Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
úgy csináltam hogy a daemonba a .mds mountoltam be. CSak az RMPS emulationt kapcsoltam be. ÉS a securom-os asr.exe-t kivettem a játék könyvárából és átneveztem valami másra. Így már mûködik!!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nah most mennem kell füvet nyírni bakcer! jó gammát
Írd ki Alcohol 120%-al rmps -el, installáld fel a Daemon Tools 4-et vdriver tiltás-al (fogalmam sincs miez), és engedélyezd az rmps emulációt a dt4-nek;
Amúgy ezt az eredeti cd-s hibát már más fórumokban is leírták!
Amint mondtam van még 1 megoldás az elindítására, de ahhoz kikell írni elvileg dvdre!
De inkább várd meg a reloadot, de azzal meg azabaj, hogyha jönnek a patchek késöbb, akkor ahhoz is kell majd külön crack 😊.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
"A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (12004)."
dt4-el mountolva és securom loader.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyszerûen nem bírok rájönni mi lehet a gond.
Uninstalláld az Alcoholt és egyéb társait, Daemonban Securom ON, registryt írd vissza ha belekotortál.
Hogyan tovább itt?
ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT
amúgy én nem szeretek Billy-vel menni, jobban birom Ray-t😊
Mindegy, összedobtam egy kezdetlegeset ami azért jobb mint a semmi. Nah mindegy, ha tetszik a népnek akkor kéretik berakni:

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
mer nekem nem akarja elkezdeni a tölést vele..
azurest kiprobáltam azzal meg tölt de nem rendesen szal nem tom miva...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Megnéztem a futó folyamatokat is 43 fut,ami ugye kicsit sok?
Mit kell itt csinálni,mit szabad kiiktatni és ami nem szükséges ,hogyna oldható meg hogy ne fusson többet?
jobb gépet veszel - sajnos
"fekete csik eltüntetése"
rendes 4:3/5:4 arányú felbontást állítasz be 😉
Forza.
A papos lõdözõs annyira nem fogott meg mert ROHADTUL szaggat az egész csak akkor nem hogyha mindent leveszek majnem lowra. És azér egy x800GTO-val és 1,5 giga rammal és 3000+os procival ez nem valami szép tõle.
Az indiános viszont nagyon jó volt. Ottvan az a rohatt nagy terep és be kell lopakodni a gazdához és ellopni a lovat 😄DD Ez kész nagyon jó!
Amúgy meg lehet oldani, hogy gyors is legyen és szép is legyen + azt a rohatt fekete csíkot felülrõl és alulról el lehet valahogy tûntetni? 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szóval ez a hibaüzenet.
Cuerom is ezt írja ki.Mi lehet a gond,nem tudtok segíteni?
2. clone esetén a védelem mind1, eredetiként fut! amit leirtál az csak tört exe esetén lenne érdekes 😊
Forza.
szerintem
Forza.
Én is szólok ha megoldom.
De szerintem ez lesz a hiba gyógyszere,de nem értem:
Open the Device Manager.
Double-click IDE ATA/ATAPI Controllers to display the list of controllers and channels.
Right-click the icon for the channel to which your CD/DVD drive is connected, select Properties, and then click the Advanced Settings tab.
In the Current Transfer Mode drop-down box, select 'DMA if Available' if the current setting is 'PIO Only.' If the drop-down box already shows 'DMA if Available' but the current transfer mode is PIO, then you must toggle the settings. That is: - Change the selection from 'DMA if available' to PIO only, and click OK. - Then repeat the steps above to change the selection to DMA if Available.
Tessék itt van miért nem 2007 elején jelent meg!!!!
Következetesség rulez<#eplus2>#eplus2>
Kicsomiztam és kiírtam ahogy az nfo írja, de nem indul. Azt írja, hogy összeférhetetlenség van a program és egy virtuális meghajtó között. DT4 és alcohol120 van a gépemen. Letiltottam õket, akkor meg a #748-ban írt hibát adja...
Nieleen
Suzuki Swift GL 1.3
Forza.
szerintem