Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VOLT, ez a fontos. Összes démon angyal volt, bár ez nem tuti. De pl Alastair 100 % és ha jól emlékszem õt Sam ölte meg aki nem angyal, sõõt :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

armageddon666
mi volt benne a spoiler? (még nem láttam a részt)

@

limperatore
mit spoilerezel? más még nem látta, remélem kapsz büntetõpontot

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Felesleges olvasgatni ilyenkor, amíg meg nem nézed az új részt.

Amúgy az bebaszna ha akár Dean akár Sam kinyírná Lucyfert!! Azért az "Ultimate EVIL"-t ne hogy ám akrámi halandó kinyírja. De más se. Max megakadályozni a feljövetelét vagy viszaküldeni a pokolba. De kinyírni, na az nagy baromság lenne. Meg aztán akkor mi lenne? Megszünne a pokol, mindenki a mennybe jutna azután. Vagy valami talpas nyomi démon átveszi a helyét az alvilágba. Ne má!!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hát ezt mindenki tudta h luci angyal volt 😄 angyal volt aki a rossz utra tért ....
😊 de igazad van spoiler mentesen kell irogatni bármit is egyenlõre,felirat meg majd lesz nyugi 😄
minnél késõbb annál jobb 😄
Legyen már felirat! Azért nem kéne ennyire Spilerezni! Oziris666!!

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még annyit se, csak fényt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nem láttam még de annyit mondjatok már el ,hogy lucifert lehet majd látni ? vagy bejött a sejtésem h csak 2 szempárt mutatnak?
precision
ja nekem is...
a végén is, Lostnál "they are coming...", itt meg "he is coming" és ugyanitt van mindkettõnél a vége 😄

Bazinga!

Oziris666
Lucifert így nehezen öli meg Dean😊 Mert angyalt csak angyal tud megölni és ugye Luci az volt anno😊 Kivéve ha Castielék terve az h Angyalkát faragjanak Deanbõl mondjuk😄

macselek
Pont ugyanezt akartam írni épp...😄

Victor1103
Ennél a finálénál olyan tipikus Deja vu érzésem volt hogy eszmélet.Ugyanis tegnap a Lost esetében ugyanez már mind megtörtént. Hihetetlen cliffhanger totál az események közepén és a végén a fehér alapon fekete betûk is olyan Lost feelinget adtak.Egyébként jó finálé volt.Kavarják a szart rendesen.Nehéz lesz erre is olyan sokat várni:S

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

precision
ez

Bazinga!

Ez volt az évadzáró ? -.^

precision
oh bazmeg... 😊

ekkora szarkeverést már régen láttam... az hogy Ruby keverte a szart azt eddig is tudtuk, végre megkapta ami jár neki, ribanc 😄
de hogy az angyalok is ekkora lúzerek... most komolyan az a tervük, hogy majd Dean megöli Lucifert és eljön a paradicsom a földre? 😊 lolmár 😄 és mégis hogy képzelték, Dean majd leszúrja a démonölõ késsel v. mi? 😄 idióták 😊 mind1, így legalább láthatjuk majd Lucifert... remélem a következõ évad nem úgy fog kezdõdni, hogy kijön Lucifer, elszökik, Deanék meg keresni fogják megint 22 részen keresztül, és közben meg fillerként csontokat égetnek a temetõkben... az nem lenne jó! De a lényeg, "He's coming..." csak ne kéne rá olyan sokat várni

Bazinga!

kicsit csalódtam, de így legalább hihetetlenül jó premier lesz szeptemberben
már ???? uuuh én mindig szombaton kezdtem nyomtatni le mert azt hittem akkora van meg 😄 mind1 végülis felirat ugysincs még ugyhogy nekilátok és leszedem 😊
nagyon hamar vége lett 😞 mintha tegnap lett volna az elsõ rész 😄
Na mi az? Rajtam kívül még senki nem nézte meg a befejezõ részt?

BASZKI!! Hogy lehet így befejezni! A k***a anyukat az íróknak, most várhatok egy évet, hogy megtudjam mi lesz!!! Azért mindennel együtt Rubyt sajnáltam, jó kis karakter volt. Annak örülök, hogy nem választották szét a testvéreket. Rüheltem volna, ha a következõ évadban egymás ellen küzdenek.

