Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
picit vontatott rész volt, de amúgy tetszett

jöjjönmárakövetkezõrész! 😄 I want Lucifer! 😊

Bazinga!

Köszi megtaláltam már, csak valahogy nem nagyon láttam torrenteken!

Nincs szünet, van 21.rész

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kijött a 21.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Most szünet van? Vagy kijött a 21. rész?

Oziris666
Jah azon röhögtem énis,h szarrá vágták hosszában az ereit,erre Dean rátekert egy pudvás rongyot azt irány tovább😄DDDD

Bulykin
lesz még olyan sztem😉

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na ez így nem móka, hogy Sam -et bezárták... pedig vártam már mikor veszti el teljesen az önuralmát és megy át berserk -be 😄

Bazinga!

Bulykin
jaja, mondta is Dean-nek h most már nem fogja azt csinálni amit õ mond neki...vagy vmi ilyesmi😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Frosty01
kapott ejnyebejnye seggrepacsit a fõnököktõl mert mit képzel magáról ^^
aztán visszaeresztették, had végezze a dolgát 😊

practitioner of the forbidden arts of death

háááát erre csak azt tom modnani fõleg a végén h azt a k**********r**t
kegyetlen rész volt.
Bár azt nem értem,h cas-t kirángatták de aztán visszaenegdték :S vagy az lehet h kiszedték de adtak neki még1esélyt ? mert akkor igy megvan az oka h miért mehetett vissza a földre.
a követezkõ részben meg ami lesz hát kegyetlen 😮
Shep
Ezt a részt nem igazán tudom hova tenni, bár gondolom majd késõbb minden kérdéses lépés értelmet nyer.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

limperatore
kemény rész volt a vége fõleg

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

számomra teljesen egyértelmû, hogy Sam fogja feltörni az utolsó pecsétet Lilith megölésével, mivel Dean törte fel az elsõt, úgy lenne stílusos, ha kicsi Sam az utolsót

Tuti valami olyasmi lesz az utolsó pecsét, h ember démonná változik, vagy démont öl, vagy valami hasonló ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Elég jó rész volt bár kicsit gyengébb volt az elõzõekhez képest! A köv rész nagyon állat lesz! Már csak 2 rész 😞

limperatore
tiszta sylar 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Shiwo
tárgymozgatáshoz viszont koncentrálni kell..azt meg nehéz úgy, ha vagdosnak..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

igen de tárgyakat tud megmozgatni...szóval samnak a két goulottot a falhoz kellett volna vágnia ami kés náluk van azzal meg elvágni a kötelet és kész 😄 amugy jo rész volt.
Frosty01
nekem inkább az volt a gáz hogy mennyire bevagdosta a kezét, és milyen lazán túlélte 😊
egyébként ezek nem démonok voltak, szóval gondolom rájuk nem hatásos a démonvéres hókuszpókusz <#confused>

kommersz
ez nekem is feltunt.
es kicsit zavart is😊
de nemvolt rosssz tenyleg😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

precision
a kötelekhez izommunka kell(ett volna), a démonirtáshoz nem...

Bazinga!

nem volt rossz,de volt ennél már jóval jobb rész is!
a végén egyet nem értettem.Sam-et kikötözték és hagyta ahogy megvágják és isszák a vérét.
Elvileg nagyon erõs lett Sammyke szóval meglepõtem h nem intézi el õket egyedül...
egy erõs démonnal (Alaisterrel) elbír de pár madzaggal meg nem ? nekem ez fura volt.
Frosty01
nem volt rosz ez sem ^^

zaki
Baze, a 18. rész volt sztem az egyik legjobb az összes közül... Tele volt poénnal, a végén meg kirázott a hideg! 😄 Nagyon eltalált rész volt!

Nem rossz, de volt már jobb is 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DöflingR
Hjaj, de jó lesz😊 Off: lost ezen a héten nem volt?

Malakai
Ami nálunk holnap, ja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Frosty01
Yippiyeeee

alig várom hogy kész legyen a felirat 😄D

DöflingR
Tehát ma?😛

LestatVenom
nem jövõhéten hanem utána, elég rossz😞

hu hu hu huuuuuuuuu

23-án ha jól tudom
Frosty01
következõ rész mikor jön? most nem volt csütörtökön igaz?

Lehet benne valami...Igazad van.

ERykk
Mivel a pokolban elég keményen megtörték, ezért lehet, hogy az ellenkezõje történt.😊

Tudja valaki mikor kezdõdik az 5. Évad!?
Ami nem igazából tetszik az az,hogy Dean-bõl ilyen lelkizõs csávót csináltak! Pokol edzette a testét nem? Kõkeménynek kéne lennie legalább mint a vidia😊

Ja,tényleg frankó rész volt. Sammy is elég tápos lett a Ruby féle kezeléstõl. Már egész frankón össze tudta kócolni Lilith frizuráját...<#vigyor3>
armageddon666
Castiel egyre jobb, meg a fõnökét is csípem xD
fasza rész volt 😊)

@

LestatVenom
mármint jó😄 úgy mondtad, h mennyivel hihetõbb, de szerintem ugyan annyira hihetõ mind a kettõ eset. Sorry akkor😄

hu hu hu huuuuuuuuu

Frosty01
szerintem nem volt olyan rosz rész. simán jó átvezetésnek 😊

precision
mondtam én hogy hihetetlen? 😄 olvasd el mégegyszer a hsz -em 😊

Bazinga!

LestatVenom
... és az miért hihetetlen? Mármint a történet szerves része a természetfeletti. A biblia meg tele van természetfelettivel na meg próféták prédikációival. És a pecsétek feltörése nem kis dolog, jó pár ezer év telt azóta, h valaki megpróbálta egyáltalán. Szóval simán érthetõ, h valakinek ezt meg kell örökíteni, mint ahogy ezt õk is mondták, h Új új testamentum?

hu hu hu huuuuuuuuu

precision
mennyivel hihetõbb az, hogy vannak démonok, szellemek, vámpírok, stb..., mint az, hogy
van egy prófáta, akinek az angyalok adták az erejét, és megírja hogy mi hogy fog történni

Bazinga!

Volt az ürgolyhókban egy rész, amikor a Dard vader-ék kazettán odacsavarták a filmet, ahol éppen õk voltak. 😄 Nekem teljesen ez jutott eszembe errõl a részrõl!

precision
jó rész volt
sztem nem volt értelmetlen... Lilith sztem nagyon tudja mit csinál, sztem kezdettõl fogva arra hajtanak, mint a sárgaszemû démon, hogy Sam gonosz legyen... azt akarják hogy õ hozza el az apokalipszist, nem Lucifer... vagy õ maga lesz a Lucifer (=gonosz)

Bazinga!

Nekem nagyon teccett ez a rész 😊 érdekes volt.

Van már felirat a s04e18-hoz: www.feliratletoltes.hu
LestatVenom
Hát de most ha egy próféta róluk prédikál és persze nem tudja magáról, h próféta akkor szerintem bõven nem cink.

hu hu hu huuuuuuuuu

Én utálom az ilyen " a saját történetünkben vagyunk real time" dolgokat. Csillagkaput is egy ilyenél hagytam abba,

LestatVenom
Nem, ez király rész volt.

hu hu hu huuuuuuuuu