Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sam szeme fekete volt a végén mint egy démoné!én már vártam,hogy az erejét felhasználja a rossz elpusztítása érdekében.
am azt is vártam,hogy sárgaszínû lesz a szeme mikor összetelálkozik a démonnal 😄
jó rész volt,érdekes...
az elsõ két évadot leszedtem simán , google segítségével
mivel ha jól tudom nincs szinkron még a 3.hoz marad a felirat
és igen akkor valószínû hogy marad a torrent...😊
azér köszi a választ

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Bulykin
az elsõ 2 évadot hogy nézted?😊
hogy kell? szinkronosan vagy feliratosan?
keress torrentoldalakon vagy vedd meg...
am. itt keresgess: btjunkie.org
feliratot meg innen: feliratok.hu

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

sziasztok!
birom a sorozatot most végeztem a 2. évaddal , nálam veri a heroest meg a szökést pedig azok is jók 😄
szóval kéne a 3. évad és ha le lehet valahonnan tölteni , és vki tudna adni 1 linket azt megköszönném

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

mumpic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végülis én is arra jutottam, hogy egyet kell értsek a hunyorítással. Nem néztem ugyan meg, de ha visszalapoznék régebbi epizódokhoz, ott mindegyik démon szeme tágra van nyitva, mikor a feketeséget akarják kihangsúlyozni.

armageddon666
már többször is láttam feketének a szemét... hogy direkt így akarják jelezni a démoni erõt vagy tényleg csak sötét és ahogy hunyorít mégjobban beárnyékolja :S hát nemtom...

@

PrasCo
Nekem is feltûnt, és direkt oda is figyeltem rá. De a végén, amikor már kicsit "szétnyitja" a szemét, is látszik, hogy elég sötét a szeme, azt láthattam feketének, ahogy a barátnõd is mondja.
mumpic
Jó rész volt ez, mi ma néztük meg.

A múltkor a barátnõm hívta fel a figylememet Sam sárga szemére, de most mikor kinyírta a démont, nekem nagyon úgy tûnt hogy Sam szeme fekete! Barátnõm szerint csak összehúzta és simán sötét. Ti errõl mit gondoltok?

halálkutya az nem a pokolkutya lenne ? =D
Hát egyedül abban a részben mutattak hasonlót mikor Dean mindentõl parázik, de végül az se halálkutya volt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

armageddon666
azokat csak az látja akiért jönnek... azok meg a pokolban végzik és onnan nehéz kommunikálni az élõkkel 😄 vagyis ha jól emléxem: nem mutatják hogy néznek... illetve rémlik mintha valami könyvben lett volna kép róluk de az csak... egy kép egy könyvben ^^

@

Jrex
Sziasztok,szeretem ezt a sorozatot nézni,mindet néztem amit leadott eddig a tv,de a 2. évadból k.b. 4 részt nem láttam teljesen(a suli miatt) és az egyik rész érdekelne,amibe az ördög kutyái(asszem) vannak.Maguk a kutyák(vagy mik) kinézete érdekelne.Ha valaki tudna 1 képet v esetleg 1 videót belinkelni azt megköszönném.

Malakai
Igen, azok is valós alapokra vannak kitalálva, vannak mindkettõnek pogány alapjaik.
Mikulásos részre annyira nem emlékszek ott mit is mondtak róla...
Halloween esetében Samhian neve is tényleg onnan van, csak akkor magának az ekkorra esõ ünnepnek volt ez a neve és nem egy démonnak és nem embereket vágtak le, hanem állatokat télire. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én magára a Haloween eredetére gondoltam, meg anno h a Mikulás igazából pogány vallásból ered.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Malakai
Mármint a pengék a cukorkában? Majdnem, városi legendák vannak mérgezett cukorkákról, meg bödönökbe, zsákokba (amibõl a gyerek kiszedi a cukorkát) rejtett tûrõl, pengékrõl. Sõt, ez utóbbi, a zsákban a penge dolog nem csak legenda, hanem tényleg voltak ilyen esetek.
Úgy általában midnennek (lények, nevek, sõt rituálék) nem mindig van alapja, de gyakran, mint most is érdekesebb volt így a pengékkel. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
megnéztem ^^ nagyon jó volt 😄 Bírom Castielt 😄 kiváncsi leszek mi lesz a vége...

