3656
  • Bucser
    mondjuk nem tudom ki tanított téged tömöríteni ha mindig egy középső fájlal kezded a kitömörítést...
  • Balumann
    jah msn-en vagy e-mailbe is elküldhetnéd, [email protected]
    Előre is köszi
  • Mr Bishop
    Küldjem Balumann ?
    hy
  • Balumann
    nekem nem volt :(
    Most jut eszembe, egyik játéknál volt hogy csak akkor volt mds is, hogyha az első fájlt nyitottam meg a tömörített izéknél :( Hát akkor ezt elcsesztem. Valaki feltuja rakni az mds fájlt pls?
  • Balumann
    Leszedtem a legújabb cureromot is. Beállítok mindent úgy ahogy kell, de azt írja hogy a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni. :(
    Az sw Battlefront 2-nél tudom hogy hiba volt hogy nincs .mds fájl, csak mdf. Egyébként még curerommal már vagy 4 játékot elindíottam, tehát biztos hogy nem állítottam be rosszul :S
  • SötétBarom
    Nem rossz ötlet valóban... El tudnék képzelni pl unreal szerű assault pályákat, ahol vonatot kell rabolni lóról, frankó bankrablások, indiánok vs. sápadtarcúak.. csomó lehetőség van a témában..
  • Bucser
    Mondjuk mekkor aállat lenne hogy egy canynonban az egyik félnek meg kell állítania a kocsit a másik félnek meg mindenáron meg kell védenie.. mekkora multik lennének:D Pláne ha figyelembe vesszük a játék lehetőségeit:)
  • dronkZero
    Igény szerintem lenne rá simán. Csak valahogy senki nem hajlandó csinálni. Ha lenne ilyesmi, szívesen dolgoznék is rajta pályák, modellezés terén...
  • Bucser
    miért ne lenne?? Azt kell mountolni o_O
  • Balumann
    Nektek nincs mds fájl az mdf mellett?
  • SötétBarom
    Battlefield West ;D
  • dronkZero
    Megnéztem. A multis pályák mérete le van korlátozva, ráadásul az editor olyan tetű lassú volt, amikor betöltöttem a IX. epizód pályáját, hogy kilépni alig tudtam. Új pálya készítésnél megkérdezi, hogy single, deathmatch, goldrush, vagy robbery, gondolom a lepakolható entity-k is ettől függnek, valószínűleg akkor nem enged lovat sem. Nem tuti, annyira nem mélyedtem bele.
    Ezek fényében már ment is az uninstall. Nagy kár, hogy csak egy egyszervégigjátszós, egynapos westernt kaptunk most is... :(
    Ha esetleg a jövőben lesz hozzá lovaglós, nagyteres multi, akkor érdekelni fog, de ez így süllyesztő...
  • Mikiller
    Nekem is lejött, de van egy kis problémám.
    Tiszta vírusos az egész, legalább is a Kaspersky szerint.
    A DVD-n lévő PlugIn könyvtárban az összes DLL, és a főkönyvtárban 3 DLL ami vmi Type Win32 vírust jelez
    Fel sem tudom így telepíteni, mert kitörlődik egyből az összes ilyen file, ha manuálisan bemásolom, akkor meg játék előtt törlődik.Vírusírtót kikapcsolva meg nem indul el, hiába a Securom Loader v1.2, pedig a Hitman és a Tomb Raider is ment vele.
  • Bucser
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    el kell menni jobbra a vonat mellett van egy ösvény ott van 3 fószer töltény meg fegyverek és a deszkát amivel ki van támasztva az ajtó el kell lőni a távcsöves karabéllyal.
  • dronkZero
    Kipróbáltam a multit is. Szörnyű, hogy mennyire nincs fantáziájuk. Hatalmas lehetőségek lennének az engine-ben, erre bezárnak egy CSé pályányi területre, meg elveszik a lovakat. Így ennek mi értelme van? A játékmódok alig valamiben különböznek a deathmatchtől, a robbery is inkább team deathmatch, mint bankrablás. Ráadásul olyan kis helyen történik, hogy ha nem lennének közben házak, az egyik spawnhelyről fejbe lehetne lődözni a másik csapatot.
    Hát, nem tudom... Egy játék tartósságát szerintem nagyrészt a multi játék határozza meg, ami itt a lehetőségek ellenére nagyon le van butítva. Kár érte. Sokkal, nagyon sokkal többet ki lehetne hozni belőle.
