Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
ez nekem is eszembe jutott

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Soldiers
majd meglátjuk

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

limperatore
sztem tuti h azt akarják deantõl hogy sam-et intézze el,mivel démoni erõt kapott a sárga szemûtõl

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Soldiers
jaja kössz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Malakai
Lázár feltámadása akkor már, ha már egyszer bibliai. 😊
Tudod õ volt az a csávó, akir felélesztett az a hippi, akit keresztrefeszítettek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kandurex
lázár ébredése

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

II Rocky II
nekem,nem!
a megfelelõ verziohoz szedd le a megfelelõ feliratot 😊

24 - Exile -Nov.23

Soldiers
nállatok nem késik egy kicsit a hang meg a kép amikor beszélnek utána pár másodperc múlva mozog a száj

Soldiers
mit jelent a lezural Rising?

Shep
Hát majd meglátjuk mi lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze, mögöttes dolgokat, amire még semmi konkrét utalás nincs, bármikor hozzá lehet tenni. Értelmeseket, vagy értelmetleneket, az is lehet, hogy az a istenféle Trickster fazon volt, vagy a mikulás... 😊
Na nincs ezzel bajom, lehet ötletelni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shep
Arra nem gondoltatok, hogy
az egész csak maszlag és igazából a Sátán támasztotta fel, pont azért hogy Sam-et (aki a démonokat mostmár lazán elintézi) eltegye láb alól?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

II Rocky II
ebbõl a hegylakó jut eszembe😄
a végén csak egy maradhat 😄DDD

am naon jó kezdet volt.
a végén tetszett a párbeszéd az angyal és dean közöttt s a zenei alásfestés is szimpi volt!
na egy szó mint 100 nagyon fasza 😄
meglepõdtem mikor sam a kezével leterítette az egyik démont és azon is hogy ruby volt az a csaj!

24 - Exile -Nov.23

Malakai
Jah, a rész második felében nekem is az ugrott be, hogy itt sajnos lehet, hogy Sam vs Dean dolog lesz.
Az angyalosdit, meg ahogy írtam, már a rész elõtt sejteni lehetett a "Lázár feltámadása" címbõl. Persze akkor még nem biztosra azt, hogy angyal, de vmi isteni küldött.
Mondjuk az elektromos bizbaszok, meg szemkiégetés miatt azt gondoltam a rész közben, hogy rossz vágányon vannak, az vmi ûbergonosz, és vki más élesztette fel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
szerintem az angyalok 1 dolog miatt brutálisak..mert sokkal de sokkal kevesebben lehetnek, mint a démonok, s valszeg tényleg lehetnek szabályaik, amiket betartanak, míg a démonok max a félelmük miatt nem hágnak át bizonyos szabályokat,de jóformán azt csinálnak, amit akarnak...amúgy elég hamar megsejtettem, hogy mi támaszthatta fel Dean-t..kiváncsi vagyok, mi lesz a feladat..csak nehogy a legvégén egy Dean vs Sam legyen..

PrasCo
Na igen, hál'sten azért attól nem félek, hogy innen már egyenes út a Happy Endbe. =]
Shep
Hát szerintem most nagyon a másik oldalra billent a mérleg.

PrasCo
Speciel, valahol épp ideje(?) volt, hogy
ellensúlyozza valami a brutális túlerõt a "rossz" oldalon.
Shep
Megnéztem, jó volt de nekem kicsit furcsa volt, na majd meglátjuk mi sül ki belõle.

Malakai
Mondjuk, ahogy vala lett tárgyalva a dolog, a rész címe is erõsen árulkodott errõl...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kandurex
ez most szó szerint ütött...basszus, de gondolkoztam is rajta, miközben néztem, hogy

ki hozta vissza Deant, ugye a démonok, ördögök nem tudnak feltámasztani, legalább is ebben az értelemben, erre csak az arkangyalok képesek
..és mennyire igazam lett. Helyes, ideje, hogy beszálljanak a harcba a valódi hatalmasságok.

