Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COJ: lineáris story mod
szvsz ebben jobb a gun, de a coj jobb játék, ez egyértelmû
Forza.
Nah, közben elõkerestem angolul:
Use your whip to swing from the wooden beam above and let go at the peak of the swing so you crash right into the cistern and knock it down.
Felmászol, nyíllal leszeded akik lent vannak és szépen a falon körbemész, közben ha lesznek csúnya fiuk nyíllal küld õket a halálba. Ha körbeértél akkor már nem lesz nehéz rájuk borítani a vizet.
De a western hangulata megvan, remek sztori, karakterek.
A grafikája ugyan elmaradott még 2005-höz képest is, de ennek ellenére hangulatos.Na meg bugos is. 😊
Qwerty4
Ott tartok amikor Bilyvel az erõdöt támadom és az égõ vizet kell eloltani. Mutat a víztoronyra de nem tudom eldönteni és mindig letelik az idõ. Mit kell ennél a résznél csinálni?<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#help>#help>
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Tudna valaki segíteni? Feltelepítettem a játékot, és nem hajlandó csak spanyolul kommmunikálni.Se felirat, se beszéd nem angol.
Elõre is köszi
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
A Gun is elég jó játék, bár ettõl azért elmarad szerintem...
Sajnos nem találkzotam az Outlaws-al, nem ismerem...
A Gun-ról tudok még, mint western játék.Azt viszont még nem próbáltam.Vajon mennyire tudja felvenni a versenyt a CoJ-el?
Qwerty4
Most játszottam több újabb gammával, pl. Jericho, TimeShift, FEAR-PM, hát közelébe sincsenek a CoJ-hoz.
Ekkora feeling és sztory kevés FPS-ben van, kiráz a hideg mikor visszagondolok milyen hatalmasan tökéletes a Call of Juarez.
Az évtized egyik legnagyobb ALKOTÁSA az biztos!<#worship>#worship>
Qwerty4
Még továbbléptetni sem tudom, hogy ne kelljen újra, meg újra végigcsinálni, ha korábbi mentést töltök vissza...
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem segített itt senki nekem,de megoldódott a problémám,továbbléptem.
Most viszont elakadtam.A XIV.fejezetnél járok,egy házba kell bejutnom,a csajt kell kimenteni,jön egy csomó sombrérós akiket kilövök de a ház összes ajtaja zárva,berúgni nem lehet egyiket sem sajnos....
Az iránytût követve kilyukadok egy deszkákkal letakart "pincéhez",(az egyik deszka hiányzik,ezért látok le:-) )de a TNT-s horók már felrobbantak és akármit csinálok nem jutok oda le.Már felmásztam a golyószóróhoz,de hiába lövöm a deszkákat nem akar leszakadni.A múltkor nem segített itt senki,most tegyetek kivételt!!Köszi!
Végigvittem, de nem kínálja fel õket.
Alapjáték crackelve megy. de dx10 patch után a menük és feliratok szövege tiszta szemét, és amikor elkezdi tölteni az elsõ pályát, kidob windowsba...
Help mí plíz!A IV.fejezetnél vagyok,ott ahol jön a vonat és át kell jutni a folyó túloldalára,miközben a tábortûznél levõket ki kell kerülgetnem.A barlangig minden pöpec,de aztán elindul a barlangba két fickó és én nem tudok elõlük elbújni,mert ha a másik kijárathoz visszaosonok akkor ott még többen vannak...Már próbáltam lelõni õket,meg lelasszózni,de mindig riasztják a tábort és annyi.Mi a megoldás?Köszi!
-Vista 32 bit van fent,
-1.1.0.0 patch felment,
-1.1.1.0 patch nem ment fel,
-dx10-es pack felment,
-DE, nem indul el 😞
Ötlet?
[E6300(3ghz 24/7)][Asus P5B][Gigabyte 8800GTX][2GB Kingmax][Samsung 205BW][Chieftec 450W][Razer DeathAdder]
1. Milyen verziót kell letöltenem ha Vista alatt DX10-ben szeretnék játszani?
2. 33 FPS-el mennyire játszható a game?
Sok sikert!
A XI. pályán amikor egy lóval kell elmenni és napnyugta elõtt visszaérni egy házhoz ott mit kell csinálni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
http://www.gamekapocs.hu/kep.php?pic=jatekok/PC/islandoflivingdead/screenshots/20060512_009.jpg
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Csatlakozom azokhoz akik végigtolták ezt a játékot! De amiért írok,az egy kis "érdekesség"! Mivel tetszett a játék utánnanéztem mi van még Techlandéknál, vagy mi lesz... Amit találtam és valszeg tetszeni fog az a Dead Island...és milyen screenshot-ot találtam...?
ismerõs a mókus? én ugy röhögtem....Call of Juarezben kinyirtuk, 'oszt most egy szigeten Zombiskodik? 😄DDD
Szóval hátul kell bemenni a törött kerítésnél, ott bemászni az istállóba, utána már szerintem adja magát, a kijejölt pont felé kell menni.
A VI. pályán amikor Billy-vel be osonni egy farmra ott mi a trükk? Ha a fõ bejáraton megyek be akkor észrevesznek, va megkerülöm a farmot és hátul megyek be a törött kerítésen akkor eljutok egy darabig, de egy rövid idõ múlva észrevesznek. Kösz a segítséget!
pontosabban: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_juarez.shtml
<#nezze>#nezze><#email>#email>
Amúgy mikor végigvittem én is csíteltem egyet, mert hamar el akartam jutni egy pályára. Megjegyzem ez eléggé zavaró, hogy nem tudok epizódot újrajátszani.