3656
-
#1057 Kösz !
Sziasztok, mindenkinek jó éjt ! -
6600GT #1056 hy! jó gépet állitotál össze tényleg,de inkább akkor fejlesztenéd ha majd DX10-
bejönn! ami jövöre lesz ha minden igaz,de ez most jó gép nagyon -
#1055 Totti is -
#1054 Bucser jó gyerek, hagyjátok -
#1053 Mivagy te lelki segély 24 órás szolgálatban?
Most jön a dx10 váltás, ilyenkor ilyen gépet venni? csak pénzkidobás, mer amugy is cserélni kell, és senki nem tudja milyen igényei lesznek a vistának, szvsz ramot biztos kell vennie, vgat kell cserélnie stb... -
#1052 Szevasz Istencsászár !
És még Te írtad annak idején, hogy az Fx5700 ultrám a gyenge pont, azt cseréljem , emlékszel ?
Hát most lecseréltem. -
#1051 Erre nem mondok semmit :))))), mediumon eldöcök, de csak döcög... akad mint az állat :DD De eddig nemrossz, maga a játék... -
#1050 Közöd? És ha neki van rá 300 ezre?? csakaz irígység már megint... -
#1049 Kösz, strebacom, a Te géped is király lehet, a game-ről nem tudok írni, mert még nem játszottam vele, viszont a jóindulatú válaszokra üzenem, tényleg nem kérdeztétek, milyen az új gépem, viszont ez egy fórum kedves Gerbill, ha nem tévedek, és ennek a billentyűzetnek egyenlőre még én ülök a "végén", milyen szerencse, hogy nem Te, és hát még azt írok, amit akarok, mellesleg csupa jóindulattal, kedves Gerbill, csupa jóindulattal !
-
#1048 hagyjad, ő tudja -
#1047 1 év mulva cserélheted le, vehetsz bele új dolgokat... ennél roszabb időpontot nem választhattál volna gép vásárlásra... 300 ezer ft kidobása az ablakon.. grat. -
strebacom #1046 Jó gép lesz, de ez a game fullban ugyan ugy megfog akadni itt-ott én tegnap próbáltam 7950-el és még azzal is voltak hibák, de ez a game hibája nem a konfigé!!! -
#1045 Emberek! Segítség kéne! Az elején vagyok, megvan a pisztoly, és ezután nemtudom mit kell csinálni! Kerestem üvegeket, de nem találtam ! -
#1044 #997 -
#1043 őőő, tud valaki mondani vmi jó tippet hogy hogyan vegyem le a töltési időt? grafikát tegyem lejjebb, vagy vmit írjak át vmi CFG-be? (néhány játéknál van ilyen módszer) -
#1042 egyáltalán nem sok, sőőt... amit én 1 nap alatt végigtolok az sajnos rövid! :DD -
#1041 azt nemtudja vki hogy custom missions a loadnál mire jó? -
#1040 most multizok a demoval. az a része is nagyon kiraly! nálam tényleg 10/10, a HL2 mellett a kedvenc fps-em:) -
#1039 Az jó sok :)Egy ideig elleszek,most vagyok a 3.-nál. -
#1038 Egyetlen egy dolgot találtam ami rohadtul idegesít:/ Hogy minden nyüves epizód előtt elveszik az összes fegyvert... Billynél még megértem valahogy de Raynél?? A 2 lábon járó prédikáló halálnál?? Ki merné elvenni tőle a 2 csővű vadászpuskát és a 2 quickshootert?? Egyébként a játék nagyon király jha és aki nyavajgott a gépigény miatt már előre látom mik lesznek itt a vonatos epizód után:D -
#1037 "De ne mondjátok, hogy dicsekszem, mert nem teszem."
Tényleg nem, senki nem kérdezte milyen géped van, a játékról egy szót sem írtál csak beszúrtad az új géped konfigját. Ennek mi értelme volt? Sőt tudod mit írd be az aláírásodba is. -
#1036 15 epizód van! -
#1035 lesznek még ilyen helyek! :)) -
Gabe18 #1034 Ja hogy a fa mögé kellett beállni és onnan kukucskálni és akkor elmegy...Hát de ilyet...
