Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
szerk: Brutál TÉK. muha.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Rage47: valahogy eltom neked küldeni a képet? - mer le printscreeneltem
DirectX az jo , driver az jo!!
azér köszi a helpet
Coop játéklehetõség?
Mintha vhol ilyenrõl is olvastam volna hogy lesz benne...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
amúgy nem indul el?
amugy csak rá néztem és láttam h egy X volt
nekem mind1ik zöldpipás kivéve egy ami ien piros kereszt csak nemtom már h mivolt!😞
mindennek zöld pipának kell lennie és ugy indul csak el?
jó mert nem az a nagy lövöldözés van benne hanem jó kis vadnyugatos hangulat<#eljen>#eljen>
ez annyira bosszantó, hogy a grafikát sincs lelkierõm beállítani, mert ha kipróbálok valamit és nem jó, akkor mindig újabb 5-6-7 perc várakozás...és az optimális beállításokat nem elsõre szokás eltalálni (ha csak nincs annyira nagyon jól optimalizálva a játék (de ez nincs)).
na mindegy, amúgy látom, hogy kurv@ jó lehet, csak az élvezeti részig még nem jutottam el...
Eléggé béna helyen akdtam el.
kössz!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
indiánnal lehet lenni? bocsesz a láma kérdésért
Kuss!-magyarázta.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hajolok jobbra hajolok balra,lõni meg nem tudok,de ha mégis sikerül lõni se célkereszt se semmi segítség,és sose hal meg a faszi.Ilyekor mi van?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards
Itt mit kell csinalni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(