    Lehet, hogy meg kéne próbálni összedobni egy pályát a ChromeEd-del, ami igazából ki is használja a lehetőségeket. Lehet, hogy még lovakat is le lehet pakolni. Mindjárt meg is nézem.
  • dronkZero
    A templom melletti törmelékre mássz fel!
  • dronkZero
    Na, egy kis élménybeszámoló... Reggel tízkor jött le, este kilencre befejeztem, szal kicsit rövid volt, de qrvajó!
    2500+ Barton, 1G RAM, 9600XT szar gépemen teljesen jól futott minimum grafikán, csak az Ep.IX-ben a sűrű aljnövényzetben szaggatott kellemetlenül.
    Nagyon fasza játék, ezt előre leszögezem, nehogy az jöjjön le, hogy csak fikázni akarom. Együltömben végig "kellett" játszanom, szal azért az jelent valamit... Azért leírok pár dolgot, ami szerintem egy kicsit jobb is lehetett volna.
    Amivel kisebb bajom van, az az, hogy lovagolni illetve íjjal lődözni nemigen van lehetőség, Ray-jel sokszorta többet kell hentelni. Nyugodtan hagyhatták volna Billy-t is egy kicsit elszabadulni...
    Az elején nagyon megijedtem, hogy egy Chrome engine-t lebutítottak egy folyosós HL/Quake szinre, de aztán a későbbi pályák hál' istennek sokkal tágasabbak.
    Az előzetes infókban említették, hogy a lovak teljesen különbözőek lesznek. Na, én semmi ilyesmit nem vettem észre. Mindegyik egyformának tűnt, és sajnos még mindig úgy működnek, mint pl BFben a dzsip. Nyomom a gázt, kanyarodok, rányomom a nitrót... Na jó, ugrani is tud, azt kocsival nem lehet. Nagyon várok egy olyan játékra, ahol megpróbálják igazán lemodellezni a lovak _viselkedését_. Pl hogy megijed, nem hajlandó átugrani a dolgokat, nem megy neki a fának, csökönyös, ledob, ilyesmi. Sajnos ez ebből a játékból is kimaradt... Kár, hogy járműként tekintenek rá minden játékban a programozók...
    A játék vége nem kevéssé bugos szegény...

Első körben nem jöttem rá, hogy mit is kéne csinálni a víztárzóval, megpróbáltam körbefutni a falon az ágyúhoz. Amikor a ház hátsó oldalánál jártam, a hátsó ajtón kijött egy csóka. Lenyilaztam, és befutottam a nyitott ajtón. Lementem, kiszabadítottam Rayt meg Mollyt. Ök nagy hálálkodás közepette átgyalogoltak a tűzön... Ray kérdezte, hogy mi van Juarezzel, erre Billy közölte, hogy meghalt. Tényleg? Nem is találkoztam vele... :) Na sebaj. Legalább megtudtam, hogy páncélban van... Tarkónlőtte Rayt, levertem mint a taxiórát, erre lejárt az idő, amit Rayék kiszabadítására kaptam... A képernyő elsötétedett, space-re nem kezde újból az autosave-től, nem tudtam behozni a menüt, altF4-re nem reagált, kialttabolni nem hagyott, power gombot kellett nyomnom, aztán megvártam míg kilépett az XP... Második próbálkozásra megoldottam a ciszternás dolgot, mentem párbajozni a faterral. A rohadék csal, neki 6 golyója van a tárban, és ha ellőtte, elkezd tárazni a mocsok. (jobbra-balra hajolgatással elkerültem vagy 8 lövését...) Mivel tudtam, hogy fel fog éledni, addig próbáloztam, amíg fejbe nem tudtam lőni, de abból is feltámad a rohadék... :) Ezek a főgenyók már csak ilyenek... :) Olyan is volt, hogy el akartam menteni Ray utolsó lövése előtt, előjött a menü, és a képpel együtt elfeketedett. Szal a végét mintha kicsit összecsapták volna...

Na mindegy, mindezek ellenére egy élmény volt, nagyon jó játék.
  • bigfoot
    nah kipróbáltam a demót!!
    nekem nagyon bejön!!!végre egy jó game!!
    mediumra állítottam mindent úgy jól fut,gondolom maxon csak 7800gtx meg hasonlókon fut rendesen nem?
