3656
-
6600GT #977 nem veszi elő a fegyvert akármit is csinálok -
#976 #938 -
#975 Ja hogy a tutorial?:DDDDD leirja érthetően szájbarágósan mit kell csinálni, ha itt elakadsz akkor hagyd a fenébe a játékot... és ne caps lockolj mer nemnézik itt jószemmel, és idegesítő... -
6600GT #974 HELP! AZ ELSÖ EPIZIDNÁL JÁTOK BILLYVEL OTT EGY FARM DE EGY CSÁVÓ MINDIG ÉSZREVESZ HOGY KELL ODA BEJUTNI??? AZ ELSÖ PÁYLA AMIKOR LEJÖSZ A HEgyről -
A tumi #973 A Padréval vagyok,és párbajozni kell egy faszival hogy kell megcsinálni?
Hajolok jobbra hajolok balra,lőni meg nem tudok,de ha mégis sikerül lőni se célkereszt se semmi segítség,és sose hal meg a faszi.Ilyekor mi van?
-
NyMark #972 ahh. find another way to train .:) ok, megvan -
#971 nyugi, sztem nem lehet elakadni a játékban... csak körül kell nézni -
NyMark #970 elhagyott.. -
NyMark #969 Ahh.. pedig az a feladat... "Menj át a elfelejtett bányán... Ugorlj fel a vonatra.." -
#968 nem emléxem rá, de sztem menj másfele:) -
NyMark #967 Na én is elakadtam..., Indiánnal..., lopakodni kell, viharban..., elértem a hidhoz, ahol mondjak is hogy gyenge le fogg szakadni...... hát le is szakad...
Itt mit kell csinalni? -
#966 eddig nekem csak lopakodni kellett:S bár a nyulas résznél nem, az nagyot tetszett:) -
#965 A hülye indián gyerekkel mindig lopakodni kell majd? Nem mintha ne lenne hangulatos pl a mostani viharos rész, de azért ez mégsem a thief, vagy a splinter cell. -
6600GT #964 KB hány órás a játék ??? -
#963 huh, ugylátom itt beza az sm2 már kissé el van hanyagolva :) fura is volt, h szép a game, de a iz randa... akkor az sm2 miatt volt :( -
6600GT #962 jaaa! szerintem igen! -
#961 -
Radian #960 Még nincs meg csak azt kérdeztem hogy érdemes ilyen gépre letölteni. -
#959 kösz, most sikerült egyből -
szalacsy2 #958 Próbáld a vonat mási oldaláról, én is tököltem egy darabig, mire rájöttem.... -
#957 Jehova-val vagyok amikor a banditák megállítanak egy vonatot. Mindenkit kinyírok, csak a főnök marad aki túszul ejt egy nőt, majd átmegy a következő vagonba. Az ajtót magára zárja amit utána nem tudok kinyitni. Egy haldokló katona, elmondja, hogy eltorlaszolta az ajtót, de van egy szikla ahonnan rálátni és szét lehet lőni azt. Nos én sehonnan se látok rá és a folyóban a sziklákra képtelenség felmászni, plusz ha beleesel a vízbe a sodrás azonnal megöl:C -
6600GT #956 LOWON MENNE! és ha jóltudom nem lehet SH 1-be tenni -
#955 Az mit jelent a végén, hogy Securom bekapcs? Ott az opciókba bepipálod vagy vmit még ehhez el kell indítani :S
[még mindig nemmegy neki] -
6600GT #954 neked is cureromal indult el??? -
Radian #953 Amd Athlon 2400+ Sapphire 9600 pro 128 mb 1 GB Ram Érdemes letöltenem a gémet. Érhetek el élvezhető sebességet úgy ,hogy nem kell egy csúnya játékkal jáccanom.
Shader 1 re be lehet állítani? És megéri így egyáltalán a letöltést. -
szalacsy2 #952 Na ez egy baromi jó kis game volt minden hibája ellenére. Végigtoltam, de kezdem elölről. Sajna nem valami hosszú..... -
#951 Próbálj surrani. Ha nem megy olvasd el a winetou-t, és utánna próbáld meg mégegyszer. ;D -
#950 de arra kell kimenni amerre bejöttem a városba vagy a másik irányba? mert a piros nyil a másik irányba mutat, és engem is mindig észrevesznek:D -
#949 RECOMMENDED SYSTEM CONFIGURATION:
Supported OS: Windows 2000/XP
P4 3GHz / Athlon 3000+ (3GHz for Celeron)
nVidia: GF6800, ATI: Radeon X800
1GB RAM
Sound Card: DX 9 compatible sound card
Hard Drive Space: 2GB free HDD space
CD-ROM: CD-ROM / DVD-ROM (*)
DVD-ROM (**)
Multiplay: ISDN Internet connection (for Internet multiplayer)
Supported Video Cards at Time of Release:
nVidia GeForce 6600, 6800, 7600, 7800, 7900
ATI Radeon: 9800, X800, X1300, X1600, X1800. X1900 -
#948 Sziasztok !
A demó baromira szaggatott, a teljes játék milyen ? -
#947 Ki kell surranni a városból ,úgy hogy ne vegyenek észre.
Én is ott tartok,de még nem sikerült. -
A tumi #946 A városban a kúrva után kiugrasz az ablakon ahol mindenki rád vadászik ott mit kell csinálni,mert se lőszerem se szerencsém mert mindíg elkapnak. -
simaz #945 3. nyulat hol találom. Valaki pls írja már le. -
#944 Megfelel?:)
-
#943 A brightness jobban rá van nyomva vazze:)Mindjárt mutatok olyat ami sötétebb.. :)
-
#942 tényleg. lehet h az árnyékok miatt? -
#941 köszi!:) amúgy sima kurzorral is lehet a q/e-t helyettesiteni -
#940 Nekem így indult el:
DT - All emulation ON, mount, telepít
CureRom 2.0.33 - DT, image, win2000 kompatibilitás, rpms, securom bekapcs.
Curerom által kreált ikonnal indít. -
#939 A #897-hez képest csak... Nálad az árnyékok hiányán kívül, mintha kicsit fakóbb lenne a kép. -
Thanatos #938 lefele huzod az egeret, akkro előveszi a pisztolyt, célkereszt becéloz és lősz
q/e-vel lehet jobbra balra elhajolni