Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Tudod õ volt az a csávó, akir felélesztett az a hippi, akit keresztrefeszítettek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a végén csak egy maradhat 😄DDD
am naon jó kezdet volt.
a végén tetszett a párbeszéd az angyal és dean közöttt s a zenei alásfestés is szimpi volt!
na egy szó mint 100 nagyon fasza 😄
meglepõdtem mikor sam a kezével leterítette az egyik démont és azon is hogy ruby volt az a csaj!
24 - Exile -Nov.23
Az angyalosdit, meg ahogy írtam, már a rész elõtt sejteni lehetett a "Lázár feltámadása" címbõl. Persze akkor még nem biztosra azt, hogy angyal, de vmi isteni küldött.
Mondjuk az elektromos bizbaszok, meg szemkiégetés miatt azt gondoltam a rész közben, hogy rossz vágányon vannak, az vmi ûbergonosz, és vki más élesztette fel.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(\__/) ( X.x) ( } . { )
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Én arra gondoltam, hogy ami a torrenten van fájl, az kamu. Mintha szoktak volna kamu cuccokat is kipakolni, bár nemtom mi értelme lenne. Mondom nem értek hozzá. 😊
én onnan szedem,torrent nem jo 😄
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
pedig holnapra vártam,mert azt hittem ma este jön 😄DDD hajráá! most megnézem van e felirat de sztem csak estére lesz.
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Valaki tud segíteni?
#1075 a tv2 az elsõ évad után a gyenge nézettségre hivatkozva mondta nem is egyszer azt hogy nem lesz 2.évad, de aztán csak leadták és nem bánták meg, ugyanis a nézettsége nagyonn volt mint az 1.évadnak...ez tuti így volt^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi