4828
1421062838.jpg
  • Dean Winchester
    na elindítom az első részt :D
    és a zene ááá na nézzük hajrá
  • Shep
    Nem azzal van a gond, az rendben, van csak nehogy megint elkezdjék és fél évadon keresztül ez legyen a középpontban újra, mert akkor irgum-burgum.
  • Kandurex
    Na..azért

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért csak le kellett baszni Samet a világvége miatt,...szóval a "lelkizés" teljesen jogos,...

egyébként pedig geci jó volt
  • Shep
    A vége miatt kicsit félek ,hogy megint elmennek a 2. évados lelkizős siránkozós téma felé ami nagyon nem lenne jó, ezt leszámítva viszont nagyon jó rész volt.
  • Sychter
    Pár dolog az új részről:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érdekes lett! Ez a porhüvely téma viszont nekem tetszik. Meg hogy Lucifer is angyal, ezért Nick-nek is bele kell egyezni, meg ugye Dean-nek is bele kell egyezni. Csak egyetlen kis bibi. Mikor még a 4. évadban Castiel, mint angyal megszállta a saját "teste" kislányát, akkor a kislány is beleegyezett? na mindegy! Ettől független izgalmasnak, és érdekesnek ígérkezik az 5. évad!
  • Sychter
    Seth_greven volt!
  • Dean Winchester
    :|
    ilyen hamar????? váá köszi :D
    am ki készíti a feliratot?
  • Sychter
    Felirat S05E01: http://feliratletoltes.hu/letoltes.php?felirat=feliratok/feliratletoltes.hu_supernatural.s05e01.hdtv.xvid-fqm.srt
  • Csak77
    Az a mozis szerepekhez képest nem sok... mellesleg, mindenki jobban szeret(ne) moziban lenni, mint tv-n, éppen azért, mert oda kevesek jutnak el. A jóbarátokból is csak a J.A-nak sikerült, úgy ahogy.

Amúgy én is most szedtem le az új rész, bele is néztem, aztán pont egy olyan résznél amit nem kellett volna. Mindegy. :) Amint hazaérek nézem, már van angol felirat(én mindig azzal nézem). Az új vámpíros cucc is jónak tűnik.
  • Shep
    Nem isszóltok ,hogy már elkezdődött? :) Most nézem Supernatural 5x01, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
  • Kandurex
    ááá...te rohadt!! :DDD

csak annyit mondj, állat volt a bemutatkozó rész, vagy csak szimplán király? :D
  • Sychter
    Egyébként én már töltöm le az 5x01-et
  • Sychter
    "tv sorozatért nem fizetnek senkinek milliókat"
    A Jóbarátok utolsó évadaiban részenként kerestek egy-egy milliót!
  • Cyberdevil
    Felvetés volt h bemutathatnák mit csinált pontosan. Halott, és? előtte élt, azt meg mi nem láttuk
  • Csak77
    Az a színész már A kategóriás, nem fog tv sorozatozni több évadon keresztül. Amúgy, nem baj, hogy a papa már hulla, a pokolban bulizik?
  • mosoporr
    A felírat is még legalább fél nap...
    Az a Hilton csaj mikor szál be?
  • Arnoux
    Juppí holnap nézhetem az Odaát évadnyitót :) 1 vagy 2 rész lesz?
  • Szolnokboy1
    Jeffrey Dean Morgan nem vállalná. Egyrészt azóta nagyobb sztár lett, másrészt már annak idején is elég rossz véleménnyel volt a sorozatról, alig tudták rábeszélni, hogy jöjjön vissza 1 rész erejéig a második évad végén.
  • Cyberdevil
    Azzal lehetne folytatni h bemutatják mit is csinált winchester papa míg a fiúk vadásztak
  • Szolnokboy1
    ne a "mese" műfajában keresd. próbálkozz a képregényeknél. :)
  • Dean Winchester
    kössz,de nekem nem rémlik mesében hogy ez miről szólna :D
    vhogy ez nálam kimaradt,de utánanézek :)
  • zaki
    kicsit még gyúrhat akkor :d
  • Oziris666
    Hát azért a legjobban kereső Charlie Sheen közel 1millát kap részenként az Egy pasi és egy kicsiben...
    Azért sorikban is akadnak durván keresők...
  • Szolnokboy1
    a kép Dean Winchesternek ment. :)
  • Szolnokboy1

