Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Most épp ez volt a téma hogy a dinamikus árnyék nem gépzabáló, mert a Blood Moneyban is az volt, ráadásul sokkal látványosabb mint a CoJ-ban, és mégis egy átlagos felhasználó gépén is simán elfutott, tahát itt csak az optimizáció lehet a hiba.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

grebber
Ha ez a dinamikus árnyék ennyire gépzabáló mi a retkes tökömnek erõltetik?
Nem a kurva árnyékot nézem miközben játszok!

Next PC upgrade: 2022

Gerbill
Most a dinamikus árnyékról volt szó nem a textúrákról.

bepe79
Azért ne hasonlítsuk már a Hitman: Blood Money 2. pályás környezetének grafikáját ehhez. A himané ehhez képest nemes egyszerûséggel egy f*s. AA+AF-el high-on, nem segít azon semmi. Érdemes ott is megnézni a textúrák minõségét, stb. Ott ilyen 2048x2048-at nem fox látni, az az engine hírbõl sem hallott ilyenrõl.

Suzuki Swift GL 1.3

Gerbill
Végig vittem a demót, a Reverenda Rayes küldetés valahogy jobban tetszett mint a Billys. A Billyében nekem a lovaglás nagyon nem tetszett, szerintem azt inkább TPS-ben kellett volna megoldani, mint a Battlefieldben pl az autót lehet TPS és FPS nézetbõl is vezetni, így mindenki azt választja ami tetszik neki, ráadásul sokkal jobban is nézne ki ahogy a puskával félkézzel lövöm az ellenséget mint a Gun-ban.
OFF
Én most nem a víz állagáról beszéltem, hanem a színekrõl.
valós trópusi táj Far cry
Szerintem ez sokkal inkább hasonlít az eredeti környezetre mint a CoJ egy Forró vadnyugati tájra.

Gerbill
OFF:
A Hitman 4 második pályáján igencsak szép kilátás nyílik egy vízesésre, és egy nagy vízfelületre és a növényekkel tûzdelt tájon szaggatás nélkül kalandozhatunk. Nameg a karneválos pályán elképpesztõen jól megoldották hogy több százan táncolnak mégsem akad a játék. A dinamikus árnyék az Opera folyosóin a leglátványosabb, amikor futunk, és mindkét oldalon vannak lámpák, ott nagyon valóságosnak hat az árnyék, és még látványos is.

arty
OFF:

jó tipp, elinditottam, h megnézzem, erre letoltam az elsõ pályát, az árnyékokat csak az elején néztem... nemtom, mennyire számol dinamikus árnyékokat, mert pl ha egy tûzhöz odamegyek nincs árnyékom 😞 lehet persze gfx bug is, de a pálya folyamán többször is elõjött... sok szempontbol kidolgozottabb a h4, ezekután azt mondom valoban csucs engine, viszont nagy kültéri pályát, komolyabb látótávolsággal nem tom tettek e bele ... mert azért a juarezben elég szépen ellátni! (jah, és a legtöbb mostani játékban az ATI x800 szérián pixeles az árnyékok széle, de a hitman4ben nem! +1 pont)

ON (és itt tényleg befejeztem a grafika boncolgatását, ami egyébként amugy is másodlagos lenne(de persze azért fontos), csak itt ugye már a játékélménybe szólt bele párunknál... fullnál visszatérünk rá, vagy jobb enginnel vagy jobb VGA-val 😉 )

Forza.

SNAKE01
már megy köszi!csakhát eléggé szar a játék hogy így szaggat... :|
a párbajt viszont negyedszerre megnyertem!😛

bepe79
Jaja, ezt írja a readme is. Tedd fel mondjuk a Catalyst 6.7 Final-t.

Suzuki Swift GL 1.3

SNAKE01
Ati Radeonom van!
szal egy driver frissítés segíthet?

bepe79
Elsõ körben:

1., refresh force
2., ha nvidia kártyád van akkor új forceware, ha ati akkor új catalyst
3., frissítési frekvenciák és felbontás ellenõrzése

Suzuki Swift GL 1.3

SNAKE01
valaki???

