3656
-
#1297 Balu.. honna szedted a procyon.exe-t??
kéne nekem is, mert hibával elszáll az inditás..
[email protected] ha esetleg valakinek megvan..
THX greg -
MagyaR #1296 Nekem is csak 15 fps körül mozgott az fpsem maxon 1600*1200ba azt levettem a fenébe 1024*768ba a felbontást!
Amúgy ha az árnyékokat butítjátok, akkor jobban fut a gamma tőle! Nekem sokkal jobb lett amikor levettem mediumra! Meg azis van ajánlva...
Amúgy melyik a cooperative mód? Nem nagyon találtam iet, pedig kell hogy legyen... -
#1295 milyen géped van? -
Hellsing47 #1294 szép :))
a 3.képet qrva jol fényképezted le :) -
#1293 huu, ezt elb.sztam, a nagyokat tettem fel. de jo hogy nincs mod -
#1292 csináltam pár screenshotot , így egy lövésre a vége előtt.
-
#1291 az a magas pajtaának látszó tárgy? mert úgy rémlik, ott fel kell jutnod a végében levő ablakhoz és átmenni a víztárolóhoz. -
#1290 lehet -
Szolnokboy #1289 sikerült normálisan optimizálni ? sry, ha már volt róla szó. a demó rohadt szarul futott. -
#1288 köszi! mindent próbáltzam csak ezt nem hehhe -
#1287 sry úgyértem MULTIBAN :)) -
#1286 Lehet tolni muliban nemtudjátok? -
6600GT #1285 na én is végigvittem,nagyon tetszett a story-ja ELSö osztályú és a feladatok is változatosak voltak, szóval qu***-va JÓ volt. jó lenne ha folytatódna de arra még várhatunk -
#1284 úgy kell mint a párbajnál, szóval hirtelen felrántod az egeret -
#1283 #1276 please -
#1282 Sziasztok!
Kéne eg ykis segítség olyantól aki már végigvitte a játékot:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ray utolsó lövésénél vagyok amikor Juarez leszúrná Billyt. Itt simán ugyanugy bal/jobb egérgombbal elő kéne vennie a fegyvert? Mert én bármit is nyomok egérgombokat vagy a pisztolnak megfelelő számot (2) nem veszi elő, ergo nem tudom befejezni a játékot... bug vagy valamit nagyonnemjól csinálok?
-
nagyaki #1281 tudtok -
#1280 Meg kell próbálni, pl be lehet lőni, hogy SM 1.1-el, SM1.4-el induljon a game (menüben csak 2.0 v 3.0 választható), én kipróbáltam az 1.1-et, de játékbetöltéskor kifagyott. -
nagyaki #1279 szasztok most tudtok segíteni -
#1278 Nem butult meg a gamepadod, vagy valami ilyesmi? (ha van gamepad húzd ki) -
#1277 tényleg valaki nemtudja ki adta Ray hangját? -
#1276 hi ! gondom van ! a VIII. epizódnál tartok ( mindenjó ) csakhogy a pálya eleje óta a csávókám forog :( tehát nem nyúlok semmihez de a muki forog körbe körbe szép lassan ! először azt hittem el fog múlni de nem :( mit lehet ilyenkor tenni :( ha kilépek és visszalépek az nem segít! -
#1275 köszi :D -
#1274 Nem ítéltem meg, csak másik játék motor továbbfejlesztésével többet tudtak volna kihozni ezt akartam mondani (nem feltétlen graffra gondolok, mert az nálam az csak háttérbe van) :)
Egyébként nekem teljesen jó így is 800x600 low-on, remélem 25 fps-nél nem megy lejjebb. Az ini fájlba lejjebb is lehet venni a grafot esetleg a játékbeállításokénál? -
Nyedi #1273 Teccik a gém de elakadtam a 3. fejezetben mikor Rayel kell ölni a népet. Rámgyujtották a börötnt én meg bejutottam abba a raktárba amin át Billyvel is át kellett menni. Na ott mi a francot kell csinűlni mer nemtok kijutni belőle -
Jhon Balu #1272 ok köszi -
#1271 lopakodni kell igen. Kövesd az iránytűt! -
#1270 Én most tartok a texas rangeres résznél, de egyszerűen nem bírja a gép 10-15en lőnek egyszerre ,minden maxon. 2fps kb és 3 mp megakadás. -
Jhon Balu #1269 hi!én most kezdtem a gamét jónak igérkezik.elindítással nemvolt semmi gondom de a játékmenettel már van és sajna mindjárt az elején.mit kell csinálnom mindjárt az elején ahol lejövök a domboldalról és egy pali van az udvarban tesz vesz oda mentem hozzá de mindjárt kezdhettem is elöröl a játékot.lopakodnom kéne vagy mi?(help) -
#1268 Bocs pajti, de a grafikát ne egy R9600 alapján ítéld meg. Ahogy tudtam, kimaxoltam (2048-as high árnyékok, SM3.0, stb, gyönyörű, modern grafika, és az ini turkálásokból úgy láttam, hogy igazán menüből ki se lehet hozni a max-ot, mert pl az árnyékokra "Very" High beállítást nem lehet rakni, az ini-ben viszont ott van, mindegy)
Szóval látni kell fullon, mozgatni (ha megmozdul - nekem úgy 12-15-20 fps) és utána ítélni. :) -
#1267 Bocs de ott még nem tartok :D -
#1266 Nekem is help! -
#1265 Balunak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elmész a házikóhoz, a jobb oldalhoz lopakodsz, majd odeteszed a dobozt, és felmászola tetőre. Majd felveszed a fegyót, már nem kell félned a muksótól. Odamész a hordóhoz, és lelövöd a palackokat. -
#1264 Na, 800x600-ba mindne low-on nem akad vészesen, 25-30 fps-el elszaladgál. Remélem így marad. De már vagy fél órája próbálom átvinni a kiképzőt de nem értem hova kell menni ott a tanyán :D De majd meg lesz. De a grafikájához képest tényleg magas a gépigénye. Nem szeretem ezt a chrome motort én se valahogy :( Bár a chrome elment még geforce 4 -emen is elég szépen. Csak hát a töltés idő... -
#1263 Help!
A 9-dik episódban vok,mászom a hegyet,de a vége felé már nincsen út,hanem meredek falú oldal.Ott hol kell feljutni? -
#1262 jeee
Alkohol120-al és egy ilyen újabb securom loaderrel (valami procyon.exe) -vel elindítult!!! Köszi mindenkinek! -
#1261 Nagyon köszi! Mostmár vagy emulátor szoftvert talál, vagy szükséges modul nem lehetett aktiválni. Na mind1 még próbálkozok, ha nem megy várok crackre, remélhetőleg hamar feltörik. Valószínűleg már elszartam hogy minden félét kipróbáltam.
Köszi mindenkinek a segítséget! -
#1260 Elment Balu e-mailbe is ! -
#1259 Hm, így linkkként nem megy. Kopipészteld be felülre, hogy:
7thzero.atw.hu/COJ_START.mds -
#1258 Heh, szerencséd, hogy alig pár kilobájt, láttam már 300megás .mds-t is...
Link