  • Yossarian
    mountold be daemon4.03-ba az imidzs fájlt,ezt töltsd le: KRKSecurom_Loader_1_2, indítsd el az asr.exe-t, tallózd be a telepített játék mappájában levő COJ.exe-t és mennie kell!
  • Shep
    1223-ra senki nem tud, vagy nem akar válaszolni?
  • danon25
    hogy tudom elinditani?Mindig a securom védelemre hivatkozik.az istenér sem hajlando indulni.HELP????
  • bepe79
    Nem. Hivatalosan még nem, csak jövő héten kerül a boltokba. A warez verzió jelent meg.
  • bigfoot
    már meg is jelent a game?
  • bepe79
    Semmit nem kell mahinálni. Game telepít, CureROM v2.x.x.x letötl, telepít. CureROM profil létrehoz, ami a coj .exe-jére mutat, és indít. Ennyi. Nem kell tökölni, nem kell agyalni, nem kell variálni/mahinálni, ilyen egyszerű.
  • Yossarian
    menj fel a vonat tetejére!
  • ChevyG work
    amúgy kaptad v találtad azt a kártyát?
    [gonosz]
  • ChevyG work
    a demot 9800proval probáltam és elég jo volt vele...
  • UltimateGamR
    plz Help! Vonatos pályán vagyok , ha jól tudom akkor az utolsó kocsiba kellene átmenni , de nem tudok mivel elbarikádozták. A kapitány mondja hogy vegyem fel a távcsöves puskát és lőjek le ( ? ) valakit. És itt kellene a help hogy kit lőjek le esetleg mást kell csinálni?
  • SötétBarom
    reverend ray for prezident.
  • priluki
    DDDD,na igen..
  • svédcsepp
    Bezzeg a jó öreg wolfeinstein meg a spear of destiny.Mostmár képernyőkimélőként fut a windowsban,egykor pedig gigászi gamma volt :D:D
  • McW
    Nekem asr-el sehogyse akart működni, curerom-al viszont simán. Ajánlom, hogy próbáld ki a legutóbbi verziójával, ha avval se megy passz.Sose értettem, mért van az, hogy egyik gépen elindul másikon nem... mitől függ? Valaki elmagyarázhatná egyszer...
  • Balumann
    sajna nem oldott meg de köszi :( Hihetetlen eddig majdnem minden ilyen játékot betudtam indítani még a starforce-sakat is.
    Daemontools-ba csak a securm aktív, meghajtók nightmare-velkivannak tiltva. A megfelelő modult nem sikerült aktiválni. Ha a meghajtókat visszarakom akkor eredeti cd-t rakjam be, securom loaderrel ugyan úgy :( Esetleg Curerom az jó a securom 7-re? mert akkor még azt megpróbálom. Ha nem jó akkor asszem várok a crack-re.
    Pedig a win is mostanában lett újra téve, de már elég sok midnen szarakodik :(
  • Istencsászár
    Dehogynem, minden pécé játék erről szól... sajnos...
  • Shep
    ?????
    Mikor a kincset kell előteremteni, hogy tudok felmenni meglükni a nagy golyóbist?
  • Vinsanity15
    Na de mégis.Mire számítsak,mert annyira nincs jó netem, hogy fölösen töltsem le.
  • Bucser
    Nem akar senki rávenni a vastuningra.

Ne játsz vele:D
  • svédcsepp
    Ja és a prey se volt annyira a rossz, sztem ;)
  • svédcsepp
    Egyenlőre nemindul a cucc,de most még csak a securomra hivatkozik.
    A 2ik ok még mindig az,hogy nekem "gagyi" fx 5900xt-m van,nah már most lehet ,hogy ez 1 csodaszép játék ,de csodaszép játék elég sok volt,ami elfutott ezen a kártyán is
    .half life2,sin1,F.E.A.R,farcry és azért ebben is szép effektek voltak főleg a FEARben a golyó utáni és közbeni nyomok, füst stb a half life2 vize tükröződése pedig máig verhetetlen sztem....nah mind1,de ez azért bosszantó,hogy ilyen impotens modon akarják rávenni az embert a vastuningolásra
  • Bucser
    tedd fel és megtudod.