@

Kandurex
Van és hozta a szokásos elvárást a sorozat <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

armageddon666
magyar :S nemtommé' mert animéket angollal nézem... de itt valahogy jobban esik a magyar 😄

@

Magyar vagy angol ? Bár mind2 van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
mármint hogy mennyire léteznek ezek a legendák? 😄 szal hogy nem csak kitalálták gyorsan a sorozatba? nemtom... nézz utána ^^

7. részhez van már sub?

@

Ezek a legendák mennyire igazak ? Pl a haloweenes, mikulásos.

áááááááá nemigaz =D
leszedtem a 6.részt még1szer közben azt már láttam és a 7rész van már fent ... nembaj kezdhetem elõlrõl <#vigyor3>
BiG G
!

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

nah most lett vége az uj résznek!!!
magyar feliratot csinált 1 haverom életében elõször, de igy is jó volt!
Nem irok semmi konkrétat csak annyit hogy érdekes rész volt!
Várom a folytatást!
DöflingR
elõször aszittem csak a szemem káprázik mikor néztem, de aztán visszatekertem 😊

BiG G
ezt én is feltöltöttem a vimeo-ra, cserébe bannoltak -.-

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Shiwo
tényleg..észre sem vettem..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DöflingR
<#eljen>

Malakai
Ne feledd, hogy Sam ereje démoni vérbõl származik, aminél meglepõ lenne, ha nem lennének mellékhatások. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

íme a paródia video 😄DDD
ja azt vágom,hogy azért nem mondta el mert nem akart errõl beszélni,de sztem ezt akkor se mondta volna ha sam szeme nem sárgul be...bakira meg azért gondolok mert tul rövid ideig villant be 😄
vagy lehet,hogy sam öntudatán kivül van már a gonosz erõ társaságában?
és épp ezért saját maga (pl. most is ) nem veszi észre a sárgulást?
még1 szer eszméletlen jó rész volt 😄
Kandurex
Ugató majmok.

mumpic
Nem baki, épp ezért nem mondta meg Dean hogy mit látott, helyette azt hogy "howler monkeys" (nem tudom mi volt a magyar fordításban). Szerintem megijesztette a sárga szem.

Amúgy én sem vettem észre elõször, a barátnõm hívta fel rá a figyelmemet. 😊

Kandurex
Kizárt, mert Dean is észreveszi! Te nem figyeltél!

hát nekem felse tûnt 😄 sztem ez a sorozat egyik bakija!
Kandurex
...bizony

Malakai
A legvégén az autónál sárgán megvillant Sam szeme. gif

(\__/) ( X.x) ( } . { )

az halucinácio volt ,akkor voltak a motelbe a szellem csak a legévén ment ki deanbõl.
Kandurex
na, na, az nem lehetett, hisz a szellem addigra már eltávozott!

5w0rdf15h
halucináció volt csak 😊

legjobb Dean jelenete volt a végén 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kandurex
Érdekes, hogy senki nem említi meg:

...és mi van Sam megvillanó sárga tekintetével?

5w0rdf15h
ez a rész 😄DDDDDDD kész, jobb mind az elõzõ volt 😊))))

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

pontosan.
vki említette a paródiát és a film közben megvolt 1 perces sem volt,azt hittem ennyi és kész.mondom ez nem nagy cucc 😄
aztán a végén volt a hoszabb rész és hát kész voltam nagyon jó volt 😄
a macskától mikor megijedte háááááát áááááááá <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2>
ez a rész ott van a top3ba !
az évad legjobb része volt.
amikor másodjára mentek be az aktáért a seriff irodába és Dean részeg volt és ott volt egy néni a széken,azt hittem neki fog modnani vmit,közben meg az ügyeletest dícsérte meg 😄
Soldiers
ja jó volt

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Kandurex
A végén tetszett az Eye of Tiger rész 😊 érdekes volt látni, hogy míg énekelt addig Dean Wicnhestester volt, viszont amikor leugrott a kocsiról akkor már Jensen Ackles volt a színész. <#eljen>

Soldiers
na én is megnéztem a 6 részt hát eszméletlen mien jó volt Dean annyit röhögtem rajta komolyan mondom hogy Odaát 1 részén se nevettem soha hanem izgultam de ezzzen hát kész voltam

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Van felirat.

macselek
Állat volt ez a rész!
Amikor megijedt a cicától és elkezdett sikoltozni, az nagyon kész volt. Kérdezték is, hogy jól vagyok-e mert úgy röhögtem mint egy elmebeteg😊

Shiwo
nyah megnéztem a 6. részt

a legvége a bestest 😄D Dean ökörködése az Eye of the Tiger-re..behaltam rajta 😄D

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

mumpic
Második.