Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a sok rinyálónk: nagyságrendekkel jobban megy a game mint a demo pedig nekem már azzalse volt tul nagy bajom..., egyedül a töltések maradtak emg kruva hosszúra..., legalábbis nekem... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
"Nekem geforce 7900gt-m van 3 gigaherces 2 magos proci és ugyanúgy akad maxon!

Legalábbis a pisztolyos csávóval 13-18 fpsel nyomtam, olykor felment 20ra néhol, de lehet, hogy csak a szemem káprázott!

Ja és hozzátenném, hogy felvolt maxra tuningolva a kártyám!

De nemtom miért de van egy olyan érzésem, hogy ha nem tuningoltam volna rajta semmit ugyanúgy ment volna rajta a gamma!

Szal a motor az ami eléggé el lett rontva (szal nem egy source motor ami gef 2vel is tud repeszteni)."

Hehe errõl ennyit! <#levele>

Egy másik :

"nem lenne rosz, DE...
top5 legszarabbul optimalizált játékban benne van. dobogóra is állhat
a gépem ma már igencsak szarnak mondható (2600+,1gbram,6600gt), de hát basszák+, ha fullrabutítasz mindent legalább akkor normálisan fusson már egy játék az elõzõ generációs mainstram vason
másik meg hogy kb 5percig tölt egy 2perc alatt bebarangolható pályarészt.
ahogy látom gerger kollega highend vasán se igazán remekel.
tapsoljuk meg a pc-s játékfejlesztés egyik gyöngyszemét."

Next PC upgrade: 2022

Nah még 20 perc. Kivi vok, hogy elindul-e securomloaderrel (ha nem sajna kikell írnom dvdre).

Nos ha legalább nem 30 fpsel fog futni a gamma, akkor dühös leszek<#ravasz1>.
Bár ha bithumenen nézitek a fórumot nem úgy tûnik, hogy jobb lett volba az optimalizálás 😊.

Talán egykis remény a játékot illetõen!

Idézek: hát nemtom de nekem x800 gto val max grafon tolja a 60fps-t...legalábbis a riva tuner azt jelzi...szval nekem nem akad.

(Nyilván nem 1600*1200 ba, és mivel ha jól tom x800gto nem tud sm3.0-t ezért csak sm2.0-val, de még azse biztos, hogy élsimítással, ja és azis lehet, hogy a kevés fpstõl kiakadt a rivatunnere a jereknek
<#idiota>, és mivel õ csak a rivatunerben hisz bemeséli magának hogy nem akad miközben igaziból 5 fpsel fut nenki! 😄 )

Bucser
húú hogy én ezt hány gimistõl hallottam már😄 Én is mindenkinek ezt mondtam aztán 2 után rá sem néztem a könyvre.. sõt még miután betettem a táskába a suliban azután sem láttam másnapig míg át nem pakoltam az új napra. sõt utssó évben vittem magammal 3 füzetet egy négyzetrácsosat egy vonalast meg egy üreset... a Könyveket ugyis vitték a többiek😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

örülünk neki...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát azé elég kemény suliba járok! Pluszba a délutáni programok, szal van amikor 11kor végzek a tanulással..

Amúgy én meg fél hétkor kelek<#idiota>, de ezt hagyjuk abba inkább<#vigyor2>

Hát azé elég kemény suliba járok! Pluszba a délutáni programok, szal van amikor 11kor végzek a tanulással..

Amúgy én meg fél hétkor kelek<#idiota>

nem én állitottam fel a csoda teoriát..., én csak közöltem az eredményt ahelyett hogy tépném a számat a magyarázgatással 😄

Istencsászár
De szoktak, pl itwins... pl gtl, wr2 stb... 1 dvdt betömörítenek 1.9-8 gba.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bucser
Majd kisméretû könyveket készítenek és oda a keményfedõs tanknyv😄 na meg a gyerekek majd nagyítót hortdanak😄 leleményesek a tankönyvírók biza hogy minden beleférjen a 3kg-ba😄 Jobb lesz mint az army backpack😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nem hallotad? mondták a hiradoban hogy olyan elssz az orarend hogy a alsósoknak ne legyen a táskája 3kg-nál nehezebb (eza fõhür, broáf...), ergo mindenhol gyk ugyan oylan kell hogy legyen az órarend emiatt 😄DD

Bucser
Az ISO-t tömörgethetik amerre akarják... Az mindig kb ugyanakkora marad mint kicsomizva. pláne mivel tömöríteni nem szoktak sokat csak darabolni mert ha tömöríted az anyagot nagyobb az esélye a crc hibára és adatvesztésre.

