4828
1421062838.jpg
  • ricsa008
    mi csak 1 hét? csak nem újj magyar részek?
  • 5w0rdf15h
    nah már csak egy hét :)
  • RocknRolla990
    nekem egyedül a "reality"s rész nem jött be...kb a 35 percig aztán a végén a mágneses poén tetszik! nincs tökéletes :D
  • Ability
    Igazából tényleg akad pár rész ami nem igazán értelmes, de pl. a püssmacis részen is lehetet párat röhögni. Én mindegyikben megtaláltam a szórakoztató elemeket, de el tudom fogadni, hogy azért akad olyan rész, ami egy kritikusabb jellemnek irritáló.
  • Dean Winchester
    hátazért 1-2 rész van ami überszar, legyünk őszinték.
  • Csak77
    hátazért több mint 3-4 rész van ami überszar, legyünk őszinték...
  • zaki
  • ForzaInter
    Én most végeztem a sorozattal, sztem kurvajó sori, jó végre hogy van már egy ilyen horror/misztikus sorozat, és minőségi is. Az elején egy kicsit nehezen indult be, meg volt pár olyan rész (3-4) ami annyira nem jött be, de összeségében nagyon fasza, és ami még tetszik hogy nincs annyira full komolyra véve, vannak benne poénok is, és a zenék ami tetszenek. A legjobb szerintem a 4. évad volt, Castiel bírom, egyik legjobb mellékszereplő, 9/10 nálam a sorozat, 1 pontot levonok, leírtam miért.:)
  • RocknRolla990
    http://www.cwtv.com/shows/supernatural
  • zsotesz
    ezzel én is egyetértek
  • kas123
    támogatom eme hozzászólásodat
  • RocknRolla990
    Hali!
    Szerintem jobb az angol nyelvű verzió, mert sokkal jobbak a hangok mint a szinkronos részekben. Általában a szinkronizált filmek poénjai jobbak("magyarosan"), mint eredeti nyelven de ez a Supernatural-ban szerintem nem igaz. Jobban tetszenek és érthetőbbek a viccek...meg gyorsan felszedhet az ember magára egy kis szó kincset angolból...
    Ez az én véleményem, ne öljetek meg!
  • Cat 02 #1972
    http://www.sorozatjunkie.hu/2009/08/14/deleloti-video-2-supernatural/

Volt már ? Bár igazából semmi sincs benne.
  • zaki
    basszus, már kevesebb, mint 1 hónap, és jön az új évad... de gyorsan elszállt az idő :D
  • kas123
    A house topicból kiindulva fölösleges, ott is kivan rakva "A részekben elhangzott zenék", és mégis rakat ember megkérdezte már h xy részben melyik zene volt hallható :)
  • Sychter
    "azért nézem, mert jelenleg nincs más és unatkozom esténként"
    szerezz magadnak egy barátnőt :)
  • Dean Winchester
    hmmm a bannerbe nem lehet beíratni,hogy mikor jön az 5x01 ? csak mert ugyis sokan megfogják kérdezni sztem és akkor ott lenne az info :)
  • kas123
    én is végignéztem a sorozatot, alig várom már az 5x1et :)
  • sjucus
    Macselek, Dean! Köszi a segítséget!
  • Dean Winchester
    na ezaz ! ha egyfajta tematikájú lenne a sorozat akkor meg k***a uncsi lenne!
    Ezért jó,hogy megtalálható a soriban, a horror,dráma,poén,szerelem ..stb műfajok!
    Igy van ha valami jó azon mit kell megmagyarázni?:D
    a sérülések eltűntek,engem ez valahogy nem tudott izgatni ...
    odagondoltam,hogy 3 hónap telt el az az eset óta és kész de amúgyis a filmbe ez simán belefér!

nem ugy mint a pb-ben (aki nem látta a final breaket az ne olvassa tovább)
    nagyon nagy bakinak éreztem azt,hogy mineki ölt bünőzőtt és felmentették őket majd jön sara aki önvédelemből lelövi scoék anyját és sara-t ezért lecsukják na ez nevetséges volt :D
  • Malakai
    Mondjuk a sérülések eltűnése eleinte engem is zavart, egyik részben baromi nagy vágás Sam arcán, köv részben, ami a történet szerint is 1-2 nappal később még kis nyoma sincs. :)
    Persze tinicsatorna, nem rondíthatják a lánykák bálványait. :D

