Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj ne nezz hulyenek kerlek, nem ugy hatszokletu ahogy te gondolod.DDD Ha te azt eltunteted az AA-val akkor gratulalok<#szomoru1>
arty
aaatttika:
kértem pár játékot, képekkel... ugyanis, tudod, az idõ megszépiti az emlékeket 😊

- Riddicket nézd meg most, és kérlek nyomj be egy shotot egy BERENDEZETT szobárol... jahogy nincsenek igazi tereptárgyak, csak dobozok ? 😉 Ok, a modellek kellemesek, de a texturák alacsony felbontásuak rajtuk 😞

- Oblivion szép, cserébe ugyanigy lassu 😊 Nekem pl ez gyorsabban megy, mint az Obli... fõleg belsõ tereken.

- Far Cry... na, erre fokozttan igaz, h az idõ megszépiti 😊 Én nemrég vettem meg origiben, aktivan játszom vele hetente, eleve a texturák kisebbek: nem a mai VGA-kra készült, a belsõ terek "üresek" szintén ...

Hozzátenném, talán rémik doom3/riddick stb, h ott az árnyék FEKETESÉG, nem valos áttetszõ, igy nem csoda h picit más a gépigénye! FEAR nem rossz példa, csak ott a modellek széle, texturák voltak helyenként bénán illesztve, ill picit kisebb felbontásuak a texturái. De ok, ez tényleg rendben van!

GRAW-ot biztosan abbahagytad az elsõ pályán, mivel nem sokkal késõbb olyan részek jönnek, amirõl miután shotot csináltam a topikjába, már a korábban fanyalgok is elismerték h rendben van ... és talán csekkold, h pl a fák hogyan vetnek árnyékot egy harci jármüre a játékban: a kulcsszo: DINAMIKUSan 😉 (=pokoli gépigény)

------------------

laragirl(hwsw) shotja, ez csak egy példa a kidolgozott modellekre:

a nyeregrész pl elég brutál !! de ha a talajra vettek egy pillantást, az sem 64x64 pixeles allandoan ismétlõdõ, ahogy szokott lenni ... 😊

Forza.

grebber
Tudnék angolul megnézném a game rendes fórumát ott miket irnak róla!

Next PC upgrade: 2022

bepe79
Arra "találták föl" az AA-t, hogy ne legyen hatszögletû a korsó pl. <#wink> Ha bekapcsolod az antialiasingot driverbõl, akkor egybõl nem lesz hatszögletû. Az már más kérdés, hogy ha az SM3 be van kapcsolva, akkor a game nem fogja engedni az AA-t, mert HDR+AA nem megy együtt..

Suzuki Swift GL 1.3

Hmm.. en nem mondtam, hogy csunya, de kertel par jatekot ami szebb pld: Ridick, Oblivion,stb. de meg a far cry is, es ezeknek a gepigenye kozel sincs ehhez.Nem tudom mi szamolta dinamikusan az arnyekokat, es mi nem, de ilyen arnyekokat lathatunk a Ridick-ben,Fear-ben,de meg a DOOM-ban is.Kulonben nezd meg az apro targyakat pld. korsokat milyen hatszogletuek, es, hogy neznek ki, mondjuk a pisztolyok se valami szepek.A taj oszesegeben nem rossz, viszont az zavart, hogy eleg keson, es eleg nehezen lehet eszrevenni az ellent, es egy kicsit ugy jatszottam, hogy mindig elorementem, mar lottek ram akkor vissza, es megint elore miutan lattam az ellenseget.A GRAW-rol meg inkabb ne beszeljunk, mert abba en semmi szepet nem latok, azt a gepet meg fekteti.
grebber
Állatkinzó!!

Miért nem teszed feljebb a grafot?Nem fog akadni ugyse 😄

bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

Nemhinném, hogy baj lenne a meleggel, mert direkt odatoltam egy rendes ventillátort a gépházhoz ami ien likacsos, szal betud rajta áramlani rendesen a levegõ.

És ez télleg jó, mert game közben kb. 60-61 fokos a vgam, alapesetbe kb. 52, ami tökéletes.

