3656
-
#1217 Érdemes tovább(végig) tolni. Persze, nem menni kell gyilkolni meg elnyomni az átvezető animokat mert akkor a történet ami alapból az erőssége a játéknak elúszik. Meg ugye a nagybetűs hangulat ami miatt évek óta sírnak a game teszterek:) Na az biza kurvára ütősen megvan benne. -
#1216 Lehetne egy kérdésem?Hogy futna a game ezen a gépen? AMD Athlon 64 3500+,1gb ram,6600GT?SM 3 al? -
#1215 A HL2 source graph engine, az más kategória. Ez meg yó kis techland féle engine.
Egyébként a textúraméretet érdemes lejjebb venni, és akkor ki-be tudja a game pakolászni a VGA VRAM-jából(/ba), és gyorsabb lesz egy fokkal. -
#1214 Na, itt is megkérdezem, mert egy másik fórumon nem válaszoltak: az első map végén a Szuzi véghezviszi a lepippantást (amibe belefogott, csak megzavartak minket), vagy sem? Tehát érdemes tovább tolnom a gamét, vagy hagyjam a francba? P.S.: amúgy nálam MSI NX6600GT VTD-vel süvít, mint az atom! -
#1213 hehe!Ekkora láma nem lehetsz!!!xDDDDDDDDDDDDD
:D:D:D:D:D:D:D:D:):):):)Amugy kiba*zott jó a game 5. epizódnál járok!!!
Eddig 10/10 -
#1212 Hozta a nyuszi mielőtt paprikás lett belőle az öreg indián számára:D -
#1211 lol XDDD -
#1210 GTA hogy is néz ki ehhez képest Szerintem egész szanandreas készült annyi polygonból és annyi időráfordítással mint itt Hope városa.
Valamint Oblivionban a nagyterület akár síma lapos is lehetne mert mindenhova el tudsz sétálni vagy loavgolni nincs megkülönböztetett Magas terület nincs speciális eszközökkel elérhető terület. Nincs sodrása a folyónak, Igazából szél sincs csak valami ami mozgatja az ágakat más hatás nem érvényesül sehol (szerintem erősen műanyag a látványvilága alapból az oblinak (natural 2.0 csinál vele valami használhatót meg a retextúrázó packok de akkor meg szaggat az is mint az állat:D) és particle system nagyjából mint olyan nem létezik:D -
#1209 szerintem nézzél szét az utcán a és less bele konténerekbe\kukákba hátha valaki kidobott egyet...
te nagyon hülye vagy!már bocs... xDDDDDDD -
nagyaki #1208 ti aztán jó gonoszak vagytok -
6600GT #1207 veddd meg, megéri -
#1206 törődj bele, hogy itt senki nem fog neked válaszolni:) -
nagyaki #1205 torrentesre de nem kaptam neki torrent fájlt -
Hellsing47 #1204 hát de itt mnki azzal jáccik -
6600GT #1203 akkor mielyre??? -
nagyaki #1202 nem a bolti változatra gondoltam -
#1201 nincs, mi is csak véletlenül találtuk meg az ágy alatt D: -
nagyaki #1200 valami ötlet -
6600GT #1199 ez megfogot -
#1198 lol!
ne szerezzem meg helyetted véletlen?aztán majd fel is telepítem majd nehogy belefáradjál... -.- -
nagyaki #1197 szasztok van ötletetek hogy hogyan szerezzem meg a játékot -
#1196 tes4nemér, ott töltöget, itt azon a bizonyos pályán nem.
