Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hu hu hu huuuuuuuuu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
deané hasonló de samé valóban, szinte ég és föld!
Magyarul lightosabb mikor angolul meghalottam meglepõdtem hogy milyen mély hangja van.Elsõ részt mikor angolul néztme néha nem is tudtam ,hogy most dean vagy sam beszél...
Bazinga!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
practitioner of the forbidden arts of death
nemgyengén mellényúltak a magyar szinkronban
Bazinga!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
következõ rész promója. Valaki elmondhatná mirõl szól kb, mert nem nagyon értem :/ 😊 De csak azt mondja, ami a reklámba van 😄
töltelék epizód volt, de nem volt rossz
na majd legközelebb, waiting for Lucifer 😄
Bazinga!
Amugy a Heroes is kapta mindig a fikát emlékezz évadzárókra kevés,béna effekt miatt!(Peter Syler gagyizások)Ott se viszik túlzásba,Syler 5részenként meglékel vagy elhajít,falranyom vkit azt csá😄 fagyasztás vagy néha felrepülés nem egy nagy vmi(Nemhiszem h ez sokkal nagyobb effekt mint a Supiban Sam mókája vagy a kiûzések,szellem dolgok stb.)Mellesleg a mostani részben az angyalszárny nagyon mutatós volt!
Azt meg már csak mellékesen mondom h elég ha megnézed h Heroes helyszíneket(azt az 1-2t ahol játszódik a nagyvárosban) és a Supnat mindig új látványos helyszínekre,környezetre varázsolja a nézõt az se lehet olcsó mulatság büdzsé szempontjából...
viszont Dean nem hinném h angyal lesz...
A Hõsök se nagyobb költségvetésû és ott azért van effekt rendesen. Sõt, több színészt (fõszereplõt) is fizetnek.
...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
pedig vannak szárnyaik is meg minden.. nagyon pazar lenne valami égi harc, egyébként armageddonnak üzenem hogy:
Mondjuk Supnatba mindig is annyiból állt a harc, hogy sóspuskával lövöldöznek, démoni erõvel falhoz lapítanak, vagy pofozkodnak, csak eddig nem volt feltûnõ, csak most az angyaloknál. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ettõl eltekintve beszt of, lehet ma újranézem😄😄
hosszupuska,opensubtitle...stb sok oldal linkelve van különféle sorozat topicban! most õ mutatott még1et sztem nem vétkezett nagyot!
De ja a hsz érdekes =)
es bebasz egy reklamlinket😄
nemgaz
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"