4829
-
Hoz_Hun #1865 Abban még tiszta fiatal. Ott kedveltem meg és a Supernaturalnál mondtam "Jé de hisz ez Alec a DA-ból!"
-
Hoz_Hun #1864 Az első évadban csak egyszer, de a második évadban végig szerepel. -
Dean Winchester #1863 hány rész erejéig ill hanyadik évadban volt ? (lehet megnézem :) -
Hoz_Hun #1862 Dean (a Supernaturalon kívül) a Dark Angel-ben volt marha jó. Alec (azaz X5-494). Kedveltem a karakterét már abban is. Mondjuk Jessica Albával együt nyomni elég hálás szerep. :) -
Nisba #1861 5. évad Szeptember 10-én indul!!!
infó by sorozatjunkie -
És nem is alakít benne rosszul(pedig neki új szerepkör)... -
Csak77 #1859 nálunk még a 3as évad sem ment, noha külföldön már kapható a dvd, szinkronosan... az 5-ös évadra még úgy 3-4 évet simán várhatsz. -
sjucus #1858 Köszi!
Nálunk nics ez az adó és azt hittem, hogy már megy az 5. évad. Akkor még nem maradtam le semmiről!
Remélem valaki ezt az évadot is feldobja majd a netre. -
Cyberdevil #1857 Én úgy tudom h szeptembertől. -
Vége 
Amúgy CW általában szeptember második felére, október elejére teszi a Supnatot, szóval valószinüleg szeptember 17/24, vagy október 1/8.
Fix időpontról augusztus végén leghamarabb szerintem... -
sjucus #1855 Sziasztok!
Azt tudja valaki az 5. évad mikor lesz elérhető? Vagy a tv-ben mikor lesz vége?
Előre is köszi! -
Szívesen -
ez az a szám. köszönöm a segítséget! -
köszi. utánanézek -
én kevertem össze. a 4x22re gondoltam. -
vass17 #1850 Minden évadzáró ezzel a számmal kezdődik:) -
Dean Winchester #1849 igen de az a 22-ik elején szól.
Megnéztem a 21 elején nincs is zene :) -
Most hirtelen nem tudom jóra gondolok -e, de szerintem az a Carry on my wayward son a Kansastől. -
Dean Winchester #1847 erről jut eszembe,hogy a véres valentin-t is csak Dean miatt néztem meg :D -
Csak77 #1846 Megnéztem az új Péntek 13 filmet, amiben "Sam" a főszereplő... nos, azt eddig is tudtam, hogy nem valami nagy színész a srác, de hogy szinte minden létező arckifejeze(van vagy 3db) amit a sorozatban használ felfedezhető a filmben kicsit vicces volt! :) Amúgy jó film, érdemes megnéznie aki szereti a sorozatot is! -
Cyberdevil #1845 Az vmi speckó aláfestő zene lesz, a 4x21 elején. -
mi az a zene ami a 4x21 elején van? -
yosha #1843 Neeem, nem. Még meg is köszönte a csaj, hogy közbeléptek mikor már a plafonra küldte Azazel.
-
Flower #1842 De soká lesz még szeptember... -
kicsit zavaros már de ott nem valmi issza emlékezés volt? -
Hoz_Hun #1840 Megszokásból. 
Amúgy jó kérdés. Biztos abból lesz a főnök-csecsemő a pokol eljövetelekor.
-
yosha #1839 Érdekes kérdés vetült fel bennem.
Ugye Azazel azért választotta ki azokat a kölyköket, hgoy idővel, amikor összeengedi őket akkor majd lesz egy faszagyerek aki kinyitja a poklot. Mind egyidősek voltak, mindnek az anyjával megkötögette azt az alkut hogy 10 év mulva engedjék be a lakásba a gyerekhez. Akkor az eslő évad utolsóelőtti részében miért is ment be megint egy csecsemőhöz, mikor rajtakapták? Hisz a terve lassan a végső fázisban volt, minek volt még szüksége gyerekre? -
Ami úgyszintén nem rész cím volt, hanem csak egy reklámszöveg a 4x01 ismétléséhez.
Ugyanott most azt láthatod, hogy Next Episode Sam and Dean are haunted by the past.
4x02, amiben a bosszúálló szellemes pecsét tört meg. -
Lehet mégis returns from hell... ebben az esetben viszont nem nézted el egy évaddal? -.- -
Sychter #1836 "sehol mert Dean returns to Hell lenne ha az lenne szal csak kitalálta :) sztem.."
Vazz kérdez mielőtt állítasz!
Bocs, hogy így Rád török, de szerintem egyszerűbb lenne!
Lehet, hogy neked van igazad, és elírtam, de attól függetlenül ez lesz a rész címe!
És ha megkérdezted volna hogy honnan tudom, akkor elmondtam volna, hogy a CW-n írták! Szerintem ők, csak tudják ;)
Béke!
-
:D -
Cat 02 #1834 "Boby meg a régi Ruby az a jó csaj" :D -
Boby meg a régi Ruby az a jó csaj a Harpers Island sorozatba szerepelnek nagyon jó az a sorozat is! -
Dean Winchester #1832 az már ruby volt sztem -
kár :( -
Am most néztem meg megint a 4x01-et és ugyanaz a csaj játssza Rubyt, mint akivel Sam kavart a rész elején. Csak a színésznő ugyanaz, vagy azt a csajt szállta meg Ruby? -
Csak77 #1829 Nem fog, mert az a faszi egy korházos sorozatban jáccik. Asszem. -
Norberto91 #1828 Én ebbe a sorozatba csalódtam a legkevesebbet a 4 évad alatt. Jöhetett ide sorozatírósztrájk, gazdasági válság, de a színvonal végig maradt. Max 1-2 rész volt gagyi, az is a szellemírtós banda.. Várom az 5. évadot:) -
A tumi #1827 Nagyon jóra sikeredett ez az évadzáró...Lucifer coming out..
:D:D -
Újra néztem a templomos jelenetet, Lucifer hangja és az egész környezet zseniális...nagyon várom a szeptembert!