Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi történt? Megint egy überszar, értelmetlen hülye rész! 😞

LestatVenom
Szerintem ez a rész elég jól lett összerakva. Csak a szokásos Sam-Dean szöszölést nem szeretem annyira.

hu hu hu huuuuuuuuu

Vége jó lett, mármint a legvége...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LestatVenom
faszás rész volt, volt pár wtf benne.

hu hu hu huuuuuuuuu

Shep
Azóta biztos legurult pár pohár jeges whiskey 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Majd ha lesz felirat.

Soldiers
na kilátta mág a 18 részt jó lett?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

én anno a gilmore girls-t is eredeti hangon néztem és én már akkor meglepõdtem a lányos szinkronon, bár akkor Jared még fiatalabb volt, és nem volt ilyen mély hangja
ezt akartam irni én is a szinkronos témára 😄
deané hasonló de samé valóban, szinte ég és föld!
Magyarul lightosabb mikor angolul meghalottam meglepõdtem hogy milyen mély hangja van.Elsõ részt mikor angolul néztme néha nem is tudtam ,hogy most dean vagy sam beszél...
precision
Dean szinkronhangja tényleg rendben van, de Samé szerintem igencsak durva... igaz hogy én is szinkronnal kezdtem el nézni, furcsálltam is hogy ennyire 'lányos' a hangja, sejtettem, hogy egy kicsit mélyebb az igazi hangja... nade hogy ennyire... elég durva 😊

Bazinga!

armageddon666
nekem tetszett a szinkron... sztem nagyon eltalálták, bár csak elsõ évadot láttam úgy 😄

@

Hehe 😊 Nekem igen 😊 Jó rész volt ez is!

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Frosty01
de nem tudom hogy most a megszokás miatt e vagy mi, de a magyar szinkronhangja samnek jobban bejön. a másik vincseszterboynak pedig detto ugyanaz 😄

practitioner of the forbidden arts of death

precision
hát mikor én a magyar szinkron után meghallottam Sam igazi hangját azthittem leborulok a székrõl... 😄😄😄
nemgyengén mellényúltak a magyar szinkronban

Bazinga!

Bulykin
meyg az RTLen is csak mst szüneten van...a Viasat3az ami még adja magyarul

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Viasat 3-on megy,de a magyar szinkront nem nagyon szeretik a fanok 😊

hi ! melyik csatornán megy ?? ha megy 1 altalan . szinkron vagy anélkül ? ha angol akkor valaki leszinkronizáltatja ? mert RTL en van ez az új hülyeség úgyhogy gondolom ott nem lesz !
http://www.youtube.com/watch?v=wbrTsob5Jg8&feature=related

következõ rész promója. Valaki elmondhatná mirõl szól kb, mert nem nagyon értem :/ 😊 De csak azt mondja, ami a reklámba van 😄

Oziris666
Az eddigi Ghostfacers részeknél jobb volt😊

Sztem nem igazán ment nekik ez a 7köznapi munkaerõ eljátszása =\ De volt már rosszabb is ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

jó szar rész volt a mostani...

precision
már meg is néztem 😊
töltelék epizód volt, de nem volt rossz

na majd legközelebb, waiting for Lucifer 😄

Bazinga!

Itt az új rész 😊

Oziris666
Azért nagyobb de mind1😊
Amugy a Heroes is kapta mindig a fikát emlékezz évadzárókra kevés,béna effekt miatt!(Peter Syler gagyizások)Ott se viszik túlzásba,Syler 5részenként meglékel vagy elhajít,falranyom vkit azt csá😄 fagyasztás vagy néha felrepülés nem egy nagy vmi(Nemhiszem h ez sokkal nagyobb effekt mint a Supiban Sam mókája vagy a kiûzések,szellem dolgok stb.)Mellesleg a mostani részben az angyalszárny nagyon mutatós volt!

Azt meg már csak mellékesen mondom h elég ha megnézed h Heroes helyszíneket(azt az 1-2t ahol játszódik a nagyvárosban) és a Supnat mindig új látványos helyszínekre,környezetre varázsolja a nézõt az se lehet olcsó mulatság büdzsé szempontjából...

