3656
  • cenci
    köszi!!!
  • arty
    jahogy nálad ... :)

akor az vajon miért van, h volt jópár game, nvidia logós, ami ATI-n jobban ment ? ;-) az a logo csak partneri viszonyt jelent az nvidiával, h támogatják az uj kártyáik ficsörjeit, cserébe gondolom kapnak mintakártyákat, stb ... ugyan igy szerepel pár game elején az intelHT logo, holott tudjuk jól h a64en minden játék jobban megy, mint p4-en ... marketing.
  • Yossarian
    nálam ezt jelenti az intró elején levő nvidia reklám :)
  • deicide
    ne szoljatok elég ha valaki csak linkeli:)
  • bigfoot
    ha megjelenik a crack szóljatok légyszi
  • arty
    hol mondtak ilyet?
  • Yossarian
    talan azért, mert a készítők is azt mondják?
  • bigfoot
    tök érdekes 100 ból egyszer elindul...
  • arty
    miért lenne már nvidiára optimalizálva? mert jobban megy 7900gtx-en, mint x800on? ;) x1900xtx-en nézte valaki? ;) ahogy néztem itt a véleményeket, kb azonosan megy a két riválison ...
  • bigfoot
    mennyi idő míg jön a crack??
  • deicide
    Elvastam itt is és máshol is sok hozzászolást ki is probáltam öket de nem mükött 1ik sem:( oly annyira hogy még hiba üzent sem jött!!
  • deicide
    RKYRT-9FACF-YE9AA-E9XCF-ECF9Y
  • Yossarian
    jó volt, tetszett :)
  • bigfoot
    nekem sem megy,sztem majd csak crackel,hiába csinálom meg azt amivel a többieknek megy
  • gabcsikovo
    légyszives segítsetek kéne egy cd key a játékhoz
    köszönettel
    gabcsikovo
  • gstup
    A bejáratnál nagy fa,mögé be,kihajolva kukkol,aztán amikor elmegy beosonsz,de olvass vissza,mert ezt már rengetegen kérdezték.
  • cenci
    hello!
    nekem "csak" az a gondom:lemegyek nagynehezen a hegyoldalon/legeleje/-bemennék egy udvarra:ott van egy ember-magyaráz valamit-játék ujrakezd elejétöl.probáltam ,hogy ne vegyen észre de nem megy
  • deicide
    Olvasom itt a beirásokat és sok mindenkinek nem megy a gamma...persze nekem sem..!:((

Szerintem nem ártana ha valaki hozzáértő elkezdene csinálni 1 FAQ ide..!
  • Kaszi46
    rakjad cold modba a video optionsb-en, meg fogsz lepődni:)
  • musha
    de a #1313-ban levő gépben 9600xt van, annál azért jobb a 6600gt, pláne ha nvidiára van optimalizálva...

ismét bocs az offért.
  • Bucser
    oPTIMIZED FOR nVIDIA:d
  • gregoryan
    hát ezaz, a 6600GT.. az a sovány kis tehén... nekem 6800 Ultrán prímán megy, de erre rásegít a 2GB Corsair ram is..:D:D:D
  • bazza
    hát én erre kiváncsi lennék, nekem ugyan ezeken a beállatásokon (csak minden mediumon) 20-30fps van MAX, egy AMD 2800+, 1GB, ATI x1600Pro konfiggal.
    Neki is így megy?
  • musha
    sírva fakadok, annyira nem értem, hogy akkor nálam miért teljes képregény...
    (p4 2.4, 1 gb ram, 6600gt)
    friss driverek (videókártya, direct-x, chipset, hangkártya), friss oprendszer, nem értem...
    full minimum beállítással 1-2 fps, de más játékok jól mennek, egy-két ilyen eset van, mint ez...
  • grebber
    Haveromnak ilyen gépe van és jól fut neki: AMD 2600+, 512, ATI 9600XT

1024x768-ba játszik.

