3656
-
#1017 na átvittem, a nyúlvadászós-sziklamászós résztől eltekintve nagyon jó kis pörgős játékmenetet sikerült összehoznia a Techlandnak.
nálam 10/10 -
#1016 Kövesd a minitérképen a piros pontokat, azok jelölik hogy hol vannak a nyúlak, a harmadikért jó messzire kell menni. Jah és nézd a bokrokat ha odaértél a ponthoz, mert azokból ugrálnak ki. -
MagyaR #1015 Valaki írja már le hogy hol van az a kiba**ott 3. nyúl!!!
Vagy egy képet rakjatok be róla! Olvastam, hogy már többen is végigvittétek!! -
#1014 Nah átvittem!!! Szerintem nagyon KIRÁLY volt, a GUN-t nálam simán alázta hangulatban(na meg grafikában is ). És szerintem a gépigény se vészes, az áttöltésektől eltekintve, igaz volt egy-két rész ahhol igen csak beszaggatott, de inkább csak a vége felé amikor televolt a pálya füstel és emberrel. Szóval a gépigény ne riasszon vissza senkit, a játék mindent kárpótol. -
#1013 Reverend Ray nálam az év virtuális személyisége.. Yo arc ;D
-
#1012 Nagyon élvezetes a játék. Idén talán még egy játékkal se szórakoztam ilyen jól! Szeressük a "Dö kól ov Huárez"-t... -
#1011 Hány epizód van, -
dApRo #1010 sztem nagyon szar lett a game
AI az nulla, első résznél menekülés, hát bazmeg elmek 2 mellett úgy h előre néznek én meg előttük mek gugolva és nem vesznek észre...lőni nem tudnak..fos..
gépigény az egekbe
5percig tölt 2 percig gamelek...és nagyon sokszor van töltés
sztem nem lesz kedvem mégeccer elindítani
:( -
#1009 Nem én vagyok vicces, hanem a "volt valami x, de nem tom mi"... -
miki90 #1008 elküldtem
msn-ed megadod? -
#1007 akárhogy eltudod... felrakod vhova aztan tolem privatban is mehet.. -
#1006 tényleg nem lehet otthagyni, nagyon birom:) -
#1005 Először mellérakod, aztán felmászol a dobozra, és onnan pickeled. :) -
#1004 de ami a szekéren van doboz arra nem tudok felrakni egyet sem,tul magas -
Crazy Mate #1003 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem akarok semmit írni a játékkal kapcsolatban,csak most jöttem rá,hogy hogy lehet spoilerben írni. -
csoola #1002 vért kell izzadni nomeg doboztpakolni -
#1001 az elsö pályán hogy kell bemászni a csajhoz az ablakon? -
#1000 Várj amíg íj kerül a kezébe ;D
szerk: Brutál TÉK. muha. -
csoola #999 nem rossz, de nekem a demoban sem jött be a billyvel valo patkány menekülés, meg bujkálás, mondjuk nem rossz de most is h az a suzy csaj itt az elején le akart cuppantani azt se tom merre meneküljek mert ezt a csákot ugy szétkapják mint a taknyot... amugy nekem rayyel jobban bejött a demo, majd probálkozok, most megyek kajolni -
#998 Nos, végeztem vele. Nemvolt túl hosszú, viszont nem bírtam felállni a gép elöl tőle. Iszonyatos hangulat, iszonyatos élmény, iszonyatos gépigény... A stori a végére már kicsit behülyül sztem de azért az is faja. A lovaglás meg sztem vmi állat! Grat lengyel barátainknak! ;)) full respect! -
#997 Töltési és mentési idő rövidítzéséhez egy jó tanács. a játék alapból below normal prioritási szinten fut (valamit elcsesztek alapból) ha felveszitek above normalra vagy high-ra igencsak le lehet rövidíteni a töltési és mentési időket. Legalább is nálam bevált. elindíto d játékot aztán nyomsz egy ctrl alt+dl gombot aztán a processes (folyamatok) fülre kattintva megkeresitek a COJ exe-t. ott jobb gomb majd prioritást állítsd high-ra. -
miki90 #996 megvan!
Rage47: valahogy eltom neked küldeni a képet? - mer le printscreeneltem -
#995 akkor reinstall, s nézd meg mi volt x:) -
miki90 #994 sajna nem indul el vagyis bejön egy fekete képernyö és semmi!
DirectX az jo , driver az jo!!
azér köszi a helpet -
#993 Aki már a teljessel játszik , van benne
Coop játéklehetőség?
Mintha vhol ilyenről is olvastam volna hogy lesz benne...
-
#992 azokat a cuccokat irja ki, amik megfelelnek a minumumnak. sztem egy driver vagy ilyesmi lehtett x nálad, vagy talán directx.
amúgy nem indul el? -
miki90 #991 ja te ien vicces vagy?
amugy csak rá néztem és láttam h egy X volt -
#990 gondolom, bonyolult lehet megjegyezni, mi volt kiikszelve... -
miki90 #989 install végén kiirja azokat a dolgokat és zöld pipával jelzi hogy megfelel -e a gépem!!
nekem mind1ik zöldpipás kivéve egy ami ien piros kereszt csak nemtom már h mivolt!:(
mindennek zöld pipának kell lennie és ugy indul csak el? -
6600GT #988 Jó a grafikálya a story is király csak ne kéne neki ilyen nagy gép!
jó mert nem az a nagy lövöldözés van benne hanem jó kis vadnyugatos hangulat -
#987 lelovod a rad tamado emberkeket es vege is. -
strebacom #986 Sziasztok, a vonatos pályát hogy lehet megoldani, amikor várok vonatra a bányánál, ott mit kell csinálni billyvel??? -
#985 Délelőtt belekóstoltam, úgy tűnik sokkal szebben fut a demonál, és a hangulat egyenlőre csillagos ötös. Végre valami színvonalas munka.. -
#984 na ez asszem giniszrekord amennyit tölt
ez annyira bosszantó, hogy a grafikát sincs lelkierőm beállítani, mert ha kipróbálok valamit és nem jó, akkor mindig újabb 5-6-7 perc várakozás...és az optimális beállításokat nem elsőre szokás eltalálni (ha csak nincs annyira nagyon jól optimalizálva a játék (de ez nincs)).
na mindegy, amúgy látom, hogy kurv@ jó lehet, csak az élvezeti részig még nem jutottam el... -
#983 hali skacok!
Eléggé béna helyen akdtam el.
[spoiler]Billível hegyet mászok, és egy helyen egyszerűen sehogyse tudok tovább menni. Nemfeltétlen akarok scrínt berakni a helyről, hátha vkinek ismerős a helyzet és anélkül is tud segíteni![/spiler]
kössz! -
csoola #982 én mindjárt kiprobálom tegnap este szedtem le és raktam fel, de csak annyit néztem h elindul-e -
#981 hű, ez jónak tűnik, már rántom is le :))
indiánnal lehet lenni? bocsesz a láma kérdésért -
6600GT #980 ok megvan -
#979 Hihetelen :) ez nem az első pálya hanem "kiképzés" arra szólgál hogy megtanuld kezelni a játékot... ott irja milyen gombot nyomj, hova lépj, mit csinálj... -
6600GT #978 ez az első pálya mikor egy csávó ott csinál vmit és észrevesz!