Bucser
Ó te szegény most sajnáljalak?? én meg Szakdolgozatírás melett TDK-t íreok meg minden nap 7-kor kelek megyek melóba mellette meg nappalis diák vagyok és sokszor hétvégén is meló van... (+ ugye kedvesem is jobban szereti ha vele foglalkozom a játék helyett amit meg tudok érteni) Szóval középsuliban ezen kiakadni, hogy 3*7 óra és hû de le vagy terhelve😄 eléggé LOL😄 Majd ha lesz idõm sajnállak (hidd el nem lesz😄) Én örülök neki ha jövõ héten lesz 2-3 órám leülni játszani kicsit (összesen)

az 1.8 gigából 2 lessz kicsomizva szal nem jött be hogy majd miylen kruva nagy elssz amugy csak jól van tömörgetve 😄

mivan egy suliba járunk???
nekem is xD 😞

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Ja és ha nem lesz jó nekem secrommal akkor kiírom alcohollal azt utána úgy mountolom be! Nekem mindenképp muszály már most hétvégén játszani vele, mert hétfõn beindul a skool, azt elég keményen szopacs lesz, szal alig lesz idõm játszani!

1 héten 3szor 7 óra, blááá!

Hát az intel celeron 2,6os proci télleg nem vmi jó, de 1 gigaram és 6600gt az jó lesz neki! Mindenesetre menni fog, de majd meglátom, hogy hogy optimizálták

Enyém se olyan hyper! Bevallom õszintén jobbra számítottam amikor megvettem!
Reméltem, hogy a mostani játékok vagy a kicsit régebbiek mennek rendesen fullon, de nem teljesen és azé egy 7900gt jelenleg (már nem sokáig) a 2. legjobb kártya az nvidia kártyák közül (7950gx az csak 2 db 7900gtx szal az nem számít).

Hát lehet, hogy nem lesz ien eccerû, mint az elõzõ hsz-mben az elindítása de majd meglássuk, addigis gityózok eggyet!

heliosz007
ja ezt vágom de nekem a secRom nem igazán szokott beválni😞 de sebaj majd most!!! .. ja és még vmi : az én gépem má nagyon nem számít csúcsnak ( intel celeron 2.6 ghz, 1 gb ram, 6600 gt) ezen hogy fog menni?

csodás, akkor most dõlj kardodba...

1 óra 40 perc amire lejön!!! Szal 1 óra és fél kettõ között fogok véleményt írni amiután fél órát játszottam vele legalább!

5 perc alatt eljutok a pisztolyos csávóval odáig ahol jártam, azt kicsit tovább viszem, azt itt leírom, hogy optimizálva lett-e.

Amúgy ezt most leírom, hogy kell elindítani! Elég egyszerûnek hangzik de majd meglátjuk!

Íme:

1. Fogod a daemon tools 4.0-át (vagy 4.03 ezt még nemtom)

2. Letöltöd innét
a securom loadert!

3. Feltolod a gammát azzal a seriallal ami levan írva.

4. Megnyitod a securom loadert, megadod a gamma exe-jét

5. Elindítod a gammát és élvezed

Egyszerûnek tûnik de meglátjuk, hogy télleg az-e!

Amint mondtam 1 óra körül írok véleményt 😊.

Istencsászár
Tudod nekem nincs olyan hyper gépem mint neked, és 1024ben játszhatatlan... habár a fejlesztõk álltal követelet konfig megvan hozzá...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

heliosz007
siess😄 véleményt várunk 😄 ja és azt is írd le hogy indítottad el!!!

Én eccerûen max felbontáson lejjebb veszem a felbontást azt kész repül a gamma! 😊. Csak az 1600*1200as felbontás ami rendesen megizzasztja a gépemet, de maximum 1280*1024be fogom tolni! A demo úgy még élvezhetõ volt a gépemen!