De mondom a vírusírtóm, ami egyben tûzfal, meg tököm tudja mi, vmi hibát talált a gamma fájlai között. Vmien rosszindulatú fájl vagy nemtom.

Na mind1, majd leszedem teljesbe a gammát.

Amúgy sokan írták, hogy sokat tölt nekik. Nos ez télleg a shaderek miatt van.
Splinter cell: chaos theoryba is amikor betöltötte a gammát, még várni kellett nem kevés idõt amíg a shader model 3.0-t elraktározta a gamma.

Itt meg még a betöltésnél elraktározza gondolom ezeket, és nem csak utána, szal ezért tölti be ien lassan.

Az én 2 magos (4 megás) procimmal is ezvan, amúgy nyílván gyorsabb lenne, hogyha egy 15000 rpmes vinyóm lenne 😄.

arty
vki irta, h kicsit kékes a gfx: az a HDR miatt van, kikapcsolható ...

Forza.

arty
menj már innen a konzolos forumba, basszus... minden topikot teleszarsz a péeskettes hülyeségeiddel! kit érdekel ????? a konzolosokat - talán!

pá...

Forza.

arty
mit láttál ami ennél szebb volt? képet is lécc 😉

GRAW pedig azért volt lassu, mert szintén dinamikusan számolta az árnyékokat, ez van, ez a jövõ, ehez hozzá kell szokni és egyenlõre alacsonyabb FPS-eken játszani 😞

a tombraider legends pedig nextgen nélkül ugy néz ki, mint az elõzõ vagy az azelõtti rész, ne hasonlitsd össze...

amugy, ha valaki tud, irjon egy játékcimat, ami dinamikus árnyékokat használva jól futott a jelen hardverein!

Forza.

arty
(hardwiredre is benyomtam)

elõször is leszögezem, hogy nálam is van olyan beállítás, h 5-7 fps ... és valoban bosszantóan sokat tölt ... DE!

az engine iszonyat szép dolgokat tud, amit nem olcsó látványosságra fordit! a karakterek sosem látott szinten vannak kidolgozva, majd' mindenhol dinamikus árnyék(!!! - ez azt is jelenti, h nem az optimalizácioval van baj: csak elõremutató cuccot irtak), shaderek ahol kell, semmi tulzás/fényestaknyos cucc, minden a helyén van. tovább szépiti a dolgokat a türhetõ fizika... végre kezd alap lenni 😊

a játékmenet eszement jo, a lövöldözést nagyon eltalálták !! az újratöltés, a célzott lövések, minden nagyon hangulatos, igazi vadnyugati feeling! és még nem ültem lovon 😄

szal aki ezt fikázza, annak valoszinü savanyu a szölõ a gyengébb gépe miatt vagy csak lusta kikísérletezni a megfelelõ beállításokat ... talán mire kijön, lesz olcsón alávaló VGA és picit pozitivabb fogadtatást kap, mert ez egy nagyon jó játék, semmiképpen nem tucatfps! Prey mellett ez 2006 kellemes meglepetése!

Amugy a játékban az FPS 30ra van limitálva, nekem a nagyon füves részeket kivéve ez meg is volt.(1024/noAA/noAF, minden maxon, kivéve az árnyékok mediumon). A gépem s754-a64 2300mhz, x800"gto" kicsit huzva, 1.5g ram... tetszik vagy nem, ez mamár csak egy közepes gép(világszinten), nekem is sokáig ez marad és picit aggodom is a crysisre várva a juarez után 😊

Forza.

En pld. nem azt mondom, hogy csunya, mondjuk mar lattam szebbet is, hanem azt, hogy azert ennek jobban kene menni.A Tomb Raider-nel meg eloszor hulyeseg volt belerakni a nexgen opciot az optimizalas teljes hianya miatt/bar en igy vittem majdnem vegig/ de ezt kikapcsolva viszont eleg jol futott meg a gyengep gepeken is, inkabb a GRAW-ot tudnam ehez hasonlitani, az is optimizalatlan volt es a jateknak nem indokolt volt az oriasi gepigeny.
grebber
Na még holnap meló után nekiugrok még1x megprobálom játszhatóra belöni (Ps 2.0-ra teszem pl) azt ha nem lesz jó akkor ennyi volt.
Majd a full ha már kinntlesz elõbb erõsen benézek majd a fórumokra miket javítottak márha tesznek majd ilyet!