Bulykin
én azt mondom h Sam 100% hogy démon lesz, ez várható volt, hiszen alapból démoni vér folyik az ereiben😄 és így hogy Ruby cuccolja...😄😄
viszont Dean nem hinném h angyal lesz...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Nem hiszem, hogy ez az oka!
A Hõsök se nagyobb költségvetésû és ott azért van effekt rendesen. Sõt, több színészt (fõszereplõt) is fizetnek.
Én is gondoltam már rá, hogy Sam démonná válik, vagy legalábbis "át áll a sötét oldalra", Dean meg az angyalokhoz, de nem hiszem, hogy a nézettségi gondokkal bajlódó forgatókönyvírók még szét is választják a testvérpárt, hogy egymás ellen harcoljanak.
ronihun
Azért nem lesz családi biznisz mert most majd a különbözö pecséteket törik fel. Szerintem ez is elég érdekes lehet még.

...

Oziris666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vér szívás kicsit meglepett😊 De ebbõl illetve Ruby önelégült gonosz nézésébõl kiderült h tutkó spicli😊(Lehet h nemis Ruby az😄 Samet ugy szopatja irányítja a sötét oldal felé😊(illetve szívatja😄) mint állat!Az lenne vicces ha Dean végül angyal lenne Sam meg full Démon vagy esetleg Sam testében akar Luciferke manifesztálódni😊

Malakai
Én spec arra gondoltam, hogy az évad végén majd úgy félig-meddig akadájozzák meg Lilith tervét és Lucifer nem tud maga, angyalként visszatérni, hanem démon módjára szál meg vkit, így az apokalipszis halasztva. Persze így gyengébb, lehet maradni a falhoz vágom és csúnyákat mondok stílusnál és egy 5. évadot el lehet azzal tölteni, hogy Luci démon módjára jár-kel és megpróbál teljesen megszabadulni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kandurex
Egeen...kicsit már túl erõs a lelkem...Alastair -t nagyon könnyedén elintézte, holott õ elég...,hogy is mondjam, ...õ elég magas beosztásban van a pokolban.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Frosty01
azt sem tartom kizártnak hogy Sam lesz Lucika<#smile>

Azért mekkora fless lenne, egy ránézéssel írtan az embereket ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Malakai
Elméletileg Uriel egész városokat tud elpusztítani... ^^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
lehet hogy az a robbanás miatt volt :C vagy az csak fényeffekt? 😄

@

Frosty01
ja :'(
pedig vannak szárnyaik is meg minden.. nagyon pazar lenne valami égi harc, egyébként armageddonnak üzenem hogy:
amikor Cas egyik társát ( a csajt ) megtalálta meghalva, akkor ott elég nagy pusztítás volt, kocsik felborítva stb... szóval nehogymár uriel ilyen pancser legyen 😄 pofozkodnak meg ilyenek? picit vacak 😊

PrasCo
Na, ezért félek annyira Lucifertõl. Hogy esetleg annyiból fog állni a Legfõbb Gonosz, hogy egy öltönyös faszi kissé erõsebben tapaszt falhoz. <#hehe>
macselek
Hát hiába, kis költségvetés<#nemtudom>

armageddon666
hát ha az angyalok a földön hazsnálnák az erejüket az nagy pusztítással járna biztos :C

@

Malakai
Há hol vannak a finál fantazis effekt orgiák? 😄

Mondjuk Supnatba mindig is annyiból állt a harc, hogy sóspuskával lövöldöznek, démoni erõvel falhoz lapítanak, vagy pofozkodnak, csak eddig nem volt feltûnõ, csak most az angyaloknál. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Azt én is néztem, h mi a faxért pofozkodnak 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
hát az😄
ettõl eltekintve beszt of, lehet ma újranézem😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bocsi, de a visszaolvasásból nem tükrözõdött teljesen, hogy láttátok volna. Ezért kérdeztem.
macselek
Egyetértek.

Frosty01
te jó ég... ez az angyalharc irtó béna volt..

én azt mondom jól tette!
hosszupuska,opensubtitle...stb sok oldal linkelve van különféle sorozat topicban! most õ mutatott még1et sztem nem vétkezett nagyot!
De ja a hsz érdekes =)
Bulykin
akartam én is írni, de mondom inkább hagyom<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kommersz
de mokas kb 8hszben az uj reszrol van szo es akkor "lattatok mar?"😄
es bebasz egy reklamlinket😄
nemgaz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Bulykin
<#eljen><#vigyor1>