gta viszont jogos :) -
#1195 de nem érdekli látod:D ilyet sem láttam még, h vki azt kéri, mondjam meg a végét:D -
#1194 az úgy nem móka ha megmondjuk, játszd végig:) -
6600GT #1193 milyen a befejezés???? várható Új rész? -
#1192 GTA-kban, TES4-Oblivionban jóval nagyobb terület van, de ha műfajon belül maradunk, akkor a GUN-ban is nagyobb a terület szvsz=)
de a többivel egyetértek:) -
#1191 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nagyon álat rész de amikor a sastollat kell megszerezni meg a nyuszikat vadászni az is állat:D valamint a ló animálása kegyetlen szép lett...Meg a legeslegvégén amikor Ray-t szinte a sírás fojtogatja mikor rájön mekkora idióta volt. szerintem totál elsőrangú a szinkron... -
#1190 Nem szar hanem lassú... Arról hogy szar azután dönts, hogy egyáltalán végigjátszottad... -
#1189 melyik MEGJELENT játékban van dús, árnyékolt(!), 3d növényzet? ;)
amugy végigtoltam, nálam is az év eddigi legjobbja :) sőt! hangulat szempontbol minden idők legjobbja, mondjuk én b*rom a farcryt jobban imádtam, kicsit az agyatlan FPS-ek felé hajlok ;)
a csucs pálya az, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahh, kétszer visszatöltöttem :Da csajt szállitó postakocsit üldözöm lovon,
és persze, ez a játék rendelkezik a legnagyobb pályával, aki végigtolta, egyetért majd velem (és Bucserrel) :)
10/10 game! aki kihagyja, bolond :) -
ToMy_ #1188 hatbazz, ez éppen olyan szar mindenlow beállításokkal, mint mindenhigh-on
mindkét esetben van 10-15 fps -
#1187 Az árnyékok részletességét vedd le 1024-re és nyersz 1-2 fps-t aztán vedd le az árnyékokat low-ra és még nyertél 2-3-at.
"de a HL2-ével mindig nem ér be" LOL nemrég tárgyaltuk, hogy nem lehet HL2-vel hasonlítani (ahogy ezt mások említették). Másrészt HL2-nél az emberek kb 3* annyi polygonból álnak a területek is és a textúrák felbontása kb 3-szoros:D Mellesleg itt valóban vannak brutálisan nagy pályák.
Egyébként sejtésem szerinty a rengeteg közbenső töltésnél nem a pályát kell töltenie hanem az AI-t és a scripteket valamint az előremeghatározott triggereket. -
6600GT #1186 ez mit állit MAP SIZE???:1024 vagy 2048
szerinem azért kell neki nagy gép mert nagy a terület amit ki kell dolgozni,mert ez bizony nem a legszebb,de azért szép,de a HL2-ével mindig nem ér be -
#1185 jaja, ilyet még 1 játékban sem láttam, nagyon tetszik:) -
ArcZ #1184 köszi. dolgozok rajta. de már a hancúrléc ki van a bujkálásokkal. attól a sok faszitól meg nem tudok elmenni. már szétb.a.sz. az ideg. remélem ez volt az uccsó bujkálós pálya. (apreybenhálistenneknemvoltilyen)
!még1*thx! -
#1183 grafikát load előtt is állíthatod... nem csak telepítés után.
Miután kiugrassz az ablakon mindig keres solyan helyet ahol ládák mögé tudsz bújni. de csaka te kedvedért elmondom, hogy rohanni kell az előzőleg szerelt kocsi felé. De mondjuk az is elég lett volna ha visszaolvasol.. -
ArcZ #1182 Hali!
Kiugrok -az elején a pisztollyal Suzy ablakából, és merre tovább? Csak az ostor van nálam... Feszt lelőnek, pedig már osotnam egy csomó helyen.
Valamint a grafikát nem lehet állítani? Csak az elején, install után?
thx!
-
6600GT #1181 az a király az egészben, hogy mész mondjuk Billy-vel és végigvitted az adot pályát akor a köv-ben a másik csávóval azt is látod amit akkor a másik pályán csináltál vagysi mutatja amikor is Billyvel csináltál! -
nagyaki #1180 szasztok, tudom warez, de privibe nekem tud küldeni megoldást hogy hogy szedhetném le a játékot, mert nem kaptam torrentfájlt neki és nagyon kíváncsi vagyok a játékra -
#1179 Az mért van hogy a demoból nem akar kilépni? Mert lejátsza nekem a sok szarságát és a végén ott marad a fekete képernyö. És sehogy se lehet kilépni... -
MagyaR #1178 A daemonsba az emulation résznél, csak a securom legyen kipipálva!
Amikor 4.szerre akartam elindítani a gammát nekem is ez a hiba jött ki, de ez megoldotta!
Persze nemtom, hogy neked megfogja-e...