Textura : High
    SM: 2.0
    Shadows: Medium
    Shadows ma size: 1024
    Trilinear
    Foliage: Medium
    Material:High
    Quick body... : On
    Depth of field: off
  • warass
    Nekem elsőre elindult 4.03-al. Minden emulation bekapcsolva, és securom loader
    7.0-val (nem a játékkönyvtárba helyezed) tallóz a COJ-t (a két pisztolyos ikonos :) )
  • sharpwrz
    Hello
    hogy lehet a legkönnyebben elinditani ezt a rohadt játékot???
    mielőbbbbbbi válaszotokat várom!!!
    próbáltam curerommal is de azt irja ki hogy összeférhetetlenség egy emuláló programmal... vagy vmi ilyesmi!!
  • bigfoot
    4.03 van fennt,nem akarok előző verziót felrakni!
    hát ez nem fok műkszeni,pedig egész nyáron nem volt egy jó game,ez lett volna az....

Kérjük helyezze be az eredeti lemezt.

mindig ezt írja ki,akármit csinálok akármelyik emulationt kapcsolok be/ki
  • MagyaR
    Próbáld meg daemon 4.0val úgyhogy csak a securom legyen bekapcsolva!

Nekem is 3. indításnál ezt írta ki és így jó lett.

És a daemon oldaláról leszedett securom loaderrel!
  • bigfoot
    nemá:(((
    addig nem bírom ki:(
  • bigfoot
  • bigfoot
  • MagyaR
    Nah, van egy rossz hírem! Ha be akarok lépni egy szerverre kiírja, hogy invalid cd-key.

Pár napja még tudtam neten nyomni, de mostmá gondolom benyomta az ubisoft a cd-key ellenőrzést (szntem nem teccet nekik, h megjelenés előtt már kinnt van a gamma) szal majd csak tört szervereken lehet neten nyomulni!

Azt marad a jó öreg hamatchi! Jó lenne ha minnél többen feljönnétek a 600. hszben leírt hamatchi "serverre", azt megbeszélnénk időpontokat és nyomnánk.

Ez a skirmis nagyon állat! Tfa-val egyezik meg, vagyis 2 csapat van és egymás ellen nyomulnak :). Olyan király volt multkor 30 emberrel játszani
  • bigfoot
  • Istencsászár
    ATI kártyákat kimondottan nemszereti... ez a sebességben meglátszik..
  • buldozer99
    Nekem ugyan ezt csinálta a Hitman Blood Money!
    És nekem csak a crack segített!
  • bigfoot
    átraktam máshova most nincs a játékkönyvtárába,csak az RMPS van bekapcsolva,most indítom erre meg azt írja ki hogy Kérjük helyezze be az eredeti lemezt.

• Shodan
    A securom loader ne legyen a játék könyvtárában!, és nevezd át valami másra.Daemonba elég ha az RMPS emu-t kapcsolod csak be.
  • Shodan
    A64 3200+@2500, 1gb/ddr500, x1800gto. A vége fele egyre jobban futott,mert ott már nincs akkora növényzet, meg kisebb terek voltak. Egy helyen vissza kellett vennem 800*600 mert már annyira akadt hogy nem tudtam megcsinálni, a shadow kikapcsolása tényleg sokat hoz, de érdekes hogy nélküle valahogy fakóbb volt minden. Engem az elején zavart hogy akadt, de néhol ilyen látvány mellett ez nem nagyon érdekelt.

Ami nagyon nem tetszett hogy a terep szinte mindenhol szögeletes volt, semmi lekerekítés, mint valami tomb raiderben, vagy HL2ben.És abszolút részletszegény. Növényzet lehetett volna változatosabb mint mondjuk az oblivionban.Ez vonatkozik a textúrákra is ,amik néhol tű élesek, néhol pedig nagyon mosódottak voltak.
    Az átvezető videók alatt nagyon gagyi kamera kezelés, kb. negyedórás szöveg és a kamera egyhelyben áll. Nem mutat minket se kívülről, pedig két igen jól kidolgozott karakterrel van dolgunk szerintem.
    A játék viszont tele van szuper ötletekkel, jók a fegyverek, a hitbox is egész jó. Elég nehéz, tetszik hogy már jó távolról lőnek és egy ideig nem is látom hogy honnan.
    Összeségében nekem nagyon tetszett. Ha jön valami jobban optimalizált patch, tuti végig viszem mégegyszer.
  • bigfoot
    nem indul nekem sem:((
    leszedtem
    dt4.03 felrakom
    előszor securom indítom nem indul
    utánna Securomv7.26Loader ezzel próbálom,állítok dt ban mindent de sehogy se indul,mindig azt írja hogy összeférhetetlenség egy emulátorral!!
    eddig ment minden securom os game!