Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
augy eddig nekem se adta be,csak most😊 de nem lett rossz..😊
24 - Exile -Nov.23
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
D: - But you didn't shoot the deputy. (es kajan vigyor)
Itt kifekudtem, mint regen a Ghostbusters-es utalasnal :-)))
Nekem lenne egy olyan kérdésem h most a sorozattal mi a helyzet mert a 12 rész után lesz még vagy már csak a köv évadban? mert az imdb n 13 részesnek írják az évadot.most nem tom mi van.MEgõrülök! Plíz valaki válaszoljon
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Hál'sten, a sorrenden még nem kell variálni. 😄
De jól van ez így. ^^ A leg"mélyebb" részek talán eddig ebben az éveadban voltak.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
24 - Exile -Nov.23
BESZÉLJÜNK PRIVIBEN😊
EMAIL ÉS MSN: [email protected]
ÜDV!
😊
ÜDV!
Nagyon szeretem a sorozatot. Szeretném megszerezni, ha valakinek megvan feliratosan vagy szinkronosan. Bármilyen megoldás érdekel, csere is (Lost 1-2 évad Stargate) Írjatok.
Amenyi évad megvan, jöhet.
ÜDV!
😊
ÜDV!
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nancy:
- Szóval, a varázslat... mi a dolgom?
Ruby:
- Maradj nyugton... míg kivágom a szívedet.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ja, és már elegem van abból is, hogy másfél hónap szünet után lenyomnak 4 epizódot aztán megint 2 hónap szünet): Mindjárt megrágom a bakancsomat:s
Lilith meg nagyon kemény, bár egy kicsit uncsi ez a kislány rémisztget felállás, már elég sok helyen láttuk, bár szó se róla, hatásos volt azokkal a fehér szemmekkel😊
Az elõzõ rész eléggé hasonlított vlami zombis filmre, csak itt démonok voltak ugye a gonoszok. Hendrikson várható volt, hogy velük lesz, mindigis szimpatikus zsernyák volt.
És Ruby a legjobb akkoris!😊
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
minden tekintetben állat volt, évad legjobbja eddig
a 3x03-as (Bad Day at Black Rock) is azért szorosan mögötte van
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kedvenc részem eddig ebbe az évadba.
Mondjuka s2-be is ez a rész volt a kedvencem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Namármostan'.
Remélem, a második évad végét nem kell Spoilerezni, aki még nem nézte, az ugorja át a komplett hozzászólást inkább.
Dean fejbecsókolja a fent említett urat a Colttal, John meg szépen megtér a rák tudja hova, mindenesetre olyan effektet nyomtak el, ami nem éppen a pokolba elrángatott lelkeket kíséri (ezt lásd még: Road Kill, vagy amikor a papot takarítják el). Tehát a szerzõdés felbomlott.
Arra lennék rohadtul kíváncsi, hogy Dean ügyét a "bürokrácia" meddig vitte el a Pokolban. Kivel szerzõdõtt? Megint elõkaparnak az írók valami "fõördögöt", vagy ezúttal, mivel már úgyis tökig gázolnak a démonokban, méginkább bedurvulnak, és kerítenek egy Szeráfot?
Az lesz szép, ha a negyedik évadban Lucifer fejével focizgatnak már... esetleg mind a három fejével. <#idiota>#idiota>