4828
1421062838.jpg
  • Dean Winchester
    rohadjatok meg :D
    megfogadtam ha 2 ember max 3 bevési ide h fasza meg encsembencsem akkor megnézem
  • ForzaInter
    kurvajó nézd meg
  • precision
    :DDDDDDDDDDD

jaja, tényleg jó :)
  • Kandurex
    pedig fasza
  • Dean Winchester

pls ne írjatok annyit mert nem fogom tudni kibírni ,hogy ne nézzek bele a promóba :(
  • Shiwo
    és a legütősebb dolgokat még bele se szokták tenni a promóba (általában..)
  • Dean Winchester
    megse merem nézni enyi á meg basta komment után :D
  • tia24
    legyen már péntek...
  • Kandurex
    áááááááááááá
  • precision
    na király kis rész lesz! kár hogy belefutottam a spoilerbe, de még így is oda fog b*szni ! :)
  • kas123
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sam tells Dean he wants to rejoin him in the battle of the Apocalypse. Dean tells Sam that they are better off apart in fighting evil on their own terms. Later, Dean awakens five years in the future in an abandoned city. There he is attacked by humans who have been infected with a demonic virus that turns humans into mindless, flesh-eating zombies. Zachariah appears to Dean and explains that this is the world that exists as a result of Dean refusing to help the angels fighting Lucifer. Dean meets up with a future Dean, who tells him that the virus is the Devil's endgame for destroying mankind.

Egyszerű a képlet számomra, Sammy elmegy Deanhez, hogy újra legyenek együtt mert Lucifer megkörnyékezte stb, Dean elutasítja, majd pedig (gondolom Isten hatására) lesz egy álma, amiben ugye Sammy lesz a főgonosz. Itt rádöbben hogy újra segíteniük kell egymást, Dean felkeresi Sammyt és újra együtt fog harcolni a két testvér. :)

• macselek #2133
    Nem sietik el, ráérnek:D Végülis a démonok is csak a földön akarnak lenni, nem elpusztítani.
  • tia24
    mert jöttek a pindúr pandúrok és a világ újra megmenekült xD
  • Ability
    ... és és és és a világ még miért nem pusztult el? :D
  • Ability
    Nekem a CTU HD verzióval semmi bajom nem volt, nem is szokott lenni ezzel a releaserrel. Amúgy meg linux alatt a VLC máskor nekem szólt, hogy valami el van kúrva, és újraépítette a hanganyag indexét, aztá' jó lett. :D
  • macselek #2129
    Még nem, de akkor is spoileeer:P
  • tia24
    most Sam-et megszállta Lucifer? a kis gelesztás =(
  • armageddon666
    baaaaaaaazdmeeeeeeeeeeeeeg O.o
  • kas123
    5x04 promo

kicsit üt :O
  • tia24
    és mi van ha Lucifer valójában az isten? xD
    na jó azt kétlem... de nagy fordulat lenne
    és akkor a pápa kiátkozna mindenkit :D
  • Cat 02 #2124
    Szedjétek le a repackot, első version nuked lett.
  • sjucus
    Azt megvárom!
  • armageddon666
    Én sem örültem neki, de valahogy jó volt Castiellel Dean :D illetve Sam is külön...

Egyébként ki fog derülni hogy Lucifer valójában jó xD és majd akkor jön az egyház :D
  • Dean Winchester
    jajajaja

régen gondoltam,hogy a két tesó egymásnak fog esni egyszer naon ..
    viszont nem örltem,hogy megint előjöttek ezzel,hogy külön válnak a srácok.
    anno 1 részig birták? :S most kivi vok meddig fogják :D
  • MrSpock
    Megnéztem én is is azthittem majd nagyon elfog csúszni meg oltári zavaró de tényleg kb 1 perc volt mikor Cas-Dean beszélgetnek.
    Jó kis rész volt,és érdekesen alakulnak a dolgok.Valszeg ha lezárják a sorit szerintem végső összecsapás lesz Dean-Sam között,és valszeg ott jön el a végzet.Bár kitudja,lehet lesznek benne csavarok.
  • macselek #2119
    Nekem a 7. percig csúszik utána helyre áll, de az összes ilyen elvileg, amíg nem jön javított verzió.
  • ForzaInter
    kb 1 percig csúszik, utána jó lesz végig
  • Dean Winchester
    neketek nem csuszik a hang???
    nekem igen : (
    erre van valami megoldás?
  • sjucus
    Köszi, a probléma megoldódott.
  • sjucus
    Sziasztok!
    A 3. rész felirata nálam csak nagy nehézségek árán jött be, az is csak feketén. Semmit nem látok belőle. Tud valaki segíteni? Előre is köszi!
  • tia24
    hát kiváncsi vagyok hogy fogják megoldani... :)
  • Csak77
    Dehogy is ő, az valami gyerek lesz majd.
  • tia24
    óó most néztem a 3. részt... Cas tényleg egy állat xD de nem hinném hogy ő az isten, mert akkor nem kéne felizzania annak az amulettnek? :)
  • Shiwo
    akkor a pápának bemutatják a forgatókönyvet, ami természetesen happy enddel végződik..

(ennyi erővel a Dogmát is betilthatták volna...nem tom próbálkoztak-e vele :)
  • tia24
    csaknem tiltatja be... :D
    mindenesetre nagyon jó ez az évad is!

nemtudom ti hogy vagytok vele, de anno a 4. évadban az a rész amikor a csajnak az apjától voltak gyerekei és azok gyilkolászták ott a családot.. na az elég para volt... :D
  • sjucus
    Basszus! Most már egyre kiváncsibb vagyok a folytatásra. Csak nehogy az legyen, mint a Da Vinchi-kód -nál, hogy az egyház fellázad a film ellen, még a végén azért nem lesz folytatás, mert a Pápa betiltatja...
  • armageddon666
    Ha az angyalok Isten fiai, akkor mi Jézus? :D Félangyal-félember? :D

Egyébként régi filozófusok (azt nem tudom sajnos melyik(ek?) :() már elmélkedtek úgy, hogy ha volt is Isten, már nincs... vagy elment, vagy meghalt, vagy valami...

Hogy mi van a halál utáni halál után, az meg plothole... és előkerül szerintem minden olyan helyen, ahol a halál utáni világban harcolnak... (angyalok, démonok) szal ha azok nem halnak meg nem izgi, szal meg kell halniuk, de ha meghalnak akkor hova kerülnek onnan? ... én már nem is törődöm ezzel :)
  • Kandurex
    ...jobban belegondolva, Ő nem egyszerűen megöl, hanem kitöröl a világegyetemből térben és időben..nesze neked feltámasztás. Kinek van kedve neki beszólni? :)
  • Kandurex
    Ez az...dumálgatunk itt mindenféle entitásról, Luciról, meg Mihályról...

....de bazz, az Istennel ki merne packázni?

Szóval nem tudom, hogy lehet majd ide kavarni, de ne felejtsük el, hogy van egy fia is, aki nem feltétlenül mindenható...lehet ezt még csavarni.
  • precision
    jó kis rész volt :) Castiel egy állat :)

ezt az Isten dolgot én se tudom hova tenni... mer ok hogy a fiai itt "bohóckodnak", és tény az is hogy Lucifer biztos erős, vagy erősebb lesz ha Sam testébe kerül... de hát mégiscsak Isten, ne szórakozzanak már :) méghogy meghalt, hogyne :) nyílván azért nem dobják be a készítők Istent még a képbe, mert kb egyet csettintene és problem solved :) biztos lesz vmi oka hogy eddig miért nem jelent meg