Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Legalábbis a pisztolyos csávóval 13-18 fpsel nyomtam, olykor felment 20ra néhol, de lehet, hogy csak a szemem káprázott!
Ja és hozzátenném, hogy felvolt maxra tuningolva a kártyám!
De nemtom miért de van egy olyan érzésem, hogy ha nem tuningoltam volna rajta semmit ugyanúgy ment volna rajta a gamma!
Szal a motor az ami eléggé el lett rontva (szal nem egy source motor ami gef 2vel is tud repeszteni)."
Hehe errõl ennyit! <#levele>#levele>
Egy másik :
"nem lenne rosz, DE...
top5 legszarabbul optimalizált játékban benne van. dobogóra is állhat
a gépem ma már igencsak szarnak mondható (2600+,1gbram,6600gt), de hát basszák+, ha fullrabutítasz mindent legalább akkor normálisan fusson már egy játék az elõzõ generációs mainstram vason
másik meg hogy kb 5percig tölt egy 2perc alatt bebarangolható pályarészt.
ahogy látom gerger kollega highend vasán se igazán remekel.
tapsoljuk meg a pc-s játékfejlesztés egyik gyöngyszemét."
Next PC upgrade: 2022
Nos ha legalább nem 30 fpsel fog futni a gamma, akkor dühös leszek<#ravasz1>#ravasz1>.
Bár ha bithumenen nézitek a fórumot nem úgy tûnik, hogy jobb lett volba az optimalizálás 😊.
Idézek: hát nemtom de nekem x800 gto val max grafon tolja a 60fps-t...legalábbis a riva tuner azt jelzi...szval nekem nem akad.
(Nyilván nem 1600*1200 ba, és mivel ha jól tom x800gto nem tud sm3.0-t ezért csak sm2.0-val, de még azse biztos, hogy élsimítással, ja és azis lehet, hogy a kevés fpstõl kiakadt a rivatunnere a jereknek
<#idiota>#idiota>, és mivel õ csak a rivatunerben hisz bemeséli magának hogy nem akad miközben igaziból 5 fpsel fut nenki! 😄 )
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amúgy én meg fél hétkor kelek<#idiota>#idiota>, de ezt hagyjuk abba inkább<#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy én meg fél hétkor kelek<#idiota>#idiota>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nekem is xD 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
1 héten 3szor 7 óra, blááá!
Reméltem, hogy a mostani játékok vagy a kicsit régebbiek mennek rendesen fullon, de nem teljesen és azé egy 7900gt jelenleg (már nem sokáig) a 2. legjobb kártya az nvidia kártyák közül (7950gx az csak 2 db 7900gtx szal az nem számít).
Hát lehet, hogy nem lesz ien eccerû, mint az elõzõ hsz-mben az elindítása de majd meglássuk, addigis gityózok eggyet!
5 perc alatt eljutok a pisztolyos csávóval odáig ahol jártam, azt kicsit tovább viszem, azt itt leírom, hogy optimizálva lett-e.
Amúgy ezt most leírom, hogy kell elindítani! Elég egyszerûnek hangzik de majd meglátjuk!
Íme:
1. Fogod a daemon tools 4.0-át (vagy 4.03 ezt még nemtom)
2. Letöltöd innét
a securom loadert!
3. Feltolod a gammát azzal a seriallal ami levan írva.
4. Megnyitod a securom loadert, megadod a gamma exe-jét
5. Elindítod a gammát és élvezed
Egyszerûnek tûnik de meglátjuk, hogy télleg az-e!
Amint mondtam 1 óra körül írok véleményt 😊.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Meg ebbe a teljes játékba lehet, hogy nem lesz 30as fps limit, de ki tudja...
Nemistom meikkel kezdjem, indiannal vagy a pisztolyos csávóval<#ravasz1>#ravasz1>
Next PC upgrade: 2022
Hát szntem elég nudli az elindítása! Sõt ez még jobb is mint a reload!
Majd ha a jövõben lesznek patchek nem kell azokat is crackelni!
Rákeresek googlen, de ha tod inkább válaszolj nehogy vmi régebbi verziót szedjek le.
íme:
"Írd ki Alcohol 120%-al rmps -el, installáld fel a Daemon Tools 4-et vdriver tiltás-al, és engedélyezd az rmps emulációt a dt4-nek;
Vagy az alternatív opció hogy be mountolod a kép fájlt Daemon Tools-ba és használod a Securom Loader-t a játék elindításához."
Ez az elsõ lépésbe az nem világos, hogy alcohollal kikell írnom dvdre, azt daemonnal emuláljam be????
A 2. lépéd szimpatikusabb csak azt nem tudom, hogy mi ez a Securom Loader!
Esetleg az a securomos pack, amit pl. worms4nél, prince of persiánál kellett használni? Najó rákeresek googlen.
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Esetleg ezt vki eltudná magyarázni?
"Burn in a120, burn with rmps checked, install DT4 with vdrives disabled, and enable rmps emulation in DT4.
Alternative option is mounting the image with Daemon-Tools,use Securom loader to start game."
Mármint a lépéseket letudná vki pontosan fordítani?
én inkább megvárom azt😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Persze remélem ez nem ien szar kábellehuzogatós mert akko naon megszíttam, mert olyan gépházam van, hogy betonfúróval lehet csak szétszedni!!!
De bithumenen nem írtak róla semmit, mármint, hogy hogyan kell elindítani vagy bármi, de most megnézem hogy szarakodós-e!!
még ha tudnának játékot törni akkor mi lenne huuuuuu
én is igy teszek