érdekes teória. Szerintem Azazel a Szeráfok megbízásából dolgozott, és meglehet hogy a szerzõdés amit Johnnal kötött, csak a saját érdekeit szolgálta, és nem azt a parancsot amit a feljebbvalói adtak neki. Lehetséges, mivel a Colt az egyetlen ami árthat neki, és igazából a Szeráfoknak édesmindegy hogy kit durrogtatnak fejbe vele, hiszen õk "elérhetetlenek", õket úgyse tudják megölni. Ellenben Azazel nem kockáztatja a saját khm... életét, és kihasználja az adandó lehetõséget. Szerintem. Mindenesetre van egy olyan érzésem hogy tovább fogunk még haladni a pokoli hierarchiában, és elõ fog itt kerülni még egy két démon aki a háttérbõl irányította a dolgokat

PrasCo
Hm, egyébként csak egy kis "gondolkodás". John ugye, eladta a lelkét a sárgaszemû csávónak, aki, mint utóbb kiderül a harmadik évadban, nem más, mint...
Azazel, aki a Pokol elsõ körében közvetlenül a Szeráfok után következõ Kerubok baromira illusztris tagja. Tecciktudni', akik a "bezárt a bót" Édenkertet is õrzik "kivont karddal".

Namármostan'.
Remélem, a második évad végét nem kell Spoilerezni, aki még nem nézte, az ugorja át a komplett hozzászólást inkább.
Dean fejbecsókolja a fent említett urat a Colttal, John meg szépen megtér a rák tudja hova, mindenesetre olyan effektet nyomtak el, ami nem éppen a pokolba elrángatott lelkeket kíséri (ezt lásd még: Road Kill, vagy amikor a papot takarítják el). Tehát a szerzõdés felbomlott.
Arra lennék rohadtul kíváncsi, hogy Dean ügyét a "bürokrácia" meddig vitte el a Pokolban. Kivel szerzõdõtt? Megint elõkaparnak az írók valami "fõördögöt", vagy ezúttal, mivel már úgyis tökig gázolnak a démonokban, méginkább bedurvulnak, és kerítenek egy Szeráfot?
Az lesz szép, ha a negyedik évadban Lucifer fejével focizgatnak már... esetleg mind a három fejével. <#idiota>
AntiHero
10. rész igen jó volt.

Bulykin
GEcc...majdnem minden topicba beírta XD lol

Jó filmezést hozzá!
Fabio Capello
Hello képzeld nekem is megvan, viszlát