Istencsászár
Hehe... attól függ kinek mi a "ment szépen" végülis 15-20 fpsel is megy szépen stabilan, ha valakinek az a jó...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
"Szerintem nagyon jo kis jatek ez. En 1680x1050-es felbontasban toltam, minden maxon es ment szepen. Gyonyoru!!!"

1. Az illetõ a jõvõbõl jött vissza izombrutál hyperspace géppel 😄
2. Nagyzolási kényszer.
3. Kérem kacspolja ki...

Vagy nem ezt<#nyes>
En is ezt akarom kerdezni,mert ez kicsit funny.
grebber
Nemtökmindegy? De az illetõ tuti nem a Far Cry-t nézte!

Vegyel csak olyat, es ha ez az optimizalasi tendencia igy halad tovabra is akkor jovore majd egy PS2 grafikai szintu jatekot 800-ban low-on fogod nyomni a csuda gepedel<#eplus2>
Gerbill
Ezt kitõl idézted?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

grebber
Today, Ubisoft and Techland announce that Call of Juarez will be coming to a next generation console in 2007, and that the PC version in the US will be held to coincide with the launch of the console version, while the release dates in Europe remain unchanged. Improvements to the US PC version are expected, based on optimization for Windows Vista. No further details are available at this time.

Na akkor van még pár hónapuk hogy képesnek érezék magukat az optimalizálásra!

Gerbill
Off a Tomb Raiderhez már kiadtak egy patchot amivel a next gen beállítás mellett is szépen megy.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

grebber
"a Far Cry óta nemláttam ilyen részletesen kidolgozott figurákat és tájat.Igaz Shader V3.0 és 1280x1024 felbontásban."

Ilyen figurák merre vannak mert én nem véltem jól kidolgozott dolgokat felfedezni??

alma2
Bf2 hibas fos, foleg a legujabb patch ota, ott nem kell meglepodni ilyen aprosagokon./mindenkinek csinalja/ parszor en is kivaltottam a forumba most jatek kozben, de gond nelkul talpra allt, talan a procid hibazik mar a nagy melegben, de lehetetlen megmondani egy ismeretlen geperol szerintem mi a baj, ha nem tomeges jelenseg.
kiserletezz sok sikert 😊
megjeleneseig jegelem a jatekot es a forum ezen reszet 😊

szerintem

Istencsászár
Normális nekem max grafon stabil 60 fps lenne mint konzolon, de megelékszek 40el is... de ez ennél a trágyánál lehetelen😄DD

Ahogy mondod, Tomb Raider is szar és még sorolhatnám ahogy ezis.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

alma2
7800gt-vel.Csak kicsit azert alltam a jatek melle, ha mar optimalizalatlan jatekot akarunk emliteni, ami kb 10 szer csunyabb, gagyibb es lassabb indokolatlanul, ott a tomb raider legend, az a csuf boszorka, a nagy-nagy hatterevel, nem a lengyel sufni tuningot kell szidni, ami elott emelem kalapom.
Tobben is irtak, hogy normalisan ment nekik, szoval tenyleg nezz korul, a gepeden 😊

szerintem

bepe79
Normális gép: A64 X2 5000+ + 4096 MB DDR RAM + SLI (x2) 7900GTX + X-Fi <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

reaper4
támogatom! 1280ban fullon 10-15 fps . kipróbálásra elég volt...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

/normalis gepen minde rendben van/ na ezaz, hogy kinek mit jelent ez.Nekem pld. ha igy kijelentem akkor az minimum kell: 1024 4X8 minden max atlag 50-60FPS min 35-40FPS ez nalam a minden rendben van kijelentes.A toltesi idodet meg nem hiszem el akarmilyen procid van.Nalam 1024-ben maxon, szuresek nelkul ephogy folyamatosan megy /nem neztem az FPS-t, de olyan 32-38 korul lehet szerintem/ es ez egy 3800+ 1024MB 7800GT gepen.
Engem folyton kidob a destkopra a gamma. Bf2-nél csak akkor csinálja ha valami miatt lekicsinyítem a gammát, hogy csináljak vmit a windowsba aztán pedig újra visszanagyítóm, de itt folyton kidob.

