4828
1421062838.jpg
  • armageddon666
    Jah, utálom mikor egy sorozat nem következetes
  • precision
    Ez nem volt rossz rész.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó volt látni Urielt 30 évvel korrában :) Kedvenc részem az volt mikor Mihály megjelent és egy érintéssel porrá égette Anna -t :) Remélem többször nem kavarják bele az időutazást, mert azzal el lehet cseszni a dolgokat rendesen (gondolok itt a paradoxonokra és ilyesmi)
  • Cat 02 #2382
    Azt hittem Sam talál majd magán korbács nyomot :D
  • armageddon666
    Én nem bántam hogy szünet után nem egyből főszál jött... vissza kellett hangolódni a supernaturalra :)
  • precision
    "I totally lied. That kid's life sucked ass!"

:D:D:D
  • Bulykin
    jó rész volt, de azért maradni kellett volna a főszálnál, mert azért ahogy vége volt az előző résznek az...
    nagyon tetszett ez a dilis dolog, főleg az a része amikor Dean kezdett begolyózni:)
  • Cyberdevil
    Eddig ezt találtam, nem nagyon hasonlít rá... Colt
  • Dean Winchester
    érdekes. én örültem,hogy végre nem láttam Lucit :D
    jó volt ez ,legyen egy főszál és két családi biznic :D
    jóóóóó rész volt
  • DöflingR
    Ha találnál is, tuti geci drágáért :D
  • Cyberdevil
    Aha, ha elfogadható áron van, persze h vennék h egyet. :D De hiába kutakodok, nem találok olyat ami tényleg olyan mint a filmben. :S
  • precision
    Ha tudtak csinálni 1-2 olyan részt ahol haladt a főszál is és volt family biznisz is akkor miért kellett abbahagyni azokat? :)
    Megjegyzem szerintem azok voltak a legjobb részek...

Én a szünet miatt azt reméltem, hogy visszatérünk Luci barátunkhoz és a fő szálhoz... ehelyett PUDDING -oltunk egyet :) No sebaj. Azért még szeretjük a sorozatot. Csak hát lehetne jobban is csinálni.
  • DöflingR
    Szeretnél venni egyet?:D Mondjuk nem is mutatna rosszul a polcon:D
  • Cyberdevil
    Jut eszembe, valaki nem tud egy jó fajta replikát a Colt-ról, amiket neten találtam, elég silányak....?
  • Arnoux
    Jó rész volt, és nem is akarom, hogy előrébb haladjon a fő szál. Az ilyen részek miatt szerettem meg a Supernaturalt és örülnék ha lenne még néhány évad. :)
  • Flower
    Ez egy régi (tartalék) rész, mert a Halálos még nincs befejezve az állandóan részeg Dean miatt.
  • sjucus
    Míg nem láttam ezt a részt én sem értettem mi az a "Puding!!"
    De amikor megnéztem alig bírtam abbahagyni a röhögést. Szerintem jó volt ez a rész! Remélem lesz még hasonló jó poén!
  • simon7108
    Castiel majd megtalálja istent Uj Mexikoban Tortilla evés kozben:D
  • mosoporr
    Lehet h nem vok fan... de ez akkor is csak 1 puding volt a köv rész meg lehet h csoki lesz...:D
    akkor majd tán ti is belátjátok!
  • Dean Winchester
    ebben egyetértek...
  • Cyberdevil
    Jah azt kihagytam, h ha most ennyien kiakadnak ezeken a filler részeken, akkor miért is akarnak hatodik évadot? Facebookon követtem csütörtökön az eseményeket, amint leadták amerikában a részt, utána mindenki csak azt skandálta h mekkora király volt, na meg azt h PUDDING. :D Egy kezemen meg tudnám számolni hányan követelték a főszálat vagy hánynak nem tetszett. Szal, ha már szeretjük ezt a sorozatot, örüljünk h még van, lévén h (talán az) utolsó évad, ne akarjuk h ilyen hamar vége legyen.
  • Cyberdevil
    Egy igazi Supernatural fannak mindegy h milyen, csak Supernatural legyen. :D Egyébként is, mit csinálnak a főszálban? A colt hatástalan, Sam nem akarja beadni a derekát, Dean se nagyon... Castiel nem találja Istent, max. a 4 lovassal folytatódhatna, de az se tarthat sokáig, hisz csak 3 van hátra... :S Arra a Back To The Future 2 részre leszek kíváncsi h ezúttal mit látunk a jövőben.
  • Shep
    Nem értem mi ez a főszálat vigyék dolog. Ha azt vinnék 3 részes lenne az évad, az meg kinek jó? Egyébként is a legjobb részek a családi bizniszesek. (szerintem)
  • DöflingR
    Puding
  • Dean Winchester
    váááááá
    nem néztem meg ,de mit esztek a pudingon :DD
    kivi vok rá...
  • mosoporr
    kb annyi volt ez a rész :)
  • Kandurex
    PUDING!!!
  • DöflingR
    Az élet tele van csalódásokkal. :D
  • mosoporr
    Nem volt rossz de nem erre izgultam 2hónapig. Ezért volt csalódás.
  • DöflingR
    Jó rész volt, de azért kicsit vihették volna előre is a főszálat. Nekem ne mondja senki, hogy unja az ilyen részeket:D
  • Kandurex
    Én nem bánnom, h húzzák egy kicsit, jó rész volt ez.
  • mosoporr
    Illett volna főszál részt adni...mivel Luci a földön jár az egész évadnak annak kéne lennie,nem értem ez mire jó!
    vagy szól valamiről vagy nem a kettő 1ütt nem hoz jót.
    Hálivudból kihaltak a magyarok és lám nélkülünk csak erre képesek!!!
  • DöflingR
    Igen, én is most fejeztem be az epizódot és a puding nagyon odavágott:D
  • simon7108
    sziasztok már elég régota kovetem a sorozatot az osszes részt láttam de ezt a forumot csak most találtam meg:D
    nemrég néztem meg az uj részt és csak annyit mondok,hogy Pudding!!!!:D
    (nem raktam spoilerbe mert sztem ezzel nem árultam el semmit:DXD)
  • DöflingR
    Én még az "oh yo death"-re leszek kíváncsi :D
  • Shep
    Ja ok, tényleg. Köszi.
  • Cyberdevil
    Castiel segített nekik "elsétálni"...
  • Shep
    Az ok ,arra emlékszem, meg hogy Dean nem tudta megölni a Colttal Lucit, de utána, hogy úszták meg ,csak úgy elsétáltak mintha mi sem történt volna?
  • Shiwo
    meghalt a vadász-lebúj tulajdonos (?) csaj meg a lánya
  • Shiwo
    ha megnézted a részt, majd tudni fogod :P
  • Shep
    Mivel is lett vége a szünet előtti utolsó résznek?