Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kértem pár játékot, képekkel... ugyanis, tudod, az idõ megszépiti az emlékeket 😊
- Riddicket nézd meg most, és kérlek nyomj be egy shotot egy BERENDEZETT szobárol... jahogy nincsenek igazi tereptárgyak, csak dobozok ? 😉 Ok, a modellek kellemesek, de a texturák alacsony felbontásuak rajtuk 😞
- Oblivion szép, cserébe ugyanigy lassu 😊 Nekem pl ez gyorsabban megy, mint az Obli... fõleg belsõ tereken.
- Far Cry... na, erre fokozttan igaz, h az idõ megszépiti 😊 Én nemrég vettem meg origiben, aktivan játszom vele hetente, eleve a texturák kisebbek: nem a mai VGA-kra készült, a belsõ terek "üresek" szintén ...
Hozzátenném, talán rémik doom3/riddick stb, h ott az árnyék FEKETESÉG, nem valos áttetszõ, igy nem csoda h picit más a gépigénye! FEAR nem rossz példa, csak ott a modellek széle, texturák voltak helyenként bénán illesztve, ill picit kisebb felbontásuak a texturái. De ok, ez tényleg rendben van!
GRAW-ot biztosan abbahagytad az elsõ pályán, mivel nem sokkal késõbb olyan részek jönnek, amirõl miután shotot csináltam a topikjába, már a korábban fanyalgok is elismerték h rendben van ... és talán csekkold, h pl a fák hogyan vetnek árnyékot egy harci jármüre a játékban: a kulcsszo: DINAMIKUSan 😉 (=pokoli gépigény)
------------------
laragirl(hwsw) shotja, ez csak egy példa a kidolgozott modellekre:
a nyeregrész pl elég brutál !! de ha a talajra vettek egy pillantást, az sem 64x64 pixeles allandoan ismétlõdõ, ahogy szokott lenni ... 😊
Forza.
Suzuki Swift GL 1.3
És ez télleg jó, mert game közben kb. 60-61 fokos a vgam, alapesetbe kb. 52, ami tökéletes.
De mondom a vírusírtóm, ami egyben tûzfal, meg tököm tudja mi, vmi hibát talált a gamma fájlai között. Vmien rosszindulatú fájl vagy nemtom.
Na mind1, majd leszedem teljesbe a gammát.
Amúgy sokan írták, hogy sokat tölt nekik. Nos ez télleg a shaderek miatt van.
Splinter cell: chaos theoryba is amikor betöltötte a gammát, még várni kellett nem kevés idõt amíg a shader model 3.0-t elraktározta a gamma.
Itt meg még a betöltésnél elraktározza gondolom ezeket, és nem csak utána, szal ezért tölti be ien lassan.
Az én 2 magos (4 megás) procimmal is ezvan, amúgy nyílván gyorsabb lenne, hogyha egy 15000 rpmes vinyóm lenne 😄.
pá...
Forza.
GRAW pedig azért volt lassu, mert szintén dinamikusan számolta az árnyékokat, ez van, ez a jövõ, ehez hozzá kell szokni és egyenlõre alacsonyabb FPS-eken játszani 😞
a tombraider legends pedig nextgen nélkül ugy néz ki, mint az elõzõ vagy az azelõtti rész, ne hasonlitsd össze...
amugy, ha valaki tud, irjon egy játékcimat, ami dinamikus árnyékokat használva jól futott a jelen hardverein!
Forza.
elõször is leszögezem, hogy nálam is van olyan beállítás, h 5-7 fps ... és valoban bosszantóan sokat tölt ... DE!
az engine iszonyat szép dolgokat tud, amit nem olcsó látványosságra fordit! a karakterek sosem látott szinten vannak kidolgozva, majd' mindenhol dinamikus árnyék(!!! - ez azt is jelenti, h nem az optimalizácioval van baj: csak elõremutató cuccot irtak), shaderek ahol kell, semmi tulzás/fényestaknyos cucc, minden a helyén van. tovább szépiti a dolgokat a türhetõ fizika... végre kezd alap lenni 😊
a játékmenet eszement jo, a lövöldözést nagyon eltalálták !! az újratöltés, a célzott lövések, minden nagyon hangulatos, igazi vadnyugati feeling! és még nem ültem lovon 😄
szal aki ezt fikázza, annak valoszinü savanyu a szölõ a gyengébb gépe miatt vagy csak lusta kikísérletezni a megfelelõ beállításokat ... talán mire kijön, lesz olcsón alávaló VGA és picit pozitivabb fogadtatást kap, mert ez egy nagyon jó játék, semmiképpen nem tucatfps! Prey mellett ez 2006 kellemes meglepetése!
Amugy a játékban az FPS 30ra van limitálva, nekem a nagyon füves részeket kivéve ez meg is volt.(1024/noAA/noAF, minden maxon, kivéve az árnyékok mediumon). A gépem s754-a64 2300mhz, x800"gto" kicsit huzva, 1.5g ram... tetszik vagy nem, ez mamár csak egy közepes gép(világszinten), nekem is sokáig ez marad és picit aggodom is a crysisre várva a juarez után 😊
Forza.
Majd a full ha már kinntlesz elõbb erõsen benézek majd a fórumokra miket javítottak márha tesznek majd ilyet!
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1. Az illetõ a jõvõbõl jött vissza izombrutál hyperspace géppel 😄
2. Nagyzolási kényszer.
3. Kérem kacspolja ki...
Na akkor van még pár hónapuk hogy képesnek érezék magukat az optimalizálásra!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ilyen figurák merre vannak mert én nem véltem jól kidolgozott dolgokat felfedezni??
kiserletezz sok sikert 😊
megjeleneseig jegelem a jatekot es a forum ezen reszet 😊
szerintem
Ahogy mondod, Tomb Raider is szar és még sorolhatnám ahogy ezis.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tobben is irtak, hogy normalisan ment nekik, szoval tenyleg nezz korul, a gepeden 😊
szerintem
Suzuki Swift GL 1.3
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Amúgy nekem is megy maxon, csak kéne még egy kis ram, hogy jó legyen.
Amúgy a vírusírtóm, vmi hibásan kódolt nemtom fájlt talált, ami ártalmas (ennek) a gammának a fájlai között!!! Azóta kicsit mintha behülyült volna a gép.
Pedig demoba van meg, ami mondhatjuk úgy hogy eredeti...
Szal van vmi megoldás arra, hogy mér dobál ki a destkopra? Bf2 helpbe azt olvastam, hogy egyenlõre semmi, de itt lehet, h már jó.
Nem elég neki a felturbózott 7900gt-m? (ami így 7900gtxnek felel meg a tesztek alapján).
szerintem
szerintem
Egyedûl a színvilága nem jön be valahogy minden olyan kékes színû, nem tudom miért mikor az ilyen helyeken épp hogy melegebb színeknek kellene lennie.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
sok sok ilyen jatekot a nepnek, haladjunk a korral !
szerintem
Javítva.. ezt vajon miért, hogy stb..
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team