4828
1421062838.jpg
  • Kandurex
    Faszányos volt.
  • Cike
    Az új rész elején a dal címét nem tudja valaki??
  • Shep
    Jó volt ez a 2. rész érdeklődve várom ,hogy megy ezek után tovább a történet.
  • zaki
    már van felirat a 2. részhez is! :)
  • grebber
    És te hol szolgáltál?
    -A pokolban!
  • RaSzTaH
    vajon seth csinál ma nekünk feliratot vagy majd csak a hétvégén várható?!:)
  • precision
    na már jön is a 2. rész... :)
  • Ability
    Őőőő, meglehet, nem igazán emlékszek már rá. :]
  • Ability
    [fejében van a teljes jelenet szövege, mert 50x visszanézte Ruby miatt]

Örülök neki, hogy a 3. évados Ruby-t alakító színésző (Katie Cassidy) visszatér, üde színfoltja volt a sorozatnak, és nem olyan ronda, mint a másik. :D
  • Malakai
    A kaszás azt a kísértetekre mondta természetesen..
  • Ability
    Azt is mondta a kaszás, hogy az összes démon a földönragadt lelkek, akik nem akartak vele távozni, így ott ragadtak és ez lett belőlük. Illetve Ruby a 3. évad 10. része körül volt egy kis párbeszéde Dean-nel, ahol azt mondta, hogy az összes démon ember volt valaha egyszer, csak a pokoli kiégeti belőlük az embert, és sokan már nem tudják, hogy mi az, vagy hogy azok voltak.
  • macselek #2053
    még előtte , egyik démon csaj mondta rubyra hogy boszorkány volt, mikor még ember volt.
  • MerlinW
    2009-Sep-10 Supernatural 05x01 Sympathy for the Devil
    2009-Sep-17 Supernatural 05x02 Good God, Y'all
    2009-Sep-24 Supernatural 05x03 Free to Be You and Me
    2009-Oct-01 Supernatural 05x04 The End
    2009-Oct-08 Supernatural 05x05 Fallen Idol
    2009-Oct-15 Supernatural 05x06 I Believe the Children Are Our Future
    2009-Oct-22 Supernatural 05x07 The Curious Case of Dean Winchester
  • RaSzTaH
    jól emlékszel, egyik részben volt is róla szó mikor Dean visszajött a pokolból...
  • Csak77
    Dehogy, a démonok a pokol közalkalmazottjai, köztisztviselői!
  • Hoz_Hun
    Ha jól emlékszem pokolba került emberek lelkéből lesznek (egy idő után).
  • Flower
    A démonok hogy lettek?
  • macselek #2047
    Kevés pénz jut egy részre. Ilyen egyszerű.
  • Shiwo
    én azt betudom annak, hogy egy démonnak sokkal élvezetesebb érezni, ahogy az ökle alatt ropognak a csontok az ütése nyomán, mint egyszerűen csak telekinetikus erővel falhoz csapni..

• Dean Winchester
    na meg lehetne keresni a hibát a mostani részben is azzal,hogy a démonok ugye nagyon erősek mégis csak kézzel verik dean-t és sammyt :D
  • Ability
    Ha már ilyen logikai buktatókat keresünk, akkor engem jobban érdekelne, hogy az angyaloknak miért kellett verekedni a démonokkal? Mert ugye a domonoknak van ilyen telekinetikus képességük, ráadásul Sam annyira erős volt, hogy oda is baszott a többi démonnak, akkor nehogy már egy angyalnak kézzel kelljen szarrávernie egy démont. :D
  • Dean Winchester
  • Cat 02 #2042

Ám volt már olyan h vadászták őket nem ? Vagyis Sam-et.
  • Shiwo
    még "jó", hogy a vadászokat eléggé megritkították 1-2 évaddal ezelőtt (legalábbis úgy rémlik)
  • Malakai
    Vagy éppen úgy hiszik, hogy direkte tették..
    Sokkal hihetőbb a "jaj, véletlen volt"? :)
  • armageddon666
    hülyeség... max utálni fogják őket... ami megtörtént megtörtént, miért vadásznák őket?
  • Sychter
    Szerintem az is egy izgi vonal lenne, hogy ha a többi vadász rájönne, hogy Dean törte fel az első pecsétet, és Sammy "szabadította ki" Lucifert, ezért elkezdenék őket is vadászni! Csak, hogy ne legyen már olyan egyszerű ez a zévad se
  • macselek #2037
    s05e02 promo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Látom visszatér egy- két régi szereplő. Jéééj!:D
  • macselek #2036
    MINDEN angyalt köt a szabály, ezt is mondták a részben. Lucifer meg mindig is az egyik legerősebb, legjobb angyal volt, persze hogy erős.
  • Hoz_Hun
    Ezen kicsit én is fennakadtam. Úgy gondoltam az angyaloknak erkölcsi kötelességük kikérni a "porhüvely" véleményét. A bukott angyalt nem tudom miért köti ez a szabály. Ráadásul eléggé "upgradelt" bukot angyal Lucifer barátunk.
    A legjobb ördög eddig akkor is Peter Stormare a Constatine filmben. :)
  • Nisba
    Végre én is meglestem, jó rész volt, de valahogy nekem kicsit langyosnak tűnt, a 4. évad premier ennél jobb volt, de sebaj, bízok a készítőkben.

Nos mivel Lucifer is angyal volt, vagyis még szerintem most is az, csak kitaszított, gondolom ezért kellett neki is engedélyt kérnie.
  • macselek #2033
    Csak az angyaloknak kell engedélyt kérniük, a démonoknak nem.
  • Csak77
    Vegyes érzések vannak bennem az első részel kapcsolatban... csak a főfőfőgonoszoknak kell belépést kérni az egyéntől, ha meg akarják szállni? A "random" démonoknak nem kell? Érthetetlen.
  • Arnoux
    Én is várom már nagyon
  • Flower
    Alig várom a 2. részt.
  • Ability
    AC/DC - Thunderstruck
  • Cyberdevil
    melyik szám szlt az új rész elején?
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha egy kislányt egy angyal-bácsi szépen megkér, hogy had szállja meg egy kis időre az apukája érdekében, akkor szerinted igent mond ? :)
  • kas123
    Jo rész volt :)
  • macselek #2025
    Nagyon fasza rész volt. Király lesz az évad.:p