Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2009-Jan-22 Supernatural 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag
2009-Jan-29 Supernatural 04x13 Afterschool Special
[merlinw.org]
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A trükkös csávó 2 része is nagyon jó volt. Remélem lesz még vele egy rész... :d
Jah, meg az a rész ütött nagyon, mikor Bobbyt megmentették az álmában.
Castiel <#eljen>#eljen>
...
Legjobb részek sztem: s02e01, s04e01, a kaszás, a madárijesztõ, karácsonyi különkiadás (ezen behaltam xd), az idétlen idõkiges rész (mikor Dean mindig meghal), a nyúllábas, 3. alakváltós (drakula xd), meg nagyon sok jó rész volt, egyiken sem unatkoztam, szal... <#eljen>#eljen>
4. évad témájához rendesen belenyúltak a készítõk, de bejövõs... 😊
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
és én így gondolom!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
megmenti az emberéletet de a démont megöli!
am fain rész volt.januárig kell várni,de annak örülök,hogy nem olyan vége lett amibõl találgatni kéne,vajon hogyan fog kezdõdni a kövi rész =)
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na nem nézem meg a mostani részt,majd egy uccsó nekirugaszkodás eredményeképpen egyszerre nézek meg 2 részt.csak remélem nem úgy lesz vége,hogy az ember nagyon várja.Gondolok itt arra,hogy olyan vég amikor nincs "vége" a sorozatnak!
nembaj,akkor januárban jön ez jön a 24,fantasztikusan kezdõdik majd az újév =)