az, hogy ő kapná a szerepet egyébként nagyon pletyka szinten mozog.
  • Kandurex
    LuciFerivel is el lehet lenni pár évadot ám :) ...majd meglátjuk.

Egyébként szerintem, ha valami jó szinte akármeddig lehet folytatni. Pl. én kiolvastam úgy 500 - 800 fantasy könyvet és még se unom...ennyi, mindent lehet, pont ez a lényeg.
  • Ability
    Hát, azért akadt már jópár kivétel, és a Supernatural is eléggé olyan helyzetben van, hogy ha lezárják a Lucifer szálat, akkor rohadtul nincs semmi más vonal, amin folytatni tudnák. Már csak azért is, mert Sam ilyen penge, és egy démon már nem akadály, ennyire nagy vonlumenű új szálat meg nem tudnának kitalálni szerintem. Itt már mindenki összeesküdött, már az angyalok is a rossz oldalon állnak, semmilyen ehhez fogható nagyobb dologgal nem tudnának előállni, már kb. felhasználtak mindent. Egyetlen lehetőség, hogy az egész "háborút" nyújtják, de... na erre nem mondok semmit, én azt sem igazán tudom elképzelni, hogy a negyedik évad végétől hogyan fogják folytatni, csak van egy olyan érzésem, hogy olyan sokig nem igazán lehet (vagy nem igazán érdemes) nyújtani. És érdekes lesz, hogy ha Lucifer tényleg olyan penge, akkor mivel töltik ki azt a sok időt.
  • Kandurex
    negatív, ha valami sikeres fejik, mint a tehenet...:)
  • Ability
    De a Supernatural-t alapból 5 évadra tervezték, még ha sikeres lesz sem biztos, hogy folytatni fogják.
  • Csak77
    Ha sikeres A listás színész lesz, soha a büdös életben nem fog visszatérni tv-zni, ez tuti. Bagóért nem fogja elvállalni semmit, és tv sorozatért nem fizetnek senkinek milliókat. Eddig még sem neki, sem Padalecki-nek sem sikerült kitörnie. Tom Welling a Smallville-ből sem fog már soha.
  • mosoporr
    Nagy baj még nincs,ez csak 1 film pikk-pakk leforgatják,csak ha épp jóra sikerül,zsinorba fogja kapni a sok milliós felkéréseket,na akkor lesz az h elrabolják és nem látjuk fél évekre.
  • Norberto91
    az a bolygó kapitánya
  • Dean Winchester
    miért lenne annyi?
    Amerika kapitány az amikor 4 ember van és van ilyen gyürüjük (föld,víz,tűz..) ??? És ő lenne a kapitány amikor az elemeket összejönnek?:D
    jóra gondolok vagy nem ez az?
  • Csak77
    Hát, ha Jensen Ackles tényleg megkapja a Captain America mozifilm főszerepét, és sikeres lesz a film, akkor annyi lesz a sorozatozásnak. Jó is, meg nem is.
  • 5w0rdf15h
    huhh várom már nagyon :)
  • ForzaInter
    Már csak 4 nap.:)
  • Csak77
    Új magyar évad az RTLKLUB-on jövőre lesz. Idén a második évadod ismétli majd a Viasat 3.
  • ricsa008
    a pi..ába
  • 5w0rdf15h
    usa-ban 1 hét múlva kezdődik az 5. évad
  • Dean Winchester
    ne mááááár!
    az angolról van szó a külföldiról,szóval nem a magyar részről!