Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok, mindenkinek jó éjt !
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
bejönn! ami jövöre lesz ha minden igaz,de ez most jó gép nagyon<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Most jön a dx10 váltás, ilyenkor ilyen gépet venni? csak pénzkidobás, mer amugy is cserélni kell, és senki nem tudja milyen igényei lesznek a vistának, szvsz ramot biztos kell vennie, vgat kell cserélnie stb...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És még Te írtad annak idején, hogy az Fx5700 ultrám a gyenge pont, azt cseréljem , emlékszel ?
Hát most lecseréltem.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Kuss!-magyarázta.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tényleg nem, senki nem kérdezte milyen géped van, a játékról egy szót sem írtál csak beszúrtad az új géped konfigját. Ennek mi értelme volt? Sõt tudod mit írd be az aláírásodba is.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Én meg már bejártam ott minden negyeztcentimétert a keritésen kivül.<#idiota>#idiota>
Na lesznek ezzel még gondok ugy érzem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Bar az nyugtat, hogy jol lehuznak feleslegesen 😊
szerintem
Elindulok a gyerekel,le a dombokról,ott van egy farm,keritésel körbevéve.Egy fazon mos valami teknõben vagy mi,és ha bemennék a kapun közli hogy magánterület vagy micsoda,mire emberem visszakozik és megint kint vagyok kerités elõtt.A keritésen átjutási lehetõséget nem látok (átmászásról ugye szó se lehet,annyira nem univerzális a játék),a dombon visszamenni nem lehet,arra meg hiába várok hogy az öreg végre ne a kapu felé nézzen vagy elvonuljon máshova (mint a demóban mikor lovat kellett lopni) mert az onnan nem mozdul.Most én lehet hülye vagyok,de akkor se tudodm mit kell csinálni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asus A8N32-SLI Deluxe (S939-nForce4 SLI x16-Dual DDR 400-Dual PCI-E 16x-6 SATA II) /
Processzor:
AMD Athlon 64 X2 4200+ S939 Dual-Core (Manchester) OEM
Hûtõventillátor:
ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro (Socket 754/939 ~ Athlon 64 X2 5000+, 2200 rpm, Heat Pipe)
Memória:
DDR2 1024MB 667MHz GEIL Value Series X /CL 4-4-4-12/
Tápegység:
Chieftec 500W ATX /Aktív PFC, 12cm hûtõventillátor
Hangkártya:
Creative Sound Blaster Audigy 4 OEM (PCI)
Videokártya:
MSI GeForce 7900 GTX 512MB GDDR3 TV-Out + Dual DVI PCI-Express
Tavasz óta dédelgetett álom....
A jövõ héten rakják össze, egyéb alapdolgokkal, potom 381000 Ft-ért.
A Prey-re rágtam be....
De ne mondjátok, hogy dicsekszem, mert nem teszem.
Régóta gyûlik rá.
<#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bocs az offért...
nálam 10/10<#eljen>#eljen>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Vagy egy képet rakjatok be róla! Olvastam, hogy már többen is végigvittétek!!
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
<#eljen>#eljen>
Mess with the best, and die like the rest...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AI az nulla, elsõ résznél menekülés, hát bazmeg elmek 2 mellett úgy h elõre néznek én meg elõttük mek gugolva és nem vesznek észre...lõni nem tudnak..fos..
gépigény az egekbe
5percig tölt 2 percig gamelek...és nagyon sokszor van töltés
sztem nem lesz kedvem mégeccer elindítani
😞
msn-ed megadod?