Voltan
Elég hangulatosnak tûnik a cucc. Ez a bosszúálló pádre telitalálat!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ja<#rolleyes>...tenyleg ezt figyelmen kivul hagytam
bepe79
Na de a pisztolyt hamarabb vette fel, mintsemhogy megölték volna elõtte a sheriffet. <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

Meg majd a full remelhetoleg jobban is fog futni<#vigyor5>
Szerintem az aszt abrazolja az emberunk pap volt, es mivel megoltek a seriffet ugy vette fel a regen letett pisztolyait, hogy boszutallhasson.Persze a jatek soran biztos lehet /kell/ majd hasznalni valamire
tudom és én ezzel midnig is igy vagyok de annyira azért nem izgat ez a game 😊
majd a fullet meglesem a bétademot emg meghagyom annak aki szereti ilyenen idegelni magát 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
A jóember bibliája mire jó, hirdeti az igét, vagy mi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SNAKE01
hali!
valakinek volt olyan gondja hogy kivélasztom az elsõ pályát,megvárom még felmegy a csík,kb 5 perc.és mikor felér a csík egy pillanatra kikapcsol a monitor majd vissza és csak egy zöldes fekete üres képernyõt kapok vissza hanggal.vártam már de a gép mégcsak nem is tölt.nem reagál semmire és csak a reset segít.

ötlet,tipp?

Ne azzal foglalkozzal, hogy mas mit irkal rola, probald ki, neked lehet, hogy bejon.
lehet modnom ezt nem probáltam, a leirások alapján inkább nem szedtem le 😊 ettõl függetlenül szvsz fölösleges a farcry-al dobálozni, szép szép, de attól nekem mgéritka egy lecseszett szinvuilágú/hangualtú game volt midnenféle álitgatással együtt is...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Amugy vegigvittem a demot en is, es a masodik palya jobban tetszik, mint az elso, es jobban is fut, nalam minden maxon szuresek nelkul folyamatos, nagyobb lassulasok nelkul,ha kijon en valoszinuleg adok egy eselyt neki
A far cry-ban allitani lehet, hogy meleg vagy inkabb hideg szineket akkarsz pld. cold, a viz meg itt meg valosagtalanabb pld. a HDR miatt majdnem feher szine van
õõõ, asszem te sem sokat láttad mgé a valódi természetet, farcry-hoz sok köze nincs az tuti, igaz CoJ-t mégnem probáltam de ha kevésbé élénkebbek a szine az biztos hogy csak jobb lehet 😊 (és igen a valóságban nem oylana viz mintha folyékony takony és fogkrém keverékében usznál, hiába néz ki jól 😛)

Köszi, már húzom is.....

bepe79
"...a játék észak-amerkai változata 2007. elejére csúszik, s így egy idõben jelenik meg a next-gen konzolos változattal - amit egyébként szintén most jelentettek be. Állítólag mindez az európai megjelenésre nem lesz hatással..."

Forrás: gs

Link: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=23345

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Honnan tudnám letölteni az angol nyelvü demot????<#conf><#conf>

szeritned mióta érdekel bárkit is hogy mi a jó "nekünk" ? ... <#idiota>

Istencsászár
+2 gb ram 😄DDDDDDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
ehhhhhh.... vistara optimalizaljak😄DDD biztos, hogy jó az nekünk?😄DDDDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Gerbill
Hitman Blood Money?

Nagyon szepen koszi!Gondoltam, hogy valamit az ostoral kene, de mostmar tudom jobb gomb, amugy easy-in jatszok a biztonsag kedveert<#zavart1>Thanks again!
bepe79
Ógy, hogy otthagyod a lovat valahol, leszállsz. Közelebb mész a kiálló peremhez, és elõveszed a lasszót. Azzal mikor együtt mutatja a fát és a lasszót, akkor megnyomod a jobb oldali egérgombot, és miután rádobod a fára, rátekeredik. Ezután tudsz föl-le húzózkodni, és himbálni is magad. A 2. fás rész hardon nekem rohadt nehéz volt..

Suzuki Swift GL 1.3

Hu az nalam is bejott, sokkal jobban mint a FEAR
bepe79
Ami tetszik: fegyvereket lehet cserélgetni, egyszerre több is lehet a kézben (bal-jobb), realisztikus sebzés (attól függ, hogy elég-e egy golyó, hogy hol találom el), jó fizika (lásd az istállóban a ládapakolós hl2-feelinges részt), kiváló grafika dynamic shadow-al + HDR-el (minden megvan, mi szem-szájnak ingere), kidolgozott karakter-modellek, szép növényzet, élvezetes játékmenet. Ami nem tetszik nekem: csõszerû játékmenet 😞 , korlátozott mozgástér, agyonscriptelt lineáris játékmenet...

