3656
  • Sheva07
  • Sheva07
    segítenétek? amikor betölt a game ezt irja ki

• gabo91
    És még egy harmadik kérdés...

Miért van az, hogy a beállításokat (grafika) törli ha kilépek a játékból.
    Azért poénos, mert shader modelt 2.0-ról 3.0-ra ha átálítóm akkor kiírja, hogy újrakell indítani a játékot... na igy viszont ugyan ott vagyok... :(
  • gabo91
    ááá tényleg... Köszi a segítséget mindkettőtöknek. Itt nem is probálkoztam, csak a kápolna másik felén eszetlenkedtem...

Lenne még egy problémám...
    Mikor molly átöleli Billy-t a pap pedig haldoklik, és látja hogy billy apja felkel a földről kést ránt és leszúrja billy-t... na itt hogy lehet valamit is tenni.
    Ugyanis a kés kb 10cm-re van billy-től mikor megjelennek a dolgaim (egy pisztoly van nálam,) De nem tudom elővenni a pisztolyt probáltam már mindenhogy nem veszi egyszerűen elő, semmitse tudok csinálni. Se időlassítós trükk semmi.
  • NB2
    Jól emléxel:) A kápolna bal oldalán (ha szembe állsz vele) lehet felmenni és úgy körbe.
  • grebber
    A kápolna mellett kell felmenni ha jól emlékszem!Ott keresgéld a feljutási lehetőséget!
  • gabo91
    Üdv.

Egy kis segítség kellene. XI-nél tartok (aranyat kell megkeresnek kül. megölik Molly-t) Megvan a három sír megvan a kő, nem tudom elmozdítani, látom hogy a hegyoldalon van egy kerek kő amit kekellene gúritani, ám a másik hegyről lehet oda feljutni. viszont sehogyse tudok a másik (kápolna meletti) hegyre feljutni. Körbejártam már mindent sehonét sem tudok feljutni a hegytetőkre. Lovam időközben eltűnt, igy nehézkesebb a dolog.
  • benkoszabi
    tudja valaki hogyan lehet megcsinálni, hogy a képernyőt a játékban kiszélesitsem oly módon, hogy ne logjon bele a képbe alul és felül a za fekete sáv? biztos tudjátok miről beszélek. valaki help!
  • vegh0905
    Köszönöm szépen.Ha elakadok majd írok
  • Vlala #3367
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Visasza kell menni a vonat vége felé, a gaatlingnál (géppuska) balra lesz egy ösvény. Azon fel kell menni, kivezet egy tisztásra, ahonnan rálátsz a vonatra. Ott lesz betámasztva a léc, amit ki kell lőnöd.
  • vegh0905
    Sziasztok.
    Nem tudjátok hogy kell szétlőni a lécet a vonatajtóról.VI-dik fejezet
  • rossi24
    Köszönöm szépen segítséged!!
    nem is tudtam
  • Vlala #3364
    A nulla angol billentyűzeten gyakran az ö betűt jelenti.
  • rossi24
    Sziasztok!
    Tudna vki segíteni?
    Amikor verekedni kell a pappal a 2. epizódban a farmon hiába nyomtam már nullát és o-t is semmi nem történik csak marad a szöveg.

ha tudtok segíteni köszönöm.
  • Vlala #3362
    Ez is egy megoldás. Ha már a lovon nem lehet... :)
  • manutdfanboy
    azért én megkönnyeztem Ray-t a végén!de am.a kiskölyök 2-szer segít!ezt csak úgy hülyeségből írom.de én azon a kölykön gyakorlok az íjjal amikor ideaggya:-)
  • manutdfanboy
    collecolle:amikor lelőtted az üvegeket ott van egy deszkafolyosó a ládák mellett ilyen faszom na ott átmész lesz e rét vagy mi de vigyázz mert jön egy farkas(bár azért nem nehéz kinyírni)
  • manutdfanboy
    h valakinek kérdése van tegye fel nekem!!
  • 12346
    ja télleg^^ me hari krisz
  • NB2
    Szerintem kérj elnézést, mert csak két óra múlva raktad be :))))))
  • 12346
    szívesen -.-
    kecc'
  • 12346
    gyáá... tanulj meg írni, ne legyél követelőző kocka gyerek, és biztos, hogy kurvára nem fontos^^ megölnek anyádék, ha nem játszhatsz pazzek?:c
    egyébként tess, itt a crack.
  • kriszjamajika
    rohatt fontos
    !!!!!!!!!
  • kriszjamajika
    valaki aggya ide acracket lécccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
  • kriszjamajika
    hellósztok nagyon fontos!!!!.....letöltöttem a cojt[call of juarezt] és felraktam +a patchet is de még kel a hangkártya aszt is beraktam de nics crack lécci valaki aggyon 1 cracket vagy szojjon hol tölcsem le plííííííííííz!!
  • Vlala #3351
    30 plakátnál kapod meg a nagyon nehéz fokozatot. Sajna még csak 32 van meg, nem tudom :(
  • 12346
    mik lennének azok az új lehetőségek a "nagyon nehéz" fokozaton kívül?
  • Vlala #3349
    Másodjára érdemes nehezebb fokozaton vinni.
    Ja, és keresd azokat a körözési plakátokat, amewlyeket elsőre nem találtál meg. Új lehetőségeket nyitnak meg, pl. a "nagyon nehéz" fokozatot. Azon igazán vad a vadnyugat!
  • grebber
    Most fogom majd végigvinni másodjára a gamet frankó nagyon :D

• 12346
    őő, sztem ja:) egyébként x. ott csak kirongyoltam. lehet, hogy a lopakodással megúsztam volna pár skulót. már mind1:) hiába tetszett, egyszer végigtolja az ember, és törlős ez is.
  • Vlala #3346
    Nehezebb szinten nem sok lehetőséged marad. Ha észrevesznek, már le is vagy puffantva. :) (Most ugye arról beszlünk, amikor Suzy majdnem megorált minket, csak Clyde észrevett?)
  • 12346
    he? asszem, ha lopakodok, nem igazán jutok messzire^^
  • Vlala #3344
    Lopakodva. "csak csendben, csakhalkan, hogy senki meg ne hallja"
  • rikimen
    hellotok! Az elején a városból hogy lehet kijutni?
  • Ben007
    kössz de 1 órával később rájöttem
  • 12346
    mellesleg én is vmelyik nap végeztem csak a játékkal^^ tököm kivan az fps-ekkel egyébként, de ez bejött. végre nem vmi übermegabrutál elit csapat übermetál elit suttyója vagyunk 2654-ben, meg mit tom én melyik lópöcs űrbázison/háborúban/betonrengetegben szörnyekkel, egyéb szarokkal^^ hanem lehet nézni a lepkéket, nyulat lőni...:D tiszta jó:D
  • 12346
    hát vaz... sztem eléggé logikusnak hat, hogy a krekkelt játékra nem megy fel a peccs... eredeti exe, meg egyebek vissza, aztán mehet a javítás, és az arra való törés.
  • NB2
    A városból szökj el! Hátul a házaknál aztán át az úton, hogy ne vegyenek észre.
  • Ben007
    plííz help tom hogy elég béna vok de elakadtam a második pályán amikor megtaláltam suzy fegyverét és észrevettek hova kell mennem??
  • informen
    nem feltétlenül kell krekkelni. meg kell nyitni a montolt dvd-ét, lanching vagy valami hasonló ikonra kell klikelni és mehet gém