4828
1421062838.jpg
  • Oziris666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ebben igazad van,exangyalnál más a tma!De a képen amit Deannek mutattak ,h neki kell kinyírni Lucit azon egy anygal szúrja le!És Dean nem angyal(még):)
  • Oziris666
    Nincs ebben sztem spoiler ,max felvetések!
  • 5w0rdf15h
    naigen marhára kiborító hogy így zárták le az évadot :@
  • DöflingR
    SupNat előtt megnéztem a Lost évadzárót és hát ottis ugyanígy egy fehér fénnyel fejezték be a 6. évadot.. :S
  • Csaba007
    Lesz sőt állítólag 6 is!
  • Shep
    Lesz 5. évad? Azért a végén elég durván összehozták kinek mi volt a szerepe, nem ilyen Heroes féle se eleje se vége.
  • Csaba007
    Finálénak elég fura volt :S A 3. évadnak sokkal jobb évadzárója volt az tetszett de ez olyan mintha nem tudtak volna már mit kitalálni! :)
  • Kandurex
    Én meg asszondom, hogy csalódtam...ki bír várni szeptemberig???? :D Tessék folytatni már a jövőhéten!!
  • DöflingR
    Ehh.. Nem mondok semmit az epizódról..
  • Cat 02 #1775
    VOLT, ez a fontos. Összes démon angyal volt, bár ez nem tuti. De pl Alastair 100 % és ha jól emlékszem őt Sam ölte meg aki nem angyal, sőőt :p
  • armageddon666
    mi volt benne a spoiler? (még nem láttam a részt)
  • limperatore
    mit spoilerezel? más még nem látta, remélem kapsz büntetőpontot
  • Cat 02 #1772
    Felesleges olvasgatni ilyenkor, amíg meg nem nézed az új részt.
  • Hoz_Hun
    Amúgy az bebaszna ha akár Dean akár Sam kinyírná Lucyfert!! Azért az "Ultimate EVIL"-t ne hogy ám akrámi halandó kinyírja. De más se. Max megakadályozni a feljövetelét vagy viszaküldeni a pokolba. De kinyírni, na az nagy baromság lenne. Meg aztán akkor mi lenne? Megszünne a pokol, mindenki a mennybe jutna azután. Vagy valami talpas nyomi démon átveszi a helyét az alvilágba. Ne má!!
  • Dean Winchester
    hát ezt mindenki tudta h luci angyal volt :D angyal volt aki a rossz utra tért ....
    :) de igazad van spoiler mentesen kell irogatni bármit is egyenlőre,felirat meg majd lesz nyugi :D
    minnél később annál jobb :D
  • Csaba007
    Legyen már felirat! Azért nem kéne ennyire Spilerezni! Oziris666!!
  • Shiwo
    még annyit se, csak fényt
  • Dean Winchester
    nem láttam még de annyit mondjatok már el ,hogy lucifert lehet majd látni ? vagy bejött a sejtésem h csak 2 szempárt mutatnak?
  • precision
    ja nekem is...
    a végén is, Lostnál "they are coming...", itt meg "he is coming" és ugyanitt van mindkettőnél a vége :D
  • Oziris666
    Lucifert így nehezen öli meg Dean:) Mert angyalt csak angyal tud megölni és ugye Luci az volt anno:) Kivéve ha Castielék terve az h Angyalkát faragjanak Deanből mondjuk:D
  • macselek #1764
    Pont ugyanezt akartam írni épp...:D
  • Victor1103
    Ennél a finálénál olyan tipikus Deja vu érzésem volt hogy eszmélet.Ugyanis tegnap a Lost esetében ugyanez már mind megtörtént. Hihetetlen cliffhanger totál az események közepén és a végén a fehér alapon fekete betűk is olyan Lost feelinget adtak.Egyébként jó finálé volt.Kavarják a szart rendesen.Nehéz lesz erre is olyan sokat várni:S
  • precision
    ez
  • Cat 02 #1761
    Ez volt az évadzáró ? -.^
  • precision
    oh bazmeg... :)

ekkora szarkeverést már régen láttam... az hogy Ruby keverte a szart azt eddig is tudtuk, végre megkapta ami jár neki, ribanc :D
    de hogy az angyalok is ekkora lúzerek... most komolyan az a tervük, hogy majd Dean megöli Lucifert és eljön a paradicsom a földre? :) lolmár :D és mégis hogy képzelték, Dean majd leszúrja a démonölő késsel v. mi? :D idióták :) mind1, így legalább láthatjuk majd Lucifert... remélem a következő évad nem úgy fog kezdődni, hogy kijön Lucifer, elszökik, Deanék meg keresni fogják megint 22 részen keresztül, és közben meg fillerként csontokat égetnek a temetőkben... az nem lenne jó! De a lényeg, "He's coming..." csak ne kéne rá olyan sokat várni
  • Nisba
    kicsit csalódtam, de így legalább hihetetlenül jó premier lesz szeptemberben
  • Dean Winchester
    már ???? uuuh én mindig szombaton kezdtem nyomtatni le mert azt hittem akkora van meg :D mind1 végülis felirat ugysincs még ugyhogy nekilátok és leszedem :)
    nagyon hamar vége lett :( mintha tegnap lett volna az első rész :D
  • Hoz_Hun
    Na mi az? Rajtam kívül még senki nem nézte meg a befejező részt?

BASZKI!! Hogy lehet így befejezni! A k***a anyukat az íróknak, most várhatok egy évet, hogy megtudjam mi lesz!!! Azért mindennel együtt Rubyt sajnáltam, jó kis karakter volt. Annak örülök, hogy nem választották szét a testvéreket. Rüheltem volna, ha a következő évadban egymás ellen küzdenek.

Amúgy elég lapos folyású epizód volt. A vége izgalmas.
    Mit tudtok? Tényleg már csak egy évad lesz?
  • zaki
    de anno a trükkös is jó volt :D
    Lehetne vele még 1-2 rész, nagyon jók voltak amibe benne volt :D
  • MerlinW
    Jaja, nagyon nagy karakter:)
  • zaki
    nem volt rossz ő sem (amúgy lost 1 évadban benne volt ha jól rémlik, ő szállította volna Ausziba Katát :D), de ez az Alastair kész :D
  • Bulykin
    stfu, itt nem nagyon szokás ez, menj a gumiba...
  • mosoporr
    Te nagyon buta hát menny a faszba!
  • zsotesz
    Tanulj meg angolul (angol felirat már van aznap), és akkor nem kell várnod magyarításra.
  • MerlinW
    Komolyan azt hiszed, hogy ők ebból élnek, és hogy hozzád hasonlóan nincs életük? Te nagyon buta...
  • Ryna18
    Tegnap sikerült megnéznem a 21.et, hát nekem nagyon nem teccett ez a rész..:S
    Remélem az évadzáró jó lesz:)
  • Oziris666
    A sárgaszeműnél sokkal dúrvábban adja elő:) Nagyon beleélős
    Kár ,h nem volt sok szerepe Sam hamar legyakta...
  • macselek #1747
    Hát pedig úgy néz ki, hogy ő lesz:P
  • 5w0rdf15h
    Aztán nehogy Sam legyen Lucifer :D
  • zaki
    Igen úgy... :D
    Olyan idegesítő feje és hangja van, hogy az kész :D