Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
Jó de itt hogy kell bejutni azt írja lopakodva de mindig észrevesz a csávó.
valaki akinek megy!! az mondja hogy indul!!!<#help><#help><#help><#help><#falbav><#falbav>

Mr_no_NaMe
Izé...szal nekem nem akar elindulni...cureromal megcsinálom az exe-t már el is indulna szinte és kiírja, hogy hibát észlelt ezért leáll. Ilyenkor mi van?
akkor igy fog menni??? bemontulom a deomon-ba és cureromal inditom???

Maxtreme
ehh..ezek jól sikerültek <#buck> 😄 Este van.. 😄

Namég1x nekifutok😊

Maxtreme
Tény hogy van vasigényea drágászágnak, viszont legalább gyorsabb mint a demo volt 😊(techland java-s motorja soha nem az optimalizációról voolt híres mint azt már mondottam :-) )

1024x768 shadows off, 4xAF, textures high, a többi med 😊

CalebJoe
Call of 3Dmark😄D
1. ha csak és kizárólag vele akar szbeszélni arra ott a pm..., amit ide irsz az midnnekinek szól...
2. egy büdös szóval nem irtam hogy nekem tetszik, se azt hogy nem, egyszerüen ez a gyerekes kötekedés amit potn te generálsz meg a fröcsögés ami itt müvelsz az zavar..., ok hogy leirod a véleményed, de te már ödvenedszerre fröcsögsz ugyanazon...

ui.: remélem egyszer lessz /ignore, vag ignore list sg-n is, hazsnos lenne az iylen elmeroggyantak miatt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ati2002
<#eljen>szép

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Istencsászár
Neki irtam, vele beszéltem ha nem jött volna le, hozzád se lett szólva, annyira gyerekes ez a kötekedés, mer neked tetszik meg másnak és jó, kb nemérdekel... szal be lehet fejezni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CalebJoe
1024x768 maxon minden Pixel Shader 3.0 kb.olyan 30-50fps.
""
""
""
az egyetlen aki kötekszik az te meg grabber vagy csak egyikõtök se veszi észre..., engem csak ennyi zavar...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

buldozer99
THX!
Télleg joo😊

Forca Barca

Istencsászár
Idegbeteg e vagy? Demo, Multi demo, Full mind3at megnéztem és leirtam hogy szar ennyi... most jó hogy itt kötekszel? inkább játssz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nemá! sötétben is lehet menni??!! elsõ városban vok, de asszem megyek is vissza😊

skacok, kiírja, h kívülrõl nem elérhetõ, katt ide...odakattolsz és bejön!

buldozer99
1ébként nekem egyik sem jön be!!!!!
Mármint az oldal!<#idiota>

Forca Barca

CalebJoe
Egyik link se jó!
de mit elemeztek ezen?? nemmegy nemmegy, szar az engine, szar az engine, nem tudnak programozni, akkor nemtudnak, összeesküvés van ellenetek akkor az van, midnenki más hülye akkor az , ennyi, mit elemeztek még ezen??????
jézusmária...

Shodan
Igen, én is kicsit elvoltam a mocsárba vagy egy negyed órát 😊 kb olyan volt mintha 3dmarkot néznék.
csináltam egy-két képet, arról hogy a víz alatt a hínár széle hogy csillog, mint a valóságban.
meg egy kis video:
minivideokep1kep2kep3

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Nagyon király lett! 1440x900-on, minden maxon élvezhetõen fut, ritkán szaggat be. Eszméletlen hangulatos, a városokban a hangok tényleg azt az érzést keltik, h tele van néppel. Fény és hõeffektek nagyon tetszenek, a ráközelítés is csinos😊 Ám a hangulata az, ami miatt nagyon szeretni fogom😊

KÖSSZ! megvan<#worship><#worship>

Fraps
google a barátod 😉

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

CalebJoe
Fraps-al látod
ilyen FPSmérõt honann lehet leszedni???<#help><#help><#help>

grebber
Akkor maradt a azt ultralow 😄 de legalább igy megy.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Persze, de érzem hogy ingadozik az fps drasztikusan... kb igy kéne zötyögnie fullon.

