Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Azt akarom kérdezni hogy nincs még ehez a verziohoz crack???
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
Next PC upgrade: 2022
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Next PC upgrade: 2022
Irány a temetõ, segíts a gyerkõcnek eltemetni az apját.
már megin elakadtam😛
ott vok amikor elkapnak a köcsögök azt találkozok fatárral aki enyhén bántalmaz azt kidobnak a puszára hogy keressek meg vmi köcsög aranyat...
de a tájolo baszik mutatni bármit is...na itt hol kezdjem?
Watto #3177: Billy Candle, azaz gyertya Billy. Magyarul elég hülyén hangzik, szerintem ezért lett kanóc.
Minden nap egy alma és a doktor alma!
de az a gond hogy automentés után már csak lefele tok menni😞
eltévedtemXD
Tudod, az indiánok mindig is szerették a tollakat, de egy egész sast talán túlzás lenne a fejére húznia...
itt tudjátok leszedni: http://www.gamershell.com/download_21432.shtml
Véletlenül találtam rá és még töltöm.
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
a 4.fejezetben, amikor be kell menni az alagútba egy fa hídon de az a köcsög mmindig leszakad alattam engem meg sodor a víz azt kampecc...
ott hogy kell átmenni????
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024