PrasCo
Felirat hosszúpuskán.
BiG G
WÁTTÁFÁKKKKK ez a rész, ez bazdmeg nagyon ütött :|

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Malakai
Háború valószinüsíthetõ, hogy nem lesz és nemcsak az erõviszonyok miatt, bár azért egy Lilith pl lehet szembe tud szálni vele, attól mert egy lélek visszahozásához nincs hatalma, máshoz lehet.. Meg eleve valószinüleg az angyalok nem igazán avatkozhatnak be közvetlenül semmibe, vagy hásonlou, mert különben nem lenne szükség Deanre.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Victor1103
Hát megnéztem és szerintem ez volt az eddigi legjobb supernat évadnyitó mindközül!<#eljen>
Elõször is kezdeném azzal hogy nagyon remek hogy Dean-t nem írták ki a sorozatból mert nélküle tényleg nem lett volna olyan az egész.Ebben a részben az tetszett a legjobban hogy a sorozat képes volt nagyon sok újdonságot felvonultatni.Gondolok itt a legnagyobbra az angyalokra és magára Istenre de említhetném azt is hogy Sam már képes használni a képességeit.Két dolog nem tetszett ebben a részben az elsõ az hogy az angyal(okat?)(kitudja lehet hogy lesz még több) túl erõsnek állították be a démonokhoz képest pedig ez egy nagyon jó angyal vs. démon háborúnak lehetett volna kiindulópontja.A másik pedig hogy örülök hogy a Ruby karaktere visszatért de választhattak volna egy hasonló szõke színésznõt mert az elõzõ sokkal szebb volt mint a mostan.Ettõl eltekintve ez nagyon erõs kezdés volt számomra mindenképp és alig várom a jövõ heti adagot!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Kandurex
jó hír, készül a magyar felirat

broman191
Supernatural.S04E01.HDTV.XviD-NoTV - Reggel még csak külföldi zárt oldalon láttam, aztán pár órára rá volt máshol is. Nem fake, igazi. Lehetett volna jobb is a kezdés, de úgyis nézni fogom továbbra is...😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

PrasCo
Hihetetlen, mennyit szenvedtek. :]

Én ilyenkor a legtriviálisabban járok el: vövövödottorrentzdotkom, rákeres, mininova, heló, egy óra. Nincs pénzezés, nincs szívás. 😊
mumpic
Ez valami Supernatural.S04E01.DVDSCR2008.AC3.TELESYNCv2.-LOL.avi
Én arra gondoltam, hogy ami a torrenten van fájl, az kamu. Mintha szoktak volna kamu cuccokat is kipakolni, bár nemtom mi értelme lenne. Mondom nem értek hozzá. 😊

II Rocky II
angol felirat már van szal mégbíztosabb hogy kamu nem lehet 😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
tuti nem kamu..smswebre nem tesznek kamu anyagot 😄
én onnan szedem,torrent nem jo 😄

24 - Exile -Nov.23

mumpic
Megkérdezhetem hogy honnan szeditek? Mert én valami btjunkieról vagy mi... (nemértekatorrenthõ' <#crazya>) De a hozzászólók szerint kamu a file amit le lehet tölteni. <#ticking>

II Rocky II
én semmilyet nem találtam még 😞 😄 de estére remélem hogy lessz ,és majd akor nézem meg!

24 - Exile -Nov.23

BiG G
talált már hozzá valaki legalább angol feliratot? 😊

Kandurex
váááá, végre!! Nagyon vártam, egész nyáron 😞

II Rocky II
ja én is most döbbbentem rá ogy kint van 😄
pedig holnapra vártam,mert azt hittem ma este jön 😄DDD hajráá! most megnézem van e felirat de sztem csak estére lesz.

24 - Exile -Nov.23

Shep
Hatalmas az elején a régi részeket felelevenítõ rész.

BiG G
itt a 4x01! 😊

Bulykin
yepp

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

II Rocky II
pénteken jön ugye?😄 vagyis nekem mint felirattal nézõnek kb szombat estig kell várni ugye?

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
na már csak pár nap 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

broman191
<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Bulykin
Robert Wisdom (Lechero a Prison Break-bõl) visszatérõ szereplõ lesz a Supernatural-ben és Uriel-t fogja játszani, aki foglalkozását tekintve… gyilkos.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kirol
Zsír. 😞

stargatelost
mármint a dvd-rpies vezrióhoz

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
s3-hoz tudtommal még nem idõzítettek magyar feliratot....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

kirol
Na leszedtem a S3-at (Supernatural DVDRip.XviD-ORPHEUS), de egyik felirat se jó hozzá. 😞

Valaki tud segíteni?

II Rocky II
ha már szinkron akkor azt mondom a SN-nek jó a szinkronja sztem 😊

24 - Exile -Nov.23

Bulykin
nah jah, én megpusztulnékXD

#1075 a tv2 az elsõ évad után a gyenge nézettségre hivatkozva mondta nem is egyszer azt hogy nem lesz 2.évad, de aztán csak leadták és nem bánták meg, ugyanis a nézettsége nagyonn volt mint az 1.évadnak...ez tuti így volt^^

Shiwo
ez fõleg annak kibacás, akinek nicns netje vagy nem ért hozzá annyira, hogy letöltse magának a 3. évadot..