4828
-
tia24 #2224 jóvót -
#2223 tetszett mi? :D
te kis huncut :DDDD -
tia24 #2222 nekem az tetszett amikor Dean keze szőrös lett -
#2221 pedig azt hittem hogy sam lesz az antikrisztus :SSSSSS -
#2220 Szerintem felfog még tűnni a gyerek. A posztert nézte ahol hullámok voltak, biztos oda teleporta magát :) -
#2219 poén volt, ahogy a gyerek kicsi játékbábúvá változtatta Castielt xD -
#2218 Inkább legyen egy normális lezárása, hogy elmondhassuk, ez egy jó sorozat volt. Nem szeretném ha tizenakárhány évadig elnyújtanák, egyszer minden jónak vége.;) -
Csak77 #2217 Gyorsan peregnek a részek, kár, hogy már "alig van". :( Mi lesz ha nem lesz több évad? -
#2216 szvsz simán meglehetett volna ölni... a démongyakó bicskával szívenszúrni vagy lefejezni, de olyan gyorsan hogy fel se fogja :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cas ott szúrta el hogy leállt vele szemtől-szembe... lassú volt. -
#2215 eztv -n azt írják hogy 10.28 -án lesz a köv rész -
gabesz012 #2214 Jó rész volt, én még mindig tudok röhögni azon az idióta Jensen-en, ahogy eszik. :D Mondjuk én sejtettem, hogy főszálas dolog lesz, nem pedig megint egy trickster. Kíváncsi leszek, hogy előkerül e még később a srác (magyarán okos döntés volt e a szívükre hallgatni; persze vszeg nem tudták volna megölni egyszerűen).
És most 1(?) hét szünet jön, de már várható volt, hisz elég korán kezdték. :( -
#2213 De csak ha összekötik valahogy az angyalosdival is, mint ebben a részben. :]
ui.: elég jó rész volt, vicces jelenetek, családi biznisz, főszál, minden meg volt benne. -
#2212 Több családi bizniszt a népnek! -
Cat 02 #2211 Ám nesztek, kicsi családi biznisz de van már benne angyalos :D -
Dean Winchester #2210 fél spoiler
valahogy a felirat részen volt a szemem és a képet nem is figyeltem :D
előszőr egy hajónak néztem a képet na mostmár mind1:S
na megnézve a képet mostmár világos ,hogy Ausztráliába ment (a kérdés előtt ezzel kellett volna kezdenem -
#2209 Ne csak nézzél láss is!! :)
Spoiler!!!!!!!
Nem volt tök egyértelmű, hogy hova ment? Szörfös poszter rajta a felirat? -
062020 #2208 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ausztrália -
Dean Winchester #2207 kegyetlen rész volt :D
ááá csak mondja az ember és bumm úgy is van :O
na am fasza rész volt várom a folytatást!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a srác hova ment amúgy?? (öngyilkos lett vagy mi? :S mert nem jöttem rá :S )
bakker Dean bácsit jó volt látni ahogy ette a sült malac husit :D bezzeg Sammy nem volt éhes :DDD
a végén amúgy mármár kezdtem azt hinni,hogy a kisgyerek velük fog tartani.
-
Dean Winchester #2206 már van felirat -
#2205 na ez egy nézhető epizód volt
volt benne komolyság, egy kis family business, egy kis apocalypse, humor :) -
Csak77 #2204 Az a előzetes nem a mostani rész előzetese. Legalábbis belenéztem az előbb, és ez nem vicces rész lesz. -
tia24 #2203 hú bakker nem volt netem péntektől tegnapig... tegnap megnéztem ezt a részt... hát jó volt :) Hogy lecsapták Paris fejét xD
meg az előzetes... hát kiváncsi vagyok :D -
#2202 következő rész qrva jónak ígérkezik. a legutóbbi is elég beteg volt, jó sok poénnal xD -
#2201 :D:D:D:D vége is mekkora volt már :D -
vass17 #2200 Jó rész volt, végre nem vették olyan komolyra:D -
Flower #2199 PH is ütött :) -
Csak77 #2198 Mekkora duma! :D
"I've never even seen "house of wax."
Aztán Sam feje... :D
Hatalmas ez a sorozat! -
Cat 02 #2197 Szerintem teljesen jó volt a mostani rész...
A kövi rész meg úgy tűnik megint fun lesz :D -
#2196 naja, csak érted, fontossági sorrend :)
öljék lefele a szellemeket, meg isteneket meg vámpírokat, alakváltókat...stb., nem is lenne ezzel gond, de egyszercsak vége lesz a világnak :D -
#2195 a családi biznisznek megvolt az az előnye, hogy változatosabbak voltak a szörnyikék, nem mindegyik a sablon fekete szemű füstfejű démon -
Dean Winchester #2194 nekem bejött! örültem,hogy végre nem csak angyalokról szól az egész mert az meg már rohadt unalmas lett volna minden részen át azt nézni!
szóval egy üde színfoltja volt a sorozatnak és ezt így iskell! egy két rész angyalosdivilágvégés story majd egy kettő biznices ! -
#2193 Elszoktunk tőle, és nem is volt olyan jó,...de ahogy láttam a bemutatókból jönnek itt még a normális families részek ám! :) -
#2192 SPOILER
Paul McGillion feltünése is kellemes meglepetés volt a számomra, mégha nem is szerepelt sokat
a vége tényleg fun, főleg a KITT-Impala-n fogtam a fejem -
#2191 detto ugyanígy érzem én is
sokan hiányolták a régi family bizniszes témát... hát megkapták
kérdem én, jobb? :) szerintem nem. -
#2190 iwiw üzenőfalon az egyik supnat fan ismerősöm rakta ki :D -
#2189 A végén lévő előzetes az évadból elég poén:D (Maga a rész nem volt nagy szám) -
Dean Winchester #2188 ugye jól tudom,hogy ma reggel lehetett nekilátni tölteni az 5.részt?
csak mert odanézek és lám már felirat is van!
klikk -
tia24 #2187 ezt amúgy hol találtad? :D -
#2186 :DDD -
tia24 #2185 ettől a linktől kihalt a fórum.... xD ejnye :D