3656
-
#1576 hát, én nemtudom, VII. epizódnál vagyok, szaggat néha mint a rohadás, néha meg jól megy...de ez az első olyan játék, aminél nem érdekel hogy szaggat :D és akkor is játszom tovább, mert annyira szép és hangulatos az egész game...
sztem egy olyan 96%-ot legalább megérdemelne, mert még shader 2.0-val is iszonyatosan ütős a grafika pl, történetről, meg a játékban levő lehetőségekről nem is beszélve.. -
rogan99 #1575 Eddig kb 2,5 órát játszottam a játékkal de szvsz ez az utóbbi idők egyik leghangulatosabb játéka. Poénból megnéztem a gamerankingson milyen értékeléseket kapott eddig és meglepődve tapasztaltam hogy ezeket:
75%, 69%, 40%, 60%, 85%
Mondjuk ebből a 85%-osat leszámítva mind noname oldal, de akkor is. Csak én érzem úgy h ezek nem tudnak értékelni? Vagy csak az eleje jó, aztán rossz lesz?:) -
#1574 -
Snipa #1573 csá,
szomszed fianak felraktam gamet engem nemigazan erdekel :) es azt mondja mindjart a tutorial elejen elakad mikor bemegy valami oreg foszerhoz a kapun es elzavarja vagy mi... :-)) es vissza nem tud menni a hegyen es sehol se lehet bemaszni a keritesen... valaki irja mar le mit kell tennie :) hagy ne kelljen felraknom :)
koszi -
#1572 Kiváncsi leszek hogy ebből a Chrome enginből mit tudnak még kihozni ha fejlesztik. -
#1571 ha odavitted, akkor egy kis képváltás és a lovon kell lennie. majd megjelenik az ikon h felszállhatsz és akkor F. pedig jónak kell lennie! lehet hogy bug, csináld újra. -
link78 #1570 Üdv srácok! Ott tartok, hogy lovat kellene lopnom de, nem tudom, hogy kell.
Kilopom a nyerget a házból, odaviszem a lóhoz, de semmi.
Mutatja a nyerget, de híjába nyomok f- betűt semmi hatás.
-
csgj #1569 thx -
#1568 fraps -
csgj #1567 cool játék! csak azt szeretném tudni, hogyan lehet megnézni az fps számot -
#1566 ha nem lenne annyi ostoba ember, aki nyilvánvalo szolgáltatásért fizet, akkor alapbol normálisabb/fejelttebb lenne a forum ;) nem is nagyon tudok másik helyet, ahol ennyire fapados 2006ban a forum :( -
veri5 #1565 Ok thx. -
#1564 ott ö betűt nyomjál és menni fog -
veri5 #1563 Én meg a 2. episódban ott h megölték a nőt mega férfit,debejön 1 hit és 0 kell kinyomni,de a 0 a console jön be.Mit tegyek? -
veri5 #1562 Előtte van pár szikla,arra ugroj rá és utána a partra. -
#1561 sasztok,meg tudnátok mondani hogy ott mit kell csinálni amikor a IV fejezetben már éppen a Mine előtt vok és leszakad a híd.visz az ár de mindig meghalok a végén.valaki?? -
#1560 space az ugrás -
Hellsing47 #1559 nézz körül..balra lesz ott egy ut ;-))
más:
csak nálam van az a hiba hogy a játék fömenüjében kéri bizonyos menük megnyitása /majd kilépése/ után az eredeti cd-t??:) -
joenumberone #1558 Billyvel vagyok bemegyek egy öreg foszer házába töltényért akárhogy megyek be mindig a hátam mögött van kiugrok az ablakon vissza nem tudok menni lent pedig nincs semmi ut a fát nem tudom kidönteni a másik oldalra .Mit kell csinálni? -
G_ArchAngel #1557 lehet, csak fizess, hogy VIP legyél:) -
#1556 sorry! köszönjük meg az sg.hu remek forumának lehetőségét, hogy NEM lehet editálni a hsz-t :) -
#1555 [sopiler]hegyomlás a kis templomocska mellett... ott fel tudsz mászni és körbe a kőhöz![/spoiler] -
#1554 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a temetőből elküld a gyerek három kereszthez ott belenézek a jóba és utánna odamegyek egy kőhöz vana egy intro ott merre kell emnni? mert nem megy köszi előre is -
#1553 Fakk, nehéz megnézni a radaron, hogy hol van? Esetleg walktrough? ^^ -
#1552 hi!A XI episod-ban vok!halottam hogy a beszédböl hogy valami rejtett ajtot kell megkeresni de nem találom!
merre menjek vagy mit csináljak?
help please -
pop01 #1551 Segit valaki ? amikor ellopom Suzy pisztolyát, kiugork. és nem tudok elszökni. hiába nyomom a ctrl-t.. a szikláról sem tudok kiugrani. amugy meg mindig lelőnek -
miki90 #1550 persze hogy az enyémre senki nem válaszol baszki kösz szépen -
MagyaR #1549 Amúgy eléggé furcsállom, hogy kb. elindítom 3szor a gammát, azt 4.szerre mindig ezt az eredeti cd-s hibár írja ki, azt eccerűen a daemon toolsba az emulationnál átállítok 1-2 dolgot azt csááá.
Legelsőnek amikor ezt írta ki, minden pipát levettem a securomot kivéve, másodszorra amikor kiírta átraktam a pipát az rmps-re azt ennyi. -
djcom #1548 Ok.Köszi. -
MagyaR #1547 Vissza kell futni! Hátrafelé közeledj felfelé óvatosan, és amikor meghallod az ellenség hangját ugrándozva indulj el lefelé és rögtön ugorj fel jobb oldalra!
Pár próbálkozás után menni fog :) -
djcom #1546 Elakadtam a bányában(6.episode).
Kinyírtam mindenkit ,amikor fel kell menni a sínen egy köcsög mijndíg rámtolja a vagont.
Mit kell itt tenni? -
Dexantreal #1545 Ok, thanks! -
#1544 Menj át a vonat másik oldalára ,ne arra ahol a vízesés van.
Ott pár cowboyt lepuffantasz, és a vonatnál meg is látod majd mit kell kilőni ,hogy az ajtó kinyiljon. -
Felior #1543 Hi, episod 6 - ban a vonatnál amikor kapok egy csipát és kimegyek a sziklára nemtom mit kell kilőni. Vki segitsen pls ! Thx ! -
#1542 ilyet nem illki kérdezni!!! -
nagyaki #1541 valaki megsegítene engem egy olyan linkel ahol van torrent fájl ennek a játéknak is -
#1540 greenp. nagyon vicces vagy -
miki90 #1539 az elsö pályán hol találom azt a solyom tollat????
és hogy tom odavinni az öreghez?? -
#1538 Nem szabad ,hogy észre vegyen, aztán le kell lőnni az üvegeket. -
#1537 :)))))))