4828
1421062838.jpg
  • Shep
    Majd indul egy másik :)
  • G_ArchAngel #4666
    Volt rá esély, hogy Hawkeye lesz az Avangersben, de annyi pénzt kap a sorozatért, hogy visszautasította.

• morcosqtya
    Mi lesz ha véget ér a sorozat?
    Van rá esély...
  • Shep
    Hát hiszen befutott. 10 éve nyomja ugyanazt a karaktert, ez azért nem sokaknak adatik meg :)
  • morcosqtya
    Egyébként Dean baromi jó színész, és "mutatós" is, nem értem hogy nem futott be..
    1-2 tiszavirágéletű gagyi show de semmi nagyfilm.
  • Shiwo
    úgy ismered Dean-t, mint aki előre megfontoltan gondolkodik ? akkor ott éppen jó ötletnek tűnt a számára..
  • morcosqtya
    Párszor eljátszották már az a baj és csak magukat ismétlik.
    Azt se értem A Halált miért is kellett megölnie Deannek?? Az nem oldotta meg a pecsét problémáját végülis...
  • G_ArchAngel #4660
    Nekem ezek érdekesebbek. A főszállas - jaj, én meghalok, jaj, nem, most én halok meg és te mentesz meg - történetektől hányingerem van.
  • morcosqtya
    Isten erre,
    Amara meg amarra...
  • morcosqtya
    Nekem is, kivéve az 1-2. évad fővonala illetve a leviatános évadok, az jó volt... :)

Ez az Amara nekem hiteltelen... Isten tesója... pfff.. elbaszott ötlet szvsz..
    A forgatókönyvírók mindig valami még durvább űberbosst akarnak kitalálni de ez már túllőtt a célon nálam...
  • Shep
    Hát nekem meg pont az ilyen részek jönnek be inkább.
  • hiper KOCKA
    A legutóbbi rész nem volt olyan tré, annak ellenére hogy csak "mellék".
  • Bokafix2
    Megint jönnek a "mellékküldetések"... már a főszállal több rész óta nem foglalkoznak, maximum homályos utalások történnek rá... két negatív boss is szabadlábon kószál, ehelyett vannak alakváltók, vámpírok, wiccsek... kutyát nem érdekelnek már ezek a szarok. Majd szokás szerint az évad vége felé előkotorják Lucit meg Amarát. Apropó, lesz 12-dik évad?
  • zsotesz
    srácok azért a spoiler-t lehetne használni
  • Shiwo
    nézd meg újra a végét, amikor elbúcsúznak
  • grebber
    Mégpedig?
  • Shep
    Még jó, hogy az öreglány a szádba rágta.
  • realcamp
    De nem maga intézte el,hanem Isten meg a három arkangyaltesó segítségével.
  • grebber
    Dean-nek vajon mi volt a gyengesége?

Csak arra tudok gondolni,hogy amara miatt halálra van itélve és ezt érezte a banshee
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.30. 04:56:08
  • extra sensory
    Lucifer már egyszer elintézte.
  • Bokafix2
    Akkor most a Luci+Cass duó nekimegy Amarának...? Miért érzem úgy hogy ez kevés lesz mint elefántnak a normál tampon?
  • morcosqtya
    Crowley:
    - A partynak vége, takarodjatok a pokolba a pokolból!

:))
  • Shiwo
    +1

ritkán utálok karaktereket, sok olyan van, akit mások szidtak, és nekem nem volt vele gondom sőt, igazából nem is emlékszem olyanra, hogy vártam volna egy karaktert kiírását egy sorozatból.. vannak utálni való szerepek, de azok esetében maga a megformált karakter az irritáló.. itt viszont egyrészt a karakter is szörnyű volt, soha nem éreztem rajta, hogy egy nagy hatalmú boszorkány lenne, akit félni vagy tisztelni kellene, sőt, igazából azt sem értem, hogy ilyen mentalitással hogy jutna el arra a szinte, mint amire eljutott.. 0 hitelesség volt benne, pedig a SupNat elég komolytalan sorozat ahhoz, hogy az embernek ne legyen nagy elvárása, másrészt a színészi játékot is rendkívül pocséknak éreztem, tényleg nem állt másból, mint ripacskodásból..
  • Synchronous
    Billie szerint nem... tudod a régi Halált Dean szétnyeste a saját kaszájával, így az új Boss kerek-perec megmondta hogy nem fogja hagyni a visszatéréseket. Sőt ha Dean vagy Sam halna meg, ők nem is a mennybe vagy a pokolba mennek hanem felszívódnak az ürességben... ez van... kemény a csaj...
  • G_ArchAngel #4643
    Supernatural-ban mennyire érdemes akárki halálát is komolyan venni? Bármikor visszatérhet...
  • Shep
    Alig vártam ,hogy végre eltűnjön a francba, irritáló egy karakter volt, azzal a ripacskodással amit előadott.
  • BoneDragon
    Szemem se rebbent. :D
  • Bokafix2
    Megsiratta valaki Rowenát?
  • Konyigery
    Sajna ez várható volt. Most meg is kaptuk Lucifert meg nem is.. Pellegrino nélkül nem az igazi (gondolom csak erre a két részre jött vissza), Misha alakítása meg nem volt rossz de természetesnek se mondanám és hosszútávon szerintem irritáló lesz ez a ripacskodás. :(
  • BEAST #4638
    Nekem nem tetszett, mondjuk az eredeti karakterét sem bírtam. Remélem valamilyen módon Lucifer az "igazi" arcával fog szerepelni.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.01.24. 19:48:16
  • rooney8

engem megvett, elhittem, hogy ő az:D
  • Shep
    Ja, teljesen hiteles volt.
  • stargatelost
    Elég jól nyomta Misha Collins a végén :D
  • morcosqtya
    Hol tartotok?
  • Shep
    Nem volt rossz, főleg a vége tetszett :)
  • vg
    Jah, csak kár, hogy már hónapokkal ezelőtt lelőttek a poént, hogy visszatér egy régi színész. Írtam is 2015.10.16.-én #4621-es hsz-ben.
  • BoneDragon
    Tyűűű ez a rész! Kellett nekik azért 6 évad, hogy ismét brutál jó részt alkossanak!
  • Konyigery
    Ez most tényleg nagyon kemény rész lett. Az első 5 évad hangulatát hozta. Pellegrino meg egyszerűen zseniális :D
  • rooney8
    húúú, erős rész volt:D
    rég éreztem ilyet a supnatnál, de alig várom a következő részt:D
  • Darthmushroom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

az szerintem nem az a ketrec volt ahova bezárták , előtte azt beszélték h semleges helyre kihozzák Lucifert. szóval szerintem ez egy másik ketrec volt rúnákkal védve a varázsereje ellen. (eddig amúgy is mindig a levegőben láncokon logó ketreccel ábrázolták az övét)

Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.12.10. 23:43:26