3656
  • attilly
    thx
  • dzsozefo
    numpad 0- ja -> egér ball és jobbal ütsz
  • attilly
    hy!Elakadtam ott hogy amikor billyt kell kergetni a II. episodban és utánna amikor vissza kell menni a városba ott vannak a fosztogatók és meg kell őker verni.bejön a tippek ablek h nyomjak 0-át a folytatáshoz aztán bejön felülről egy konzol és nem tom h mit kell csinálni.
  • attilly
    hy
  • Varikova
    Most sikerült eljutnom oda, hogy felrakjam a játékot. Amikor rákattintok arra, hogy új játék és elkezd tölteni akkor kiírja hogy:
    exception. file '.\src\terrainnew\GeoMipMap.cpp', line? 678, msg: CMipmapterrainBlock::BuildMipMaps(..):unsupported position stream: terrain.mat
    Ha ezt bezárom a játék kilép. Először a videókártyára gondoltam(ATI Radeon 9250). De a barátomnál amikor kipróbáltuk mit csinál(az ugyancsak gyengébb (NVidia 6200) videókártyás gépen) neki szépen működött). Ha valaki ki tudja belőle hámozni, hogy mi a baja akkor legyen legyen szives írja meg.
  • fekete0012
    kuva jó a game
  • fekete0012
    megoldodott a probléma
  • fekete0012
    megvan a magyarosítása de mikor elindítom atelepitőt akkor exe hibázik.Kérlek valaki segítsen (vistám van a gépen)
  • dzsozefo
    Nekem is volt ilyen problémám! Acer Notebookon játszottam Ati kártyával, de a nagy asztali gépen nem volt ilyen probléma ( nvidia ) talán patch vagy új drivert tegyél fel.
  • collecolle
    mi lehet az okda, hogy a 3. fejezet után, amikor a negyeidket tölti lefagy vagy kilép a progiból?

Köszi
  • NB2
    Más úton:)
    Ha jól emléxem tovább kell menni jobbra és ott majd lesz egy faág amin átlendülhetsz.
  • fekete0012
    dx 10 crack van valakinek,vagy honnan lehet leszedni?
  • fekete0012
    hali a dx10 Patchet feltettem ,de nincs hozzá krekkem valaki segítsen
  • collecolle
    szia!

Megint elakadtam. Voltam a csajnál, bújkálva eljutottam a hídig. De ott mindig lelő a hídnál álló két fickó. Merre kell elhagyni a várost? A hídon keresztül? Vagy más úton?

Köszi
  • collecolle
    sziasztok!

Megint elakadtam. Voltam a csajnál, bújkálva eljutottam a hídig. De ott mindig lelő a hídnál álló két fickó. Merre kell elhagyni a várost? A hídon keresztül? Vagy más úton?

Köszi
  • NB2
    Ha az üvegek felé nézel akkor balra fel-re kell menni.
  • collecolle
    sziasztok!

egy tök alap helyen akadtam el. Az első résznél az öregnél felvettem a pisztolyt és lelőttem az üvegeket, majd kiírta mehetek tovább. ok, de merre? Merre menjek tovább? A másik kérdés, hogy kell használni azt a tájoló bigyót?

köszi
  • Vlala #3279
    Lóval nem ugorja át?
  • Mor3llo
    Sziasztok!Elakadtam a 7.epizódban, amikor Billyvel ellopom a lovat.Utána van egy szakadék nemsokkal, egy kiálló kő van , de nem sikerül átugranom, és a felette levő fába nem tudom beleakasztani az ostort.Nem jelez sajna olyan jelet :S
  • Qwerty4
    bazzeg, én is nagyon elakadtam itt
  • GarET
    bocs másik bal azaz jobboldalonlesz a lépcső:)
  • GarET
    adott az út, ahol végig kell menned. valahol bal oldalon van egybevágása sziklába, és ott van kialakítva egy kőlépcse, azokon kell felmászni.
  • Qwerty4
    nm :)

máskor nyugodtan ott is lehet keresni :)
  • Ratmusic
    nahát!nem is tudtam h ieneket is lehet találni a neten.köszike
  • nagymesterbirs
    sziasztok.
    negyedik fejezetnél elakadtam, ellopóztam mindenki mellett, amikor be akarok menni a kis hídon a vonathoz az alagútba akkor leomlik a híd, kikötök a másik oldalon. és azt feladatot adja, hogy keressek másik utat a vonathoz. már kb 3órája szenvedek, de nem találtam. légyszi segítsetek.
    egykét oldallal ezelőtt valakinek ugyan ez volt a problémája, de az arra adott válasz nem segített. a piros pont felé is hiába megyek, ott fal van. ostorral se tudok felmászni semerre.

tudom, hogy béna vagyok, de ezvan.
    köszi
  • Qwerty4
    jav.:használni
  • Qwerty4
    De a google-t dög vagy ahsználni.
    Tessék, innen töltsd le a mentést...
  • Ratmusic
    de bazzeg én nem fogom elvinni megint a 9. epizódig
  • dzsozefo
    mentés minek? lóra, nyil ij , és futkározol :)
  • Ratmusic
    www.serials.ws
  • bepi
    valaki meg tudja mondani a játék telepitési kódját
  • Ratmusic
    hali
    a winfos vicces kedvében volt és törölt mindent ami a dokumentumok mappában volt, így az össz word, excel dokumentumot és a mentéseket is törölte a gépről. szal megvan vkinek a 9. epizódbeli nyulas mentése? akinek megvan el tudná küldeni nekem az [email protected] -ra?
  • dzsozefo
    köszi közbe találtam egy angol végigjátsz. és sikerült! végig vitten! mindenkinek ajánlom jó kis játék menet...
  • NB2
    Vissza templomhoz, felmászni, végigmenni s szurdokon, át a szakadékon, másik oldalon végig, fel a fára, golyót lelökni. Remélem tömören is érthető :)
  • dzsozefo
    help help! 10 fejezet körül! Temető, Kissrác, Kulcs, oké megtalálom a követ de nem tudom eltolni és rázoomol a kép egy golyóra h tudok oda felmenni? köszi
  • Kopiati
    Már megoldottam..... a villámlás segített....
  • Lui76
    Nah majd elkezdem most én is a játékot (már megvan mióta kijött).
    Sikeresen jól szépen fut Vista alatt DX10-ben indítva !

Ahh megjött a kedvem hozzá.
    A DX10 benchmark átlag 26 FPS lett.
  • Kopiati
    helló
    Megvan a játék nagyon király a hangulat csak amikor a 4.f ejezetben miután leszakad a bányába vezető híd belelesek majd balra kimegyek belőle aztán megyek a folyó mellett ugrok megyek tovább és vany egy rész ahol át kéne ugrani de mindig leesem..... Hogyan kell? Pls help!
  • McCartman
    sziasztok!
    az a problémám , hogy feltelepitem a játékot (megcrackelem ,pszt!...)
    és inditas utan csak fekete képernyő fogad.. majd a reset.
    olvasgattam vissza, mások is irták , hogy ez a problémájuk de megoldást nem találtam.
    tudnátok segiteni?
  • Qwerty4
    A lineárisság sem baj sztem ha egy igazán jó történetet írnak egy ilyen játéktipus mellé.
    Az is érdekes, hogy nekem a CoJ nagyobb szabadságérzetet adott, miközben kevesebb lehetőség volt erre.Ott is nagy bejárható terület volt, bazi nagy pályák.