3656
  • mucsácsó
    nha, megtaláltam a további utat hurrá :D...még jó hogy beírtam pf :D
  • McGrady
    plz spolierbe írd legközelebb, én is kb. ott vok(kicsit előbb) és jobb szeretem a meglepetéseket :D
  • gamerboy91
    Légyszi segítsen valaki nekem!

• mucsácsó
    császtok!

nagyon tetszik a game, nagyon nagy hangulata van tényleg .. :)
    ez jó kis FPS lett szvsz :)
    csak most gáz van, elakadtam azt hiszem... :S ezért gondoltam kérem a segítségeteket (lehet jó n00b, és 60x feltett kérdés, de akkor bocsi):

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval, az Episode IV-en vagyok, az a sötétes, lopakodós pálya Billyvel. Már túlvagyok a lopakodás nagyján, csak ott mot mikor leszakad az a bizonyos híd, ami a bánya előtt van, és belepottyanok a vízbe. Vízből kikászálódtam még mielőtt elhaláloztam volna, és Autosave-elt is, szóval gondoltam jól csinálom :D csak most az a gáz, hogy fingom sincsen merrefele kell menni....már minden fát átnéztem, hogy nem lehet-e ostor segítségével rácsimpaszkodni, hát de nem igazán... meg tudnátok mondani, hogy itt merrefele kell menni? :D már ezen tornázok lassan fél órája, és nagyon felb@sz...

köszi előre is a segítségeteket!
  • gamerboy91
    HELP!
    Az Episode 3-ban vok.
    Szét égett a SALON és kijött egy fasz akivel párbajozni kell.
    A Tutorial azt mondjam h Q és E gombokat nyomogassam.
    DE nekem csak 2 HP-m van.
    Egyáltalán hogy nyírom ki a faszit?
  • McGrady
    huhh, nagyon üt a gém, most kezdem az EP 3mat, kurva nagy feeling :D
    meg fut is rendesen, szaggatás nélkül, 1024-be, a töltések is viszonylag eltűrhetőek :)
  • McGrady
    hmm, érdekes, én amikor az unleashdet elindítom, akkor mindig létrehoz egy DLL-t, lehet az kéne neked is ?
  • fLasSh
    csáá... amugy olyan nagyon kipróbálnám végre ezt a gamet ,de nem müxik vmi...kiírja hogy a dll file nem található a telepítés megoldhatja a problémát...de 666 telepítés után is ugyan ezt írja...........mit csináljak?pedig registraltam meg minden........azéé thx ha vki gondol rám^^
  • kill3r21
    várj nemtudsz msnre felveni mert nemvágom ám mit hogyan?
  • miki90
    de hol van az a toll és hogy kell mászni?
    már felidegesit!!
  • MagyaR
    oké. 3an leszünk :). Jere fel akkor a 600. hszben leírt hamatchira
  • NEOreg3
    vinned kell az öregnek egy sólyomtollat, amit megtalálsz egy fészken, mikor már nem tudsz tovább mászni és a sólyom folyamatosan támad téged
  • miki90
    ????????????????????
  • kill3r21
    nemtom van e ijen de deatcmatchben kiprobálnám jössz?
  • miki90
  • MagyaR
    Hogy lehet cooperative módban játszani????

A multiplayer részen belül meik játékmód az?
  • mac83
    nem kell felkapaszkodni semmire, ahol volt egy ostor a dobozon, a fleett ugorj ki a tetőn
  • kill3r21
    Akar valaki hamachival kiprobálni multit állitolag megy??
  • miki90
    én meg mikor a sziklákrol lejöttem nem tok bemenni mer az öreg egyfolytába visszautasit!
    mit kell csinálni?
  • joenumberone
    Az első pályán vagyok a pajtába az ostorall nem tudok felkapaszkodni a gerendára mivel kell?
  • miki90
    van már No-DVD crack is!!!!!!!!!!!!!
  • Riddick73
    Használd a lábad.
  • grebber
    Azthiszem ALT-al.
    Melyik gombbal lehet időlassítást ?
  • grebber
    Frankó a game nagyon.
    Amik tetszenek benne a víz az genya szép,a vízesvödrös oltás frankó,idölassitásos lövés is jó,a lámpa eldobás majd meglövés belobbanás is klafa,sokkal jobban optimalizált mint a demo.

Lenti konfigommal tolom SM:3.0 Shadow:off AA/AF: Nincs többi médiumon és egy darab akadozás nem volt eddig.

Ami nem tetszik hogy a dobozokat meg tárgyakat amiket megfogunk szinte bármint átlehet ráncigálni!
    A tűz az szerintem egy az egybe mint a source motoré full ugyanaz.
  • neptum
    valaki nekemis is pls
  • neptum
    a tesom gépén ki probáltam búj el a fa mögé ami a kapu mögöt van és el megy az öreg
  • buldozer99
    Valaki pls!
  • bauer15
    1423
    help lécci
  • Hellsing47
    merre mentél mert engem folyton kiszur az öreg..vagy csak én nem vok elég kreativ??? :D
    de ahogy már asszem egyzser olvastam szét kell löni az üvegeket..vagy nemtom xD
  • miki90
    van olyan crack amihez nem kell a DVD??
  • Atti12
    nem megy. :( köszi a segitséget, törlöm :(
  • grebber
    Ott irja mit kell csinálni és kurvára nem vagyok angolos de megértettem mit ir!

Másszál le vagy maradj fennt a ház tetején (én innen löttem ) és lödd le az udvaron egy fadobozon lévő üvegeket!
  • gamerboy91
    Help!
    Elég gáz de már a legislegelején elakadtam Billyvel.
    1 pálya eljutok a farmig felmegyek a ttőre megvan a fegyver és utána mit kell csinálni???
    me más farmra nemtok menni!

HELP!
  • buldozer99
    Még probáld meg frissíteni az ATI drivert!
  • bepe79
    Nekem most 6600GT-m van, de kipróbáltam a COJ-t a backup-kártyámmal is, egy 9500 NONPRO-val, és azon is ment a COJ. Minden minimumon, és 5-6 FPS, de futni futott.
  • neptum
    nekem az a bajom hogy tölti egy ideig beszél billy és kidob egy idő mulva a játékból vagy kevás a gépem vagy nem tom
  • Atti12

akkor törölhetem le? :(
  • buldozer99
    Igen az a baj!!!!
    Havernak is 9200-se van!és ugyan az a problémája söt még 9550-el sem megy!!
    De a 9600 pro-val már igen pedig a readme azt irja hogy 9800 kell neki!!
  • Atti12
    Hi! az lenne a problémám hogy megcrackolom el is indul a játék szépen, beállitok mindent és a töltés képernyőnél hallok egy ilyen hiba hangot, de a játékból nem lép ki hanem billy beszél tovább, de a csík sehova nem mozdul :(. amikor emgnyomom az alt tab ot akkor előjön a hiba, ami ez:
    CrashExit...
    exception: file'.\src\TerrainNew\GeoMipMap.cpp', line: 679, msg: CMipMapTerrainBlock::BuildMipMaps(..): unsupported position stream: terrain.mat.

Lehet hogy az a baj hogy ati 9200 - sem van? de akkor a menü miért indul el? :/
    Tud valaki segiteni? :(