4828
-
Dean Winchester #2304 na srácok én azt mondom nem is nézem meg ezt a részt mert aztán nagyon megbánom :D
igy most elvagyok h nincs rész,de ha megnézem ezt az uccsó-t (mármint az évben az utolsó) akkor magammal b***k ki - a kommentekből ítélve - -
ricsa008 #2303 parasztok ezek a magyar tv-k de nagyon -
#2302 Jaú rész volt, vége eléggé WTF, jobban rátett, mint az előző évad záróepizódja. Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy kevesen követik a Lost, 24, stb példáját, miszerint sokkal később kezdenek (február?), viszont megszakítás nélkül adják le a teljes évadot. Inkább várok és elvagyok addig valami új/más sorozattal, de így meg rágom magam rajta egy darabig. :D -
#2301 Kicsi a költségvetés, drágák a díszletek:P -
Csak77 #2300 Volt egy rész nemrég, amikor a jövőben voltak... hát a mostani rész is ugyanazon az utcán (díszletben) játszódott. Kicsit gagyi vót. Bár, lehet ugyanazon a napon vették fel, vagy ilyesmi. -
yosha #2299 Ilyenkor mennyire irigylem azt aki egyben szokta ledarálni az évadokat...
-
#2298 óhogyaza -
#2297 január 14 én tér vissza a sorozat, ugyanis téli szünetre megy -
#2296 NAH! Erről beszélek! Családi biznisz a fenéket!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Jo és Ellen, nagyon sajnálom őket, azt a részt majdnem meg is könnyeztem :(
Lucifer meg kemény arc, egy kicsit megcsikizte a colt golyója... azt nem értem hogy miért nem engedte bele az egész tárat Dean, biztos ami biztos... valszeg akkor sem halt volna meg, de jobban fájt volna neki :)
Hát megérkezett a Halál is a Földre... most hogy a colt kilőve, nemtom hogyan akarják felvenni "Lüszivel" a harcot... lehet az lesz, hogy Dean mégis neki adja a testét Mihálynak, mást nem igazán tudok elképzelni, elképesztő tápos a Sátán.
Cass is nagy volt :) "I can do THIS!" és belelöki a tűzbe a csajt és átsétál rajta :DD
Ja és a vége is nagy volt :) "Oh Hello Death"
Ha a köv héttől megint poénos családi bizniszes rész lesz akkor vkit felgyújtok. Tessék ezt a vonalat tovább vinni :) -
#2295 SPOILER! SPOILER! SZPOJLER! :)
Egy kis részet a következő részből, aki nem akarja ne nézze meg. Peace :)
-
#2294 Hát, köv rész címe Abandon All Hope..., igen a Colt után mennek és pár régi arc újra lesz benne. Plussz egy casting dologba véletlen belefutottam: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy nekem tetszett az 5x09 is, én jókat mosolyogtam a con-os embereken. :)Crowley-t, a démon, akinek Bella átadta a coltot Mark Seppard fogja játszani (BSG: Romo, 24: Erwich, Firefly: Badger). -
#2293 okee szyvcsy, de te leszel a lány az ágyban :(
// gáz rész volt, de most már ennyi komédia után csak betolnak valami végigizgikörömrágósfélét -
Csak77 #2292 Na most már egy komoly rész is jöhetne, elég a komikából. -
#2291 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát, most màr van kiindulò pontjuk, hogy merre keressék a coltot, szóval valszeg felfognak pörögni az események -
#2290 Nah, skacok, egy talit? :D -
Cat 02 #2289 Nem láttam a részt, de most mit csináljanak ? Colt nélkül esélytelen, ha még van hozzá töltény...
