Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
minek csiterkedsz???

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

ja és pls abba is segithetne vki hogy honnan lehet letölteni a térkép packot és tényleg köszi na háy
csátok valaki segitsen!! pls nemtom hogy kell beirni a kodokat singlébe pls segitsetek a kodok megvannak meg minden csak nemtom hogy kell beirni elöre is kössz
MIT KURVA ANYÁZOL TE BUZI KIS GECILÁDA. GONDOLKOZZÁ MÁ HOGY KINEK KURVA ANYÁZOL BAZDMEG! VISSZAVEHETNÉL MÁ AZ ARCODBOL NEM A HÜLYE HAVEROD VOK HOGY CSAK UGY SIMÁN KURVA ANYÁZZÁL TE PÖCS!

Pókmalac
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

VeNoN
Kurva anyádat!

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

Sziasztok felraktam a játékot és a Enhancement Pack-et de nem indul el
Azt akarom kérdezni hogy nincs még ehez a verziohoz crack???
hello. multiplayerbe miért nem lehet ütni, és miért nincsen ostor meg íj benne? nincs eggy mód vagy egy patch vagy valami hogy ezek mind lehetségesek legyenek a multiba? plz<#help> segítsetek már plz. vagy csask egy választ.

szar tört verziót töltött le! vegye meg vagy töltsön le másikat!<#banplz>

VeNoN
Hello.Az egyik haveromnak nem indul el a coj!Letöltötte.feltelepítette és le akarta crack-elni de azt írta ki hogy a fájl írásvédett!PLS help!Mit tegyen?Ja és én az én crack fájlomat átküldtem de az se volt jó pedig nekem azzl jó volt!

hello. multiplayerbe miért nem lehet ütni, és miért nincsen ostor meg íj benne? nincs eggy mód vagy egy patch vagy valami hogy ezek mind lehetségesek legyenek a multiba? plz

VeNoN
úgy se megy

Jobb gomb a fájlra-tulajdonságok-"írásvédett" mellõl pipa ki, úgy nem megy?

VeNoN
Hello.Az egyik haveromnak nem indul el a coj!Letöltötte.feltelepítette és le akarta crack-elni de azt íyrta ki hogy a fájl írásvédett!PLS help!

hello. multiplayerbe miért nem lehet ütni, és miért nincsen ostor meg íj benne? nincs eggy mód vagy egy patch vagy valami hogy ezek mind lehetségesek legyenek a multiba? plz <#help>

Asszem el kell bújni a fa mögé.
grebber
Hát így ránézésre semmi exrát nem látok majd ismét elõhalászom a gamet azt teszek be kb innenrõl képet dx9-be!

Next PC upgrade: 2022

BaziJoe
Ok de már ott álok 5 perce és semmi.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

watto
a játék is írja, be kell bújni a fa mögé és mikor odébb megy belopózni, elmenni az udvar végébe, egy dobozt odarakni a ház oldala mellé, fel a házra felvenni a stukit és lemászhatsz

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

BaziJoe

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

BaziJoe
De valaki ide írhatná,hogy az elején hogy lehet az öreget megmozgatni????

BaziJoe
Nekem 8600Gts van 1280x1024.ben rendesen fut.A benchmarkot nézve és mindent feltekerve 1280x1024-ben a legtöbb 13fps az átlag 8fps per sec.

grebber
Tegyél már be képeket légyszives hogy milyen dx10 alatt!És hogy hány fps-el fut!

BaziJoe
De az tuti,hogy nagyon szép a játék DirectX10 alatt!!!

BaziJoe
Miaz istent kell az elején csinálni??? Akárhova élok az öreg nem mozdul!!!

watto
tuom már rájöttem😄

Ennyire azé nem nehéz a játék😊
Irány a temetõ, segíts a gyerkõcnek eltemetni az apját.
watto
ááá!
már megin elakadtam😛
ott vok amikor elkapnak a köcsögök azt találkozok fatárral aki enyhén bántalmaz azt kidobnak a puszára hogy keressek meg vmi köcsög aranyat...
de a tájolo baszik mutatni bármit is...na itt hol kezdjem?

Ha nem vigyázol, ledob a tengerbe úgy, hogy lobog utánad a korbács 😊

Watto #3177: Billy Candle, azaz gyertya Billy. Magyarul elég hülyén hangzik, szerintem ezért lett kanóc.

watto
egyébként a játékban a billy milyen billy angolul?mer magyarul tom hogy kanóc billy de angolul?

watto
vazzeeee!aszittem a leg tetejére kell felmenni azt nem figyeltem a fészekreXDXD

watto
de onnan hova???csak lefele megy az út😛

Nevem senki
a tetõ elõtt van egy automent, mivelhogy a sas visszavágna egy párszor a folyóhoz - vagy mi az

Minden nap egy alma és a doktor alma!

watto
lol, pedig még nem vok a tetejénXD és a piros jel a tájolon se a táborra mutat...

Automentés? ööö... akkor már Nálad kell, hogy legyen a toll.

watto
LOL!
de az a gond hogy automentés után már csak lefele tok menni😞
eltévedtemXD

Nem, szerencsére csak egy tollát kell elhozni a fészekbõl Calm Water (Csendes Patak)-nak.
Tudod, az indiánok mindig is szerették a tollakat, de egy egész sast talán túlzás lenne a fejére húznia...

watto
helo!asszem IX. fejezetbe vok mikor fel kell másznmi egy kibaxotnagy hegyre...na felmegyek addig amig automentés nincs, aztán onnan már csak lefele lehet menni...ott mit kell?levadászni egy sast vagy mi?

15
watto
thx, egyébként hány fejezetes a game?

Nevem senki
Pedig ott a környéken kell tovább haladni (ha jól emlékszem) még egy ugrás következik, aztán az ostor.

grebber
#3138-ba volt már!

Call of Juarez 1.1.1.0 - DX10 Enhancement Pack
itt tudjátok leszedni: http://www.gamershell.com/download_21432.shtml
Véletlenül találtam rá és még töltöm.

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

grebber
Valaki tegyen majd be DX10-es képet ha tud!

watto
thx, kb a hid fölött vok van egy 30cm-es repedés ott átugrok de nem tok hova menni mer vége az útnak...próbáltam felkapaszkodni a fára de nem érem el az ostorral.

Nevem senki
Ha jólemlékszem akkor, az árral sodortatva ugyan, de át tudsz vergõdni a folyóban a bal oldali partra. Itt aztán ugri bugri következik visszafelé a híd irányában, aztán föl

watto
hello!megin elakadtam😛
a 4.fejezetben, amikor be kell menni az alagútba egy fa hídon de az a köcsög mmindig leszakad alattam engem meg sodor a víz azt kampecc...
ott hogy kell átmenni????

Nocsak!

na végre! megjött az eu dx10 patch! már régóta várom!!

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

Nevem senki
ok, idõközben eljutottam ahol te vagy, most már emlékszem. Ha elakadnál szólj