3656
-
#3336 Fejből nemtom , de én is DX10-el nyomom.
Mintha két patch is lenne amelyik az első azt felrakod és utána az a dx10-es nagy telepítő .
-
thomasmorten #3335 ????? (Kérdőjelek lemaradtak :D) -
thomasmorten #3334 Ja!Az lehet a gond :S
-
#3333 *...krekkelted... -
#3332 alap játékot kerrekkelted? és utána próbálkoztál a peccsel? -
thomasmorten #3331 Vki irjon már pls hogy hogy a francba tudom felrakni azt a rohadt dx 10 patchet
Vagy dobjatok linket nekem mindegy csak vki segítsen má pls !!!
-
kishütti #3330 Segitsen valaki!!Megőrülök!Lehet már a végén vagyok,de amikor megverem azt a mexikói bandavezért és beadja azt a videót,amikor össze vagyok borulva a jó kis szőkével, akkor szép lassan feláll a fószer,tőrt ránt.De olyan gyorsan leszúr,hogy csak na!Nincs időm elővenni a fegyvert(az egérgörgőn van),meg nem is engedi,mert nem világosodik ki a pisztolyom a kis négyzetben(ugy mint a párbajok elején) nem tudom mi lehet??? Ha valaki tud, segitsen... Köszi
-
thomasmorten #3329 helo
nemtom felrakni dx10 patchot mer ugye kell neki a 1.1.0.0 patch
de amikor azt akarom felrakni akkor meg kiirja hogy rossz verziom van :S
segítsetek pls
-
#3328 jah megoldotam bocsi -
dzsozefo #3327 első rész vagy mikor a lovat kell elcsórni? -
#3326 hellosztok most keztem és mit kell csinálni anál az öreg embernél mindig meg szólit utána kirak az udvarból a válasz elöre is köszönöm -
sniper23 #3325 hello!
a IX fejezetnel talan amikor, a sastollert kell felmaszni a hegyre, van egy resz, ahol a szikla tul magasan van de alatta van egy fa ag, ott a fa agrol kell valahogy felkapaszkodni vagy valami mas csel van a dologban? ha valaki tudja legyszi tudassa velem is:D. koszi -
informen #3324 PhantomAss! A játék könytárában megjelenik egy dx10 parancsikon ezzel kell indítani a gémet. Indulás után a grafikai beálításokban már csak a a shader 4.0 jelenik meg szürke szinnel , tehát nem tudod átálítani 3.0-ra. Na meg onnan, hagy 90-130 fps megszünik és helyete kapsz 10-20 fps lesz single módban. Mellesleg hatással lesz a 3.0 -ás módra is kicsit szemcsésebb lesz. én már rég töröltem, mert a kajak gépemen meg nyekken. 1.1.1.0 patch -
#3323 már megtaláltam
külön kell elindítani -
#3322 honnan tudom hogy dx10-ben megy a játék?
én is feltettem a peccset, de pl csak sm3-at enged választani (4-et nem)
a verziónál 1110En-SC-t ír
8800gt-vel tolom vista alatt -
informen #3321 Biztosan mennie kellene együtt. Nekem is megy 4X+ Shader 3.0 és hasonlóan korszerű karim van. Szerintem valami driver hiba okozza, amit Riva Tuner programmal manyujálian megoldhatsz. -
#3320 Tolja valaki 8800GT-vel a gamet??
Miért nem engedi együtt az SM3-at és az élsímítást?
Mert ha 2.0ás sm-re teszem akkor van élsímitás ha 3.0-ra akkor kiszürkül az élsímitás rész és nemlehet állítani. -
#3319 azt nem tudja valaki, hogy hogyan tudnám feltenni a patchet a játékra? Mivel dopemanes verzióm van, ami nem telepítős hanem csak felmásolós, így a patch nem mászik fel rá. Esetleg valaki tud küldeni egy eredeti exe-ét? Köszi -
informen #3318 Ma feltettem dx10 patch-et. Crack nem kellett hozzá elég volt a montolt dvd.
Az alábbi gépemen 20 fps-t produkált single módban, és multiban is 35 fps, mindez 2Gb memória foglalással és a proci két magjából egy aludt, a másik 30% terhelést kapott. tényleg nevetséges. Játékélményt egyáltalán nem ad, inkább felbosszant pedig ez a kedvenc játékom, de eza DX10 ízé egy kalap szar. Aki jobb vélemye van a dologról hazudik.
