3656
  • bazza
    énsem jöttem rá, de vhogy lelőttem a csávót. Mindegy azért vki elmagyarázhatná hogyan műxik is valójában! :)
  • Lyan Kyj
    ÁÁ!! ez a pap egy állat!! Annyira tetszik, h szinte mindent meglehet csinálni, amit westernfilmekben láttunk! Van ördögszekér, lehet gyorstüzelni, stbstb!!
  • Rage47
    vki rájött már mit kell csinálni pontosan párbajkor?
  • buldozer99
    Átlag 15-20 fps!!
    Ami az én configommal jooo!:D
  • bazza
    plz a flamelést meg spammolást hanyagoljuk már!
  • MagyaR
    Backer! Énse találom azt a q**va 3. nyulat!

Már szinte az egész terepet bejártam! Lehet, hogy ez egy hiba???
  • buldozer99
    Nekem nem ment a demo!
    És most felraktam a legujabb driver és megy a demo!!!!!
    Kurva joooo! Mediumon nem szaggat pedig 9600 pro-m van!!!
    Ma meglesz a teljes is!!!
    Mindjárt mérek egy fps-t is:)
  • Mr_no_NaMe
    Letöröltem a drivereket majd felraktam újra...de megint ugyan az van. Elkezd töltögetni aztán meg hibát észlel és elszál. Ezt most komolyan nem értem :S
  • Eisenhower
    probáld meg leszedni a drivert, majd a driver cleaner progival kiválasztod a kártyád márkáját nvidia vagy ati aztán kipucolod a registry-t majd felrakod a drivert normálisan....
  • Mr_no_NaMe
    Most az lesz, hogy az összes videokarihoz tartozó dolgokat letörlöm és a legújabb pakkot felrakom...ha így sem megy akkor qvaannyát.
  • Istencsászár
    Akkor lehet az a gond, tedd vissza régit.
  • Mr_no_NaMe
    Demo ment. Amúgy felraktam az új display drivert is.
  • Istencsászár
    Honnan tudjuk, demo ment? ez az exe hibát észlelet dolog windows vagy hardwer probléma...
  • Rage47
    ponti itt akadtam el:)
  • Mr_no_NaMe
    Daemont is újraraktam...
    .mds file bemountol
    Cure Rom start
    Elkezdem csinálni az exet és a végén a daemon toolsos megoldást választom és mindent bepipálok.
    Nextre klikkelek sikeresen el is végez mindent majd finish.
    Kidobja az ikont az asztalra én ráklikkelek. El is kezd tölteni, de aztán kiírja, hogy az exe hibát észlelt ezért leáll.
  • Mr_no_NaMe
    Hahó valaki...mi a megoldás arra, hogy sry, de hibát észlelt az exe és leáll?
  • heliosz007
    pff ez tiszta hülye:D
  • strebacom
    Egy kis help kéne: elakadtam mikor billy a vonathoz "menekül", az egyik oldalon valami bánya a sinek másik oldalán billy, de ha leugrom a sinre elmegy a vonat, mit kell itt tennem???
  • Maxtreme
    ennyire hülye nem lehetsz... Oda van írva..
  • Maxtreme
    most néztem, minden highon volt, kivéve a dpof és a shadow kikapcsolva.. szal nem tudom mi randa neked ezen :)
  • 6600GT
    TEXTURÁD HOGY VAN BEÁLTVA??? az ÁRNYÉK?????? ÉS AKADD???
  • Maxtreme
    talán nézd meg a képeket..
  • 6600GT
    nekem is msi 6600GT van! jól megy rajta???
  • Maxtreme
    mé randa? :)
    Sztem nem vészes. Sm3, hdr, éles textúrák, mi kell még? :D (najó..árnyék :D)
    Igazából a 2D-s növényzet ami kiábrándító.. (és még így is csak ilyen sbeséggel vánszorog az engine.. 2007-et írunk lassan, feltűnhetne nekik.. Vagy akkor legyen 2D-s de ne kelljen neki paksi atomerőmű..)
  • Mr_no_NaMe
    És, hogy nyitom meg a coj.exe-t? Mert nekem mindig egy új exe-t akar csinálni
  • CalebJoe
    Nem az első pálya ami a alul a képemen látható.
  • 6600GT
    ok! kössz
    1 giga ramal 6600GT-vel 2.8 procival!! hogy fog futni???
  • ati2002
    Hát elég ronda, de legalább nem 10 fps-t produkál. (:-D
  • heliosz007
    1szerű mint az 1x1 securoum-mal megnyitod a Coj.exe-t!! ennyi de ha használnád a keresőt megtaláltad volna!
  • grebber
    Ez az a küldetés ahol van egy ház kerítéssel elkeritve egy lovaskocsi egy pajta meg a csóka mászkál?

Ez a rész nagyon lól a demóban kb 3 méterre elmentem melette észre sem vett :D
  • CalebJoe
    Jó de itt hogy kell bejutni azt írja lopakodva de mindig észrevesz a csávó.
  • 6600GT
    valaki akinek megy!! az mondja hogy indul!!!
  • Mr_no_NaMe
    Izé...szal nekem nem akar elindulni...cureromal megcsinálom az exe-t már el is indulna szinte és kiírja, hogy hibát észlelt ezért leáll. Ilyenkor mi van?
  • 6600GT
    akkor igy fog menni??? bemontulom a deomon-ba és cureromal inditom???
  • Maxtreme
    ehh..ezek jól sikerültek :D Este van.. :D

Namég1x nekifutok:)

• Maxtreme
    Tény hogy van vasigényea drágászágnak, viszont legalább gyorsabb mint a demo volt :)(techland java-s motorja soha nem az optimalizációról voolt híres mint azt már mondottam :-) )

1024x768 shadows off, 4xAF, textures high, a többi med :)

• CalebJoe
    Call of 3Dmark:DD
  • Thanatos
    1. ha csak és kizárólag vele akar szbeszélni arra ott a pm..., amit ide irsz az midnnekinek szól...
    2. egy büdös szóval nem irtam hogy nekem tetszik, se azt hogy nem, egyszerüen ez a gyerekes kötekedés amit potn te generálsz meg a fröcsögés ami itt müvelsz az zavar..., ok hogy leirod a véleményed, de te már ödvenedszerre fröcsögsz ugyanazon...

ui.: remélem egyszer lessz /ignore, vag ignore list sg-n is, hazsnos lenne az iylen elmeroggyantak miatt :)
  • ati2002
    szép
  • Istencsászár
    Neki irtam, vele beszéltem ha nem jött volna le, hozzád se lett szólva, annyira gyerekes ez a kötekedés, mer neked tetszik meg másnak és jó, kb nemérdekel... szal be lehet fejezni.