Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
még az a jelenet tetszik amikor dean találkozik a démon önmagával😄 na az kurav jó jelenet 😄
24 - Exile -Nov.23
Viszont sokszor idegesítõ volt a rángatás, meg a két mûmájer figurája is idegesítõ, de szerintem nem volt olyan szörnyû rész, igaz voltak jobbak is. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de akkor Lillith nem halt meg hanem megint átköltözött egy másik emberbe és akkor õt fogják üldözni a kövi évadban?😄 sztem igen
24 - Exile -Nov.23
dehogynem...vedd úgy, hogy Ruby egy démon, Lillith egy démonúr(nõ), ráadásul aszem volt róla szó, hogy Ruby a tanitványa volt..nem csodálkozom, hogy nem okozott neki gondot elintézni... Dean-t meg valszeg szintén démonúr-i kategóriába lehetne sorolni, ráadásul az erõsebbek közé, ezért tudta lenyomni Lillithet
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de nekem ez ütötte meg a szememet <#vigyor1>#vigyor1>
24 - Exile -Nov.23
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
24 - Exile -Nov.23
de ne legyen h csak miattam,hanem szeretném ha többiek is egyetértenének :]]]
mert nekem kicsit uncsi ez a banner:S olyan semmis 😞
24 - Exile -Nov.23
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
csak 1hét múva érkeznek meg a dvdk, majd akkor lesz ám írogatás^^
#1003 jaja, az elsõ évadtól😄
Primeval--mirõl szól ugy vonalakban:S rosweel régbben láttam a külföldi pro7en onnan ismerõs😄 épp azon agyalok minek kezdjek neki 😄 a magnumon filozok ^^
24 - Exile -Nov.23
aztán megnéztem a 2dikat és vhogy sikerült megusznom h ne nézzem meg a 3-at egészen mostanáig 😞 igy most 4 nap alatt kb végeztem is vele 😞
tartom magam h a 13.rész volt a legrosszabb vmi borzalom volt:S pedig az elsõ 5 percnél még reménykedtem h vmi történik és nem abban a stílusban fog lejátszódni,de nem igy történt 😞
24 - Exile -Nov.23
És a Roswell-t nem próbálod be? 😊
amúgy nekem a 3.évadban az tetszett h mindig azzal kezdték a sorit,h "Apa meghalt.
Nekünk pedig a nyomdokaiba kell lépnünk."
persze a 11.rész körül már nem igy de addig igy 😄 fura volt az angol hang...mindkét srácnak mély a hangja és megkellett szokni h melyik is beszél éppen 😄
de a mostani 16.részben tetszett az eleje ahogy megint elõjön a filmnek a zenéje...
24 - Exile -Nov.23
na fasza volt várom a kövit...ajjjaj õsszel lessz mit nyomon követni 😄
heroes,pb,odaát,24,terminator:S szinte minden nap 1 sorozat és mire vége a hétnek jön a kövi rész 😄ddddddddd
24 - Exile -Nov.23
még úgyis csak egyszer láttam, szal lehet holnap nekiesek még1x😄
A supnat feeling megérintett😄😄
én ezt hibának éreztem a végén :S
24 - Exile -Nov.23
nem értem h mikor visszaküldte deant a pokolba akkor aztán h az istenbe mászott ki Lillith Ruby testébõl:S
azt hittem h sam rájön a képességére és idõben sikerül megmentenie a bátyját és hapy end lessz.
de akkor mirõl szólna a 4.évad ?😄
sztem az lessz h visszafog menni az idõbe és ész bár az eléggéé érdekes megoldás lenne
vagy arról szól a 4.évad h hogyan hozhatja vissza deant?
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
de oké,vagyis ti most nézitek meg ezt a részt. 😄 akkor majd te is mondj véleményt pls h nektek h tetszett 😊
24 - Exile -Nov.23
egyszerüen gány volt nekem:S
a végén már am azt hittme valóban egy valós személy halálálának a tiszteletére irodott..de azt kiderült ha a filmbeli emberke..(Corbett):S
szal nem volt jo réssz ,alig vártam h vége legyen 😊
24 - Exile -Nov.23
Sz'al 16 rész van. (Megnéztem hogy mennyit töltöttem le 😄)
tetszik h ujabban a végn van egy kis meghittség a filmben 😄
sõt most látam elõször h a tojáslikört 2dl-es pohárból is lehet fogyasztani XD
24 - Exile -Nov.23
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64