Meg ebbe a teljes játékba lehet, hogy nem lesz 30as fps limit, de ki tudja...

Nemistom meikkel kezdjem, indiannal vagy a pisztolyos csávóval<#ravasz1>

grebber
Várom az elsõ benyomásokat a fullról olyanoktól akik a demó beli játszhatatlanság után is rászánta magát a game leszedésére.

Next PC upgrade: 2022

Nah megis találtam a választ!

Hát szntem elég nudli az elindítása! Sõt ez még jobb is mint a reload!
Majd ha a jövõben lesznek patchek nem kell azokat is crackelni!

Az a daemonba van, vagy egy külön program?

Rákeresek googlen, de ha tod inkább válaszolj nehogy vmi régebbi verziót szedjek le.

Istencsászár
Securom Loader, ennyi.

Istencsászár
Mondjuk engem hogy ne 20 fpssel szaladjon 😊

Nah megvan! De még mindig nem teljesen világos, hogy hogyis kell megcsinálni!

íme:

"Írd ki Alcohol 120%-al rmps -el, installáld fel a Daemon Tools 4-et vdriver tiltás-al, és engedélyezd az rmps emulációt a dt4-nek;

Vagy az alternatív opció hogy be mountolod a kép fájlt Daemon Tools-ba és használod a Securom Loader-t a játék elindításához."

Ez az elsõ lépésbe az nem világos, hogy alcohollal kikell írnom dvdre, azt daemonnal emuláljam be????

A 2. lépéd szimpatikusabb csak azt nem tudom, hogy mi ez a Securom Loader!
Esetleg az a securomos pack, amit pl. worms4nél, prince of persiánál kellett használni? Najó rákeresek googlen.

reger
Ez kérlek ,lefordítva a következõ: Várd meg a RELOADEDET

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

heliosz007
pff annak én is örülnék, de szerintem én megvárom a cracket😄 de ha tud vki vmi jó kis módszer természetesen kipróbálom!

Hmmm. Lehet hogy igazatok van.

Esetleg ezt vki eltudná magyarázni?

"Burn in a120, burn with rmps checked, install DT4 with vdrives disabled, and enable rmps emulation in DT4.

Alternative option is mounting the image with Daemon-Tools,use Securom loader to start game."

Mármint a lépéseket letudná vki pontosan fordítani?

heliosz007
én leszedem és utána má csak a crack kell !!

én ezt még nem szedem le..SecuROM-os védelme van szal legkésöbb hétfön kint lesz a RELOADED-töl is😊
én inkább megvárom azt😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Hát az kit érdekel hogy optimizálták vagy nem én egész éjjel nyomni fogom<#idiota>. 2 óra és lejön!

Persze remélem ez nem ien szar kábellehuzogatós mert akko naon megszíttam, mert olyan gépházam van, hogy betonfúróval lehet csak szétszedni!!!

De bithumenen nem írtak róla semmit, mármint, hogy hogyan kell elindítani vagy bármi, de most megnézem hogy szarakodós-e!!

reger
Hja ,az király lenne ,de legalább arra jó hogy a többi csapat az õ lopott cuccukat megtörje

Istencsászár
Borítékolhatod hogy nem😊

remélem optimalizálták és akkor majd kiprobálom...

õk ügyesek...

kilopják vagy nemtom de az Unleahed naon jo lopos csapat😄😄
még ha tudnának játékot törni akkor mi lenne huuuuuu
Nem értem, hogy lehet, hogy a megjelenés elött,jóval elöbb,kinn van néhány game😛rey, El matador ,Call of juarez......egyszerüen hogyan???<#nemtudom>

izé..., hát ez nagyon mérvadó 😛PP

ha nekem nem hisztek akkor az már rég rossz😄😄
A picsába tényleg kinnvan:Games!!!!<#integet2><#integet2>

heyles!!
én is igy teszek
reger
Nforcon tényleg kint ,van de én inkább várok egy nem szarakodós verziót( pl.reloaded)

Istencsászár
Nem kapkodok utánna😄 majd ha igaz, akkor majd 😊

nem hanem nekem ugy rémlett mintha halasztották volna jövõre, de ezekszerint tévedtem, márha nem fake 😛