Én meg már bejártam ott minden negyeztcentimétert a keritésen kivül.
Na lesznek ezzel még gondok ugy érzem... -
csoola #1033 nálam bloodRAYne, most tolom ujra a 2-öt, jo kis game:P -
#1032 Be kell lopódzni, bokor mögé, majd a kocsi mögé ott várni kell amig megint elkezd a földön babrálni, majd a ház mögé ott a pisztoly, fel a tetőre, üvegeket szétlőni és kész! -
#1031 Hany episode van osszesen ? arra meg senki nem valaszolt. -
#1030 Pff, a kutyat nem erdekli milyen fosom gepet veszel...
Bar az nyugtat, hogy jol lehuznak feleslegesen :)
-
Gabe18 #1029 Na ilyen még nem volt,kb 1 perc után elakadtam eme csodás játékban.
Elindulok a gyerekel,le a dombokról,ott van egy farm,keritésel körbevéve.Egy fazon mos valami teknőben vagy mi,és ha bemennék a kapun közli hogy magánterület vagy micsoda,mire emberem visszakozik és megint kint vagyok kerités előtt.A keritésen átjutási lehetőséget nem látok (átmászásról ugye szó se lehet,annyira nem univerzális a játék),a dombon visszamenni nem lehet,arra meg hiába várok hogy az öreg végre ne a kapu felé nézzen vagy elvonuljon máshova (mint a demóban mikor lovat kellett lopni) mert az onnan nem mozdul.Most én lehet hülye vagyok,de akkor se tudodm mit kell csinálni... -
#1028 Alaplap:
Asus A8N32-SLI Deluxe (S939-nForce4 SLI x16-Dual DDR 400-Dual PCI-E 16x-6 SATA II) /
Processzor:
AMD Athlon 64 X2 4200+ S939 Dual-Core (Manchester) OEM
Hűtőventillátor:
ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro (Socket 754/939 ~ Athlon 64 X2 5000+, 2200 rpm, Heat Pipe)
Memória:
DDR2 1024MB 667MHz GEIL Value Series X /CL 4-4-4-12/
Tápegység:
Chieftec 500W ATX /Aktív PFC, 12cm hűtőventillátor
Hangkártya:
Creative Sound Blaster Audigy 4 OEM (PCI)
Videokártya:
MSI GeForce 7900 GTX 512MB GDDR3 TV-Out + Dual DVI PCI-Express
Tavasz óta dédelgetett álom....
A jövő héten rakják össze, egyéb alapdolgokkal, potom 381000 Ft-ért.
A Prey-re rágtam be....
De ne mondjátok, hogy dicsekszem, mert nem teszem.
Régóta gyűlik rá. -
Crazy Mate #1027 Aha,az olyan amikor lehet szabadon menni ahova csak akarok.Van benne? -
hannibal01 #1026 hogyan kell elinditani mert megcsinálom hogy az antisecuromot bemásolom ésaz előugro ablakba benyomom az exe-t -
#1025 Free Roam ... ?
-
Crazy Mate #1024 Ha végigtolom a játékot akkor lesz benne valami free roam vagy valami,vagy ha végigtoltam akkor vége? -
#1023 Inkább grafkaresz érzékeny a játék. nekem 6600 GT van viszont jóval gyorsabb procim meg jóval több ramom. Mégi max grafon itt ott beakad (1024*768) -
#1022 Ez közepes is.. =) -
#1021 nekem egy 2.4-es p4-em van 1 gb rammal, és egy 6600gt-m. és nemrég még azt hittem, hogy úgy egy közepes konfigom van...
bocs az offért... -
#1020 Nekem pl 3as AMD64em van egy giga rammal, meg egy 7600gt-vel, és absz. max grafikán simán elfutkároz 20-30fps-el.. Ez a gép pedig messze van egyesek 2gb ramos dual core-os 7900gt-s szörnyeitől.. -
#1019 hehe, nem vészes a gépigény...ja, 3 gigás procival meg 7800-as nvidiával persze hogy nem nagy... -
#1018 az ötltet tetszik, de hiába állítom át a prioritást, mindig visszaállítja magát ha visszalépek a játékba...