4828
-
#1784 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ebben igazad van,exangyalnál más a tma!De a képen amit Deannek mutattak ,h neki kell kinyírni Lucit azon egy anygal szúrja le!És Dean nem angyal(még):) -
#1783 Nincs ebben sztem spoiler ,max felvetések! -
#1782 naigen marhára kiborító hogy így zárták le az évadot :@ -
#1781 SupNat előtt megnéztem a Lost évadzárót és hát ottis ugyanígy egy fehér fénnyel fejezték be a 6. évadot.. :S -
Csaba007 #1780 Lesz sőt állítólag 6 is! -
#1779 Lesz 5. évad? Azért a végén elég durván összehozták kinek mi volt a szerepe, nem ilyen Heroes féle se eleje se vége. -
Csaba007 #1778 Finálénak elég fura volt :S A 3. évadnak sokkal jobb évadzárója volt az tetszett de ez olyan mintha nem tudtak volna már mit kitalálni! :) -
#1777 Én meg asszondom, hogy csalódtam...ki bír várni szeptemberig???? :D Tessék folytatni már a jövőhéten!! -
#1776 Ehh.. Nem mondok semmit az epizódról.. -
Cat 02 #1775 VOLT, ez a fontos. Összes démon angyal volt, bár ez nem tuti. De pl Alastair 100 % és ha jól emlékszem őt Sam ölte meg aki nem angyal, sőőt :p -
#1774 mi volt benne a spoiler? (még nem láttam a részt) -
#1773 mit spoilerezel? más még nem látta, remélem kapsz büntetőpontot -
Cat 02 #1772 Felesleges olvasgatni ilyenkor, amíg meg nem nézed az új részt. -
Hoz_Hun #1771 Amúgy az bebaszna ha akár Dean akár Sam kinyírná Lucyfert!! Azért az "Ultimate EVIL"-t ne hogy ám akrámi halandó kinyírja. De más se. Max megakadályozni a feljövetelét vagy viszaküldeni a pokolba. De kinyírni, na az nagy baromság lenne. Meg aztán akkor mi lenne? Megszünne a pokol, mindenki a mennybe jutna azután. Vagy valami talpas nyomi démon átveszi a helyét az alvilágba. Ne má!! -
Dean Winchester #1770 hát ezt mindenki tudta h luci angyal volt :D angyal volt aki a rossz utra tért ....
:) de igazad van spoiler mentesen kell irogatni bármit is egyenlőre,felirat meg majd lesz nyugi :D
minnél később annál jobb :D -
Csaba007 #1769 Legyen már felirat! Azért nem kéne ennyire Spilerezni! Oziris666!! -
#1768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még annyit se, csak fényt -
Dean Winchester #1767 nem láttam még de annyit mondjatok már el ,hogy lucifert lehet majd látni ? vagy bejött a sejtésem h csak 2 szempárt mutatnak? -
#1766 ja nekem is...
a végén is, Lostnál "they are coming...", itt meg "he is coming" és ugyanitt van mindkettőnél a vége :D -
#1765 Lucifert így nehezen öli meg Dean:) Mert angyalt csak angyal tud megölni és ugye Luci az volt anno:) Kivéve ha Castielék terve az h Angyalkát faragjanak Deanből mondjuk:D -
#1764 Pont ugyanezt akartam írni épp...:D -
#1763 Ennél a finálénál olyan tipikus Deja vu érzésem volt hogy eszmélet.Ugyanis tegnap a Lost esetében ugyanez már mind megtörtént. Hihetetlen cliffhanger totál az események közepén és a végén a fehér alapon fekete betűk is olyan Lost feelinget adtak.Egyébként jó finálé volt.Kavarják a szart rendesen.Nehéz lesz erre is olyan sokat várni:S -
#1762 ez -
Cat 02 #1761 Ez volt az évadzáró ? -.^ -
#1760 oh bazmeg... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ekkora szarkeverést már régen láttam... az hogy Ruby keverte a szart azt eddig is tudtuk, végre megkapta ami jár neki, ribanc :D
de hogy az angyalok is ekkora lúzerek... most komolyan az a tervük, hogy majd Dean megöli Lucifert és eljön a paradicsom a földre? :) lolmár :D és mégis hogy képzelték, Dean majd leszúrja a démonölő késsel v. mi? :D idióták :) mind1, így legalább láthatjuk majd Lucifert... remélem a következő évad nem úgy fog kezdődni, hogy kijön Lucifer, elszökik, Deanék meg keresni fogják megint 22 részen keresztül, és közben meg fillerként csontokat égetnek a temetőkben... az nem lenne jó! De a lényeg, "He's coming..." csak ne kéne rá olyan sokat várni -
Nisba #1759 kicsit csalódtam, de így legalább hihetetlenül jó premier lesz szeptemberben -
Dean Winchester #1758 már ???? uuuh én mindig szombaton kezdtem nyomtatni le mert azt hittem akkora van meg :D mind1 végülis felirat ugysincs még ugyhogy nekilátok és leszedem :)
nagyon hamar vége lett :( mintha tegnap lett volna az első rész :D -
Hoz_Hun #1757 Na mi az? Rajtam kívül még senki nem nézte meg a befejező részt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BASZKI!! Hogy lehet így befejezni! A k***a anyukat az íróknak, most várhatok egy évet, hogy megtudjam mi lesz!!! Azért mindennel együtt Rubyt sajnáltam, jó kis karakter volt. Annak örülök, hogy nem választották szét a testvéreket. Rüheltem volna, ha a következő évadban egymás ellen küzdenek.
Amúgy elég lapos folyású epizód volt. A vége izgalmas.
Mit tudtok? Tényleg már csak egy évad lesz? -
#1756 de anno a trükkös is jó volt :D
Lehetne vele még 1-2 rész, nagyon jók voltak amibe benne volt :D -
#1755 Jaja, nagyon nagy karakter:) -
#1754 nem volt rossz ő sem (amúgy lost 1 évadban benne volt ha jól rémlik, ő szállította volna Ausziba Katát :D), de ez az Alastair kész :D -
#1753 stfu, itt nem nagyon szokás ez, menj a gumiba... -
#1752 Te nagyon buta hát menny a faszba! -
zsotesz #1751 Tanulj meg angolul (angol felirat már van aznap), és akkor nem kell várnod magyarításra. -
#1750 Komolyan azt hiszed, hogy ők ebból élnek, és hogy hozzád hasonlóan nincs életük? Te nagyon buta... -
Ryna18 #1749 Tegnap sikerült megnéznem a 21.et, hát nekem nagyon nem teccett ez a rész..:S
Remélem az évadzáró jó lesz:) -
#1748 A sárgaszeműnél sokkal dúrvábban adja elő:) Nagyon beleélős
Kár ,h nem volt sok szerepe Sam hamar legyakta... -
#1747 Hát pedig úgy néz ki, hogy ő lesz:P -
#1746 Aztán nehogy Sam legyen Lucifer :D -
#1745 Igen úgy... :D
Olyan idegesítő feje és hangja van, hogy az kész :D