Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Nem a kurva árnyékot nézem miközben játszok!
Next PC upgrade: 2022
Suzuki Swift GL 1.3
OFF
Én most nem a víz állagáról beszéltem, hanem a színekrõl.
valós trópusi táj Far cry
Szerintem ez sokkal inkább hasonlít az eredeti környezetre mint a CoJ egy Forró vadnyugati tájra.
A Hitman 4 második pályáján igencsak szép kilátás nyílik egy vízesésre, és egy nagy vízfelületre és a növényekkel tûzdelt tájon szaggatás nélkül kalandozhatunk. Nameg a karneválos pályán elképpesztõen jól megoldották hogy több százan táncolnak mégsem akad a játék. A dinamikus árnyék az Opera folyosóin a leglátványosabb, amikor futunk, és mindkét oldalon vannak lámpák, ott nagyon valóságosnak hat az árnyék, és még látványos is.
jó tipp, elinditottam, h megnézzem, erre letoltam az elsõ pályát, az árnyékokat csak az elején néztem... nemtom, mennyire számol dinamikus árnyékokat, mert pl ha egy tûzhöz odamegyek nincs árnyékom 😞 lehet persze gfx bug is, de a pálya folyamán többször is elõjött... sok szempontbol kidolgozottabb a h4, ezekután azt mondom valoban csucs engine, viszont nagy kültéri pályát, komolyabb látótávolsággal nem tom tettek e bele ... mert azért a juarezben elég szépen ellátni! (jah, és a legtöbb mostani játékban az ATI x800 szérián pixeles az árnyékok széle, de a hitman4ben nem! +1 pont)
ON (és itt tényleg befejeztem a grafika boncolgatását, ami egyébként amugy is másodlagos lenne(de persze azért fontos), csak itt ugye már a játékélménybe szólt bele párunknál... fullnál visszatérünk rá, vagy jobb enginnel vagy jobb VGA-val 😉 )
Forza.
a párbajt viszont negyedszerre megnyertem!😛
1., refresh force
2., ha nvidia kártyád van akkor új forceware, ha ati akkor új catalyst
3., frissítési frekvenciák és felbontás ellenõrzése
Suzuki Swift GL 1.3
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Suzuki Swift GL 1.3
majd a fullet meglesem a bétademot emg meghagyom annak aki szereti ilyenen idegelni magát 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
valakinek volt olyan gondja hogy kivélasztom az elsõ pályát,megvárom még felmegy a csík,kb 5 perc.és mikor felér a csík egy pillanatra kikapcsol a monitor majd vissza és csak egy zöldes fekete üres képernyõt kapok vissza hanggal.vártam már de a gép mégcsak nem is tölt.nem reagál semmire és csak a reset segít.
ötlet,tipp?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Forrás: gs
Link: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=23345
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Meg nyilván van határa mindennek, igy is legtöbbünknél szarul fut, irták volna 1024 megás gfx kártyákra? mert akkor elfért volna mindenre 2048x2048as tex 😉
Forza.
Suzuki Swift GL 1.3