Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shodan
Nekem elindult!!<#finom><#wave>
úgy csináltam hogy a daemonba a .mds mountoltam be. CSak az RMPS emulationt kapcsoltam be. ÉS a securom-os asr.exe-t kivettem a játék könyvárából és átneveztem valami másra. Így már mûködik!!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shep
configod milyen? SM 2 vagy 3?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja és ezekután kezd csak el installálni!

Nah most mennem kell füvet nyírni bakcer! jó gammát

Szal még ezt a verziót kipróbálhatjátok:

Írd ki Alcohol 120%-al rmps -el, installáld fel a Daemon Tools 4-et vdriver tiltás-al (fogalmam sincs miez), és engedélyezd az rmps emulációt a dt4-nek;

Esetleg clonecd bekavarhat ha fent van! Azt szedd le ha nincs!

Amúgy ezt az eredeti cd-s hibát már más fórumokban is leírták!
Amint mondtam van még 1 megoldás az elindítására, de ahhoz kikell írni elvileg dvdre!

De inkább várd meg a reloadot, de azzal meg azabaj, hogyha jönnek a patchek késöbb, akkor ahhoz is kell majd külön crack 😊.

Shodan
látom te is ugyanúgy szívsz az el matadorral is. Nekem se megy egyik se és ugyanazok a hibák mint neked <#rinya>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
nekem se megy! 😞(
"A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (12004)."
dt4-el mountolva és securom loader.

Törölt felhasználó
Az jó lenne
vlaszeg 4 nap mulva jön a RELOADED crack.
Istencsászár
Nincs.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Törölt felhasználó
A Preynél kellett valamit átírni,de nem hiszem ,hogy annak itt jelentõsége van.
Törölt felhasználó
Uninstaláltam a daemont,felraktam újra.Átírkálni sosem szoktam,nem vagyok nagy guru,inkább nem piszkálok bele semmibe.Más emulátor nincs fent.
Egyszerûen nem bírok rájönni mi lehet a gond.
NeoMaN
Átírkáltál esetleg régebben valamit a registryben kézzel, vagy fut valamilyen egyéb virtual cd emulátor...

Uninstalláld az Alcoholt és egyéb társait, Daemonban Securom ON, registryt írd vissza ha belekotortál.

Billyvel végiglopóztam a táboron. Ott vagyok a hídnál, de laszakad amint át akarok menni rajta.
Hogyan tovább itt?

ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT

Rage47
#789-re értettem...😊
Rage47
neketm tetszik! legalábbis jobb mint a semmi😊
amúgy én nem szeretek Billy-vel menni, jobban birom Ray-t😊
Törölt felhasználó
Azt csinálom,és a #748 -ban szereplõ hibaüzit kapom.
bazza
Látom még nincs logo! Hogyhogy?!
Mindegy, összedobtam egy kezdetlegeset ami azért jobb mint a semmi. Nah mindegy, ha tetszik a népnek akkor kéretik berakni:

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

LittleMole
jah...én azzal szedtem le

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

vki tölt bitcomettel?
mer nekem nem akarja elkezdeni a tölést vele..
azurest kiprobáltam azzal meg tölt de nem rendesen szal nem tom miva...
Bucser
én akkor kaptam ezt az üzenetet ha a parancssori megoldással akartam használni a securom loadert. de nem úgy kell hanem ahogy leírtam a783-ban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ha lövésed sincs róla minek ugatsz bele? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Szedd le a teljest mert sokkal kevésbé akad mint a demo. Ja és tedd fel a legújabb drivereket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nnem értem mit szerencsétlenkedsz. Bemountolod a deamon tools 4.0-ba vagy 4.0.3-ba a call of juarez image-t. Aztán elinditod a securom loader könyvtárában az asr.exe-t. Feldob egy ablakot ekkor fogod magad megkeresed a CoJ.exe-t (ahova telepítetted ott van) viola már indul is...

Törölt felhasználó
Nem akarom teleoffolni a topikot,de tudnál segíteni?
Megnéztem a futó folyamatokat is 43 fut,ami ugye kicsit sok?
Mit kell itt csinálni,mit szabad kiiktatni és ami nem szükséges ,hogyna oldható meg hogy ne fusson többet?
arty
"gyors+szép"

jobb gépet veszel - sajnos

"fekete csik eltüntetése"

rendes 4:3/5:4 arányú felbontást állítasz be 😉

Forza.

Törölt felhasználó
Pedig eddig minden ment rendesen,nem tudom most mi a szar baja lehet 😞
Mr_no_NaMe
Nah kicsit jáccogattam vele. Hááát...
A papos lõdözõs annyira nem fogott meg mert ROHADTUL szaggat az egész csak akkor nem hogyha mindent leveszek majnem lowra. És azér egy x800GTO-val és 1,5 giga rammal és 3000+os procival ez nem valami szép tõle.
Az indiános viszont nagyon jó volt. Ottvan az a rohatt nagy terep és be kell lopakodni a gazdához és ellopni a lovat 😄DD Ez kész nagyon jó!
Amúgy meg lehet oldani, hogy gyors is legyen és szép is legyen + azt a rohatt fekete csíkot felülrõl és alulról el lehet valahogy tûntetni? 😊
nálad vmi nagyon nem kóser, ahogy idáig látom elég szerencsétlen vagy a többi játékkal is... van ilyen, nézd át a futó progikat (tudod ctrl+alt+del) és ami nem olyan azt iktasd ki a szarba, talán akkor menni fog, de még nagyon sok mindent kiprobálnék (kompatubilitás, stb...)

