3656
-
#1177 Nem olyan rossz ez a játék és még forditható is! -
#1176 ja ha az újabbat loadert használom akkor már kéri hogy tegyem be az eredeti-t :( Na akkor még próbálkozok -
#1175 securom loader -
6600GT #1174 ok
megvan BOCS -
#1173 Helo!
Nekem valamiért nem megy a játék. Felraktam. Ha elindítom akkor a securom kéri az eredeti lemezt pedig kivettem őket eszközkezelőbe :| . Ha azzal az antisecuromos izével próbálom akkor meg hibajelentés küldése jön egyből :(
Pedig a tesztelő bigyó az azt mutatta hogy minden megfelel de közel sem az ajánlott. Elkéne indulnia :( -
6600GT #1172 segítsetek plíííííz! be kell jutnu egy tanyára de egy csávó a kapú elött áll, ha
balról megyek észrevesz ha jobbról ott semmit nem tok csinálni! hogy kell oda bejutni, ha jól tudom 7 epizode -
#1171 ok megvan sorry hogy beírtam feleslegesen -
#1170 csá a vonatos pályán vagyok amikor egy nőt elrabol csávó és bebarikádozza az ajtót azt tudnom hogy valahonnan ki kell nőni de honnan?
help_
kösz -
priluki #1169 Istenkirály a GAME!!!! Végre megjelenik valami jo játék,mert amik mostanába napvilágot láttak... hát,hadne mondjam. -
Ole #1168 mekkora hülye voltam.....tényleg be kellett rúgni:) -
#1167 sztem a füvezet is remek...nem értem a problémát vele kapcsolatban:) -
#1166 A fű nem igazán érdkeel lévén nem a tampákon vagyunk:D -
#1165 nem. -
6600GT #1164 ez FULL grafika? -
#1163 a füvet nézd már mondtam.. -
#1162 Na a Nővényzet nekem nem tűnik 2d-nek.... Még ha textúrákból is van összerakva... -
#1161 és próbáltad berúgni?? -
Ole #1160 igen.elmentem a hát hátuljához,ott volt még 2 ember,azokat lelőttem,de ami ott van ajtó akkor se nyilik! -
#1159 Hátul próbáltad már? -
Ole #1158 Valaki segitsen pliiiiiz!a 8.epizódban vagyok Ray-el,épp megtámadtunk egy ranch-ot texasi rangerekel.meghalt minden ellenfél és elvileg a házba kéne bemennem,de minden ajtó zárva!Mit kéne tennem?? -
#1157 Hát... Azér egy Quake 4et ne hasonlítsunk össze egy Cod 2ővel :) totál más az egész, csak 1 közös van benneük hogy FPS nézetből tolod... de egy Preyt a Doom3al minden nélkül lehet... -
#1156 húúú ezt nem értem.. néhány éve még az akció volt a stílus és az FPS a kategória.. most akkor ez változott.. segítsetek ki el vagyok maradva:D Most akkor már van a kategóriának kategóriája? -
#1155 azt sajna nem ismerem -
#1154 jah nem hasonlítom össze, de nem azért, mert más műfaj, hanem csak mert minek mindkettő fut jól ez meg nem :D -
#1153 FPS egy játék stílus... A Western FPS egy kategória... talán a Gun volt ami közel áll ehhez, de az ha jól tudom nem FPS! -
#1152 Volt még a dead mans hand.. de az is NC kategória:) -
#1151 Ja bocs.... SZóval ha optimalizálásrül van szó akkor nem hasonlítod össze a HL-2-t meg a COD2-t ha grafikáról van szó szintén nem teszed ezt sem fizika sem hangulat terén lévén az egyik SCI-fi a másik meg háborús FPS... Most akkor hogy is van ez??? -
#1150 az Outlaws után ez a legjobb westernes game számomra:) A Gun egy xar volt szvsz -
#1149 igaz, de abból hány volt westernes? -
#1148 Pontosan..
Bár a techland motorja a kezdetekben ("újkorában") sem volt 1 optimalizációs csoda :)) -
#1147 Lehet nemvolt mind ilyen részletes lehet agyatlan hent volt, sci-fi volt, de nem akadt maxon élvezhettem, és gyönyörű volt. A sebesség nagyon fontos tényező egy játéknál ha nincs meg akkor a hangulat is csappan. Épp ezér ezt nem fogom és nem is tudom több órán át oltni, mer idegesít hogy ilyen :/ -
#1146 de megvan.. nézd felülről a füvet, és forogj körbe..
Ugyanez volt a krómnál is :-) -
#1145 JA és hogyhogy kategóriájában egyetlen?? nem tudom megszámolni egy kezemen hány FPS jött ki az elmúlt 2 évben és mind egytől egyig egy rakás szar (legalább is nekem mert 5 precnél tovább nem kötöttewk le) -
#1144 Ha a vegetáció 3D-s lenne, meg is érteném ezt a vasigényt. Így nem :)
-
#1143 Mondom. Nézd meg a 9-es fejezetet. Nekem egy percet sem töltött közben. Erről ennyit és óriási a bejárható terület.
JA még egy kérdés: mitől 2d a nővényzet?? éncsak eshre akasztgatott textúrákat láttam de az attól még nem 2d lévén a bokor több ágból állt. (2d-nek azt hívják amit ha körbeszaladsz ugyanazt az odlalát mutatja mindig.. nos ez itt nincs meg...) -
#1142 Tök mind1, hogy mi 3ds vagy mi nem, nem a fejlesztők hibája, ez a motor ilyen lassú, bárki bármit csinál nemlesz jobb. Újat kellett volna irni nem a több évest felspécizni... -
#1141 most multiztam egy csomot, nagyon állat:D -
#1140 Na most képzeld el ha a növények levelei nem textúrák lettek volna hanem 3d-s mesh-t kapnak mit kaptak volna a fejlesztők "optimalizálatlanság címén"?? Mellesleg FarCry-t ne emeljük erre aszintre mert ott is töltött pályarészek közben és az idő azt is bőven megszépítette nem beszélve arról, hogy szerintem teljesen gagyi volt az egész. A bejárható terep nagyságára meg check out 9-es fejezet. na az hatalmas. És ha megnézed a 3-as fejezetben is hatalmas területet lehet bejárni. Csak a pályaszerkesztéssel (hogy nem lehet visszamászni helyekre meg ilyenek) akarták a készítők vezetni a játékos kezét. Gondolom jön majd ki optimalizált driver és kijönnek a megoldások az FPS sűrítésre is csak friss a jáűték és várni kell még rá. De nagyon jól szaporítható a sebesség a lentebb említett dolgokkal. -
#1139 Mivel a kategóriába ez az 1eten elfogadható ezért nem mutathat senki ilyet mer más nincs, de ez nem hatlamazza fel ezt hogy tökéletes legyen :), persze akinek suhan annak örülünk, de a többségnek nem, és ez gáz... hogy van e szebb, persze, rengeteg dologba bele lehet kötni amitől nem élethű, amitől bugos, ami vicces :). A bejárható terep szép, csak kár, hogy tőt közbe szvsz mégse olyan hűde. De a játék maga jó, a kategória legjobbja a legrészletesebb ( mármint a western dolgokat nézve ) ezektől függetlenül. -
#1138 Nem idegesítem, kinőttem már abból a korból hogy minden kis kamugép fel tudja baxni az agyam :)