3656
-
#1457 hi!
a VIII. epizódban amikor több foszerral mek hogyan kell be jutni a házba billyi-hez?
Elöre is kösz! -
RMarvin #1456 Tényleg! Működik Hamachin? Kipróbálta már valaki élesben? Nekem az utóbbi időben egyes játékok alatt nem működött, nem látta játékon belül a szervert. -
#1455 vedd meg az eredetit ha multizni akarsz
vagy hamachin lehet lanon nyomni ;) -
#1454 azt nem mondtam, hogy a csipát otthagytam :P -
#1453 jelre lerantod az egeret, ezzel előkapod a stukkert, aztan igyexel minél gyorsabban becélozni. -
mac83 #1452 célozz az egérrel le, aztán fel....vagy fordítva
tehát mozgasd az egeret le-fel, fel-le -
PunkZoli #1451 hi, párbalyban hogy kapomelő a fegyvert?:DD me nemolvastamel visszamenni meg nincs kedvem:D
-
mac83 #1450 de a dobozokkal nem tudsz utánna megölni egy embert -
#1449 mint ahogy nem véletlenül tették oda a dobozokat sem ;-) -
mac83 #1448 az is egy megoldás
de nem véletlenül kaptad meg a távcsöves stukkert -
#1447 hát én vacakoltam a távcsövessel. Visszamentem a géppuskához, az ottani dobozokat összepakoltam és végigkocogtam a vonat tetején. -
mac83 #1446 nem sziklát kell meglőni...tudod, miko rbent voltál, és meghalt melletted az a csávó, nem tudtad kinyitni azt az ajtót...azért nem, mert a túlodalról ki van támasztva...tehát azt nézd meg jobban -
#1445 Ha indítom a multiplyart azt írja ki invalid cd key.
Help... -
#1444 én nem látok ott semmilyen sziklát amit meg lehetne lőni
-
djcom #1443 Köszi,próbálom:)
Én még a securomossaljátszom! -
bazsi123 #1442 kodekpakk?
minek használsz olyat? divx5, xvid, oszt kész, meg mplayer, az mindent megeszik -
#1441 Hello!
Dx9.0c van fent és K-Lite Codec pack van fent. -
stefan #1440 Hella!
Az első pályán a függőhídnál a sheriff mindeg elveszi a pisztolyt, vagy a városba be lehet jutni máshogy is???
THX -
#1439 Jah, megvan, thnx :) -
#1438 Ostor? -
mac83 #1437 +d :) -
mac83 #1436 köszönöm, igaza van :) -
matkovec #1435 mindig aszt irja ki hogy fizessek 3 eurot meg ijeneket -
#1434 A vonat túloldalára menj, és meglátod :) -
#1433 mi nem sikerül abban?onnan le lehet tölteni! -
mac83 #1432 Urak, itt merre van az arra?
valami sziklát kell meglőnöm a jobb oldalon, vagy mit magyarázott a faszi...help!
-
#1431 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most ennél a víztározós-tűzoltós dolognál akadtam le... Valami tippet mondhatna valaki, ha nem is teljes megoldást :) Már próbáltam szétlőni, belemászni, ágyúval meglőni (azt nem tudja használni), kerestem dinamitot (nem volt sehol), kiszedni a lábait, felmászni arra a pallós izére mellette a falon (nem jött össze), szétlőni a pallós izét (az sem), de semmi nem hatott... -
matkovec #1430 sziasztok nemtudna valaki cracket a jatekhoz mert a rapid shared oldalrol nemtudom letolteni elore is koszi -
#1429 Ahá, köszi! :) -
#1428 legujabb dx is fentvan?
kodekpakk nincs fent véletlenül? -
#1427 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kápolna melletti hegyomlás a "kulcs"! ;) -
#1426 Ö-t nyomd meg... asszem azt kell :D szal a 9-es melletti "0"-t :P
asszem én azt nyomtam, de lehet a normális 0-t...de azért próbáld meg :)
amúgy a crack nem rakoncátlankodik? :D -
#1425 Valaki már elakadt itt, de nem érkezett rá válasz, szóval megkérdem én is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor a faternak kell megszerezni az aranyat, és elereszt egy szál lóval, átjutok a templomon, megvan a 3 sír, az egyik megmutatja a követ amit el kell mozdítani. Aztán mutatja a hegyoldalon levő követ amit gondolom le kellene dönteni, meg a szemközti hegyen a keresztet. ODa kellene akkor elvileg feljutni, de HOL? Körbejártam már mindkét hegyet 2x, de nem találtam feljárót. -
#1424 Hello!
Az mitől lehet, hogy indítás után csak egy fekete képernyő jön be más semmi? A legújabb nvidia driver van a gépen a kártya egy 6600GT. -
#1423 csá amikor Billyvel vagyok és egy nagy hegyre mutat zöldel és pirossal valami másra ami sz.tem az íjat mutatja ott fel kell menni a legtettejére?
és nehéz oda föl menni vagy csak én kaverodtam el nagyon?
kösz -
#1422 ahogy írtam, úgy működnie kell.. ha nem, akkor elszartál vmit. -
#1421 nekem sehogysem működik a krekk
szerencse, hogy megvan az eredeti exe így azzal még elindul=) -
miki90 #1420 akkor most mi a rák van?
kralci: te akkor ezek szerint nem mountoltad be daemonba és ugy elindult neked?? -
kralci #1419 nekem müködik, innen leszedtem http://www.newtorrents.info/?id=10880 és az egészet bemásoltam a játékba a daemon emulation-ba nincs kijelölve semmi. -
djcom #1418 Bocsi,nem olvastam vissza.
Elakad a játék amikor Billit üldözöm és utána fosztogatnak.
Bejön a video aztán azt mondja nyomjam meg a "0"-t és semmit nem csinál.