Amúgy nekem is megy maxon, csak kéne még egy kis ram, hogy jó legyen.

Amúgy a vírusírtóm, vmi hibásan kódolt nemtom fájlt talált, ami ártalmas (ennek) a gammának a fájlai között!!! Azóta kicsit mintha behülyült volna a gép.

Pedig demoba van meg, ami mondhatjuk úgy hogy eredeti...

Szal van vmi megoldás arra, hogy mér dobál ki a destkopra? Bf2 helpbe azt olvastam, hogy egyenlõre semmi, de itt lehet, h már jó.

Nem elég neki a felturbózott 7900gt-m? (ami így 7900gtxnek felel meg a tesztek alapján).

Istencsászár
Nem kötünk bele, csak igy a nagy világba kikiáltod hogy milyen jó neked😊 namármost itt sokunknak a tiedhez képest vagy nagyon otvar gépe van, vagy te szinezed ki a dolgokat, ezért kértem a configodat és képeket...

alma2
vegulis nekem tokmindegy mennyivel megy nektek, mennyit tolt, egy normalis gepen minden rendben van, masodikra mire elmondja toltesnel a mondokajat, mar bent is van a palya.Bar ezt a lovaglason meg kicsit faraghatnanak, pl ne legyen ilyen direkt a lo reakcioja az iranyvaltasra, stb, de ude szinfolt ez a jatek, bar teljesen mas vilag, de a termeszet miatt meg joval szebbnek is mondanam a preynel...de inkabb nem irtam semmit, mielott jonnek az agyas belekotesek...

szerintem

/Sok ilyen jatekot a nepnek/ mirol beszelsz te neked termeszetes ez a hosszu toltes ido, vagy az, hogy szuresek nelkul is lassulgat egy normalis gepen is es a grafikaja nem nagyon idokolja ezt vagy mi?
Istencsászár
Bf kevesebbet tölt mint ez, de ott annyi a különbség hogy betöltés után az suhan ez pedig csak vonszolja magát...

alma2
amugy azert is "tolt" sokat, a'la bf2 ez is gyartogatja le maganak a shadereket, vagyis az elso tolts mindig hosszabb

szerintem

Talan nalatok is meleg van ehh?
Jogos<#eljen>
alma2
Ha nem tudjatok elolvasni a hintet, L mint log-al kiirja ujbol az osszes szoveget

szerintem

Shodan
én úgy játszok hogy minden maxon, csak az árnyékokat off-oltam így egész tûrhetõ, nem tudom nekem tetszik fõleg ,az ostoros gyerek.
Egyedûl a színvilága nem jön be valahogy minden olyan kékes színû, nem tudom miért mikor az ilyen helyeken épp hogy melegebb színeknek kellene lennie.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Istencsászár
lol, kérünk gép adatokat, és high grafikán ( magyarul maxon, min 2*es szûrésen ) fps mérõvel ellátott képeket!

Istencsászár
Rrakd ujra!

alma2
lehet fikazni a jatekot de legszebbebb 😊, es nincs nagyobb igenye mint pl bf2-nek full grafon, max nem lehet ugy lefele skalazni.
sok sok ilyen jatekot a nepnek, haladjunk a korral !

szerintem

bepe79
Az az 1-es map legvége.

Suzuki Swift GL 1.3

GeneralsHungary

Javítva.. ezt vajon miért, hogy stb..

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

grebber
Nem még nem del mondtam addig nemnyugszok amig az 1vs1-et meg nem nyerem !

Serpa
try it!

én mediumon játszottam, 1024x768-ban, antialisingel.. egész jól futott. ilyen gépen: intel celeron 2,8 Ghz, 1024 mb RAM, 256 mb Saphire Radeon 9600
Istencsászár
12 fpsrõl vajon fel ugrik e 40re? 😄 it is impossible!

bepe79
Hát amíg meg nem nézed a BIOS-ban, addig valóban nem.. (:

Suzuki Swift GL 1.3