Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, már van! Sajnos nagyon szar rész volt, talán a eddigi legszarabb. Itt is ez a kézikamerás mánia mint a Cloverfield, vagy REC, vagy Blair Witch... áááá!!!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

BiG G
s03e13-hoz talált már valaki angol szubot?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

II Rocky II
ott a pont 😊

24 - Exile -Nov.23

Fabio Capello
De láttam, és ezt a hangnemet nem érdemeltem ki, finomabb módon is megfogalmazhatnád a mondandódat. Én pusztán a jelenleg hatályos médiatörvényt közöltem, ennyi.

"az RTL csak a lejátszási és a szinkronizálási licenszt veszi meg, nem nyúlhat bele a szalagba, nem vághatja meg"

Te csak álmodsz kisbarátom! Ezek szerint TE még nem láttál végik az RTL-en egy horror filmet!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

II Rocky II
az rtl mikortol adja??mert most fejeztem be a második évadot és háát elég jo😄 gondolom a 3dik mégj obb lesz.

24 - Exile -Nov.23

Fenrir
Hiszed, elég durván szokott pedig vagdalni a filmekbõl is.

A halál csupán a kezdet...

Fabio Capello
felejtõs

1. 11 után azt adnak le amit akarnak
2. az RTL csak a lejátszási és a szinkronizálási licenszt veszi meg, nem nyúlhat bele a szalagba, nem vághatja meg.

Soldiers
ez a 3 évad elég véresre sikeredett az rtl kurva sok jelenetet kifog törölni sztem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Jah, az mas... bosszanto :-(

Bulykin
tudom😄
csak nekem más gondja is szokott lenni, pl.: néha, ha gondol egyet akkor nem játsza le a filmet, amit már vagy elõtte vagy 2szwer megtett😄
vagy pl: hang meg felirat van, de kép nincs

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Off: Neha csinal ilyet az asztali lejatszok egy resze, ha nem DOS "kodolasu" a felirat. Egyszeruen csak at kell konvertalni.

Soldiers
kössz all

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Malakai
Még 4 rész lesz, vagyis összesen 16.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fenrir
Imdb-n 14-ig van számozva. Lehet, hogy a maradék (+6 vagy 8) csak õsszel vagy jövõre lesz leadva.

Soldiers
azt nemtudjátok hogy a 3 évad hány részes lesz??

Bulykin
nm😄

Soldiers
ja dvd néztem de megnéztem gépen azon se volt jó letöltöttem egy másikat az már jó volt!! kössz all

Bulykin
igen😄
Hol nézed? gépen vagy dvdlejátszón? mert nekem szokott lejátszóm néha ilyet csinálni, szal ha nem gépen nézed akkor tedd azt😄
vagy tölts le más verziót

AntiHero
igen

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Soldiers
neked az egész feliratot lehet látni??

Bulykin
nem

Soldiers
nektek is ien a felirat??

Soldiers
3-4 percenként bedobb egy egyszavas szót

Soldiers
most nézem 3 évad elsõ részét de olyan feliratot még életemben nem láttam akkora egy fos

Soldiers
óóóóó 11 nap inkább adná már az RTL

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Soldiers
mikor adják már a 13 részt????, már vagy 1 hónapja nincs semmmmmi!!!!!!

Fenrir
Ez a harmadik évad nagyon beteg 😊

A karácsonyi kiadás is elég komoly volt 😛

Soldiers
kösssz

petee

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Soldiers
Hi az Odaát 3 évadnyához tudnátok felirat honlapokat adni
???

13ik rész fog majd jönni.
ugy tudom hogy 4 részt adnak már csak le a sztrájk miatt ennyire futotta.
ujabb hirt nem hallottam róla
II Rocky II
höhö..hát hogyhog visszatér?hanyadik rész fog jönni?(jahh és hany reszes az évad?)másodikat fejezem be a hétvégén)
huuh õsszel ne is mondjatok..
prison break,heroes,majd 24,odaát,dexter....szinte majd lessz oan idõ mikor mindennapra jut egy sori😄

24 - Exile -Nov.23

Klemice
még beljebb

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Met
õsszel az összes sorozat beindul nem?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bulykin
jee😄 az fasza lesz😄

Kandurex
idõszerû 😊 már kezdem nagyon hiányzolni a családi üzletet 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Április 24én tér vissza a Supernatural!
A 4. évad már biztosra vehetõ, ami õsszel startol az USA-ban!
Bulykin
mind1

BiG G
igen, egészen valószínû hogy egy 6 megás gifet kéne tenni bannernak <#wilting>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Úgy három, négy hónap mulva.

HI ! elõre láthatólag mikor lesznek új részek ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Bulykin
meg most nem értem mit foglalkozol vele, beszúrtam, megnézted, nemtetszett..okés
miért kell most itt fikázni? sztem teljesen feleslegesen foglalkozol ilyenekkel..6megás úristen😄 lol

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
most az a baj h 6mega?? és? nem tiltja semmi h ne szúrjam be...lol

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Már bocs örgem, de aki egy 6 megás!!!!!! gif file-t beszúr egy fórumba, nos, az sikeres ember nem lehet!!!!!!!!

Bulykin
ööö...mail-t már küldtem, de ezekszerint nem kaptad meg, sry
küldök még1x

Bulykin
nem neked tettem be, ha nem tetszik akkor meg ne adj neki hangot...thx

macgyver8
Vártam a mail-t de nem jött😊
Nagyon megköszönném neked ha lenne rá mód, hogy meglegyen a sorozat.
Igazából tölteni nincsen ídõm, ezért nagy sz*rban vok😊
De várom emailodat:
[email protected]
ugyanez az msn címem is.
ÜDV!

ÜDV!