Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
baromállat .... majd jol felirlak valami szpemlistára te ostoba segg 😞 publikus helyen nem pofázol warezoldalrol, kapis?

Forza.

alma2
mindig a piros potty fele.

szerintem

Törölt felhasználó
Kattintok a linkre,és ezt írja ki.Tudnátok segíteni ez mit jelent?

Open the Device Manager.
Double-click IDE ATA/ATAPI Controllers to display the list of controllers and channels.
Right-click the icon for the channel to which your CD/DVD drive is connected, select Properties, and then click the Advanced Settings tab.
In the Current Transfer Mode drop-down box, select 'DMA if Available' if the current setting is 'PIO Only.' If the drop-down box already shows 'DMA if Available' but the current transfer mode is PIO, then you must toggle the settings. That is: - Change the selection from 'DMA if available' to PIO only, and click OK. - Then repeat the steps above to change the selection to DMA if Available.
Bucser
Bocs a fullt próbáltad? ha nem akkor mi a faszért károgsz?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mr_no_NaMe
Milyen ez a játék? Megéri lekapni? Ez a megyek és lövök mindenre ami mozog vagy ilyen gondolkodós néha lövöldözõs gamma?
dardevil
Sziasztok!

Én már a legelelején elakadtam. Megvan a stukker - utána merre?

bepe79
Nekem sem sikerül egyetlen egy serverhez sem csatiznom a multi alatt. A tûzfalon kiengedtem (rákérdezett, és feloldottam), gamét újraindítottam, és utána is vagy motherserver timed out, vagy authorization... és nem történik semmi, vagy server timed out... <#rolleyes>

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár
Természetesen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Voltan
Giga ramom van, de a demónál egy hosszabb novellát el tudtam olvasni, míg töltött 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Törölt felhasználó
Feltelepítettem, serial szám beríva.Securom loader elindít,exe megadva.
1 perc töltés után pedig ezt kapom:

Az mindegy hol van a securom exéje ,mert a Resevoir dogs -nál át kellett nevezni és nem lehetett a játék könyvtárában.
Egyébként az 2szer elindult harmadszor ugyanezt írta ki.Mit cseszek el?
bepe79
128 MB rendszer-RAM-al és 16 megás savage4-el igen...

Suzuki Swift GL 1.3

alma2
Elso episode utan, ezek a lopodzos reszek total unalmasak, max gyonyorkodsz a kornyezetben amig varsz.Hogy mikor latnak meg, mikor nem semmi logika nincs benne, es ha meglatnak egyszeruen leguggolsz, aztan huh hirtelen nyomod veszett.
De legegyszerubb elrohanni elulok es akkor nem fel ora az elso palya 😊
Valahogy ez a resze total kidolgozatlan.
Pl meglatnak a wc elott, rohan felem az egyik siman arrebb lepek egyet, hogy mar a wcben vagyok nyitott ajtonal, mar oda se jon, csak mondja eltuntem, vagy berohansz egy epuletbe persze, ugy hogy lovik a segged, utanad mar senki nem jon, alldogalhatsz a nyitott ajtonal stb.
Amugy tajnezegetos jateknak jo, na meg a lovoldozos reszek se rosszak 😊

szerintem

Voltan
A fullban is másfél órán keresztül tölti be a pályát?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bepe79
Kérdés: a fullban ki lehet kapcsolni azt a nyomorult piros x-et, amikor lóra vagy civilre próbálok lõni? Mert az annyira hanguolatromboló, hogy arra szó nincs. Más: vannak nagyobb bejárható terek, és alternatív útvonalak a fullban, mert a demo igencsak csõszerû volt? De akárki akármit is mond, ez egy jó játék, és tényleg megérte várni. Ehhez hasonlóan izgalmas és érdekes (na meg egyedi a stílus) nem sok van manapság.

Suzuki Swift GL 1.3

Bucser
BTW most szedem. még 50%. Többen írták, hogy jobban optimalizált mint a demo. Na majd meglessük.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
<#idiota><#vigyor3>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Amugy kijött egy új Call of Juarez trailer

Bucser
Valami csúnyát akartam de kitöröltem. Inkább csak összefoglalom ennyiben:

<#mf2>

grebber
Aki leakarja szedni a gamet privizzen rám, van egy régi torrent oldal új cimmel ami már végre újra régi pompájában tündököl gyorsan felkerül minden és nem kell várni!!

Next PC upgrade: 2022

Gerbill
Nem, nem töltöttem, le csak néha benézek az ilyen témákba is, és idegesít amikor a sok nagyokos mondja hogy õ majd megvárja a Reloadedes crackes verziót, mert azzal sokkal egyszerûbb, utána meg sír mert a crack milliónyi +hibát okoz. Ráadásul minden SR-es játékot ugyanúgy kell elindítani.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Istencsászár
Akkor indulj ki abból, ha azon a konfigon nem megy akkor min menne?😊

Cafu
Eggyáltalán nem nagyzási mánia!!!!!Egy forintot nem költött rá se apám se anyám mindent én szereztem be!!!és csak azért kérdeztem mert látom többeknek elég kemény konfigjuk van és irják hogy 15-20 fps csak ezér kérdeztem!