Amúgy elég lapos folyású epizód volt. A vége izgalmas.
Mit tudtok? Tényleg már csak egy évad lesz?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

zaki
de anno a trükkös is jó volt 😄
Lehetne vele még 1-2 rész, nagyon jók voltak amibe benne volt 😄

MerlinW
Jaja, nagyon nagy karakter😊

[merlinw.org]

zaki
nem volt rossz õ sem (amúgy lost 1 évadban benne volt ha jól rémlik, õ szállította volna Ausziba Katát 😄), de ez az Alastair kész 😄

Bulykin
stfu, itt nem nagyon szokás ez, menj a gumiba...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

mosoporr
Te nagyon buta hát menny a faszba!

Tanulj meg angolul (angol felirat már van aznap), és akkor nem kell várnod magyarításra.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

MerlinW
Komolyan azt hiszed, hogy õk ebból élnek, és hogy hozzád hasonlóan nincs életük? Te nagyon buta...

[merlinw.org]

Tegnap sikerült megnéznem a 21.et, hát nekem nagyon nem teccett ez a rész..:S
Remélem az évadzáró jó lesz😊

Oziris666
A sárgaszemûnél sokkal dúrvábban adja elõ😊 Nagyon beleélõs
Kár ,h nem volt sok szerepe Sam hamar legyakta...

macselek
Hát pedig úgy néz ki, hogy õ lesz😛

5w0rdf15h
Aztán nehogy Sam legyen Lucifer 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
Igen úgy... 😄
Olyan idegesítõ feje és hangja van, hogy az kész 😄

ronihun
gondolom ugy értette hogy nem most uj csak ez a második alastair jol nyomja.

...

precision
milyen új Alastair? 😄

Bazinga!

zaki
ahhoz képest, hogy utolsó elõtti rész volt, tényleg nem sok történt benne... Viszont ez az új Alastair qrva jól nyomja 😄

Frosty01
jaja 101% hogy lucinak dolgozik <#eplus2>

practitioner of the forbidden arts of death

Ruby tuti hazudik...

Ám ez a rész olyan semmilyen volt, nem volt benne semmi...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

precision
én már biztos vagyok benne hogy az utolsó pecsétet Sam fogja feltörni azáltal hogy végleg átalakul démonná vagy vmi ilyesmi... az is lehet hogy õ maga lesz Lucifer? 😊

naja a családi biznisz már régóta nem megy... jön az apokalipszis, az fontosabb mint holmi kopogó szellem 😊

Bazinga!

Oziris666
Angyalok is kevernek rendessen😊Huh mi lesz itt utsó részben!
Drámai egy rész volt,utsó mondat ütött...

Van egy olyan érzésem h mindkét fél nagyon át lesz bszva Dean az angyalok Sam meg a démonok(azaz Ruby ) álltal...

Hát nem tudom,de szerintem ezzel a résszel már nagyon elkanyarodtak a családi biznisztõl véglegesen! Most egymással fognak harcolni? Hát nem tudom mi lesz a köv évadban akkor de gondolom nem a szokásos. Tippek? :S Kicsit össze vagyok zavarodva :S

Soldiers
sammynek a uccsó epizódban démon szeme lesz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

mosoporr
Na hát azért ennél jóval többre számítottam így a végéhez közeledve, de akkor az utolsó lesz a tûzijátékos.

Mert hosszupuskások köcsögök 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mosoporr
de így is 2órát kotlottak rajta

mosoporr
na kiadták.
vissza szívom,persze nem mindet 😊

Frosty01
... de akkor is :|

practitioner of the forbidden arts of death

mosoporr
2napja várok rá, és ha nekem sincs más dolgom akkor nekik sincs,nekik max annyi dolguk van h üzemeltessék az oldalt amit válaltak...

Shep
Hát gondolom azoknak is van más dolguk is mint azt várni mikor küldi be Seth a Supernatural feliratot. Jó lesz az estére is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mosoporr
kész a felirat,Seth írta h beküldte 16:00-kor, hát mért ülnek rajta ???
hosszupuskán

Shiwo
finálé promo

ahogy elnéztem spoiler-t nem nagyon tartalmaz, szvsz megnézhetõ

(de ha valaki nem ért 1et, az szóljon 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DöflingR
Jövõhéten lesz az utolsó rész?