Ám 1080p-t nézte vki ? -
#2288 Erről beszél is Dean pár résszel ezelőtt. Minél több dögöt akar megölni mert a világ végét ki tudja mikor játsszák le :) és addig is harcolni kell valakinek velük. -
#2287 Maga a két fivér szerepe meg végülis olyan semmilyen, úgyértem miért ne állhatnának le ilyen kis problémákkal foglalkozni, hogy ha egyelőre gőzük sincs arról, hogy mit tehetnének a világvége ellen? Castiel sem jutott még semmire. -
#2286 Szerintem kimondottan okosan van csinálva eddig ez az évad, nagyon bejön. És végülis logikus. Sem az angyalok és sem a démonok nem tudják hol van a testvérpár, kapták ugye azt a pecsétet. Szóval ha néha rájuk bukkannak, de nem mindig vannak a nyakukban az korrekt, és legalább változatos is a sorozat. Illetve ugye Dean-t nem tudják megtörni, Lucifernek valószínűleg "nincsenek olyan forrásai", amival olyan gyorsan Sam-re akadna. Valószínű vár is még valamire, ami gondolom idővel kiderül. Meg azért majdnem minden részben van angyalosdi, lehet nincs itt a kövér pacák meg Mihály, de szinte mindig belebotlanak egy olyan angyalba, aki ha eltérő módszerekkel is, de bele akarja őket kényszeríten a szerepükbe. Utolsó rész is erről szólt. A démonok meg nem feltétlen merhetnek rájuk menni, mert ugye kulcsfigurák. Sam-et biztos nem bántanák, Dean-t meg az angyalok valahogy úgyis megvédenék, még ha fel is kell támasztaniuk halála utána, de a tettes démon valszeg nem ússza meg könnyen. Kivéve ha Lucifernek tetszik a dolog. :D -
#2285 ja nem volt rossz rész
de én még mindig azt mondom, hogy Lucifer kint mászkál, tonnányi démon kint mászkál, Mihály is kint mászkál, rájuk vadásznak ezerrel... és nekiállnak családbizniszelni
hát oké végülis... kint vagyok a semmi közepén, fut felém egy oroszláncsorda mert meg akarnak enni, de semmi gond, iszom addig egy kávét meg elolvasok egy könyvet -
#2284 ez a rész nagyon kész volt :)
Az elején azt hittem, hogy egy nem jutott eszünkbe semmi érdekes, így csinálunk egy fun epizódot lesz belőle, de aztán csak illett a sztoriba és még fun epizód is lett :) -
#2283 baze de megijedtem a villanástól :DDDDD -
#2282 ebbe volt minden:D 10/10 -
#2281 poén volt, jó részek voltak mind amiben a trükkös volt a jani :) -
#2280 tetszetős rész volt, végre újra volt egy kis angyalosdi :) -
#2279 ...hát azért elég lefárasztó rész volt...dr. Sexy -
Dean Winchester #2278 fasza rész volt .D eleinte azt hittem huu de szar lesz de aztán rendesen megcáfoltak xD
-
#2277 Mekkora volt már ez a rész te jó ég!! A CSI Miamison szét röhögtem magam, aztán a Knight Rider már csak hab volt a tortán :) -
#2276 azé az a knájtrájder már erős volt,de nem akárhogy csűrik a dolgot.
grat az írónak. -
#2275 Komolyan mondom a sorozat írója megérdemelné a sorozatok Oscarját! Briliáns! Hihetetlen, hogy minden részben tud valami új dolgot előhúzni a tarsolyból. Minden elismerésem! -
Csak77 #2274 A mostani rész a leghülyébb, legviccesebb amit eddig csináltak! :) Hatalmas rész! -
#2273 Hú itt milyen fiatalok voltak :D
Amúgy sztem jó rész volt, öreg Dean jó arc volt, kicsit hasnolított Clint Eastwoodra :D -
#2272 Szerintem rohadt jó -
tia24 #2271 "Szívrohamom van!
- Dehogy van...jön a savad!" -
Cat 02 #2270 Olyan mint a nagypapám, mindenre rámozdul ami mozog xD -
Dean Winchester #2269 vki írta,hogy szar rész volt :) hát kérem elég faszásra sikerült!
Dean öreg lett hát dőltem rajta :DDD -
#2268 sőt, lehet még látványosabb lenne, ha nem sima képkockák lennének, hanem fél másodperces mozgó jelenetek az adott szereplőről, de azt összevagdosni már tényleg nem egyszerű feladat, lehet többen kellene összefogni hozzá -
#2267 most nem egészen értem a kérdést..milyen színű háttérről ? a vörösről ? (mert azt már betetted, látom) -
Dean Winchester #2266 ja jó ötlet ez is :D
63: hmmm jó persze,de azért egy fasza banner nem árt :D meg hát csak legyen már rajta akiről szól ezaz egész :) -
#2265 jah, ha lenne is hangja, defaultban off legyen, mert egyszer feelinges a dörgés, de hosszú távon idegesítő, hogy mindig dörög