Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
akárhogy eltudod... felrakod vhova aztan tolem privatban is mehet..
Rage47
tényleg nem lehet otthagyni, nagyon birom😊
SötétBarom
Elõször mellérakod, aztán felmászol a dobozra, és onnan pickeled. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

urbijoe
de ami a szekéren van doboz arra nem tudok felrakni egyet sem,tul magas

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akarok semmit írni a játékkal kapcsolatban,csak most jöttem rá,hogy hogy lehet spoilerben írni.

vért kell izzadni nomeg doboztpakolni

urbijoe
az elsö pályán hogy kell bemászni a csajhoz az ablakon?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

SötétBarom
Várj amíg íj kerül a kezébe ;D

szerk: Brutál TÉK. muha.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

nem rossz, de nekem a demoban sem jött be a billyvel valo patkány menekülés, meg bujkálás, mondjuk nem rossz de most is h az a suzy csaj itt az elején le akart cuppantani azt se tom merre meneküljek mert ezt a csákot ugy szétkapják mint a taknyot... amugy nekem rayyel jobban bejött a demo, majd probálkozok, most megyek kajolni

bazza
Nos, végeztem vele. Nemvolt túl hosszú, viszont nem bírtam felállni a gép elöl tõle. Iszonyatos hangulat, iszonyatos élmény, iszonyatos gépigény... A stori a végére már kicsit behülyül sztem de azért az is faja. A lovaglás meg sztem vmi állat! Grat lengyel barátainknak! 😉) full respect!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Bucser
Töltési és mentési idõ rövidítzéséhez egy jó tanács. a játék alapból below normal prioritási szinten fut (valamit elcsesztek alapból) ha felveszitek above normalra vagy high-ra igencsak le lehet rövidíteni a töltési és mentési idõket. Legalább is nálam bevált. elindíto d játékot aztán nyomsz egy ctrl alt+dl gombot aztán a processes (folyamatok) fülre kattintva megkeresitek a COJ exe-t. ott jobb gomb majd prioritást állítsd high-ra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

megvan!
Rage47: valahogy eltom neked küldeni a képet? - mer le printscreeneltem
Rage47
akkor reinstall, s nézd meg mi volt x😊
sajna nem indul el vagyis bejön egy fekete képernyö és semmi!
DirectX az jo , driver az jo!!
azér köszi a helpet
Lui76
Aki már a teljessel játszik , van benne
Coop játéklehetõség?
Mintha vhol ilyenrõl is olvastam volna hogy lesz benne...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Rage47
azokat a cuccokat irja ki, amik megfelelnek a minumumnak. sztem egy driver vagy ilyesmi lehtett x nálad, vagy talán directx.
amúgy nem indul el?
ja te ien vicces vagy?
amugy csak rá néztem és láttam h egy X volt
Yossarian
gondolom, bonyolult lehet megjegyezni, mi volt kiikszelve...

Nieleen

install végén kiirja azokat a dolgokat és zöld pipával jelzi hogy megfelel -e a gépem!!
nekem mind1ik zöldpipás kivéve egy ami ien piros kereszt csak nemtom már h mivolt!😞
mindennek zöld pipának kell lennie és ugy indul csak el?
Jó a grafikálya a story is király csak ne kéne neki ilyen nagy gép!<#circling>
jó mert nem az a nagy lövöldözés van benne hanem jó kis vadnyugatos hangulat<#eljen>

alma2
lelovod a rad tamado emberkeket es vege is.

szerintem

Sziasztok, a vonatos pályát hogy lehet megoldani, amikor várok vonatra a bányánál, ott mit kell csinálni billyvel???<#fejvakaras><#fejvakaras>