Istencsászár
Valamit rosszul csinálsz és nemtud emulálni, vagy valami más progi bekavar...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Törölt felhasználó
Szóval ez a hibaüzenet.
Törölt felhasználó
A Resevoir dogs játéknál is ugyanez a hiba.
Cuerom is ezt írja ki.Mi lehet a gond,nem tudtok segíteni?
arty
1. securom (ubi)
2. clone esetén a védelem mind1, eredetiként fut! amit leirtál az csak tört exe esetén lenne érdekes 😊

Forza.

bepe79
Ez nem túl jó hír.

Suzuki Swift GL 1.3

alma2
Hmm, lehet, hogy valami TAGES vedelem is van rajta, nem hiszem, hogy bug a talan 4 episodban egy ido utan el kezd forogni a karakterem magatol.Es csak kilepes ujratoltes segit rajta egy ideig.

szerintem

arty
SOKKAL gyorsabb lett az egész! nekem a demo abban a pillanatban, h fû/bokor került a látomezõmbe: 1-5 fps, most pedig semmit sem csökken! El is tünt az opciok közül, h a fizika érévnyesüljön e a növényekre, szvsz off állapotban is nagyon számolt ott valamit a demo ... most pedig, rálátok az egész "világra" és simán 30+ fps van, nincs frame limit sem többé. Magáról a játékról nem is irnék, az felteszem ugyan olyna tökéletes, mint a demo 😊 megelõlegezem neki a 10/10-et

Forza.

Bucser
ez a rendes kiíráshoz oldja meg a próblémát. a dt4+securom loaderhez semmi köze...

Törölt felhasználó
Ha találsz megoldást szólj!
Én is szólok ha megoldom.

De szerintem ez lesz a hiba gyógyszere,de nem értem:
Open the Device Manager.
Double-click IDE ATA/ATAPI Controllers to display the list of controllers and channels.
Right-click the icon for the channel to which your CD/DVD drive is connected, select Properties, and then click the Advanced Settings tab.
In the Current Transfer Mode drop-down box, select 'DMA if Available' if the current setting is 'PIO Only.' If the drop-down box already shows 'DMA if Available' but the current transfer mode is PIO, then you must toggle the settings. That is: - Change the selection from 'DMA if available' to PIO only, and click OK. - Then repeat the steps above to change the selection to DMA if Available.
Istencsászár
DT4 + Securom Loader... a program maga nemes 1szerüségével nem foghat ki senkin, ha mégis akkor nézz utánna...

A tegnap éjjeli német nyelvû Call of Juarez demó után már itt is van az angol változat. Ebben is egy-egy küldetés kapott helyet a két fõhõshöz, Rayhez és Billyhez, ám közben olyan információk is napvilágot láttak, melyek szerint a játék észak-amerkai változata 2007. elejére csúszik, s így egy idõben jelenik meg a next-gen konzolos változattal - amit egyébként szintén most jelentettek be. Állítólag mindez az európai megjelenésre nem lesz hatással. Érdekes... Mindezt azzal magyarázzák, hogy az amerikai változat már a Windows Vistára lesz optimalizálva, némileg tovább javított grafikával.

Tessék itt van miért nem 2007 elején jelent meg!!!!
Istencsászár
Nemlátod át, dolgok nem tetszenek benne, amik ha ebbe is benne lesznek, estleg találok még párat akkor le fogom irni... 1 próbát megér, ha már ennyit vártam rá akkor csak megnézem.

Bucser
Azt hittem nem érdekel mert 4 napig azon fröcsögtél, hogy milyen szar játék<#zavart2>

Következetesség rulez<#eplus2>

Yossarian
akinek megy elmagyarázná hülyék számára is érthetõ módon, mi kell még hozzá és hogyan kell elindítani?
Kicsomiztam és kiírtam ahogy az nfo írja, de nem indul. Azt írja, hogy összeférhetetlenség van a program és egy virtuális meghajtó között. DT4 és alcohol120 van a gépemen. Letiltottam õket, akkor meg a #748-ban írt hibát adja...

Nieleen

Istencsászár
LÁL 😊)) / megnéz egy szép játékot és elcsodálkozik hogy ebbe miért nem tõlt csak a pályák elején, és még suhan is /

bepe79
Pálya közben csak azért "tölt", swapp-el a winyó, mert még a 256MB-os videókártyák VRAM-jába sem fér el a belegyömöszölendõ textúra, és ezért a háttérben oda-vissza kell pakolásznia.. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár
Az jó, akkor olyan mint a hL2 ketõtt lépek azt loading screen 😊

arty
de, valszeg valamit változtattak, mert ahogy irják már pálya közben is tölt, igy talán egyszerre kevesebb adattal dolgozik és TALÁN tényleg gyorsabb 😊

Forza.

alma2
ami volt a demoban is palya amikor radgyujtjak a bortont, aztan atmesz az istalloba egy kis ugyeskedessel nem kell korbemaszkalni, egybol kijuthatsz a viztoronyhoz.

szerintem

Istencsászár
😄DDDDD 2 demo után 100%ra megmondom neked hogy nem változott... ehhez nemkell jóstehetség... a demok meg a megjelenés közt alig telt el idõ... talán majd a pár nap mulva kijõ peccsek ezt orvosolják... full meg majd estére lejön...