Istencsászár
Meg, de még igyis rettentõ nagy a fps ingadozás... ultra lowon 30-40 fps... még driverbe is performancera raktam a dolgokat...

grebber
Na minden lowon játszható már rendesen?

NeoMaN
Mivan, megindult? 😛PPPPP

grebber
Mivan blikket olvastál? Ott nemtudják leirni rendesen a game nevét pray nem létezik csak Prey.

Istencsászár
Nemértik nekik megfelel, ez a tökéletes motor, programozás csúcsa, ugytünik csak párunknak tünik fel hogy mégse az... amugymeg akit nem érdekel az olvassa játszon és ne felsleges takarodj el hszekkel üsse el az idõt, had elemezzük már ki a dolgot.

Istencsászár

épp ezaz , kianyáztátok magatokat, ennyi, nektek ez a game nem megy igyjártatok, mennyetek pray-ezni vagy ahova akartok, cyao....

CalebJoe
Mit kell csinálni az elsõ pályán ahol a faszi dolgozik a földön.
grebber
Nembirod felfogni látom.Hogy tudná eldönteni hogy bárki is hogy tetszik-e neki egy game ha kb 10 percet tol vele majd kilép anyázni hogy ennyire szarul hogy lehet megcsinálni egy grafengin-t?

NeoMaN
7600GT-vel több mint dupláját megy SM3-al. SM2-vel sztem 60FPS.

egyéni soc probléma...

heliosz007
jaja ne szenvedj má, ha nem teccik ne játsz !! ENNYI!

Istencsászár
Honnan tudjam hogy bejön ha 10 fps? mindeki itt mondta hú de jól megy a full, tessék megérte leszedni, ilyen jól megy... 2*2es tutorial pálya és a grafikai orgánum... éljen ez aztán a motor...

grebber
Tegyél le mindent lowra 😄

hihetetlen mit szenvedsz még midnig ezen... , ha nem jön be ennyi, menny mariozni, vagy amit szeretnél, senkise fog hiányolni 😊

Istencsászár
Lehet... Ajánlott gépigény garantált 10-15 fps!, talán gyorsabban tõltött be csak 3 és fél perc volt! ( az a vicc hogy nem tõlt, hanem áll, néha elkezd darláni, azt megáll... )

A qrva harmadik nyulat hol lehet megtalálni???

ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT

grebber
Azér letöltöm jõvõre az új gépemen csak fog futni!! 😄

Istencsászár
Kezdem látni, x800, 6600 a játék szarul megy... x1800, 7900 a játék megy... szvsz ezekre a kártyákra írták és optimalizálták, sima üzletpolitika... a többi meg le van szarva had szenvedjen vagy vegyen olyat amibe kicsit több a kráft... pécé géming rulez.

urbijoe
reggelre letöltöm azt kiderül hogy megy
a demo nem volt valami jol optimalizálva

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Gerbill
Komolyan ilyen rossz a helyesírásod, vagy ezt csak azért csinálod mert nagyon trendi hülyének lenni?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

a.carkey
Az Outlaws óta ez a legjobb western game. (Pedig volt pár próbálkozás.)
Nálam minden maxon - mondjuk egy 7800-al, 2GB RAM stb. - és nagyon szépen fut. Zseniális a történet, ritka jó ez a két külön szálas sztory, minden benne van a gyorstüzeléstõl a manual reloadig amit abban nagyon imádtam. Ráadásul ez a bullet time effect (kb.) amit ebbe beépítettek szintén szuperül eltalált. Iszonyat jó a kezelhetõsége is, és minden, ami egy játékot jóvá tesz. Ráadásul király, hogy lehet lopakodni is, végre nem csak gyilok van.

A medve nem játék.

IGEN! TUDDD!!!

Istencsászár
6600 tud mer okos, gyors kártya 😊