májkroszoft
-
sjucus #3317 Köszönöm a segítséget! -
NB2 #3316 Ha rácsaptál a lovak fenekére akkor asszem ott lesz egy barlangbejárat. A rosszfiuk a lovakkal lesznek elfoglalva. De most, hogy írtam lehet, hogy "csak" a vízbe kell beugrani. Sajna az ember már keveri a pályákat ugyhogy fél éve nem játszottam vele:) De a lényeg, hogy a lovaknál van a megoldás, szóval vagy barlangbejárat, vagy vízbeugrás:) -
#3315 Épp egy órája értem a játék végére, még emlékszem arra a részre, ahol most jársz, bár nem tudom, hogy tudtál elakadni, mert végülis csak egyfelé lehet menni. Nem vesznek észre, ha mindig bokrok és egyéb tárgyak mögött bújsz meg. Hajolj ki és figyeld meg, hogy mit csinálnak, merre őrjáratoznak a rosszfiúk és az alkalmas pillanatban, amikor nem látnak, osonj egy másik tereptárgy mögé. Többet segítene egyébként ha jobban le tudnád írni merre vagy. Elérted azt a részt ahol a rosszfiúk sátrai állnak? -
sjucus #3314 Hali! Én is elakadtam. Tud valaki segíteni? Nem tudom hányadik pélya, de egy bozótos részen kell a rosszfiúk táborait kerülgetve megtalálnom a vonatot. (Asszem.) Van itt pár ló is, amire jó nagyot rá lehet csapni, de csak arrébbmennek 1 kicsit. Ha valamelyik rabló észrevesz, riadóztatja az egész tábort és kezdhetem újra. Néhányat leszedtem ostorral. Merre kell itt menni, mit kell itt csinálni, hogy ne vegyenek észre? Köszi!
-
Vlala #3313 Nem akarok hülyeséget írni, de nekem mintha miniimage lett volna hozzá. Azzal megy, a cracket nem ajánlották... (vagy az más játék volt? Tuggyafranc.) -
#3312 A hátsó ajtót kell berúgni, nem elég csak nyitogatni -
#3311 A #3302-re tud valaki megoldást? -
#3310 Hello
Ott tartok,amikor Billit kell elkapni a farmon!Vagyunk kb 8an!Lelőttünk mindenkit de a házba nemtudok bemenni!Hogy tudok bemenni? -
attilly #3309 Most akasztottam ki a gémet és nagyon nagy, sztem filmet is lehetne csinálni a történetből.
-
Vlala #3308 "A nyulak már csak ilyenek..."
Ki kell ugrasztani a nyulat a bokorból - ezúttal a szó legszorosabb értelmében.
A térképen jelzett bokroknál lehet nyulat lőni, úgy, hogy a bokor közelébe érve a tapsifüles megijed, és új rejtekhely után néz. Ilyenkor kell utánaküldeni egy nyilat. Billy bármennyire is szidja a fegyvert, sokkal jobb, mintha pisztollyal kellene levadászni őket - az íj ugyanis célzó módban belassít. -
sniper23 #3307 ott vagyok ahol vannak a piros pontok es annyit jartam mar ott korbe hogy nagyon sokat es nem lattam egyet sem. meg probalkozom -
NB2 #3306 Látod a piros pontokat a minimap-en, oda kell menni közel, akkor a nyul kiugrik a bokorból (lehet is hallani, hogy mocorognak) és a nyillal telibe trafálni. -
sniper23 #3305 hello.En a 9.fejezetnel vagyok, amikor nyulakat kellene vadasszak az oreg indiannak.Kovetve az iranytut megerkezek oda ahoz a fuves reszhez ahol vannak a nyulak de pillangokon kivul mas allatot nem latok.Fel kell riasztani oket valahogy? Valaki tud segiteni?
-
Szpecnyaz #3304 hello.Elakadtam a 4. fejezetnél ott amikor leszakad a híd a és keresni kell egy másik utat a bányába.írtak itt olyat hogy jobbra az ösvényen van egy kőlépcső vagy mi de én nem találom sehol?LÉGYSZI SEGÍTSETEK! -
sulyoktom #3303 Nekem is gondom van a játékkal.
Crackelés után hibaüzenetet ír ki.
Az "xy" hivatkozás "zx" memóriaterületre hivatkozott. A területen nem végezhető el a hivatkozás: written
Sztem a crack fájlom a rossz. tudnátok segíteni hogy honnan szerezzem be?
köszi
-
#3302 Valaki tudna segíteni?
Ma felraktam a játékot és a következő hibaüzenetet írja ki a crack-s után
"CoJ.exe - Alkalmazáshiba Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000018)."
Nem tudom, mi lehet a gond régebben hiba nélkül ment a gépem is ugyanaz.
-
jzsolt #3301 hát én átnéztem vagy 5 fórumot és lehet én vagyok a nagyonvak de ebből a játékból még senki magyar nem csinált netes szervert? tud esetleg valaki olyat, akinek már sikerült nem eredeti játékkal szervert csinálni? -
Vlala #3300 Nem, ott egy pár-baj lesz. :) -
NB2 #3299 Úgy emléxem a hátsó ajtót be kell rugni. Ott lesz asszem egy párbaj megint. -
#3298 sziasztok
A tisztelendővel vagyok, bejutok a farmra ahol Billy ép találkozott Mollyval, kinyírok mindenkit a segítőimmel, és gondolom be kéne mennem a házba, de nincs nyitva egyik ajtó sem, fogalmam sincs mit kell csinálni segítene valaki? -
Kaszni #3297 Lui76 írtam neked pü-t, kérlek válaszolj majd rá, köszi