Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol van az utcsó rész? Smallville van, ezmegnincs. Hmm?

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

otrosinka
ez azz <#ravasz1><#ravasz1><#nyes>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Bulykin
lol<#banplz>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sam és Dean megerõszakolják a kislány Lilith-et! Pedobear, where are you?!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Bulykin
kíváncsi vagyok milyen lesz az évadzáró...már lesném😄 remélem vmi überdurvafaszakirály cucc lesz<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BiG G
szerintem biztosan lesz, kár lenne a supnatot parlagon hagyni 😊 és igen félbeszakadós crossover vége lesz az tuti 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Be van már elég régen... smallville is.

Shiwo
arról nem tudni, hogy belett-e rendelve a köv évad ? ha igen, akkor tuti "félbeszakadós" vége lesz

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bulykin
a 15. rész eszméletlen fasza, pörgés ezerrel, kíváncsian várom az uccsó részt

Kandurex
ááá, 14. és 15. részt egybe pörgettem, ez utóbbi nagyon jó volt, ....ezt szeretem a supernatural -be, minden a helyén, nincs idióta történet vezetés, bugyuta forgatókönyv,..10 pontos ez a sorozat!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Malakai
Két lehetõséget látok az utolsó részre, vagy félig-meddig lezárják, de a lecsóból nem másznak ki, csak idõt nyernek maguknak, vagy (és szerintem ez a valószinûbb) a harc kellõs közepén vágják el és lehet várni a köv évadra. 😊
Mondanám, hogy esetleg még az, hogy Dean elpatkol, de hacsaknem akarják a poklot is megcsinálni vhogy (amit kétlek), nem igazán menne nélküle a sorozat, még 3-4 epizódon keresztül se...
Persze van még alternatíva, hisz ott van még az igen rejtélyes Sam mint ex-sötétmegváltójelölt és Lillith ellensége. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PrasCo
Jaja, ez most igencsak eltalált rész volt. 😊 Faszán elõrelökte a fõszálat, közben volt egy kreatív sszörny, és kezdenek hullani a komoly játékosok. ^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár volt Beláért.
Áh ez a rész iszonyat king volt! minden tekintetben! Nagyon nagyon várom a folytatást! Mikor is lesz jövõhét csütörtökön az évadzáró?

Shiwo
szerintem meg pont hogy olyan vége lesz, hogy Sam és Dean oltári nagy kakában fog csücsülni..csakhogy az ember a körmét lerágva várja a folytatást..

amúgy meg fogadni mertem volna rá mikor elõször felbukkant, hogy neki lett eladva Dean lelke

BiG G
Kicsit zsúfolt rész volt, ezzel jár ha a forgatókönyvírók sztrájkolnak és tömöríteni kell az eseményeket. Viszont jó sokat haladt elõre a sztoriszál, kíváncsi vagyok mit varázsolnak össze az utolsó részre. Dean _biztosan_ túléli, csak az a kérdés hogyan. Mondjuk az sem kérdés: Lilith el lesz picsázva 😊😊😊

15. én az uccsó rész a 3. évadból!!😊

Bulykin
lol...

Fabio Capello
ha nem tudsz normálisan hozzászólni, inkább ne is szólj hozzá....

EPIC FAIL

BiG G
jólvan, nembaj. szövegértésnél is hiányoztál a suliból, np. feküdj vissza.

Bazmeg, te normális vagy? 37 perctõl csuszik a 39 percig, az pontosan két perc. Hol látsz te olyat, hogy 39 perctõl a 37 percig? Idióta barom!

BiG G
na akkor gyengébbek kedvéért: #844-ben írtam, hogy csúszik a hang 37. perctõl, erre te nagy okosan lereagálod #845-ben, azzal hogy "ja, fõleg, hogy 39 perces a film...", mintha ezzel nagy igazságot mondtál volna. ja, 39 perces, és 37. perctõl csúszik, de gondolom a számokkal még bajban vagy, mert a 39 nagyobb mint a 37, erre utalt a 39>37. remélem már minden világos <#smile>

Shiwo
hát, ahhoz kellene találni egy legalább olyan erõs démont, mint akinek Dean eladta a lelkét, ha nem erõsebbet..mert aki most fogja megkapni a lelkét, az tuti nem megy bele ilyen csiki-csuki játékba

mivan?

nekem van ötletem daen hogy törhetné meg az alkut ugy hogy sam ne haljon meg: Sam köt alkut dean életéért😄😄 és 1 év mulva dean saméért😄
BiG G
39>37

EPIC FAIL

Nos figyeltem, bár már régen adták le, de a 2 hónapos infót most ejtették el.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Vagy csak te nem figyeleted eléggé az évad elsõ pár részét!