Suzuki Swift GL 1.3

en is ott tartok a sziklas resznel, hogy lehet ott at menni, meg nem probaltam, de most arty ugy a fulembe bujtatta a bogarat, hogy nekiallok, es probalkozok meg vele, hatha engem is eler az a feeling, kulonben uzenem arty-nak, hogy egyaltalan nem rossz ha valaki kiall a velemenye melett, es megprobalja megmutatni masoknak is a pozitiv velemenyet valamirol, es az o szemszogebol valaminek a szep oldalat, ez most nalam sikerult es megprobalom ismet, hatha jobban bejon
mucsácsó
hát...bár mondhatnám én is ezt 😄
bár a Condemned az tényleg nagyon nagyon ütõs egy game... 😊
bepe79
Végigvittem mindkét pályát hard-on. Nekem iszonyatosan bejön. Az utóbbi idõk egyik legjobb alkotása az Oblivion és a Condemned Criminal Origins mellett.

Suzuki Swift GL 1.3

Gerbill
Sokkalinkább valóságosak benne a természet színei mint a CoJ elhalványított erõsen hûvös beütéssel rendelkezõ színei.

Meg az is erdekes, hogy miert sziklahoz allt a loval, ha egy fas resznel allt volna meg egybol nem 30 lenne az a szam.De igazad van abban, hogy a far cry-ban, es a fear-ben sincs megfeleloen kidolgozva a belso terek, foleg a fear ben nem, ez mar nekem akkor is feltunt/a far cry-ban mondjuk az elejen a hajon szep a belso ter aztan meg a tobbi helyen eleg lowpoly/ de megszepiti az elekeket vagy nem, nalam az fut 1280-ban 4X8-ban very high-on /a Ridick is/ es ugy olyan grafikajuk van, hogy lemaszik az asztalra.A belso tereknel meg ez se mutat olyan nagyot pld. egyszeru targyak, nem sok targy es elege kidolgozatlan, olyan HL2 szintu.Amugy a GRAW-ban az elso palya elejen hagytam abba a felhaborodasom veget.
bepe79
Nagy nehezen átmentem azon a nyomorult sziklás-ugrálgatós részen (iszonyat nehéz hard fokozaton, amin játszom), és próbáltam elrohanni a tûznél ülõ indiánok vagy mik elõl.. odarohantam az egyik lovához, felpattantam rá, és elkezdtem vágtatni, hogy hátha megúszom élve. Erre elõkapta a mordályát, aztán úgy leszedett a lóról vágta közben, hogy ihajj. És mivel hard fokozat, egybõl meg is firgeltem of course..

Suzuki Swift GL 1.3

farcry szinpalettailag jó? nane....

Gerbill

Gerbill
A valóságban az árnyék szélei nem ilyen élesek.

arty
plz linket szebbrõl 😉 (de ugyan ilyen közelrõ legyen és nagy hegyek lábánál, ne közeli kõdarab modell... 😉 ) Ez sajnos csak ált. ennél is csunyább szokott lenni, láthato h a talaj részletessége egy ujabb layer, ami a sziklára már nincs ráhuzva: elõbukkan az alap, gagyibb textura 😞

Meg nyilván van határa mindennek, igy is legtöbbünknél szarul fut, irták volna 1024 megás gfx kártyákra? mert akkor elfért volna mindenre 2048x2048as tex 😉

Forza.

bepe79
Szvsz a szikla sem tré más gémhez viszonyítva. Ezen a képen látszik, hogy nem low graph-on csinálta, aki lekapta, és nem is 6600-on meg 9600xt-n az is biztos. Ami ilyen graph mellett 29 FPS-t kitol magából, az egy 7800 v. 7900 vagy x1800 / x1900 volt.

Suzuki Swift GL 1.3

A lo az mar nekem is feltunt, hogy nagyon szepen kivan dolgozva, de nezd mar meg a lo felett a sziklat jobbra, az azert eleg tre, es nem kotekedesbol.
bepe79
Ti hogy ugrattatok át a 2. mission-ben a lóval a szakadéknál, miután elloptátok? Mert nekem sehogy sem sikerül, és megdöglik a ló is, és én is..

Suzuki Swift GL 1.3