4828
1421062838.jpg
  • precision
    a kötelekhez izommunka kell(ett volna), a démonirtáshoz nem...
  • Dean Winchester
    nem volt rossz,de volt ennél már jóval jobb rész is!
    a végén egyet nem értettem.Sam-et kikötözték és hagyta ahogy megvágják és isszák a vérét.
    Elvileg nagyon erős lett Sammyke szóval meglepőtem h nem intézi el őket egyedül...
    egy erős démonnal (Alaisterrel) elbír de pár madzaggal meg nem ? nekem ez fura volt.
  • Frosty01
    nem volt rosz ez sem ^^
  • zaki
    Baze, a 18. rész volt sztem az egyik legjobb az összes közül... Tele volt poénnal, a végén meg kirázott a hideg! :D Nagyon eltalált rész volt!
  • Cat 02 #1700
    Nem rossz, de volt már jobb is :)
  • DöflingR
    Hjaj, de jó lesz:) Off: lost ezen a héten nem volt?
  • Malakai
    Ami nálunk holnap, ja.
  • Frosty01
    Yippiyeeee

alig várom hogy kész legyen a felirat :DD
  • DöflingR
    Tehát ma?:P
  • LestatVenom
    nem jövőhéten hanem utána, elég rossz:(
  • Dean Winchester
    23-án ha jól tudom
  • Frosty01
    következő rész mikor jön? most nem volt csütörtökön igaz?
  • gaben104
    Lehet benne valami...Igazad van.
  • ERykk
    Mivel a pokolban elég keményen megtörték, ezért lehet, hogy az ellenkezője történt.:)
  • gaben104
    Tudja valaki mikor kezdődik az 5. Évad!?
    Ami nem igazából tetszik az az,hogy Dean-ből ilyen lelkizős csávót csináltak! Pokol edzette a testét nem? Kőkeménynek kéne lennie legalább mint a vidia:)
  • jozef1976
    Ja,tényleg frankó rész volt. Sammy is elég tápos lett a Ruby féle kezeléstől. Már egész frankón össze tudta kócolni Lilith frizuráját...
  • armageddon666
    Castiel egyre jobb, meg a főnökét is csípem xD
    fasza rész volt :))
  • LestatVenom
    mármint jó:D úgy mondtad, h mennyivel hihetőbb, de szerintem ugyan annyira hihető mind a kettő eset. Sorry akkor:D
  • Frosty01
    szerintem nem volt olyan rosz rész. simán jó átvezetésnek :)
  • precision
    mondtam én hogy hihetetlen? :D olvasd el mégegyszer a hsz -em :)
  • LestatVenom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ... és az miért hihetetlen? Mármint a történet szerves része a természetfeletti. A biblia meg tele van természetfelettivel na meg próféták prédikációival. És a pecsétek feltörése nem kis dolog, jó pár ezer év telt azóta, h valaki megpróbálta egyáltalán. Szóval simán érthető, h valakinek ezt meg kell örökíteni, mint ahogy ezt ők is mondták, h Új új testamentum?
  • precision
    mennyivel hihetőbb az, hogy vannak démonok, szellemek, vámpírok, stb..., mint az, hogy
    van egy prófáta, akinek az angyalok adták az erejét, és megírja hogy mi hogy fog történni
  • Csak77
    Volt az ürgolyhókban egy rész, amikor a Dard vader-ék kazettán odacsavarták a filmet, ahol éppen ők voltak. :D Nekem teljesen ez jutott eszembe erről a részről!
  • precision
    jó rész volt
    sztem nem volt értelmetlen... Lilith sztem nagyon tudja mit csinál, sztem kezdettől fogva arra hajtanak, mint a sárgaszemű démon, hogy Sam gonosz legyen... azt akarják hogy ő hozza el az apokalipszist, nem Lucifer... vagy ő maga lesz a Lucifer (=gonosz)
  • Ryna18
    Nekem nagyon teccett ez a rész :) érdekes volt.
  • Sychter
    Van már felirat a s04e18-hoz: www.feliratletoltes.hu
  • LestatVenom
    Hát de most ha egy próféta róluk prédikál és persze nem tudja magáról, h próféta akkor szerintem bőven nem cink.
  • Csak77
    Én utálom az ilyen " a saját történetünkben vagyunk real time" dolgokat. Csillagkaput is egy ilyenél hagytam abba,
  • LestatVenom
    Nem, ez király rész volt.
  • Csak77
    Mi történt? Megint egy überszar, értelmetlen hülye rész! :(
  • LestatVenom
    Szerintem ez a rész elég jól lett összerakva. Csak a szokásos Sam-Dean szöszölést nem szeretem annyira.
  • Cat 02 #1673
    Vége jó lett, mármint a legvége...
  • LestatVenom
    faszás rész volt, volt pár wtf benne.
  • Shep
    Azóta biztos legurult pár pohár jeges whiskey :)
  • Flower
    Majd ha lesz felirat.
  • Soldiers
    na kilátta mág a 18 részt jó lett?
  • Sychter
    én anno a gilmore girls-t is eredeti hangon néztem és én már akkor meglepődtem a lányos szinkronon, bár akkor Jared még fiatalabb volt, és nem volt ilyen mély hangja
  • Dean Winchester
    ezt akartam irni én is a szinkronos témára :D
    deané hasonló de samé valóban, szinte ég és föld!
    Magyarul lightosabb mikor angolul meghalottam meglepődtem hogy milyen mély hangja van.Első részt mikor angolul néztme néha nem is tudtam ,hogy most dean vagy sam beszél...
  • precision
    Dean szinkronhangja tényleg rendben van, de Samé szerintem igencsak durva... igaz hogy én is szinkronnal kezdtem el nézni, furcsálltam is hogy ennyire 'lányos' a hangja, sejtettem, hogy egy kicsit mélyebb az igazi hangja... nade hogy ennyire... elég durva :)
  • armageddon666
    nekem tetszett a szinkron... sztem nagyon eltalálták, bár csak első évadot láttam úgy :D