Az utolsó 2 részbõl elvileg ilyen fél mondatokból azért kiderült 1-2 fontos dolog, Deannek már csak 2 hónapja van és ha valahogy megtörné az alkut akkor Sam azonnal meghalna.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

En nagyon nem szeretem a sima monster of the week jellegu reszeket, de szerencsere ez nem az volt. Azon tul, hogy latszolag nem haladt a tortenet, van itt egy erdekes momentum, ugyanis Dean vegre bevallja maganak es Samnek is, hogy rohadtul fel es mindent megtenne, hogy ne keruljon a pokolra. Ennek arnyalasa egesz jol sikerult szvsz.

ja, fõleg, hogy 39 perces a film...

BiG G
talált már valaki jó verziót a 14. részbõl? a XOR-osnak csúszik a hangja a 37. perctõl.

Bulykin
még 2 rész lesz

hát most néztem meg a 14ik részt.
annyira nem dobott sokat a sztorin, de volt benne 1 uj szörnyike... 😄
aki tudja az mondja már meg hogy még 1 vagy 2 rész lesz?!
II Rocky II
#834.azaz idézem :
"Magyar idõ szerint jövõ hét péntek 3:00."

24 - Exile -Nov.23

Soldiers
mikor lesz a 14 rész?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Kandurex

II Rocky II
huh nagy kérésem lenne vmely odaát 3.évad nézõjéhez 😊
ha lenne oly kedves és a részekhez tartozó srt (felirat) file-okat becsomagolná és privátba elküldené akkor nagyon megköszönném😊
(persze mehetnék és tölthetném õket le vhonnan,szépen egyeséve,de azért is gondoltam hogy megkérek valakit és akkor nem kell nézelõdni keresgélni(hiszen vkinek ugyis megvan),szal nagyon megköszönném :]]]]

24 - Exile -Nov.23

Csak sajna keves resz van hatra, a total toltelekek most kulon fajnak, meg ha be is szoltak a sztrajkolo iroknak :-(

Kandurex
sztem meg a family busines részek a legjobbak és töltelék a story 😊

Hát a mostani rész nem volt vmi nagy szám, mert nem vitte tovább a sztorit, de néha kellenek az ilyen részek is!
várom a folytatást 😊
Malakai
Magyar idõ szerint jövõ hét péntek 3:00.

CW korábbi nyilatkozata alapján még 3 rész lesz, viszont mégcsak 2 részt jelentettek be cím, idõpont szerint, amik biztos megszakítás nélkül (értsd hetente 😊 mennek le.
Viszont ez nem éppen sok epizód, úgyhogy mostmár ne legyen abszolút töltelékrész! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

II Rocky II
huh lehet égõt kérdezek,de melyik nap jön a kövi rész?(a 14dik ha jól tudom)

24 - Exile -Nov.23

Malakai
Vicces rész volt, a kézikamerás mánia (bár 2-3 horrort nem mondanék még mániának, persze készülõben van még egy-kettõ) kifigurázása, semmi több.
Az elõzetes videó elárulta már, hogy itt most még nem fogják továbbvinni az átívelõ szálat...
De a lényeg, hogy visszatért. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BiG G
szerintem fasza rész volt 😊 nem ártott egy kis változatosság

II Rocky II
vagyis na lehet nem fikázás szó szerint,csak az óriási többség egyetért vmivel õ tuti nem(nagy többség értsd 99%)😄
na lekéne szedni a 3.évad eddig részeit,holnap le is fogom 😄

24 - Exile -Nov.23

Bulykin
miket fikázott? hátha van közte valami izgalmas😄

Bulykin
xD

II Rocky II
sztem ha megnézem nekem tetszeni fog..mert amit eddig a gabr fikázott az mindig fasza volt 😄dddddd

24 - Exile -Nov.23

Bulykin
csak azért nem tetszik, mert kézikamerás mánia van😄??