Istencsászár
Nézd meg a demot... totál optimalizálatlan, a graf ezt nem indokolja sõt... régi motor, feltunningolva ( chrome, biztos tudod melyik ), meg 5 perc mire betölt 1 pályát... Többirõl nem írok, nézd meg, és Bucser kollegának ilyen gondjai nincsenek😊, de a többség látja hogy ilyen szvsz.

dual magos procival, a64el, 7800, x1800 kariva eldöcög, az alatt ne is álmodj hogy élvbezthetõ lesz max grafikán, bár lowon se sokat javul..

Tatyla
csak egy kérdés,érdemes kipróbálnom?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Istencsászár
Rossz topik, kunyerálás...

Istencsászár
x800 mindent tud amit kell csak sm 3at nem.

Tud valaki nekem egy bithumen meghívót küldeni ? Hálás lennék és mindenhol 1-2 kbyteal jön le nekem a gamma.
Szánjatok meg 😊
Cím : [email protected]
Istencsászár
Nagyzási mánia, hogy nekem milyen konfigot vett az apuci? vagy csak ennyire nem értesz hozzá? akkor meg minek ilyen gép 😄DDDD

Bucser
NA mi van tán csak nem érdekel a játék a szar mozgás és az ultrafast ujratöltés ellenére meg az optimalizálatlanság mellett??

Ja jó atom hülye voltam nem olvastam el
Hali! Nem tudja valaki mit kell csinálni hogy meg tudjam szerezni az istálló tetejérõl a fegyvert? Az faszi aki ott guggol mindíg észrevesz....
hehe, nem szeretem mikor vki siránkozik h : most csak sajnos 1GB ramom van, meg csak 1 2800-as procim, meg csak 7600 GT-m... de rossz nekem mi lesz...-> csak ugy megirom h én sajna 1.7-es celeronnal 6600 GT-vel(ezzel nincs bajom, korrekt kis kártya) és 512 MB rammal Játszom... és a játék demoja is ment rendesen...

Gerbill
Ennél a játéknál normális. A motor miatt van.

Az normális,hogy 15-20FPS-el megy az alábbi configgal maxon?
Gerbill
Ugyan úgy mint minden secureromos játék. egyébként meg már leírták

Gerisone
valakinek van 5lete hogy indul az unleashed-es verzsön?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Cafu
Hali!

VGA:Sapphire X1800Xt 512Mb ddr3
Proci:Amd A64 3500+
RAm:1,5GB DDR400
Ezen a Konfigon szerintetek hogy fog futni a game?

Hát ebben az évben megjelent fpsek közül eddig tényleg ez a legjobb!

Mien lehet cooperative módban hehe 😊. Elvileg lehet úgyis nyomni nem?

Nah mek csicsikálni!

Jaja. Elsõ 1-2 töltés lassú, de utána már gyors.

Amúgy télleg ez már sokkal jobban van optimizálva csak az a baj, hogy kevés neki a ramom, ezért kezdetben csodálkoztam, hogy 30-40 fpsm volt és mégis be-be akadt a gamma, azt megnéztem, hogy fullra tele van az 1 giga ramom, szal sajna emiatt kissé be-be akad.

Most épp egy ien éjszakás pályán vagyok, ahol splinter cellesdit kell játszani.
Ez egész jól megy! Olyan 80 fps! hehe.

De a történet is olyan hülyeség kicsit, hogy egyben magadat kell üldöznöd és egyben neked kell magad elõl menekülni 😊.

Szal értitek.... Mivel két karaktert irányítunk! <#idiota>.

Kissé már elegem van a billis részekbõl, hogy folyton lopózni kell!

nekem ugytünik azis picit, de azért elég sokat tölt még
viszont msotmár pályák közben is tölt 😄DD igaz az viszonylag gyors nekem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

akkor aszsem ez nem véletlen ha már mindkettõnknek ennyivel jobb 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nekem se 😊
amugy eddig nyomtam..., hát eddig lazán év fpse nekem 😊

És a pályabetöltés gyorsult valamit?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nah, asszem páran kellemesen csalódni fognak a játékban!
A sok-sok játékot ocsároló nép, aki sírt azért, hogy nem megy csak 20 fpsel a gamma és azt mondta, hogy 0,001 hogy a teljesbe jobb lesz hát elmondom tévedtek!

Most kezdtem bele sajnos apám hazajött vmi buliból szal sokat nem nyomtam vele.
A legelsõ pályán az indián csákóval kell menni és 1280*1024be tolam minden maxon és 30-40 fpsem volt átlagban, sõt még 50 fpsre is felment!

A 30-40 fps akkor volt amikor kiálltam a dombtetõre és néztem lefelé egy kis falura, szal ennyit errõl....

Ja és a demoba nekem ugyanilyen grafon kb. fele ien jól ment a gamma!

De majd ha eljutok ugyanarra a pályára ami a demoba van újra nyilatkozok!

Jesszusom! Elindult a játék! Nem kell vele semmit se tökölni, csak simán daemon 4.0 és securom load!

Nah 20-30 perc és írom a véleményt!

rage
A ma megjelent új Nvidia driver javít rajta valamit ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Már tömöríti kifele, egyre feszültebb a környezet!

Ha sikerál elindítani feltolom a 91.37et, azt nekilátok! Addigis tegyék meg a fogadásokat uraim 😊.

Bucser
Ne aggódj greeber megint levonta a következtetést😄 de nekem nem fog hiányozni úgysem a topicból😄

Mindketten a demóról beszéltünk... 2 perc és lejön a full

Ez az elsõ az én voltam 😄DD.