4829
1421062838.jpg
  • Hoz_Hun
    Abban még tiszta fiatal. Ott kedveltem meg és a Supernaturalnál mondtam "Jé de hisz ez Alec a DA-ból!"
  • Hoz_Hun
    Az első évadban csak egyszer, de a második évadban végig szerepel.
  • Dean Winchester
    hány rész erejéig ill hanyadik évadban volt ? (lehet megnézem :)
  • Hoz_Hun
    Dean (a Supernaturalon kívül) a Dark Angel-ben volt marha jó. Alec (azaz X5-494). Kedveltem a karakterét már abban is. Mondjuk Jessica Albával együt nyomni elég hálás szerep. :)
  • Nisba
    5. évad Szeptember 10-én indul!!!
    infó by sorozatjunkie
  • Oziris666
    És nem is alakít benne rosszul(pedig neki új szerepkör)...
  • Csak77
    nálunk még a 3as évad sem ment, noha külföldön már kapható a dvd, szinkronosan... az 5-ös évadra még úgy 3-4 évet simán várhatsz.
  • sjucus
    Köszi!
    Nálunk nics ez az adó és azt hittem, hogy már megy az 5. évad. Akkor még nem maradtam le semmiről!
    Remélem valaki ezt az évadot is feldobja majd a netre.
  • Cyberdevil
    Én úgy tudom h szeptembertől.
  • Malakai
    Vége
    Amúgy CW általában szeptember második felére, október elejére teszi a Supnatot, szóval valószinüleg szeptember 17/24, vagy október 1/8.
    Fix időpontról augusztus végén leghamarabb szerintem...
  • sjucus
    Sziasztok!
    Azt tudja valaki az 5. évad mikor lesz elérhető? Vagy a tv-ben mikor lesz vége?
    Előre is köszi!
  • macselek #1854
    Szívesen
  • N3TuddKi
    ez az a szám. köszönöm a segítséget!
  • N3TuddKi
    köszi. utánanézek
  • N3TuddKi
    én kevertem össze. a 4x22re gondoltam.
  • vass17
    Minden évadzáró ezzel a számmal kezdődik:)
  • Dean Winchester
    igen de az a 22-ik elején szól.
    Megnéztem a 21 elején nincs is zene :)
  • macselek #1848
    Most hirtelen nem tudom jóra gondolok -e, de szerintem az a Carry on my wayward son a Kansastől.
  • Dean Winchester
    erről jut eszembe,hogy a véres valentin-t is csak Dean miatt néztem meg :D
  • Csak77
    Megnéztem az új Péntek 13 filmet, amiben "Sam" a főszereplő... nos, azt eddig is tudtam, hogy nem valami nagy színész a srác, de hogy szinte minden létező arckifejeze(van vagy 3db) amit a sorozatban használ felfedezhető a filmben kicsit vicces volt! :) Amúgy jó film, érdemes megnéznie aki szereti a sorozatot is!
  • Cyberdevil
    Az vmi speckó aláfestő zene lesz, a 4x21 elején.
  • N3TuddKi
    mi az a zene ami a 4x21 elején van?
  • yosha
    Neeem, nem. Még meg is köszönte a csaj, hogy közbeléptek mikor már a plafonra küldte Azazel.
  • Flower
    De soká lesz még szeptember...
  • mosoporr
    kicsit zavaros már de ott nem valmi issza emlékezés volt?
  • Hoz_Hun
    Megszokásból.
    Amúgy jó kérdés. Biztos abból lesz a főnök-csecsemő a pokol eljövetelekor.
  • yosha
    Érdekes kérdés vetült fel bennem.
    Ugye Azazel azért választotta ki azokat a kölyköket, hgoy idővel, amikor összeengedi őket akkor majd lesz egy faszagyerek aki kinyitja a poklot. Mind egyidősek voltak, mindnek az anyjával megkötögette azt az alkut hogy 10 év mulva engedjék be a lakásba a gyerekhez. Akkor az eslő évad utolsóelőtti részében miért is ment be megint egy csecsemőhöz, mikor rajtakapták? Hisz a terve lassan a végső fázisban volt, minek volt még szüksége gyerekre?
  • Malakai
    Ami úgyszintén nem rész cím volt, hanem csak egy reklámszöveg a 4x01 ismétléséhez.
    Ugyanott most azt láthatod, hogy Next Episode Sam and Dean are haunted by the past.
    4x02, amiben a bosszúálló szellemes pecsét tört meg.
  • armageddon666
    Lehet mégis returns from hell... ebben az esetben viszont nem nézted el egy évaddal? -.-
  • Sychter
    "sehol mert Dean returns to Hell lenne ha az lenne szal csak kitalálta :) sztem.."

Vazz kérdez mielőtt állítasz!
    Bocs, hogy így Rád török, de szerintem egyszerűbb lenne!
    Lehet, hogy neked van igazad, és elírtam, de attól függetlenül ez lesz a rész címe!
    És ha megkérdezted volna hogy honnan tudom, akkor elmondtam volna, hogy a CW-n írták! Szerintem ők, csak tudják ;)

Béke!
  • DöflingR
    :D
  • Cat 02 #1834
    "Boby meg a régi Ruby az a jó csaj" :D
  • grebber
    Boby meg a régi Ruby az a jó csaj a Harpers Island sorozatba szerepelnek nagyon jó az a sorozat is!
  • Dean Winchester
    az már ruby volt sztem
  • zaki
    kár :(
  • macselek #1830
    Am most néztem meg megint a 4x01-et és ugyanaz a csaj játssza Rubyt, mint akivel Sam kavart a rész elején. Csak a színésznő ugyanaz, vagy azt a csajt szállta meg Ruby?
  • Csak77
    Nem fog, mert az a faszi egy korházos sorozatban jáccik. Asszem.
  • Norberto91
    Én ebbe a sorozatba csalódtam a legkevesebbet a 4 évad alatt. Jöhetett ide sorozatírósztrájk, gazdasági válság, de a színvonal végig maradt. Max 1-2 rész volt gagyi, az is a szellemírtós banda.. Várom az 5. évadot:)
  • A tumi
    Nagyon jóra sikeredett ez az évadzáró...Lucifer coming out..
    :D:D
  • Kandurex
    Újra néztem a templomos jelenetet, Lucifer hangja és az egész környezet zseniális...nagyon várom a szeptembert!