Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jöjjönmárakövetkezõrész! 😄 I want Lucifer! 😊
Bazinga!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
aztán visszaeresztették, had végezze a dolgát 😊
practitioner of the forbidden arts of death
kegyetlen rész volt.
Bár azt nem értem,h cas-t kirángatták de aztán visszaenegdték :S vagy az lehet h kiszedték de adtak neki még1esélyt ? mert akkor igy megvan az oka h miért mehetett vissza a földre.
a követezkõ részben meg ami lesz hát kegyetlen 😮
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Tuti valami olyasmi lesz az utolsó pecsét, h ember démonná változik, vagy démont öl, vagy valami hasonló ...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
egyébként ezek nem démonok voltak, szóval gondolom rájuk nem hatásos a démonvéres hókuszpókusz <#confused>#confused>
es kicsit zavart is😊
de nemvolt rosssz tenyleg😊
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
a végén egyet nem értettem.Sam-et kikötözték és hagyta ahogy megvágják és isszák a vérét.
Elvileg nagyon erõs lett Sammyke szóval meglepõtem h nem intézi el õket egyedül...
egy erõs démonnal (Alaisterrel) elbír de pár madzaggal meg nem ? nekem ez fura volt.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ami nem igazából tetszik az az,hogy Dean-bõl ilyen lelkizõs csávót csináltak! Pokol edzette a testét nem? Kõkeménynek kéne lennie legalább mint a vidia😊
hu hu hu huuuuuuuuu
hu hu hu huuuuuuuuu
Bazinga!
sztem nem volt értelmetlen... Lilith sztem nagyon tudja mit csinál, sztem kezdettõl fogva arra hajtanak, mint a sárgaszemû démon, hogy Sam gonosz legyen... azt akarják hogy õ hozza el az apokalipszist, nem Lucifer... vagy õ maga lesz a Lucifer (=gonosz)
Bazinga!
hu hu hu huuuuuuuuu