Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hinném, hogy bármi olyant említett volna, ami levon a dolog újdonságtartalmából, de legalábbis a promókból ne derülne ki.
Na az a nem mindegy :/ A Viasat 3 készíti tudtommal...
Csak 77, légyszíves ne spoilerezz 😊
Csak 77, légyszíves ne spoilerezz 😊
Jó rész volt a eheti, de valaki mondja már meg, hogy az elözõ rész végen hova a picsába ment Sam kocsival Ruby-val? Dugni? Mert ebben a részben már megint együtt volt Dean-el. Nem értem. <#confused>#confused>
Biztos valaki voodoo boszorkány varázslatott tett rád! Hídv Dean-t! 1-866-907-3235
Majdnem olyan LOL, mint hogy most nézem CSI:Miami 5. évadát - mert egy pillanatra nem figyeltem oda és lemaradtam 😄 - és a végén mondják:
"A szinkron a TV 2 megbízásából készült a ..."
TV2-n mikor volt már CSI:Miami? 😊
"A szinkron a TV 2 megbízásából készült a ..."
TV2-n mikor volt már CSI:Miami? 😊
azért ez milyen lol már.
Ha kicserélnék végre a tápomat, akkor be tudnám kapcsolni a tv-s gépemet és nézhetném HD-ben. De így nem tudom.
Egyszerûen nem értem, ha HDMI-n megy a kép, az audió kábelen nem veszi a TV a hangot, pedig van vagy ezer bemenete.
A TV-s gépen ott a HDMI-n megy a kép és a hang is az azért jó.
De ezen a gépen nem tudom, hogy lehet elérni, hogy HDMI-n menjen a hang is.
Na de majd egyszer csak megtudom nézni. 😊
Egyszerûen nem értem, ha HDMI-n megy a kép, az audió kábelen nem veszi a TV a hangot, pedig van vagy ezer bemenete.
A TV-s gépen ott a HDMI-n megy a kép és a hang is az azért jó.
De ezen a gépen nem tudom, hogy lehet elérni, hogy HDMI-n menjen a hang is.
Na de majd egyszer csak megtudom nézni. 😊
jah mondhatni a legjobban!
én is hülyeségnek tartottam, addig amíg meg nem néztem a 4.évad elsõ részét😊 kúrvajól megoldották
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Na megnéztem a 3. évad utolsó részét, hát nem hittem ,hogy idáig jutnak.
Természetesen gondolom úgy is visszatér, de ez már tök hülyeség, hogy visszajöhet.
Na majd kiderül a 4. évadból.
Természetesen gondolom úgy is visszatér, de ez már tök hülyeség, hogy visszajöhet.
Na majd kiderül a 4. évadból.
Dehogy fog.
Meghalt Kim Manners. Ez kifog hatni a forgatás menetére is. Szegény rákban halt meg. Nyugodjon békében.
prócáltam az általam felfogott dalszöveg-részletekre rákeresni gugliban, de nem jártam sikerrel
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
next episode: after school special... tyûû, nagy résznek ígérkezik
http://www.cwtv.com/shows/supernatural?frompromo=television_maintouts_supernatural
http://www.cwtv.com/shows/supernatural?frompromo=television_maintouts_supernatural
ja én nem arra a részre gondoltam 😄 hanem arra amikor aházban volt a falak közt egy lány és a bátyja ...
arra értettem,hogy agyonkelett volna ütnie!
ui.: most néztem egyben a két részt és azért érthetted félre 😄
arra értettem,hogy agyonkelett volna ütnie!
ui.: most néztem egyben a két részt és azért érthetted félre 😄
hát a "halhatatlan" bûvészgyereknél voltak a kártyák, szal ha meg akarták volna ölni, akkor elõhúzott volna egy lapot, és az alapján nyírta volna ki Deant, nem? 😊
hát a realytistõl ha tudnak roszabbat készíteni akkor megeszem a kalapom 😄 az überszar rész volt =)
Sajnos szerintem is kezd kifogyni a lendület a sorozatból, remélem elõjönnek még néhány jobb ötlettel😊
Azért ez jobb rész volt mint az a Realty-s rész a buzi sráccal....
<#fejvakaras>#fejvakaras>
hát nekem az volt a fura,hogy egy sima ember volt és mikor megtudta dean akkor hogyhogy nem ütötte egybõl agyon 😄 szal egy kicsit kamunak éreztem... ha szellem lett volna jobb lett volna!
Egyik leggyengébb rész volt a mostani.
Senki se jártas ilyen zenékben ? =]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De Lilith valszeg tönkretette a testet, vagy ilyesmi. Ha meg emlékszel, Sam elég dühös volt rá, amikor Ruby elcsórta egy nõ testét, azért választotta azt aki épp meghalt.
De az új csaj is halott volt, akibe most van Ruby 😊 Szóval ezért kár volt testet váltania... Ilyen hülye démont.
A baj az, hogy õt végleg kiírták ugye, már nem is tudom miért.
Nekem a szõke kell. Õ mesés 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na megnéztem a 12. részt. Nekem ezzel a résszel sem volt bajom, szerintem jó rész volt, igaz kicsit érzelgõsebb. Dean végre kezd újra a régi önmaga lenni. Viszont Sam megint démonozna... nem is lenne baj, de valahogy a régi Ruby szimpatikusabb volt - és szebb.
19:20-nál nem tudjátok mi az a zene ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor felakasztódik az a srác
Le is csurgott az új rész 😊
Hát jah, odarohant, megfogta a torkát, azt nézett, h namivan... 😄 Legalább lõttek volna villámot v vmi 😄
de 😄 én bírom ezt az angyal-démonosdit... mondjuk a harc kiábrándító volt >.<
Castiel jó arc... elvileg rendes szereplõ lesz köv évadban.
Castiel jó arc... elvileg rendes szereplõ lesz köv évadban.
@
Hát azért mikor megidézték Castielt, abban a hangárban meg mikor azt mondta h "Lucifer will walks free", ne mondjátok h nem borzongtatok meg 😊
Megoldják az angyal démom harcot, de lesz valami más az évad végére. Megoldják majd 😊
gondolom elkúrják majd, jön az apokalipszis és az ellen kell harcolni >.< ami jó rossz lenne...
@
Igen én tartok is ettõl az angyal démon mizériától, mert ha teszem azt az évad végére lesz valami befejezése a dolognak, akkor nem nagyon várható már újabb évad, ha meg igen akkor mi lesz, jönnek az UFO-k, vagy ezt a harcot nyújtják majd mint a rétest?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem meg jó volt. Izgis, mint rég.
Angyalok és démonok nélül.
Angyalok és démonok nélül.