Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Jah, de azért a beszólásai komolyak voltak megint... 😄
Eléggé átlagos rész volt, következõ remélem jobb lesz! 😛

zaki
komoly... 😄

armageddon666
még mindig müxik? én azt olvastam hogy "egy idõben mûködött"

@

Kandurex
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

1-866-907-3235 ez Dean mobilszáma a sorozatban, ha felhívod egy üzenetrögzitõ beszél Dean. Ha mákod van, akkor bizonyos idõben, fogatási szünet alatt élõben is beszélhetsz vele. 😄

Nem normálisak 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem bejött azért. Viszont Dean eléggé kivolt, remélem minél hamarabb visszatér a vidám Dean 😊

feliratról annyit,hogy szombaton késziti el seth-greven!
mert szóba se került azért 😄 körülbelül szombatra szokott elkészülni amugy!
ERykk
Felirat kb. mikor lesz 04x11 hez?(visszaolvastam 100 kommentet de nem volt válasz)

macselek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát nem tudom.. nekem nem jött be annyira ez a rész. Nem sok supernatural van két nyomorúságos emberben:S

Bulykin
nem vagy egyedül sztem<#nevetes1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Na, már lent csücsül a gépemen. Már csak felirat kell, s nézem is 😊

Malakai
Minden a nézettségtõl függ.. Kripke eredetileg nem akarta elnyújtani a sztorit, mondott õ már 4, meg 5 évadot is, de a lényeg, amit õ is mondott, hogy nem csak õ a döntéshozó. Ami magyarán azt jelenti, hogyha nagy a nézettség (CW-s szinten), a csatorna akarja, a szereplõk szerzõdésújításkor is belemennek, akkor lesz mindig következõ évad.
Jelenleg a CW-n nagyon jól szerepel a sorozat, úgyhogy izgulni nem kell.
A 4. évad elõtt is azért volt kis hiszti ekörül, mert nyilatkoztak olyat a nyáron, hogy lehet utolsó évad lesz és Kripke erre az esetre írt is egy lezárást, de ez persze csak akkor lenne, ha nem javult volna a nézettség.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

fravik
én ilyenkor, mikor sokat kell várni, rákattanok Youtube-ra és nézek néhány bloopers-t (forgatási bakik)! nagyon jókat szoktam röhögni rajtuk! 😊

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

nekem tegnap :-)

jó 😊
engem az érdekel,hogy lássam már a következõ részt,mert rég volt sn a szemem elõtt 😄
Bulykin
ez csak alap kíváncsiság😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

én meg azt nem értem minek annyira elõre haladni??? legyen vége ennek az évadnak azt majd lehet beszélni elõre 😄
én még 10-20 évig is eltudnám nézni Dean és Sam hülyülését

Kandurex
Nem értem minek akarjátok állandóan a sírba tenni minden évad elõtt a sorozatot 😊 Itt nincsen kötött sztori amit annyira követni kell, mint a Prison Break vagy bármelyik más hasonszõrû sorozatnál, itt csak a "family busines" kell tovább tolni, az meg mindig egyedülálló, az, hogy van fõ szál is az csak hab, vagy meggy a torta tetején. Legyen még vagy 3-4 évad minimum, hisz annyi fantasy dark figura van aki ellen lehet küzdeni 😉

Biztos hogy lesz 5. évad, sõt Misha Collins (Castiel) állandó szereplõ lesz a köv évadban, ezt már hivatalosan is bejelentették.
Én úgy tudom, hogy a terv 5 évad volt. De ez szerintem változhat. Nekem is a Smallville jutott eszembe, sokadik évadát tapossa ugyanazon a csatornán, korábbi idõpontban, hasonló nézettséggel. Szóval 5. szerintem is valószínû. De Odaátot se bánnám 9 évadig 😄

Bulykin
szerintem az 5.évad már zsebben van, mert a Smallvillenek is hasonló a nézettsége és az már a 8.évadját tapossa😊
am az író nem azt mondta h õ nem akar sok évados Supnatot és max 6 évadig képzeli el a sorozatot? vagy csak keverem vmi mással...

Hát remélem akkor, hogy lesz. És ha annak is jó lesz a nézettsége, én hatodikat se tartom lehetetlennek... na, de nagyon elõrehaladtam

Malakai
Arra sokan, az esélyek jók, de garancia nincs még.
Majd amikor az idei évad végefele járunk már lehet várni a bejelentéseket...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bulykin
tuti...és sztem az lesz az uccsó

Arra vagyok kíváncsi, hogy lesz - e ötödik évad.

Malakai
Holnap is lehet nézni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jepiii holnap lehet szedni,szombaton vagy vasárnap meg lehet nézni elvileg.
Na, én is megnéztem az elejérõl. Csütörtökön, tegnap meg végezte. Most várom a következõt 😊

Kandurex
zsíííííííír,

omg 2 nap uristen 😄 nem is hittem ,hogy ilyen hamar itt van <#worship>
Epedve várom 😊

mumpic
De jó lesz. 😊
15-én színházba megyünk az asszonnyal, másnap meg lehet nézni az Odaátot. 😊

MerlinW
2009-Jan-15 Supernatural 04x11 Family Remains
2009-Jan-22 Supernatural 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag
2009-Jan-29 Supernatural 04x13 Afterschool Special

[merlinw.org]

otrosinka
hát nem medvét 😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Te mit kívántál volna?<#beka2>

otrosinka
az messze király öngyilkosság volt XD

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Bulykin

AntiHero
Én is beszálnék!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nem rendel valaki külföldrõl? mert beszállnék én is.

<#nevetes1>
kirol
Sobrenatural: Tercera Temporada Completa

Ficha Técnica
Director Kim Manners, Philip Sgriccia, Robert Singer, Charles Beeson, Mike Rohl, Peter Ellis, David Nutter
Actores Jared Padalecki, Jensen Ackles, Samantha Ferris, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Alona Tal, Samantha Ferris, Samantha Smith, Chad Lindberg
Duración 621 min
Distribuidor Warner Home Video
Discos 5
Región 2
Video Pal
1.78:1 , 16:9
Idiomas Audio Dolby Digital 5.1: Inglés . Dolby Digital Surround: Español, Francés, Alemán . Dolby Digital Estéreo: Húngaro

Subtítulos Español, Danés, Holandés, Francés, Finlandés, Noruego, Portugués, Sueco, Húngaro, Inglés para sordos, Alemán para sordos

Vagyis az audiónál is: Dolby Digital Estéreo: Húngaro!

LINK

Kandurex
hõõõõ? xD

kirol
Kijött magyarul a 3. évad Spanyolországban! Ez akkora LOL szerintem.😄
Spanyolországban magyar szinkronnal. Itt nálunk meg nincs.

18-ig olvastam vissza 😊
Thx!

PrasCo
<#sniffles>

411 nagyon sára sztem 😄
Mikor lesz 411?

tényleg 😄