Az, hogy különböző stílust kevernek, hogy néha komolytalan, sőt, vannak kimondottan poénkodásra vett részek, műfaj kifigurázások, az nekem pont, hogy tetszik. És én nem írói megingásnak, hanem abszolút direkt dolognak érzem.
  • grebber
    Én nem tudom lement-e vagy sem a lényeg a 3. évad már szinkronosan letölthető teljes egészében!
    Haveromnak a 4-es kell.Majd alábeszélek neki felirat alapján
  • armageddon666
    "senki sem tudja megmagyarázni, hogy miért is olyan jó"

Szükséges? Szerintem nem... LOSTot már próbálták nekem magyarázni, hogy mekkora ász sorozat meg hú de jó... talán ha legelejétől szenvedek vele még tetszhetett is volna... de így véletlenszerűen 2 részt megnézve belőle (még régen az első évadból), hát nem éreztem ingert a beszerzésére... :) Mondjuk Odaáthoz is úgy kerültem, hogy egy haverom mondogatta, hogy nézzem meg mert mekkora jó sorozat már... de valahogy nem nagyon érdekelt... Aztán rászántam magam és nem bántam meg :) azóta nézem, és tetszik, és hogy miért tetszik? Számít az? Szerintem akkor jó valami, ha nem kell magyarázni, hogy miért az, egyszerűen érzem hogy az...
  • Szolnokboy1
    4x19-22

hát körülbelül ilyen minőséget vártam volna el úgy zusammen az egész sorozattól. az utolsó rész végét már tátott szájjal néztem, odatették, az tuti.

és akkor egy verdikt a teljes képről:

igazából már elmondtam minden sérelmemet a sorozattal kapcsolatban, ezért most megpróbálom egy kicsit más megvilágításba helyezni. szóval elsősorban nem magával a szériával van a probléma. az alapfelállás bár klisés, de teljesen vállalható, a zsánerhez igazodó hangulatteremtés egyszerűen csillagos ötös. az operatőri munka, a világítás, a trükkök mind kimagaslóak, főleg úgy, hogy egy sorozatról van szó. ahhoz képest, hogy kertévén fut, vér nagyon is jelen van, itt-ott látszik, hogy már a határon táncolnak, voltak olyan jelenetek, amik szó szerint sokkolóként értek. (borotva pengék a szájban belülről kamerázva(!), körömletépés és egyebek) az igazi probléma a írókkal/producerekkel van. nem terveztek, nem volt koncepciójuk, már az elejétől hanyag módon álltak neki a sorozatnak. látszott, hogy nem gondolkoztak előre, mindent menet közben találtak ki. alig volt kontinuitás a részek közt. példának okáért az egyik részben szarrá verik Dean fejét, meglövik, megvágják, stb, a következő részben mindebből semmi sem látszik. nem akarok más sorozatokkal példálózni, de most mégis megteszem. vegyük a Lostot. a legelső részben a repülőszerencsétlenség közben megsérült Locke arcán ott van a heg 5 évaddal (!!) később is. Sayid karját meglőtték a 3. évadban, az 5-ikben látszódott a helye, pedig csak egy pillanatra láthattuk a vállát. de ott van. ezt úgy hívják, hogy lelkiismeretesség és alaposság. ezek nincsenek meg a Supernatural készítőiben sajnos. nem tehetek róla, nekem kell a kontinuitás. lehet, hogy az az oka, hogy nem szeretem az epizódikus jellegű sorozatokat vagy csak szeretem, ha valami hiteles. a másik nagy probléma, hogy nem döntötték el, milyen műfajokat vegyítsenek. lehetett volna feketekomédia vagy horror, drámai jegyekkel. mindkettő lett, ami hatalmas hiba. a kettő kioltja egymást és komolytalanná teszi az egészet. ez is az átgondolatlanság hiánya. (itt jegyezném meg, hogy a Kripke szerint eddig félresikerült női karakterek után, most belerakják Paris Hiltont. ezt úgyis megbánják majd, azt a nőt csak megbánni lehet. nem tudom megérteni a logikájukat, de már nem is akarom.)

