4828
-
#2344 Bátor voltam és megnéztem a spoilert:D Mondjuk nem mond semmit :D:D -
#2343 hát..igazság szerint inkább a szokásos lelkizős töltelék-rész, egy-két jó poénnal megfűszerezve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pudding!!! :DD -
#2342 Jaú volt? :] Én egyelőre kivárok vele. -
#2341 én már meg is néztem :) -
Dean Winchester #2340 ejjj eljött a nagy nap :D most vettem észre,hogy kint van az újabb rész ^^ -
#2339 13,14-re kíváncsi leszek:D -
#2338 Nem, csak egyelőre ennyi dátum publikus. -
Dean Winchester #2337 csak 15 részes lesz? :( -
#2336 ja, poénosak ezek a címek :D
back to the future 2 is :D
meg az 05X07-es the curious case of dean winchester -
#2335 lulz, My Bloody Valentine:D Dean játszotta abban filmben a főszereplőt:D -
#2334 2010-Jan-21 Supernatural 05x11 Sam, Interrupted
2010-Jan-28 Supernatural 05x12 Swap Meat
2010-Feb-04 Supernatural 05x13 Back to the Future II
2010-Feb-11 Supernatural 05x14 My Bloody Valentine
2010-Feb-18 Supernatural 05x15 Dead Men Don't Wear Plaid -
tia24 #2333 ezek a képek... bár én Jaredet nem a 8. helyre raktam volna... :-) -
#2332 Nekünk is. -
Dean Winchester #2331 jóóó rész volt :D és csak 1 hetet kell várnom a kövi részig xD
-
#2330 ejj de irigyellek :P -
Dean Winchester #2329 na srácok s05e10nek nekilátok mert jövőhéten jön a 11.rész :P
mvel az uccsó részt nem néztem meg mivel nagyon istenítettétek igy kibirtam h ne nézzek bele ,mert féltem nem bírnám ki a kövi részig :P
na nekilátok :D -
#2328 A CW csak egy kicsit hype-olt a TVD-t és a LUX-ot, de azért pár szemfüles zsurnaliszta megtudta, hogy egyre valószínűbbnek tűnik a Supernatural 6. évad. A CW szinte biztos, hogy beválallná és Dawn Ostroff, a CW-főnöke elmondta, hogy Eric Kripke is jónak érzi a jelenlegi szezont és nem fogyott ki az ötletekből, ergó csak rajta fog múlni.
Húú, remélem lesz 6. évad.:) -
sjucus #2327 Azért Castiel sem piskóta ezeken a képeken.:) -
Cat 02 #2326 Én néha direkt itt hagyom, sztem tök jó hangja van :D -
#2325 hát elég jól áll itt az Odaát -
#2324 Ááá, plz, törölje már valaki a lenti flashbannert, vagy szimplán spamoljuk el erről az oldalról >.< -
Cat 02 #2323 Hát, izéé én nem mondom h nyamm, de ha van női fórumozó akkor okés :D -
#2322 kösz -
#2321 Supernatural On break, returns: 2010-01-20 -
#2320 mikor lesz új rész? -
#2319 jahogy lol :D
az 5. évadból nincs még kint csak 10 rész
de ha építesz egy időgépet le tudod tölteni az összest többi részt akár holnap, vagy tegnapelőtt -
zsotesz #2318 én úgy tudom ,hogy az 5. évadból nincs egyenlőre több -
pyti59 #2317 köszönöm, de sajnos ott is csak a 10dik részig van:S ha van más tipp azt köszönöm. -
#2316 eztv.it -
pyti59 #2315 valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni a 11. részt és a következőket? előre is köszönöm -
#2314 csak győzzük kivárni:D -
#2313 Sok jó sorozat jön majd januárban :) -
Csak77 #2312 tipp -
sjucus #2311 Az jó! De az összes eddigi rész eltűnt a mininováról. Hamarosan lehúzhatja a redőnyt. Én is megyek máshová.
-
#2310 eztv.org?
én űgy tudom hogy tv műsort nem illegális megosztani, de végülis tökmindegy, nekem tányérostévén jön (nem) -
#2309 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!btjunkie -
Cyberdevil #2308 Nem tudom h ezt mennyire tűrik el itt, de valszeg, másik torrentoldalról. Ismerős rapidról szedi.. :P -
sjucus #2307 A mininova legalizálta a torrentjeit, a jogsértőket törölte...
Ezt nem hiszem el!!!!!
Még csak felénél van a sorozat. Honnan lehet majd letölteni a többi részt??????
http://ipon.hu/hir/legalizalodik_a_mininova/9840
-
Sychter #2306 Én is sokszor nézem újra a régieket!
A legnagyobb poén, hogy van pár színész aki feltűnik a 4.-5. évadban, pedig (egy másik karaktert játszva) már az 1.-2. évadban meghalt! :) -
#2305 Haverommal elkezdtük nézni Supernaturalt a legelejéről, mert ő még nem látta. Eléggé romokban voltunk így hajnalban, de szakadtunk az összes részen. :D Nem is emlékeztem, hogy ezekben is ennyi poén volt, ilyen apróságok amik kimaradtak anno, vagy csak nem emlékszek. Templomban nagy dráma meg szellemjárás, majd egy pillanatra egy olyan szöget mutatnak, ahol egy ilyen kis virágokkal kirakott tábla van "örömmel erőszakolj" kiírással. :D Első alakváltós részben a kamu dean így megy, csaj menekül, kibuktatja, csaj borul, majd felkel, ránéz, kivár.... még mindig vár... nekikészülődik, majd sikít... dean ránéz és elkezd ő is kislányhangon sikítani. Na mondom jó. :D Reptéren: halló, ki beszél? Helló, ahmm, itt James Hatfield. :D Tele voltak ilyen apró dolgokkal, pl. azt a táblát tuti nem vettem észre első nézéskor.