SötétBarom
Délelõtt belekóstoltam, úgy tûnik sokkal szebben fut a demonál, és a hangulat egyenlõre csillagos ötös. Végre valami színvonalas munka..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

musha
na ez asszem giniszrekord amennyit tölt <#sniffles>
ez annyira bosszantó, hogy a grafikát sincs lelkierõm beállítani, mert ha kipróbálok valamit és nem jó, akkor mindig újabb 5-6-7 perc várakozás...és az optimális beállításokat nem elsõre szokás eltalálni (ha csak nincs annyira nagyon jól optimalizálva a játék (de ez nincs)).

na mindegy, amúgy látom, hogy kurv@ jó lehet, csak az élvezeti részig még nem jutottam el...

bazza
hali skacok!
Eléggé béna helyen akdtam el.
Billível hegyet mászok, és egy helyen egyszerûen sehogyse tudok tovább menni. Nemfeltétlen akarok scrínt berakni a helyrõl, hátha vkinek ismerõs a helyzet és anélkül is tud segíteni![/spiler]
kössz!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

én mindjárt kiprobálom tegnap este szedtem le és raktam fel, de csak annyit néztem h elindul-e

McGrady
hû, ez jónak tûnik, már rántom is le 😊)
indiánnal lehet lenni? bocsesz a láma kérdésért

Kuss!-magyarázta.

ok megvan

Istencsászár
Hihetelen 😊 ez nem az elsõ pálya hanem "kiképzés" arra szólgál hogy megtanuld kezelni a játékot... ott irja milyen gombot nyomj, hova lépj, mit csinálj...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ez az elsõ pálya mikor egy csávó ott csinál vmit és észrevesz!<#help><#help>

nem veszi elõ a fegyvert akármit is csinálok

Rage47
Istencsászár
Ja hogy a tutorial?😄DDDD leirja érthetõen szájbarágósan mit kell csinálni, ha itt elakadsz akkor hagyd a fenébe a játékot... és ne caps lockolj mer nemnézik itt jószemmel, és idegesítõ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HELP! AZ ELSÖ EPIZIDNÁL JÁTOK BILLYVEL OTT EGY FARM DE EGY CSÁVÓ MINDIG ÉSZREVESZ HOGY KELL ODA BEJUTNI??? AZ ELSÖ PÁYLA AMIKOR LEJÖSZ A HEgyrõl

A Padréval vagyok,és párbajozni kell egy faszival hogy kell megcsinálni?
Hajolok jobbra hajolok balra,lõni meg nem tudok,de ha mégis sikerül lõni se célkereszt se semmi segítség,és sose hal meg a faszi.Ilyekor mi van?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

ahh. find another way to train .😊 ok, megvan

------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards

Rage47
nyugi, sztem nem lehet elakadni a játékban... csak körül kell nézni
elhagyott..

Ahh.. pedig az a feladat... "Menj át a elfelejtett bányán... Ugorlj fel a vonatra.."

Rage47
nem emléxem rá, de sztem menj másfele😊
Na én is elakadtam..., Indiánnal..., lopakodni kell, viharban..., elértem a hidhoz, ahol mondjak is hogy gyenge le fogg szakadni...... hát le is szakad...
Itt mit kell csinalni?

Rage47
eddig nekem csak lopakodni kellett:S bár a nyulas résznél nem, az nagyot tetszett😊
Shep
A hülye indián gyerekkel mindig lopakodni kell majd? Nem mintha ne lenne hangulatos pl a mostani viharos rész, de azért ez mégsem a thief, vagy a splinter cell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KB hány órás a játék ???

arty
huh, ugylátom itt beza az sm2 már kissé el van hanyagolva 😊 fura is volt, h szép a game, de a iz randa... akkor az sm2 miatt volt 😞

Forza.

jaaa! szerintem igen!

ati2002
<#eljen>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Még nincs meg csak azt kérdeztem hogy érdemes ilyen gépre letölteni.
NEOreg3
kösz, most sikerült egybõl<#worship>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Próbáld a vonat mási oldaláról, én is tököltem egy darabig, mire rájöttem....