4828
-
#1744 gondolom ugy értette hogy nem most uj csak ez a második alastair jol nyomja. -
#1743 milyen új Alastair? :D -
#1742 ahhoz képest, hogy utolsó előtti rész volt, tényleg nem sok történt benne... Viszont ez az új Alastair qrva jól nyomja :D -
#1741 jaja 101% hogy lucinak dolgozik -
Cat 02 #1740 Ruby tuti hazudik...
Ám ez a rész olyan semmilyen volt, nem volt benne semmi... -
#1739 én már biztos vagyok benne hogy az utolsó pecsétet Sam fogja feltörni azáltal hogy végleg átalakul démonná vagy vmi ilyesmi... az is lehet hogy ő maga lesz Lucifer? :)
naja a családi biznisz már régóta nem megy... jön az apokalipszis, az fontosabb mint holmi kopogó szellem :) -
#1738 Angyalok is kevernek rendessen:)Huh mi lesz itt utsó részben!
Drámai egy rész volt,utsó mondat ütött...
Van egy olyan érzésem h mindkét fél nagyon át lesz bszva Dean az angyalok Sam meg a démonok(azaz Ruby ) álltal...
-
Csaba007 #1737 Hát nem tudom,de szerintem ezzel a résszel már nagyon elkanyarodtak a családi biznisztől véglegesen! Most egymással fognak harcolni? Hát nem tudom mi lesz a köv évadban akkor de gondolom nem a szokásos. Tippek? :S Kicsit össze vagyok zavarodva :S -
#1736 sammynek a uccsó epizódban démon szeme lesz -
#1735 Na hát azért ennél jóval többre számítottam így a végéhez közeledve, de akkor az utolsó lesz a tűzijátékos. -
Cat 02 #1734 Mert hosszupuskások köcsögök :) -
#1733 de így is 2órát kotlottak rajta -
#1732 na kiadták.
vissza szívom,persze nem mindet :) -
#1731 ... de akkor is :| -
#1730 2napja várok rá, és ha nekem sincs más dolgom akkor nekik sincs,nekik max annyi dolguk van h üzemeltessék az oldalt amit válaltak... -
#1729 Hát gondolom azoknak is van más dolguk is mint azt várni mikor küldi be Seth a Supernatural feliratot. Jó lesz az estére is :) -
#1728 kész a felirat,Seth írta h beküldte 16:00-kor, hát mért ülnek rajta ???
hosszupuskán -
#1727 finálé promo
ahogy elnéztem spoiler-t nem nagyon tartalmaz, szvsz megnézhető
(de ha valaki nem ért 1et, az szóljon :) -
#1726 Jövőhéten lesz az utolsó rész? -
#1725 picit vontatott rész volt, de amúgy tetszett
jöjjönmárakövetkezőrész! :D I want Lucifer! :) -
Csaba007 #1724 Köszi megtaláltam már, csak valahogy nem nagyon láttam torrenteken! -
zsotesz #1723 Nincs szünet, van 21.rész -
Hoz_Hun #1722 Kijött a 21. -
Csaba007 #1721 Most szünet van? Vagy kijött a 21. rész? -
#1720 Jah azon röhögtem énis,h szarrá vágták hosszában az ereit,erre Dean rátekert egy pudvás rongyot azt irány tovább:DDDDD -
#1719 lesz még olyan sztem;) -
#1718 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na ez így nem móka, hogy Sam -et bezárták... pedig vártam már mikor veszti el teljesen az önuralmát és megy át berserk -be :D -
#1717 jaja, mondta is Dean-nek h most már nem fogja azt csinálni amit ő mond neki...vagy vmi ilyesmi:) -
#1716 kapott ejnyebejnye seggrepacsit a főnököktől mert mit képzel magáról ^^
aztán visszaeresztették, had végezze a dolgát :) -
Dean Winchester #1715 háááát erre csak azt tom modnani főleg a végén h azt a k**********r**t
kegyetlen rész volt.
Bár azt nem értem,h cas-t kirángatták de aztán visszaenegdték :S vagy az lehet h kiszedték de adtak neki még1esélyt ? mert akkor igy megvan az oka h miért mehetett vissza a földre.
a követezkő részben meg ami lesz hát kegyetlen :O -
#1714 Ezt a részt nem igazán tudom hova tenni, bár gondolom majd később minden kérdéses lépés értelmet nyer. -
#1713 kemény rész volt a vége főleg -
Nisba #1712 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!számomra teljesen egyértelmű, hogy Sam fogja feltörni az utolsó pecsétet Lilith megölésével, mivel Dean törte fel az elsőt, úgy lenne stílusos, ha kicsi Sam az utolsót -
Cat 02 #1711 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tuti valami olyasmi lesz az utolsó pecsét, h ember démonná változik, vagy démont öl, vagy valami hasonló ... -
Csaba007 #1710 Elég jó rész volt bár kicsit gyengébb volt az előzőekhez képest! A köv rész nagyon állat lesz! Már csak 2 rész :( -
#1709 tiszta sylar :D -
#1708 tárgymozgatáshoz viszont koncentrálni kell..azt meg nehéz úgy, ha vagdosnak.. -
Dean Winchester #1707 igen de tárgyakat tud megmozgatni...szóval samnak a két goulottot a falhoz kellett volna vágnia ami kés náluk van azzal meg elvágni a kötelet és kész :D amugy jo rész volt. -
#1706 nekem inkább az volt a gáz hogy mennyire bevagdosta a kezét, és milyen lazán túlélte :)
egyébként ezek nem démonok voltak, szóval gondolom rájuk nem hatásos a démonvéres hókuszpókusz -
#1705 ez nekem is feltunt.
es kicsit zavart is:)
de nemvolt rosssz tenyleg:)