4828
-
Ryna18 #1664 Hehe :) Nekem igen :) Jó rész volt ez is! -
#1663 nektek ismerős ez a videó?? -
#1662 de nem tudom hogy most a megszokás miatt e vagy mi, de a magyar szinkronhangja samnek jobban bejön. a másik vincseszterboynak pedig detto ugyanaz :D -
#1661 hát mikor én a magyar szinkron után meghallottam Sam igazi hangját azthittem leborulok a székről... :D:D:D
nemgyengén mellényúltak a magyar szinkronban -
#1660 meyg az RTLen is csak mst szüneten van...a Viasat3az ami még adja magyarul -
Csaba007 #1659 Viasat 3-on megy,de a magyar szinkront nem nagyon szeretik a fanok :) -
Rmad #1658 hi ! melyik csatornán megy ?? ha megy 1 altalan . szinkron vagy anélkül ? ha angol akkor valaki leszinkronizáltatja ? mert RTL en van ez az új hülyeség úgyhogy gondolom ott nem lesz ! -
hamary #1657 http://www.youtube.com/watch?v=wbrTsob5Jg8&feature=related
következő rész promója. Valaki elmondhatná miről szól kb, mert nem nagyon értem :/ :) De csak azt mondja, ami a reklámba van :D -
#1656 Az eddigi Ghostfacers részeknél jobb volt:) -
Cat 02 #1655 Sztem nem igazán ment nekik ez a 7köznapi munkaerő eljátszása =\ De volt már rosszabb is ^^ -
Csak77 #1654 jó szar rész volt a mostani... -
#1653 már meg is néztem :)
töltelék epizód volt, de nem volt rossz
na majd legközelebb, waiting for Lucifer :D -
Flower #1652 Itt az új rész :) -
#1651 Azért nagyobb de mind1:)
Amugy a Heroes is kapta mindig a fikát emlékezz évadzárókra kevés,béna effekt miatt!(Peter Syler gagyizások)Ott se viszik túlzásba,Syler 5részenként meglékel vagy elhajít,falranyom vkit azt csá:D fagyasztás vagy néha felrepülés nem egy nagy vmi(Nemhiszem h ez sokkal nagyobb effekt mint a Supiban Sam mókája vagy a kiűzések,szellem dolgok stb.)Mellesleg a mostani részben az angyalszárny nagyon mutatós volt!
Azt meg már csak mellékesen mondom h elég ha megnézed h Heroes helyszíneket(azt az 1-2t ahol játszódik a nagyvárosban) és a Supnat mindig új látványos helyszínekre,környezetre varázsolja a nézőt az se lehet olcsó mulatság büdzsé szempontjából...
-
#1650 én azt mondom h Sam 100% hogy démon lesz, ez várható volt, hiszen alapból démoni vér folyik az ereiben:D és így hogy Ruby cuccolja...:D:D
viszont Dean nem hinném h angyal lesz... -
Sychter #1649 Nem hiszem, hogy ez az oka!
A Hősök se nagyobb költségvetésű és ott azért van effekt rendesen. Sőt, több színészt (főszereplőt) is fizetnek. -
Sychter #1648 Én is gondoltam már rá, hogy Sam démonná válik, vagy legalábbis "át áll a sötét oldalra", Dean meg az angyalokhoz, de nem hiszem, hogy a nézettségi gondokkal bajlódó forgatókönyvírók még szét is választják a testvérpárt, hogy egymás ellen harcoljanak. -
#1647 Azért nem lesz családi biznisz mert most majd a különbözö pecséteket törik fel. Szerintem ez is elég érdekes lehet még. -
#1646 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vér szívás kicsit meglepett:) De ebből illetve Ruby önelégült gonosz nézéséből kiderült h tutkó spicli:)(Lehet h nemis Ruby az:D Samet ugy szopatja irányítja a sötét oldal felé:)(illetve szívatja:D) mint állat!Az lenne vicces ha Dean végül angyal lenne Sam meg full Démon vagy esetleg Sam testében akar Luciferke manifesztálódni:) -
#1645 Én spec arra gondoltam, hogy az évad végén majd úgy félig-meddig akadájozzák meg Lilith tervét és Lucifer nem tud maga, angyalként visszatérni, hanem démon módjára szál meg vkit, így az apokalipszis halasztva. Persze így gyengébb, lehet maradni a falhoz vágom és csúnyákat mondok stílusnál és egy 5. évadot el lehet azzal tölteni, hogy Luci démon módjára jár-kel és megpróbál teljesen megszabadulni. :) -
#1644 Egeen...kicsit már túl erős a lelkem...Alastair -t nagyon könnyedén elintézte, holott ő elég...,hogy is mondjam, ...ő elég magas beosztásban van a pokolban. -
#1643 azt sem tartom kizártnak hogy Sam lesz Lucika -
Cat 02 #1642 Azért mekkora fless lenne, egy ránézéssel írtan az embereket ^^ -
#1641 Elméletileg Uriel egész városokat tud elpusztítani... ^^ -
#1640 lehet hogy az a robbanás miatt volt :C vagy az csak fényeffekt? :D -
#1639 ja :'(
pedig vannak szárnyaik is meg minden.. nagyon pazar lenne valami égi harc, egyébként armageddonnak üzenem hogy:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Cas egyik társát ( a csajt ) megtalálta meghalva, akkor ott elég nagy pusztítás volt, kocsik felborítva stb... szóval nehogymár uriel ilyen pancser legyen :D pofozkodnak meg ilyenek? picit vacak :) -
#1638 Na, ezért félek annyira Lucifertől. Hogy esetleg annyiból fog állni a Legfőbb Gonosz, hogy egy öltönyös faszi kissé erősebben tapaszt falhoz. -
#1637 Hát hiába, kis költségvetés -
#1636 hát ha az angyalok a földön hazsnálnák az erejüket az nagy pusztítással járna biztos :C -
#1635 Há hol vannak a finál fantazis effekt orgiák? :D
Mondjuk Supnatba mindig is annyiból állt a harc, hogy sóspuskával lövöldöznek, démoni erővel falhoz lapítanak, vagy pofozkodnak, csak eddig nem volt feltűnő, csak most az angyaloknál. :) -
Cat 02 #1634 Azt én is néztem, h mi a faxért pofozkodnak :D -
#1633 hát az:D
ettől eltekintve beszt of, lehet ma újranézem:D:D -
Sychter #1632 Bocsi, de a visszaolvasásból nem tükröződött teljesen, hogy láttátok volna. Ezért kérdeztem. -
#1631 Egyetértek. -
#1630 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te jó ég... ez az angyalharc irtó béna volt.. -
Dean Winchester #1629 én azt mondom jól tette!
hosszupuska,opensubtitle...stb sok oldal linkelve van különféle sorozat topicban! most ő mutatott még1et sztem nem vétkezett nagyot!
De ja a hsz érdekes =) -
#1628 akartam én is írni, de mondom inkább hagyom -
#1627 de mokas kb 8hszben az uj reszrol van szo es akkor "lattatok mar?":D
es bebasz egy reklamlinket:D
nemgaz -
#1626 -
#1625 omfg