summa summarum, ez nem az én sorozatom. nézhettek hülyének, hogy ezzel szemben mégis végignéztem, rájöttem én erre már korábban, de a 3-4. évad valóban fejlődést mutatott, ezért kitartottam. nem bántam meg, de az biztos, hogy nem én leszek az első, aki szeptemberben letölti az 5x1-et. azt hiszem, elég sokat érveltem a véleményem mellett. amiért a legjobban haragszom a sorozatra, az az, hogy kizárólag a hype miatt érhette meg az 5. évadot, (twilight fanok ezt is szeretik, utánanéztem) de igazából senki sem tudja megmagyarázni, hogy miért is olyan jó. míg az igazán jól megírt sorik (örök kedvenc Veronica Mars) cancelt kapnak. ez van.
  • Dean Winchester
    magyarul angol részt leszeded vhonnan és kész!
    felirat meg van sok feliratos oldalon!
  • macselek #1959
    Akármelyik torrent oldalon megtalálod angolul.
  • sjucus
    Lehet, hogy veszettnek hangzik majd a kérdés, de tudja valaki hol lehet pl. a 2. évadot letölteni úgy, hogy angol hangon magyar felirattal megy?
    Szerintem Sam magyarhangja nagyon gáz lett. Sokkal élvezhetőbb, ha az eredeti hangján szól. (Főleg, amikor mérges, nagyon édes!!)
    Előre is kössz!
  • Dean Winchester
    hát ha kedvenc akkor gyors downloadold le az angol részeket :)
  • ricsa008
    adhatnák már tovább a magyart
    kedvenc sorozatom
  • Ability
    Én is így vagyok, csak így utólag visszanézve az első 1-2 évad azért gyengébb volt, a végefele jobban kiforrt. Nekem a pilot volt nagyon gyenge, akkor elbizonytalanodtam, hogy nézzem-e, de aztán az első évadban is voltak olyan részek amik nagyon bejöttek, szóval maradtam. Mondjuk az első évad legyen akármilyen is, kellett, felvezetőnek, sztori kialakításnak jó volt. Az ilyen gagyibb részek meg engem nem zavartak, de néha már fogtam a hasam, hogy ez mennyire hülyére van véve. :D
  • Cyberdevil
    Én is veled vagyok, mindegyik részt imádtam, egyiknél se voltam úgy mint a többi sorozatnál hogy: jajj, legyen már vége, had jöhessen a kövi rész...
  • Malakai
    Kripke nem azt mondta, hogy tévedés volt a női mellékszereplőket behozni, hanem, hogy a rajongóknak (rajongólányoknak) nem tetszett, ezért tüntették el őket viszonylag hirtelen (Bela kiírása kapcsán írta ha jól emlékszek).
  • zaki
    veled vagyok, nekem még a realitys rész is bejött... :D
    volt persze 1-2 gyengébb rész, de belefér, és azokon sem szenvedtem, mint pl a prison breaknél :c
  • Dean Winchester
    :D
    énse bántam meg,mondom nálam egy rész volt az a realitys ami nagyon gáz volt de ha azt nézzük meg örüljünk hogy kaptunk egy ilyen szar részt is különben nem lehetne rosszat mondani a sorozatról!
  • armageddon666
    Úgy látom én vagyok az egyetlen, aki minden percét élvezte a sorozatnak... Nem bántam meg egyik részre sem azt a 40 percet meg sávszélt amit rájuk szántam...
  • Ability
    Én pl. elismerem, hogy kicsit nehéz volt a kezdés, de szerintem azóta sokat erősödött, és a végére szerintem egy erős, jó sorozat lett.
  • Szolnokboy1
    hát de azért, mert sok pozitívumot nem találtam benne, negatívumot annál inkább. hidd el, írnék én az előbbiből is, ha lenne több.
  • Dean Winchester
    NEM NEM
    csak te kb 100 rossz dolgot irsz és egy fél jót :D
  • Szolnokboy1
    a prófétás dologgal semmi problémám nem volt, az tetszett is, mondjuk ezt nem írtam le az előbb. csak mondom, az volt a röhejes, ahogy a saját munkájukat gyalázták az írók. lelkük rajta! a 4. évad végén még írok pár sort, bár már mindent leírtam nagyjából. :)

@Cyberdevil: lehet, hogy tévedés volt, nem tagadom. Gondolj bele: a készítők maguk vallják be, hogy egyes részeket mennyire elkúrták. ha már ők ezt mondják, akkor én is nyugodtan mondhatom, nem? egyébként meg több sorozat topikjába is szoktam írogatni, mindenhol leírom a véleményemet róluk. ez egy olyan sorozat, amiről rossz véleményen vagyok. miért csak a jókat lehet leírni?
  • Ability
    +1, sry sok hsz-ért.

Nekem a leggagyibb az volt, amikor valamilyen istenség szórakozott az emberekkel, és egy ilyen nagyon gagyi jelmezes ufó elrabolt egy srácot. :D A rész vége annyira nem volt gáz, de az az ufós jelenet betett keményen.

Szolnokboy: nem sok rész maradt hátra neked, szerintem majd évadzáró után alkoss egy összképet a sorozatról. Következő évad nem ígérkezik szarnak, ráadásul nekem a 4. évad nagyon tetszett.