4828
-
Cyberdevil #2104 Még a végén Nietzsche-nek lesz igaza, ez az Isten meghalt, vagy az angyalok, démonok halála és utána hova kerülnek dolog nem feltétlenül hiba. Lehet h az író arra játzsik h ezt emberi aggyal nem lehet felfogni, el kell fogadni vagy ilyesmi. -
#2103 Ó, majd kiderül, hogy Cas maga Isten. -
#2102 Én már az előző részben felfigyeltem arra, hogy Istent nem tekintik az abszolút legnagyobb hatalomnak, kb. egyenragúvá tették Luciferrel és Mihállyal. -
#2101 Én ezt nem értem, hogy a rákba halna meg Isten?:D Ez is csak azt mutatja mennyire nem tudja még az ember hova tenni a halált. Meg hogy az angyalok és a démonok is halnak összevissza ebben a sorozatban, anélkül hogy akárki megkérdezné, hogy ők mégis hova kerülnek miután meghalnak. Na mindegy, ettől függetlenül az egyik kedvenc sorozatom, lehet tele van ilyen és ehhez hasonló hibákkal, de akkor is szórakoztató és ez a lényeg.:) -
#2100 A írója a sorozatnak vagy nem tudom már kije lenyilatkozta, hogy amennyiben lesz rá igény akkor tovább folytatja. Azt monda, hogy soha nem volt eltervezve, hogy hány évados legyen.
Lehetne kirakni egy szavazást a topikba, hogy él-e még Isten. :) -
#2099 Azt azért kétlem, Istennek minek porhüvely? :) -
#2098 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lassan azon se csodálkoznék, ha kiderülne, Dean nem Misi porhüvelye, hanem istené... -
sjucus #2097 Nem arról volt szó, hogy lehet még egy (6.) évad? -
#2096 Hát várható volt, hogy ez lesz az utolsó, de ki tudja, ha jó a nézettség lehet kiokoskodnak valamit. -
#2095 Haj, haj, de egyben azt is jelentheti, h tényleg ez lesz az utolsó évad, ez így nagyon kemény. -
#2094 Na kezd egyre érdekesebben alakulni a történet. Jó rész volt ez is. -
vass17 #2093 Ha nem kell felirat, akkor tudom ajánlani ezt, itt meg tudod nézni online. -
sjucus #2092 köszönöm! -
tia24 #2091 sjucus én a mininováról szedtem le a részeket és a feliratot az opensubtitles-ról... -
tia24 #2090 hello.
új részeket láttátok már? -
sjucus #2089 Valaki tudja hol lehet letölteni az 5. évad eddigi részeit?
Előre is Thx! -
#2088 Nagyon rég láttam már a filmet, így már nem emlékeztem erre, de kösz:D -
#2087 Halálos fegyver, Murtaugh és M. Riggs nyomozók...nem ismerős? :)
"öreg vagyok én már ehhez" -
#2086 jó, de ebbe mi a poén? hajjak meg nem értem, hülye vagyok:D -
Cat 02 #2085 #2074 -
#2084 És ennek mi köze a sorozathoz? Meg egyáltalán mi ez? Nem értem.. -
#2083 Jaaaa...:)) -
#2082 Ez egy link, ha esetleg valaki színvak lenne és nem látná hogy kék :D:D:D -
#2081 :) -
#2080 nekem nem tűnt fel, miről van szó? -
#2079 Feltűnt! Dőltem a röhögéstől! :D:D -
#2078 Azokból az emberekből lesz démon, akik alkut kötnek egy démonnal, így a pokolba kerülnek, és később démonná válnak.
Nem a szellemekből lesznek a démonok, csak azok akik nem mennek a kaszással azok ott maradnak a földön, és egyre csak dühösebbek lesznek, és belőlek lesznek a gonosz szellemek idővel, de ők nem kerülnek pokolba.. -
#2077 Ez melyik is volt? -
#2076 A kaszás nem démonokat, hanem dühös szellemeket mondott:) -
#2075 Dehogynem, minden évadba van "familiy busines"! -
#2074 "ám tú old fo disz sztáf" - feltünt másoknak is? Ekkora rejtett poént baszki:D :D :D -
#2073 ebben az évadban is lesz szerintem -
Csak77 #2072 Kár, hogy már nem csinálnak ilyen részeket... -
Cat 02 #2071 Nekem az tűnt fel, hogy a 2. részben SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor leszúrja a démonokat Sam, akkor nem 'világítanak', mondom megint csökkentették a költségvetést... aztán a végére kiderült a turpisság ^^ -
#2070 Amúgy nektek is feltűnt hogy mennyivel véresebb az évad, az előzőekhez képest? -
#2069 egyik kedvenc részem :D -
Cat 02 #2068 Hát kicsit kirázott a hideg :o
Ám nem spoiler, de mókás
-
#2067 Az a röntgenfelvétel odatett :DDD -
Csak77 #2066 Én már nem is tudom hányszor volt Sam valamilyen székhez kötözve... uncsi már. -
#2065 szedd le hosszupuskáról az angol feliratot, abban kiírják hogy mi szól épp